Hej allihopa. Hoppas att ni mår bra. Solen tittar fram lite försiktigt idag. Skönt att det är ljust ute.

Jag kommer att lägga ner min nouwblogg snart och byta bloggportal. Är så trött på att jag inte kan blogga ordentligt när man vill. Jag kan kommentera ibland och jag kan inte se mina kommentarer heller. Kan inte godkänna dem. Jag tycker att det är tråkigt att man behöver att byta men det är dags om dem inte börjar och uppdatera appen. Jag har till och med försökt att blogga via Internet men det går lika dåligt.  Det är därför jag inte har kunnat göra nya inlägg när jag känner för de.

Ta hand om er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa. Snart är det helg och hoppas att ni mår bra.

Jag öppnade salongen idag i Mölnlycke, såg direkt att de fanns några julskivor och satte på högsta volym. Älskar jullåtar! Så mysigt, känner att julen är snart här. För första gången i mitt liv så kommer vi har julen hemma hos oss med våra nära och kära. Långbord, kamin, och god julmat.

Längtar även om vi inte har snö än. Hoppas att dem kommer snart!❄

Ta hand om er ❤

Likes

Comments

Idag har känt något som inte stämmer. Antingen  är det något negativt eller positivt. Ni vet den känslan som hjärtat bankar extra hårt, man har lite svårt att andas och tänker bara vad ska hända.

Den känslan har jag alltid när något posivt eller negativt kommer att hända.
Den känslan att man bara tänker, tänker och tänker.
Den känslan där man känner hoppas att det inte är något allvarligt.
Den känslan där man försöker att vara positiv.
Den känslan att magen vrider sig hårdare och hårdare.
Det kan låta lite likt ångest men det är de inte. Sen barn tills nu varje gång det händer något så här jag alltid haft den känslan. Gått till läkaren för jag har trott att det är ångest. Läkaren hat skrivit ångest dämpande men jag vågar inte ta dem för jag vet att det är inte ångest. Förstår ni mig? Har ni också den känslan där magen pratar och inte hjärtat. Mina vänner kan hata mig ibland att jag har den för dem vet inte vad som kommer att hända. Tro mig det har alltid hänt något. Jag kan inte vara ensam om detta. Jag brukar alltid att ringa min familj och fråga hur dem mår. Sen frågar jag min kille och när alla säger allt är bra, då tänker man är jag dum i huvudet eller vad?

Berätta gärna vad ni brukar att göra för att sluta att tänka den känslan.

Likes

Comments

Hej allihopa. Hoppas att ni mår bra idag. Jag mår bra samt är jag ledig från jobbet. Jätteskönt att få sova ut och att kroppen känner sig utvilad. Just nu sitter jag i vardagsrummet och äter vindruvor och kollar lite på sociala medier.

Jag hade tränat igår och fick träningsvärk om på nytt. Jag kan säga såhär att jag har inte tränat på flera månader. Känner mig kass! Som sagt ska ha finare kropp till nyår för jahvhar ställt en jättefin klänning som jag måste få på😂. Jag tränar inte för att gå ner i vikt, jag tränar för att bygga vissa muskler i kroppen genom att träna rätt hemma. Ibland så behöver man inte gå till gymmet. Jag gör allt hemma istället, mycket bättre och man känner sig friare.

Dagens planer att gå till Liseberg idag med min älskade. Älskar allt som har med julen att göra. Jag kollade på alla julfilmer redan i oktoberNetflix.

Kan ni rekommendera någon bra julfilm till mig? Helst inte dem vanliga ni vet vilka. Något dom har kommit förra året eller i dem moderna tiderna.
Nu är det att kolla runt vad som finns för filmer.

Ta hand om er ❤
Ciao!

En lånad bild från Google.

Likes

Comments

Nya utmaningar varje dag. Jag har börjat att småträna hemma igen. Jag ska göra de till 31 december. Jag ska se bra ut till jul och nyår😂. Jag känner att jag är jämt trött och vill bara sova. Får inte ut min energi på något annat, så jag göra lite övningar för att kunna hålla min rygg på plats. Det känns skönt men har sån träningsvärk.

Jag kommer inte lägga ut bilder varje dag men före och efter bilder kommer när denna utmaningen är slut. Jag kommer att blogga som vanligt.

Nu är de lunch dags, jag hoppas att ni mår bra idag.

Ta hand om er
ciao😘

Likes

Comments

Min bästa stamkund kommer över idag till salongen och fixade sitt hår. Bästa L, som vanligt blev vi hungriga så de blev pizza. Denna gången så gjorde jag hennes hår lite mörkare. Så jag la in en 5N på botten och på topparna la jag 7, 8 AV från matrix färgerna. Det blev jättefint och så naturligt.

Dem 2 första bilderna är före och dem 2 sista är efter.

Vad tycker Ni?

Dags att bli fina i håret inför jul och nyår.
Ni är hjärtligt välkomna❤

Vi ses 😘

Likes

Comments

GODMORGON ALLIHOPA!!!
Åker buss mot Gbg ska till jobbet och jobbar fram 15. Men jag är så trött, jagvha r inte sovit ordentligt på 3 nätter. Jag somnar och vaknar upp igen. Tex, jag somnade vid 23 igår kväll vaknar vid 01 och somnade kl 06 på morgonen. Vem orkar ens sånt här längre? Jag känner att jag har blivit påkörd av en lastbil, så borta är jag. Där jag bor finns inget café eller mataffär i närheten, åkte till centrum för att kunna köpa en kopp kaffe åtminstone. Jag vill bli pigg snart.

Har ni några tips så att man kan sova under nätterna? (inga tabletter) tack.

Ska fixa min stamkunds hår idag. Vi får se vad hon vill ha för färg, kommer att lägga upp bilder lite senare .

Ha en trevlig morgon mina vänner.
Ciao❤

Likes

Comments