Hei og god tirsdag! Har dere hatt det fint i det siste? Jeg har hatt et lite ufrivillig frvær, rett og slett for at en forkjølelse ikke passer så godt sammen når det er innspurt på eksamen.. Helst skulle jeg bare ha ligget rett ut i senga de siste dagene, men slik er det ikke når eksamen skal leveres og man skal prestere på jobb. Det ser ikke ut som at forkjølelsen skal gi slipp, enda så mange piller jeg knasker..


Over til noe mye mer positivt: i dag er nemlig siste forelesning i Drammen frem til eksamen. Herregud så deilig det blir!! Alle som pendler såpass langt til jobb hver dag fortjener virkelig en diplom, for jeg skjønner ikke hvordan dere orker.. Er arbeidsplassen deres da verdens beste eller noe? Da gjelder det bare å være flink student å lese resten av pensum de dagene jeg slipper å reise til Drammen.

Nå skal jeg lage enda en kopp te med honning, spise frokost også gjøre meg klar for dagen. Gleder meg til å ligge rett ut på sofaen i kveld!

Hva skal du i dag? Har du begynt med eksamer enda?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei og god fredag! Er dere like klare for helg som jeg er? Vel, nå skal jeg jobbe i kveld og i morgen tidlig, før jeg kan ta helt fri på søndag. Tidligre i uka var jeg en tur i byen og møtte ei venninne, og etter det tok jeg meg en rask tur på søstrene grene. Nå hadde jeg endelig fått ut fingra, og bestemt meg for å lage en middagsplanlegger. De med whiteboards og slik, koster jo litt mer enn hva jeg gidder å bruke på noe sånt. Etter inspirasjon fra søstrene grene og ei venninne, ble det altså hjemmelaget, som faktisk ble veldig fin, om jeg skal si det selv!

❤ Dette trenger du ❤
en bilderamme
små treklyper
små merkelapper
middels merkelapper
limstift
superlim/limpistol
penn

Merkelappene med ukedagene limes rett på glasset i bilderammen, samt treklypene. Merkelappene med middagsretter skal ikke limes fast, bare festes i treklypene. Jeg fant ikke superlim når jeg holdt på, så da ble det dobbeltsidig tape på treklypene, så får vi se om det holder. Søstrene grene har laget en DIY-video du kan se HER .

Dette kan jo kanskje være en fin julegave? Send med noen ekstra merkelapper slik at man har mulighet til å skrive opp flere matretter selv. Her hjemme er vi dårlige på å bestemme hva vi skal ha til middag, men nå blir det også enklere og planlegge ukeshandelen..

Hva syns du om middagsplanleggeren? Hva skal du i helga?

Likes

Comments

God morgen! I går våknet vi opp til snø her hjemme, og til min store glede ligger den her enda. Det kom en del snø i går, men nå har temperaturene steget igjen.. så jeg krysser fingrene for at snøen ikke forsvinner igjen helt enda. Jeg er absolutt ikke glad i mørketiden, men elsker snø. For det første så lyser det opp litt, så det føles ikke like mørkt, men det er også fascinerende.

En ting forundrer meg allikevel veldig. Tenk at nordmenn, som lever i dette vakre landet skal bli overrasket når snøen kommer. Det er alltid noen som venter til etter at snøen har kommet, før de legger om til vinterdekk. Noen tror ikke på værmeldingene, mens andre er vel bare idioter. For er det en ting jeg ikke forstår, så er det hvorfor noen velger å kjøre med sommerdekk, på is- eller snø. Jeg var i seneste laget selv, men jeg fikk det gjort før snøen kom.

Snart blir det winter wondrland og julestemning! Altså, snø = jul. Sånn er det bare, men jeg må vente med julemusikken liiiitt til.. Om halvannen uke, da er det greit, for da er det duket for julekonsert!

Nå må jeg pakke sammen tingene mine, og komme meg på skola. Det er mest eksamensarbeid og pensumlesing for tiden, så jeg er ikke så ofte på skola lenger. Deilig! Selv om jeg sklir helt ut av rutinene mine.. Noe som ikke er bra.

Hva skal du i dag? Har det kommet snø der du bor enda?

