Godmorgon allihopa. Sista arbetsdagen, sen är det helg. Jag har valt att dämpa ner mina timmar. Så jag är ledig från lördag - måndag. Så skönt, ibland blir man uttråkad men kroppen och hjärnan måste få vila. Tänk er att ni har hand om människor och deras hår. Ni som är frisörer förstår detta. Man hör allt och ser nästan så allt. Men jag älskar mitt jobb ändå, oavsett om det är jobbigt, tråkigt, roligt men det är så underbart att få se resultat där man själv har skapat. Bara att få se ett leende från kunden, är det bästa som finns. Då vet man att dem är nöjda. Jag brukar alltid att säga jag som frisör, om jag blir nöjd först så kommer mina kunder också bli nöjda. Kom ihåg att alla frisörer jobbar olika, klipper, färgar, delar upp håret och stylar olika.
I framtiden så har jag sagt att jag måste sluta som frisör om jag vill ha friska leder, knän, rygg och axlar. Det gör ont i mitt hjärta bara jag tänker på det. Men som alla säger, hälsan först.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yepp min bästa vän E kom på en riktig bra idé , inom hemma träning. När man inte har tid att gymma eller råd att skaffa sig ett kort. Ta en tärning, och kolla vilken siffra du får när du kastar ut den. På tavlan står det olika övningar, den siffran du får så ska du utöva den övningen. Hittils har jag gjort 2 dagar och jag har sagt till E att vi ska utmana varandra i 100 dagar. Så vi får se vad som händer. Det är en rolig grej att göra. Sen kan man ändra den lite mot andra avancerade övningar om man vill det. Just nu så har jag grov träningsvärk pga att jag gjorde 60 st utfall igår kväll. Idag så fick jag göra 10 st armhävningar. Imorgon kommer jag ha ont! 😥
Jag kommer att blogga om detta och vilket resultat det blir i 100 dagar. Jag längtar redan😍
Men det är dags att sova nu, lillen sover brevid mig som vanligt. Godnatt sov gott allihopa.

Vi ses💗

Likes

Comments

Hej allihopa. Jag vet inte om jag har otur eller att man glömmer att blogga. Dags att uppdatera er lite. Det händer grejer hela tiden. Önska att man kunde stoppa tiden, att dagarna, veckorna och månaderna går långsammare. Snart så kommer det hända bra grejer äntligen!! Vänner får barn,att man ska fylla 25 år , resa lite och spendera tid för sig själv. Som sagt jag har skaffat en liten valp... En dvärgpinscher, i know men de är så sööööta😍 Kan inte leva utan hund, inte efter min Hubbe😥 
Här är en nya familjemedlemen.

Nu är det dags att uppfostra honom, så att han blir och fin. Just nu är han diablo som jag kallar honom. Fast hans är namn är Rojo. Rojo på spanska betyder färgen röd. Eftersom han har röda pigmenter i pälsen. Fint va?
Nu är det plikten som kallar, jag kommer att uppdatera er ikväll med mitt nya träningspass. Kommer att lägga upp en rolig utmaning som jag och min bästa vän E gör just nu.

Vi ses 💗

Likes

Comments

Vad jag saknar dig mitt hjärtat. Att man vaknade varje dag av din glädje, varje dag se dig glad. Tiden har förändrats mycket, kollar på våran foto där du var 9 veckor gammal. Kommer ihåg allt, hela resan ner till Skåne,  den första pausen vi gjorde på väg hem. Jag minns hur folket var så glada att vi skaffade dig och hur alla kunder älskade dig och det gör dem fortfarande. Du är mammas pojk och kommer alltid att vara. Gud vad jag saknar dig H. Nu när du inte är med mig, känner mig tom utan dig. Utan dina härliga ljud när du gick, sov och lekte. Mamma kommer alltid att finnas där för dig och jag älskar dig ❤ 
I 2 år hade jag dig varje dag på jobbet, alla 8 timmar, jag var så lycklig då, men nu är du någon annanstans 😢 H, jag kommer alltid att finnas här ❤❤

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas att ni mår bra idag. Det är Friyaay😍 sista passet inför helgen.
Varje vecka får vi in nya skvaller tidningar till salongen och igår fick vi en ny tidning. Det fanns en grej jag reagerade på. Jag brukar aldrig bry mig om något sånt men denna gången så var jag illa tvungen att reagera.
Jag har alltid tyckt att Angelina Jolie har varit så snygg. Jag är inte den första som tycker det. I tidningen så skrev dem om , hur mycket pengar hon slösar för att se bra ut. Det gjorde ont i mitt hjärta. För när hon var yngre och spelade in Tomb Raider, där var hon som snyggast tycker jag. Och dem jämförde hur hon såg ut för 15 års sen och hur hon ser ut idag. Sån j**** skillnad!!!

Här är Angelina för 15 års sen. Så himla snygg😍😍

Här är Angelina idag, det skrämmer mig vad sprutor kan göra, och andra behandlingar.  Jag har absolut inte emot att man lägger in lite botox här och där. Eller att man fyller läpparna någon gång, alla väljer sitt utseende men att se någon som har varit så snygg innan och att man ser henne såhär man blir ledsen.
Som sagt jag har aldrig brytt mig innan, men var tvungen att göra det nu. Självklart så får man rynkor när man blir äldre och självklart så ser man inte likadan ut som när man var yngre. Men att lägga så mycket tid och behandlingar för att se yngre men ändå ser man äldre ut. Jag vet inte vad mer jag ska skriva, jag tycker att det är synd att förstöra sig så. Alla är lika vackra på sitt sätt. Och alla människor är lika mycket värda ändå. Oavsett om man har pengar eller inte. Man är en människa!!!

Det var de jag ville skriva idag.

Vi ses❤

Likes

Comments

Hej allihopa, dags att börja som vanligt att blogga som jag verkligen har glömt bort😂 men men. I fredag så flyttade min kusin till Stockholm, och min moster är nere i Makedonien. Självklart kommer deras katt bli ensam hemma mer än 1 månad , gissa vem som är kattvakt? Jo jag! Jag är mer hundmänniska än kattmänniska. Men jag älskar alla djur, spelar ingen roll om det är hund, katt, också om det är en liten hamster alla djur är lika mycket värda. Denna katten som jag passar är en av dem duktigaste, roligaste och sötaste katten som finns. Hon är precis som en människa fast i kattkropp.  ÄLSKAR HENNE!!!

Förra veckan så gjorde jag en extrem behandling på en tjej som ville ändra på sitt hår. Visst gör man det, och älskar hennes hår.

Förbild:

Efterbild:

Det var perfekt väder att ta kort utomhus, och en bild inomhus. Ser ni vilken skillnad det är ? Samma nyans men olika ljus. Nu är dags för mig ta hand om mina kunder nu, hoppas att ni gillar hennes hår. 😉

Vi ses ❤

Likes

Comments

Alla kanske inte vågar att kapa av håret, slinga håret, eller helt enkelt bara färga det.. Även om det är många som gör det men jag har även kunder som kommer med helt naturligt hår. Dem som aldrig har färgat sig eller slingat håret. Men om man är osäker som denna tjejen var från början, så brukar jag aldrig att göra det om jag känner att kunden kommer att ångra sig samma sekund dem kapar av håret. Jag brukar alltid att säga, tänk på detta tills nästa gång. När det väl kommer så får jag antingen ett säkert ja eller nej. Men denna kunden som ni ser, ville verkligen  göra något nytt med håret, hon fick detta och blev så nöjd.

Likes

Comments