Jag är någ inte den enda som drömmer om märkes kläder, kan ju tyvärr inte riktig lägga pengar på det i nu läget men man kan ju låta bli att dröma ;)

Likes

Comments

Hej sötisar !!


Hur är det med det? Med är det bra, sitter nu i sängen som jag gjort hela dagen haha. Kollar ikapp lite youtube videos och instagram faktisk. Går inte att gå in på instagram på mobil av nån anledning (?) Har uppdatera det MEN funkar endå inte ? Planerna idag är inte så mycket haha, ska åka hem till mig och hämta lite saker så jag kan fixa mig för imorgon ska vi någ till valbo och kollar runt lite. Men tänkte faktisk vlogga så ni får hänga med ;)

Likes

Comments

Hej hur är det med er??

Med mig är det bra, sitter nu & kollar lite kläder. Ovanligt någ ;)

Hade min första skoldag idag var jätte nervös innan eftersom jag börjar en ny skola & klass. Men det gick bra, vi var bara i skolan 1 timme för sedan få helg vilken va Nice.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har hittat massa fina smycken på h&M när jag varit i deras butik men online tyckte jag det var jätte dåligt utbud?? Är igenkligen en silver tjej MEN guld smycken är så himla fina dom med. Känns mer lyxigare om ni förstår vad jag mennar.


Men hitatde iallfall dessa som jag tyckte va jätte fin <3

Likes

Comments

Har på senaste ögorna för gucci väskor på senaste mer och mer. Synd bara att den är så himla dyrt haha.

Likes

Comments