Likes

Comments


noen ganger
skulle jeg ønske at
jeg ikke visste
så mye som
jeg vet


Likes

Comments

Hei på dere, og god mandag! Hvordan har helga deres vært? Noen som har gjort noe spennende? Jeg hadde jo frihelg, selv om det ikke akkurat kjennes slik ut- på en god måte, vel og merke. Kusina mi ble her hele helga, og søstera til S ble her fra lørdag til søndag. Lørdag hadde vi også et vennepar på besøk hvor vi diska opp med taco og skal vi danse. I går var det jo som kjent farsdag, så vi tilbragte store deler av den med besteforeldrene og foreldrene til S. En utrolig fin og koselig helg ❤

For første gang på veldig lenge hadde jeg ikke på alarm i helga. Det resulterte i at jeg sov helt til kl. 11 på lørdag, noe som er veldig uvant meg. Jeg liker aller best å være en morgenfugl, og nyte en kopp kaffe i stillhet. I dag skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg hadde på alarm, for det endte med at jeg utsatte den én time... Mørketiden er her, og jeg trenger en god dose mer søvn. Det aller beste er at jeg får en rolig start på uka. Det er jo selvfølgelig noen ting som skal gjøres i huset, før jeg skal på jobb i kveld.

Ellers har jeg fått tilbakemelding på utkastet til eksamensoppgaven. Det gikk sånn helt greit, men jeg må jobbe mer med struktur og bruke pensumbøkene litt mer, samt se over alle kilder.. De har jeg tydeligvis klart å sette opp feil, så da får jeg undersøke litt mer slik at det blir riktig. Den skal leveres 100% ferdig neste mandag, men det skal gå fint. Jeg skal jobbe med oppgaven så mye som mulig, når jeg ikke er på jobb..

Hvordan starter du uka? Hadde du en fin helg?

Likes

Comments

// Bloggvenn med me&i

Hei og god lørdag! Shit så deilig det var å ha en lørdag uten alarm som vekker deg.. Og enda bedre var det når lille snuppa sov overraskende lenge i dag. I går hadde jeg me&i party hjemme, og da ble kusina mi igjen på overnatting. Vi var ikke den største gjengen, men vi hadde det veldig koselig forde. Selgeren Camilla, er jo superflink og vet hva hun driver med! Jeg fikk også unna noen julegaver, noe som er superdeilig. Jeg er godt i gang, kan man si!

Noen av dere har kanskje ikke hørt om me&i før, mens for andre vil det være noe kjent. Det som er spesielt med dette merket er at du ikke får kjøpt klærne i butikk. Du må rett og slett ha et party hjemme hos deg, eller delta på et annet party. Da får du mulighet til å prøve de klærne du måtte ønske, sammen med en god gjeng!

turtleneck top // knitted long cardigan // city skirt

En vellykket kveld, i mine øyne. Hvis du kunne tenke deg å være vertinne, slik jeg var i går, kan du klikke HER for å lese mer.

Nå sitter jeg med to snupper som ordner hver sin halvdel av håret mitt, mens jeg skriver til dere. Jeg tror de koser seg i alle fall, så gjenstår det bare å se hvordan restultatet blir.

Hva gjorde du i går? Har du hørt om me&i før?

Likes

Comments

​Hei og hopp! Snart er siste dag i praksis over for denne gangen, og helga nærmer seg med stormskritt. Nå har vi egentlig en fritime, før vi skal observere en time til. I morgen har vi mye dødtid, så da har vi spart resten av oppgaven til da, så går tiden i alle fall litt raskere.

Når vi er ferdige for dagen er det straka vegen til jobb, hvor jeg blir resten av kvelden. Det er heldigvis frihelg, men det er allikevel mye på agendaen. I morgen er det duket for mitt party hjemme med me&i, klesmerket jeg er ambassadør for. Så skal kusina mi sove over fra fredag til lørdag, og det er mulig det blir enda et overnattingsbesøk fra lørdag til søndag. Og dere, dere har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Kanskje jeg skal lage et lite innlegg om det? Noen tips til hva man kan gjøre for pappaen sin? Hva tror du?

Nå må dere nyte resten av denne torsdagen! Regnet spruter ned, så da kan man bare pakke seg inn under pleddet i sofaen med en stor kopp kakeo med masse krem, eller en deilig kopp med te. Det er absolutt det beste med høsten! ❤

Hva skal du i dag? Skal du gjøre noe fint for faren din på søndag?

