Uppdatering har vart kass och det är jag medveten om. Skolan just nu har tagit kål på mig och mina klasskamrater kan jag lova. Det märks verkligen att jag går andra året i gymnasiet och det är verkligen den jobbigaste årskursen jag vart med om. Jag har prov varje vecka om inte flera i veckan plus massa inlämningar. Jag har även 1 seminarie som jag inte gjort, ett judurikprov som jag inte gjort och en rest i matte som jag behöver göra. Sen nu innan torsdag ska jag lämna in en uppsats som ska vara på 10 sidor som jag gjort 2 sidor av hittills, plus över lovet har jag en rapport till jurudiken som ska vara ett antal sidor..

Imorgon får jag äntligen påsklov och då ska jag åka till fjällen i 2 veckor och det ska bli så himla skönt! vilket kommer betyda att jag inte kommer blogga under denna tid, om jag inte gör något inlägg som publiceras under denna tid. Vi får se.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu på onsdag 27/1 ska jag äntligen tatuera mig!!!!! Jag kommer ladda upp bilder på den efteråt om jag blir nöjd, vilket jag måste bli, jag ska göra ett lejon. Ungefär som den längst till vänster. På de stället men har valt ut ett eget lejonansikte. Är så himla nervös!!Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag vilket var så himla skönt! Jag vaknade runt 11 kanske efter jag vaknat slog jag på tven och kollade lite på netflix i ett par timmar. Sedan började jag städa och ta bort massa grejer i mitt rum för ska göra om lite här hos mamma. Har en vägg bakom min säng som var fylld av bilder, alla bilder är borttagna nu så det ser jätte tomt ut haha. Min plan är att jag ska köpa in nya bilder och fylla den igen, bilder på min familj och på de minnen som får mig att må bra. Sedan ska jag köpa in ett sminkbord och nya speglar och en massa. Ska köpa in en MASSA ljus och dekorationer som tavlor, blommor, prydnader osv. Kommer bli så bra när det blir klart!

Imorgon börjar mitt nya schema, vilket är grymt skönt! Nu kommer jag senast sluta 16.15 som är en stor skillnad från förre terminen, sen så har vi gjort klart psykologin så nu kommer vi ha en lektion mindre, eller aa det ska sätta in 30 min tematid, vilket innebär att vi ska diskutera om saker och ting i 30 min.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Disneyfilmer, som är mitt liv helt ärligt. Sen måste jag sova för att palla upp imorgon. Natti

Likes

Comments

''Nytt år nya möjligheter''

Det är så det brukar sägas när klockan slår 00.00 den 31 December varje år. Jag vet att detta varierar bland människor som säger att det är precis som vilket annan dag som helst. Ja tyck det, för mig så är det verkligen ett nytt år med nya möjligheter.

Mina mål för 2016:

1. Jag ska bara vara mig själv.

2. Jag ska bara lägga energi på mig själv och på det människor som bryr sig om mig '' på riktigt''

3. Jag ska börja ta tag i mig själv och fundera ut vem jag egentligen är.

4. Framförallt ha ett jävla roligt år


Likes

Comments

Människor i detta samhälle både barn till vuxna är så grymt duktiga på att ha fördomar om allt och alla. Och jag måste verkligen få uttrycka mina åsikter och berätta vad jag tycker och tänker från egna erfarenheter.

Jag sedan liten har alltid haft fördomar mot mig, men det är något jag får stå för lite själv. I 6:an så började jag komma in i puberteten där jag fick mens/humörsvängningar/visste inte vem jag var osv

Eftersom jag sedan 12 års ålder till 15,5 års ålder inte hade en aning om vem jag var, och mellan denna tid så var jag verkligen en BITCH, ett AS, en FITTA som person och ja jag vet inte vad alla kallat mig. Men ja, jag håller med och jag ber om ursäkt. Och detta har jag fått sota för, speciellt när jag började i gymnasiet. Folk lyssnar på rykten och ger mig inte en chans att förklara vem jag egentligen är. Men jag bryr mig inte speciellt mycket om just detta som handlar om mig, för jag har mina vänner som är med mig för den riktiga jag. Och som har gett mig en chans att visa vem JAG är.

