Hello

Idag så började jag ( som vanligt hahah ) i stallet med att mocka hagen när jag fixade klart allt till Zlatan.

I början kändes det lite som om han var väldigt på tårna. blev rädd för "inget" när vi skulle ut eftersom att han är van vid att gå ut sist ur hagen ( eftersom att han är lägst i rang ) men det märktes inte av vid ridningen, eller okej lite ibörjan kanske men han var så fin! Kunde gå samlat i galoppen, gjorde fina övergångar och bra "enkla byten". Något vi måste träna på är att han inte ska bli så hetsig i traven efter galoppen då det inte är så populärt varken hos mig eller hos dressyr domare i framtiden😉 men det har blivit betydligt bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår så kan man verkligen säga att jag jobbade hårt!

Åkte ut till stallet direkt efter skolan. Först så tog jag in en Hö bal. Det blir så himla tungt! När jag var klar med det så tog vi in alla hästarna, gav dem mat och bytte täcken eftersom att vi hade insläppet.

Efter det så fixade jag Zlatans mat medan Josefina borstade honom och mockade i boxen.

Sedan så började jag mocka hela hagen. Det kändes som om jag fick med mig halvs hagen i skottkärran för den blev så himla tung! Jag började mocka runt fem och blev klar halv sju. Så jag stod i mörkret och mockade det sista. När jag skulle ta in skottkärran tappade jag den 3 gånger så att halva åkte ut..

Likes

Comments

Hej! Det va länge sen😉

Jag har funderat ett tag på om jag ska börja blogga. Förut så hade jag aldrig något att skriva om men nu så har jag såå mycket som jag skulle vilja dela med mig av! Först och främst är jag ju häst ägare nu sen någon månad tillbaka. Det gör att jag får så mycket mer inspiration än innan.

Jag tänkte iaf börja försöka så mycket så möjligt. Om jag märker att folk tycker att det är intressant att läsa min blogg så kommer jag fortsätta.

Och tack så mycket för 54 premenuranter på youtube!🎉

Som de flesta säkert har märkt så har jag inte lagt upp så mycket videos på sistone. Men tre nya videos är på gång, så håll utkik!

Min sötis❤️

Likes

Comments

Kolla naglarna jag gjorde idag! Är helt kär!! Jag gjorde dem väldigt korta eftersom att jag ska rida hela helgen. Tror att jag ska göra likadana fast med guld till nyår. Vad tycker ni?🎅😍❄️💖

Likes

Comments

Tänkte bara göra ett kort inlägg!

Ville iaf bara önska alla en god jul, jag har haft det riktigt bra och jag hoppas att ni också har haft det🎅🎉❄️

Likes

Comments

Heej

Nu är det jullov! Ska bli skönt att komma bort från skolan lite. Blev rätt så nöjd med betygen, lite som jag ska försöka höja nästa termin iaf!

Skulle provrida en häst i söndags men vi var tvungna att ställa in så det passade bra att ägarna till en annan häst som vi kanske egentligen är mer intresserade hörde av sig och frågade om vi ville komma och provrida. Jag tyckte om henne jätte mycket och vi ska komma tillbaka och rida ut denna vecka!💖😁

Fick en present av bästa! Chai te! Så nu kan jag göra det hemma! ÄLSKAR DET💖💖💖

Likes

Comments

Heej!

Jag är så sjuukt taggad på denna helg!! På fredag så är det lagträning, vi ska då visa våra program som vi har gjort ( måste komma ihåg att fixa tränset innan det bara men tror jag gör det direkt när jag kommer till stallet ). På lördag är det ridning, tror vi ska göra skänkelvikningar. Sen så ska jag kanske ha älsklingen hemma hos mig en stund😍 på söndag så ska jag iväg till Åkersberga o provrida en häst. Vi har fått stallplats från och med 1 februari så nu måste vi bara hitta en häst.

Likes

Comments

Hej!

Denna vecka är väldigt skön. I måndags så hade vi basket turnéring hela dan, igår så hade vi hemstudiedag, idag så hade vi idrott runt 13.00 och slutade 14.30, imorgon så har vi en brandutbildning nästan hela dan och på fredag så ska vi ha en vanlig dag ( tror jag ) sen så ska vi bara vara typ en timme i skolan på måndag😁👏

Likes

Comments

Nu på senaste tiden har Chiko börjat mjukna lite i formen och inte är så stel och stark. Ibörjan när jag satt på honom tyckte jag att han var rätt läskig att rida på, man visste inte riktigt när han skulle få ett ryck men framförallt om man skulle kunna kontrollera honom. Idag så känner jag att han och jag har utvecklats extremt mycket. Nu känns det bättre och bättre för varje gång. På senaste lagträningen så kunde jag arbeta honom ordentligt vilket slutade med att vi båda var genomsvettiga efter lagträningen. Vi arbetade mycket med formen i traven, och vet ni vad, hard work pay of! Han var jätte jätte fin och gick i form 90% av passet. Hade ett annat träns på honom då, mitt aachenträns, nosgrimman var en aning stor så det ska vi fika på fredag när det är lagträning igen! Då ska vi ha gjort egna dressyr program som vi ska rida, ska bli jätte kul!

Likes

Comments

Nämen hejsan!

Jag funderar på att börja plugga igen.. Just nu är det mycket som pågår runt om kring mig och det är just nu som jag har blogg idéer. Men jag tror att det kommer finnas mest om hästar på bloggen.

Vad tycker ni?

Likes

Comments