Har bara internet på min telefon just nu men vi ska fixa det sedan. Resan hit gick bra, ett försenat flyg men annars flöt det på bra. Om en kvart ska vi gå till stranden där vi ska äta middag. Ni ska få bättre kvalitet på inläggen när jag får internet på min data.
Älskar detta stället! ❤️

Likes

Comments

Sitter just nu på flygplatsen i Beijing. Vi åker först till Bangkok och därifrån vidare till Koh Samui. Denna lediga veckan kom väldigt lägligt då jag har varit otroligt stressad nu det senaste. Det blir att sola och träna denna veckan, bara tänka på mig själv haha

Likes

Comments

I rubriken har ni svaret varför jag inte har bloggat något. Igår kväll efter träningen fick jag otroliga magsmärtor och gick och la mig 7 för att det gjorde så otroligt ont, men det visade sig vara matförgiftning och har haft en hemskt natt. Är hemma från skolan idag men mår mycket bättre, ska bara försöka få i mig lite mat nu. Annars mår jag super bra, haha. Jag är hungrig men vågar inte äta något. Har bara ätit två bars sedan igår kväll vilket inte är bra så nu måste jag försöka få i mig mat även fast det är läskigt. Nu ska jag ta mig in i köket och göra iordning en macka, vi hörs!

Likes

Comments

Denna dagen har bara gått emot mig, men har inte deppat ihop för det ändå. Som jag skrev igår så hände något med min höft på träningen så i morse när jag skulle gå upp ur sängen så låste hela höften sig typ, men det löste sig och har inte känt något på hela dagen, vilket har varit otroligt skönt. Men har haft en otrolig magsmärta, mina vänner trodde jag skulle spy för att jag hade så ont.. Sedan har jag haft min presentation vilket gick okej förutom att jag var otroligt nervös, jag har aldrig varit så nervös inför en redovisning innan.

Jag kom hem runt halv fyra och har suttit och pluggat sedan dess, och nu är klockan snart åtta här. Är inte riktigt klar än men tror jag ska gå och lägga mig tidigt och sedan gå upp en timme tidigare i morgon för att plugga det sista innan provet. Det händer inget speciellt i min vardag just nu förutom fotbollen typ men det är inget roligt att skriva om. Men till helgen händer det lite saker och nästa vecka åker vi till Thailand så då ska ni få nya grymma bilder också.

Denna låten är otroligt bra! ​

Likes

Comments

Äntligen kan jag göra vad jag vill för resten av kvällen. Är precis klar med plugget. Min känsla idag har varit ÄNTLIGEN MÅNDAG. Trodde aldrig jag skulle säga det, men denna helgen har varit så långtråkig speciellt igår. Men nu är det äntligen en ny vecka, en helt okej vecka i skolan. Ett prov och en presentation och så klart läxor.

Idag har även try outsen för fotbollen börjat. Vi har fyra olika träningar denna veckan som vi ska vara med på och efter dem är klara så får vi veta om vi ska vara med i JV eller varsity laget. Varsity är topplaget och det är faktiskt det jag vill vara med i men vi får helt enkelt se om jag kommer med eller inte, annars blir det JV vilket är okej också. Träningen idag gick bra men gjorde något med min höft så kan inte gå ordentligt men det löser sig. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag gå och lägga mig tidigt.

Likes

Comments

Dagarna går verkligen i ett, spelar ingen roll om det är helg eller inte har fortfarande varje dag planerat in i minsta detalj.

I fredags var det så ovärt att gå till skolan, hade en lektion på 30 minuter och inget mer den dagen. Men var i skolan från halv nio till halv fem ändå. Anledningen att vi inte hade några lektioner var för att det var basket turnering på skolan så alla lärare tyckte vi skulle heja på vårt skollag. Och efter skolan så var det zumba, därför var jag i skolan så länge. Men dagen var riktigt rolig.

Igår, lördags så vakande jag vid nio och gick till gymmet runt elva. Körde stenhårt där i lite mer än en timme. När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen direkt för att Anna skulle komma efter en timme för att vi skulle åka in till stan och äta lunch med Malou och Hannah. Vi åt på en otroligt god thai resturang, fick mig att längta så otroligt mycket tills vi åker. Efter det gick vi och köpte födelsedags presenter till Alice och Adam, för nästa vecka är det 18-års fest för dem och Malou.

Idag är planen att det lugnt nu på morgonen och sedan ska jag, mamma och pappa åka in till stan igen och köpa Malou's present och förhoppningsvis lite mer tränings kläder till mig, behöver ett par fotbolls strumpor, en sports bh och hårband. När jag kommer hem blir det plugg.

Likes

Comments


Likes

Comments