Det jag vill få fram med detta inlägg är att jag vet många som misstolkar människor fel och inte ger folk en ärlig chans. Sluta lyssna på rykten, och få din egna uppfattning. Men sedan om din uppfattning är som ryktena så fine, du har gett hen en ärlig chans att få visa vem hen egentligen är. Och det vet jag att folk kan säga att jag är dubbelmoral när jag säger att jag inte tycker om en viss person fast jag inte ens känner hen, nä men jag har sett hur hen beter sig på internet och bland andra människor som mot mina vänner och det är tillräckligt för mig att döma någon, tyvärr. Jag försöker bli bättre men enligt mig så duger det de jag ser med egna ögon. Om inte personen själv vill lära känna mig så kan jag ge den ens chans, men jag skulle nog inte ta steget att lära känna hen om den vart otrevlig mot mina vänner osv.. Ni förstår nog vad jag menar

Jag skrev i rubriken lär dig se och inte bara titta. Då menar jag att du ska lära dig att se en människas bakgrund och inte bara titta på utsidan och döma direkt.

Likes

Comments

Idag är jag på jättedåligt humör, bråkat med Molly hela dagen så nu blir jag arg på allt och alla. Dock ej så konstigt då jag sov 3 timmar inatt.
Är iallafall äckligt less på detta år, detta året har förstört mig den grund och botten och jag vill bara kunna börja om. 2016 ska bli en omstart för mig! Och jag längtar så mycket!
Nu ska jag bara lunga ner mig genom att åka och kolla på vår träning då jag ej får vara med för är sjuk fortfarande..

Puss

Likes

Comments

Förlåt för sämst uppdatering, men här kommer iallafall 25 värdelösa saker du kanske inte visste om mig.

1. Att jag är världens tröttaste människa
2. Att jag ÄLSKAR choklad, de är mitt liv
3. Att jag dricker ca 3 oboy-glas om dagen
4. Att jag aldrig käkar frukost på skoldagar
5. Att jag föredrar salami framför allt pålägg
6. Att jag hatar fisk, äter bara pepparlax
7. Att jag hatar sushi (fast aldrig har smakat)
8. Att jag lever i mitt badkar, bokstavligen
9. Att jag 2015 har ett jävla skitår
10. Att jag om 192 dagar ska utomlands
11. Att jag älskar lejon, finaste som finns
12. Att jag fyller 18 sist av alla mina kompisar
13. Att jag som liten snattade ett dextrosolpaket och blev tagen av ägaren, vågar knappt gå dit än idag, hahah
14. Att jag fick en miniskoter som 6:åring, så nu är jag proffs
15. Att jag hatar att fixa mig till skolan, är för trött
16. Att jag sover över ca 3 av 5 skoldagar
17. Att jag är värdelös på matte och går ekonomi
18. Att jag av med allt varmvatten hemma hos pappa så får alltid duscha sist
19. Att jag fryser som ett as när det är kallt, och svettas som ett as när det är varmt
20. Att jag ska tatuera mig om 41 dagar
21. Att jag fyller 18 om 299 dagar
22. Att jag fyllde 17 för 67 dagar sen, haha
23. Att jag är världens bästa på att stöka ner mitt rum
24. Att jag är 175 lång och ska ha 12 cm klack på nyår :))))
25. Att jag ska börja om mitt liv 2016, för nu finns det inget som är värre än de jag vart med om!

Likes

Comments

Fick hem mina nya skor idag, och är helt förälskad i dem! Så grymt taggad på inomhussäsongen nu, speciellt till Bilma. Då jävlar ska jag skötta, hehe

Puss

Likes

Comments