Likes

Comments

// Inneholder sponset produkt

God lillelørdag dere! I dag fant jeg en pakke i posten jeg har gleda meg til å motta. For litt siden ble det avtalt et samarbeid med det svenske merket Sudio , som produserer hodetelefoner. Det passet meg helt perfekt, i og med at nåværende har sprengte høyttalere.. Dessuten har jeg flere ganger tenkt at jeg burde skaffe meg noen som er mer praktisk på trening. Hvor irriterende er det ikke med ledningene hengende over alt?

Sudio har ulike modeller, slik at det blir lettere å velge din favoritt. Jeg valgte meg modellen Tre Black , som skal passe perfekt til nettopp trening. Disse hodetelefonene kobles opp via bluetooth, og har en trådløs in-ear modell. Det er altså bare en liten ledning i mellom hodetelefonene, som skal ligge bak nakken. En stor fordel med disse er at de kan brukes igjen allerede etter 10 minutter i laderen, og holder i 9 timer. Ellers følger det blant annet med en søt liten veske i lær.


Altså, hvor fine er de ikke? Jeg gleder meg til å teste de ut ordentlig på trening! Da kommer det nok enda en oppdatering, hvis det er ønskelig? Sjekk ut @sudio på instagram!

Jeg er også så heldig at jeg har fått en rabattkode dere kan benytte dere av. Skriv inn " sudio_alexandraflaa " når du skal betale og få 15% på kjøpet. Kanskje et lite julegavetips? Generasjonene som lever i dag bruker vel mye hodetelefoner i løpet av en dag?

Har du hørt om merket før? Hva er dine favoritt hodetelefoner?

Likes

Comments

Hei og hopp! I dag var vi så heldige å få prøve oss som kroppsøvingslærere, igjen. I morgen kommer nemlig vår lærer igjen og vil se litt på oss, så da fikk vi øve oss litt i dag. Gruppa mi valgte å kjøre nytt opplegg med innebandy, slik at vi får prøvd litt forskjellig mens vi har sjansen. I moregn derimot er det håndball som står på planen igjen, og undervisningsopplegget er klart. Praksisoppgaven er også i rute, og det er ingen grunn til at vi ikke skal bli ferdig i løpet av denne uken. Egentlig står det vel mest på meg, siden jeg tok på meg ansvaret for å skrive selve oppgaven. Det eneste som er synd med denne praksisperioden er at vi får lite innblikk i samfunnsfag, som er det andre faget mitt. Jeg har jo hele veien vært usikker på om det er riktig fag, og tenkte at det fant jeg mer ut av i praksis. Elevene har hatt fremføringer, og neste samfunnsfagstime blir det vikar. Det er i grunn veldig kjipt, men sånn er det bare!

Sånn utenom praksis har denne dagen vært mye bedre enn gårsdagen. Jeg fikk sovet litt lengre i dag, noe som virkelig gjorde godt for kropp og sjel. I dag har rett og slett vært en bra dag. Jeg vet ikke med dere, men jeg merker det i alle fall veldig godt at de lange og mørke dagene har kommet. Nå skal jeg drikke opp teen min og slappe av med pus før det blir natta.

Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin dag?

Likes

Comments

Denne dagen startet i utgangspunktet veldig bra. Jeg var tidlig oppe og koste meg med en kopp kaffe, mens jeg gjorde meg klar for en ny dag i praksis. Skoledagen begynte og elevene skulle ha tentamen. Egentlig skulle vi bare være med i oppstarten, for å observere hvordan opplegget var rundt tentamen, ikke at det er så lenge siden jeg selv hadde tentamen.. men vi ble altså sittende en hel time og se på elevene skrive- en liten misforståelse der altså. Videre jobbet vi med praksisoppgaven, som jeg nå har begynt å skrive på. Målet er å bli ferdig i løpet av uken, slik at vi kan fokusere fullt på eksamen de siste to ukene før fristen.

Allikevel har det ikke vært en super dag, og jeg kjenner jeg er sliten. Det er kanskje ikke så rart etter en full arbeidshelg? Det henger kanskje sammen med mye mas og mørket som sniker seg på. Høst går snart over til vinter, og før vi vet ordet av det, så er jula her. Egentlig føler jeg meg litt tom. Jeg kan bare sitte og stirre ut av vinduet, lenge.

Nå skal jeg sette på noe deilig musikk, og svinge meg rundt her hjemme før det blir helt mørkt.

Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin dag?

Likes

Comments

Instagram@alexandraflaa