View tracker

Min kund i morse ville ha vanligt brunt hår, så jag fixade det åt henne. Oftast så är det många tjejer som vill bli blonda men det är så skönt att någon som vill ha det brunt. Bruna färger är inte så lätt att fota med en mobilkamera men jag hoppas att ni kan se skillnaden.

Förbild:

Efterbild:

Som ni kan se här, är det svårt att fota på brunt hår. Oftast så ser det svart ut. Dags att investera sig en systemkamera?

Kanske!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra idag.
Själv så blir jag bättre och bättre för varje dag.

Idag kommer inlägget handla om vänner och den kommer bli ett långt inlägg. Hoppas att ni kommer att tycka om detta.

Det finns hur många tolkningar som helst hur en vän ska vara. Det finns vänner som är bara där, finns vänner som du älskar som din egen familj och det finns "vänner" där dem spelar falska bakom din rygg utan att du vet de. Som sagt det finns vänner för allt idag, det finns punkter i livet och det är ge och ta..

En vän:
*En vän ska vara där för dig.
*En vän ska ska dela sitt liv med dig.
*En vän ska stå upp för dig.
*En vän ska aldrig behöva ljuga för dig.
*En vän som säger till när du går fel väg.
*En vän ska känna samma smärta som du går igenom.
*En vän ska aldrig gå bakom din rygg.
*En vän ska alltid älska dig för den du är.
*En vän ska aldrig behöva skämmas för dig.
*En vän som alltid talar sanning även om det gör ont.

Jag kan fortsätta med hela listan hur en ska vara enligt mig. Har inte tagit med allt men ni förstår vad jag menar. Jag ska börja och skriva om min bästa vän E, som ni säkert läst om tidigare.

Det här är min bästa vän E. Jag vet inte hur jag ska börja men vi lärde känna varandra för exakt 10 års sen detta året. Vi var 14 år gamla när vi blev presenterade för varandra via andra kompisar i skolan. Sen dag 1 har vi klickat. Vi gick i samma skola, vi gick ut i samma skola, vi bodde nära varandra och vi tog studenten samma dag. Älskar henne!!! Jag säger aldrig de ofta men man visar det. Samma sak för henne. Vi har vart där för varandra som syskon. Hon räknas som den fjärde dottern i våran familj och jag räknas som den fjärde dottern i hennes familj. Vi kallar våra mammor för mami. Vi ställer upp för varandras familjer som våra egna. Det är vi tacksamma för , det är sanna vänner enligt mig.

Denna tjejen har känt min smärta medans jag har fått känna på hennes smärta. När vi är ledsna på andra eller varandra, då pratar vi ut och reder ut allt. Varför ska man undanhålla allt för varandra? När man kan säga allt för varandra, när kan tala sanning för varandra. Så är det mellan oss 2. Finns inte något som vi inte vet om varandra.Vi vet allt om varandra. Kompisar, killar, familjer, resor, fester, jobb och så vidare. Listan kan fortsätta. 😂

Här står vi idag, brevid varandra och känt varandra i 10 år. Detta måste ju firas. Haha! Jag är glad att jag har henne som vän, syster, advokat, psykolog, mentor, förebild och hon är mitt allt. Min värld skulle rasa utan henne. E jag vet att du kommer läsa detta och jag menar det. Vänner som varar länge är alltid bäst. Oavsett vad som än händer I'll be there. Älskar dig💜

Jag hoppas att ni alla som läser detta har en vän som ni vet att dem alltid finns i ens hjärta. En vän som inte går att ersättas mot någon/något. En vän som ni vet som alltid ställer upp för er.

En vän är alltid en vän!!

Likes

Comments

View tracker

Det är så skönt att vara ledig alla måndagar. Veckan går så mycket snabbare, man får mer tid att vila upp sig ordentligt. Jag ser fram emot nästa söndag, för då är det T's födelsedag. Kommer fira honom lite. Jag saknar honom för varje dag som går.

I alla fall igår kväll så var jag med S och J. Dem bjöd hem mig på middag med 2 andra. Love them😍 Dem är så härliga personer att umgås med. Man kan verkligen prata om allt med dem. Härliga killar med riktig stort hjärta💕  Här är en av dem.

Vi spelade ett spel igår med en sådan sensor. Vet inte vad spelet heter men detta är en riktig träningspass. Man svettades som bara den. Glöm att man betalar för ett gymkort😂

Idag så gick jag och fixade mina naglar hos den bästa Sandra. Är alltid lika nöjd varje gång jag går därifrån. Hon ändrade på formen och färgerna😍

Tack underbara Sandra för dem fina naglarna.

