Denna dagen började med att jag fick världens raraste meddelande av en nybliven mamma som löd:

"Satt inatt när ******* var vaken och funderade på hur satan man klarar första tiden med bebis helt själv. Tänkte på dig, vilken jävla gudinna du är som klarat det, helt fantastiskt. Man är så dålig på att uppmuntra och ge positiv feedback till folk så ville bara skriva till dig och säga att jag får sån respekt till dig och alla andra som gör detta ensamma, frivilligt eller ofrivilligt. You rock mama ❤️"

Kan man bli annat än rörd och tacksam. Vilken snäll o rar människa du är ♡ TACK ännu en gång ♡

För er som inte vet så har jag vart ensamstående i årincip hela tiden under båda mina barns uppväxt hitills. Amadeus Pappa har vart frånvarande från av en rad olika anledningar och vi gick isär redan när jag var i 7e månaden. Efter en tid en så träffade jag min yngsta barns pappa och vi flyttade ihop och bodde tilsammans i ungefär 8 månader och när jag var i slutet av andra graviditetsmånaden så bestämde sig Olivers pappa för att lämna livet bakom sig.
Det låter kort. Men det är för att jag inte har orken att gå in på det. En dag kanske jag har det. men inte idag.

Jag vill avsluta med att säga:

Till alla ni som av olika anledningar är ensamstående och enastående mammor och pappor som kämpar på så vill jag bara skicka en gigantisk mega styrkekram. för det behöver man ibland. Både jag och du♡

återseende -♡


Fick föresten en höstig rosbukett av en kompis idag med ♡ så fina 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis som gårdagen så blev vi hemma idag med men som tur är utan andra tecken på en magsjuka så det var förmodligen bara något tillfälligt, Tack och lov!

Det har då inneburit ännu mer städning  för mig idag och jag har lyckats rensa ut så mycket prylar och kläder så jag undrar hur det ens är möjligt. Skönt är det iallafall och imorgon blir det en åktur till bla till Soptippen, returen och secondhand och lämna grejer. Sen ska jag även lämna in kläder på H&m som har återvinning av textilier. Dom tar vara på fibrerna i alla slags textilier som man lämnar in. Så det gör heller inget om kläderna tex skulle vara trasiga eller har fläckar som ej går bort i tvätt osv, dom tar vara på allt som går. kläder som är hela o rena skänker dom till välgörenhet  och jag tror även (om jag har förstått rätt) att man får en rabattcheck på 50kr per påse man lämnar in. bra va?

Jag har börjar planera lite mer inför kalaset och allt som ska införskaffas till det . Jag kan inte förstå att min lilla plutt blir 5år denna månad! Min lilla söta pojke♡
Förra året valde han Batman-tema  och i år var han inne på en hel drös med olika teman men bestämde sig till sist för Ninjago-tema. Tårtorna och kakor är redan beställda för 3-4 veckor sedan så nu är det ballonger och allt därimellan som ska ordnas. Jag älskar att fixa och pyssla ihop kalas!♡♡
Barnens ansikten när man satt upp alla ballonger och dekorationer, när det är dags för gästerna att komma, ta fram tårta och fika , få öppna presenter och leka! ♡ underbart👌

Men nu är klockan så mycket så ögonen står i kors. bjuder på lite bilder från förra årets kalas 😊

På återseende -

/Alexandra

Likes

Comments

klockan är kväll och barnen är precis nybadade och insmorda så det doftar "Honeymania" i hela lägenheten , älskar konsistensen och dofterna på nästan alla Bodyshops body butter. Nästa gång blir det coconut som är min favorit ♡
Medan barnen badade så lyckades jag schamponera och tvätta rent alla mina sminkborstar som man behöver göra med jämna mellanrum om dom ska hålla sig fina och fräsha. Dessutom blir det såklart både snyggare och enligt mig roligare att sminka sig då.

Idag har vi vart hemma hela långa dagen började med att Oliver gick ned från sängen men lika fort kom tillbaka upp till mig och gnuggade på magen och klagade på att han hade ont i magen och de sa pang och vrålade till i blöjan. Det blev 4 Blöjbyten inom loppet av 20min så jag tog det säkra före det osäkra. Det har vart ganska lugnt sen dess men avvaktar i 48timmar hemma för säkerhets skull för att inte smitta någon utifall det är något.

Dagen har bestått av att städa köket och även till att plocka ut allt ut den där nedrans byrån i köket. Det är en sån där byrå som man städar med jämna mellanrum men ändå lyckas bli kaos i på nolltid. Barnen har sina papper, målarböcker, pennor , pärlor , penslar, färger, osv osv. så med andra ord så är det ogjort imorgon. Men jag lyckades få ihop en proppfull påse med papper att återvinna så de blev ju lite mer plats för nya konstverk och skapelser.
Hur gör ni med barnens alla teckningar? Det är ju helt omöjligt att spara alla så jag väljer att spara de som jag ser har lagts ner lite tid och energi i om ni förstår. Annars skulle vi kunna tapetsera om lägenheten varje vecka med teckningar om jag sparade alla.
kul idé men inte min kopp med te.

nu ska jag ta hand om tvätten, disken och slå in paket till Amadeus på nytt. Det blev inte riktigt som jag ville är hon slog in dom i butiken och så hade dom så tråkigt presentpapper. haha ehm alltså. JA.. Jag vet hur löjligt det låter men om det är till någon tröst så ska jag lämna även det i pappersåtervinningen så får vi hålla tummarna att de en vacker dag också blir till ett snyggt papper som jag eller du kan slå in ett framtida paket i med glädje.
Go Recycling!

På återseende -♡

Likes

Comments

Den här morgonen började med att vi alla vaknade i tid till larmet och alla lade sig i en stor hög av mys i min säng sa god morgon till varandra och allt kändes så bra och rosaskimmrigt med guldkant.

Ungefär DÄR slutade allt det mysiga för den här morgonen. Amadeus Pendlade mellan att vilja gå till förskolan och att vara hemma och vägrade frukost , skulle inte klä på sig och kastade sig på golvet i en stor hög med protest. Oliver sprang och gömde sig för varje gång jag kom vaggandes fram sådär snyggt som man bara kan med höga klackar och lutandes fram som quasimodo till någon på en knapp meter med jackan i högsta hugg. undrade där och då varför i hela friden jag klädde på mig ytterkläderna innan barnen. Jag va genomsvettig innan vi var färdiga och påväg ner för de 4 trapporna till bilen.

Ett barn på förskolan och en med hemmåt slutade det med.

Resterande tid av förmidagen bestod av att fotografera Linnea och att hålla Oliver sysselsatt och glad medan jag snubblade runt i lägenheten på jakt efter bra vinklar och ljus. Erkänner att jag har vansinnigt mycket att lära innan jag kan kalla mig duktig på det men det är kul och jag bjöd nog på ett skratt eller två i min inlevelse mellan varven.

Nu ska den här mamman ta kväll iallafall.

På återseende! -♡

Likes

Comments