// Byxa- H&M // Tröja- Nelly//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag nämde tidigare så är jag ju med och kaniderdar till Faluns lucia och här ovan ser ni hur man röstar <3 Hade varit jätte glad om ni hade gjort det! Puss

Likes

Comments

Bilderna ovan är ifrån Torsdag då jag allt hade ett späckat schema ;)

Börja med att jag hade praktik & bussen var 20 min sen! Riktig roligt, slutade vi 15 åkte hem & packade & gjorde klart det sista för att sedan åka till Falun för att först en timme bara gå runt på stan & sedan 20 min fika. Bra planerat där :) Sedan hade jag kör övning, villket var super kul!
Efter det tåg jag bussen till Leksand för att sova över där för att få en lite sovmorgon. Verkligen såå skönt!


Idag har jag bara varit i skolan, påväg hem nu. Har väll inte nå planer driekt men vem vet som händer ikväll ;)

Likes

Comments

Hej på er mina fina!!


Hur är det med er?

Jag sitter just nu på bussen påväg hem ifrån skolan. Faktiskt en rätt så kul dag, vi hade elevråd & jag & en kompis ska nu vara med i två mindre grupper en för planering inför en turnering & en för pynt. Ska bli riktig kul att få va med å bestämma lite mera ;)
Annars har det varit en lugn men mycket kall dag faktiskt. Om ni inte märkt det!


När jag kommer hem idag ska jag vill försöka planera in när jag ska hinna gör en video till youtube & läxorna & plugga in låtar & stämmor till lucian. Blir kanske lite för mycket nu i December, men jag får försöka lösa det på nått sätt.

Likes

Comments

Har verkligen såå svårt att hitta bra bh:ar. Kan leta i flera månaer utan resultat, men efter jag delade dessa på bloggen så fastnae jag för dom totalt. Så när jag var i Luleå så gick jag och S till Cubus för att testa och den satt hur bra som helst?? Jag som inte hade shoppat nånting före jag åker till Stockholm blev lite svårt när jag väll hitta en bh som satt hur bra som helst. Men den fick följa med hem. Gissa vem som kommer gå till Cubus och handla underkläder framöver ;)

Likes

Comments

... Utagen till en av 7 kandidater till Fauns lucia i år. Hur kul?! Utagningen var i Måndags. Vi skulle typ vara 11 där men alla kunde inte så vi blev bara 7. Och det blev vi 7 som kom vidare. Är så HIMLA taggade på det hära, alla 6 andra tjejer är verkar vara så snälla så kommer bli super. Tänker skriva lite mer sen om uppträderna och allting om det finns nån av mina läserare som är ifrån Falun eller är i Falun runt Lucia.

Likes

Comments

* Skola

* Sminkning på the Body shops

* Köpa nå mat

* Beställa en körlektion

*Fotografering i kyrkan

*Kör övning


Likes

Comments