Så såg min helg ut. Dags att fixa sig, för snart ringer bästa T 😍

Vi ses 💕

Likes

Comments

Hej allihopa hur är det med er idag?
Själv känner jag mig seg som sagt har inte hunnit att bli frisk än. Typisk söndag. I natt sov jag endast 3 timmar, för jag kollade serier hela natten och vaknade upp  och fortsatte att kolla på serien. Serien heter making a murderer. Det handlar om att polisen sätter dit en man för mord och våldtäkt. Men hela sanningen bakom detta så har han inte gjort något. Han hade suttit 18 år i fängelset för absolut ingenting. Här visade dem även hur rättssystemet i Usa såg ut år 1985. Det var väldigt intressant men samtidigt sorgligt. Hur kan man göra så mot en människa? Kommer mannen lita på polisen mer? Senare i serien så händer detta igen och fick livstid. Idag så har han suttit 9 år och kämpar fortfarande för att kunna bevisa att han inte är skyldig. Detta fick mig att tänka till lite, varför händer detta? Varför kan man inte låta bli att skada  andra människor? Hoppas att han kan bevisa detta för världen , hur orättvist det kan bli.

Jag rekommenderar den starkt!
Den finns på netflix.

Likes

Comments

Idag var jag tvungen att gå till jobbet även om jag inte för det. Hatar att vara sjuk, fick feber från ingenstans i tisdags eftermiddag. Har vart hemma i 2 dagar kände att det inte räckte. Men nu är det fredag och då är det vila som gäller.
Känns som att alla blir så sjuka nu för tiden. Iaf trots det så stod jag på mina ben och klarade av dagen. Avslutade min fredag med slingor och en förändring på en kund. Min kund har tröttnat på sitt hår.

Förbild:

Efterbild:

Så blev det. Som jag säger till alla detta var min gamla frissa som jag hade ofta, när jag inte kunde bestämma mig om jag skulle ha långt eller kort hår. Kunden blev riktigt nöjd😍
Så såg min arbetsdag ut.

Likes

Comments

Hej allihopa. Idag kommer jag blogga om ögonbryn. Som jag själv kan rekommendera efter mina egna erfarenheter😊
Bild nummer 1 kommer ni få se när jag har halva mitt smink på och hur mina bryn ser ut.

Här kan ni se att jag har format dem, plockat och vaxat för att få dem mer markerade. För 1 månad sen så förstörde jag dem genom att vaxet fastnade på halva mitt ögonbryn och jag var tvungen att dra av den. Nu äntligen, så är dem tillbaka. Jag mådde dåligt av att mina ögonbryn var för tunna men nu är Alexandras ögonbryn tillbaka😊 haha.

Här kommer ni få se bild nummer 2, där jag är sminkad och mina bryn ser ut då.

Ser ni skillnaden? Jag har mina bryn kvar men jag använder en sådan ögonbryns mascara. Föut då köpte jag från NYX men nu har jag bytt märke, som jag själv anser är bättre för mina bryn. Borsten är mindre och är lite smalare. Plus så tål den vatten.
Så tjejer ni som har kvar era bryn, ta hand om dem ha tålamod. Jag var sån förut att jag ville tatuera in brynen för att markera dem plus att göra dem svarta. Tur att jag inte gjorde de. Jag tror att jag hade ångrat mig. Visst finns de nya metoder att göra dem naturliga men det är bra för personer som inte har egna ögonbryn. Det är så jag tycker😊

Här är den jag använder till mina ögonbryn😍 love it.

Vi ses💕

Likes

Comments

God kväll allihopa. Hoppas att ni mår bra idag. Själv har jag feber och står på mina ben och jobbar. Så typiskt mig att göra, när man går emot sin egna kropp och hjärna när den inte mår bra. Men iallafall...
Vill hylla alla drottningar (mammor) som har gått igenom mycket och kämpar för sina barn. En av mina största förebilder är min mamma. Min mamma och vi barn har gått igenom så mycket i livet, så ingen kan krossa oss. Vi har varandra och vi kämpar för varandra. Vill säga, tack mamma för du har gett ljus i livet och att du har kämpat med oss barn genom eld och vatten. 💕 Tack mamma!!! 😘

Likes

Comments