Header

Youtube- detta fenomen..
I början förstod jag inte alls mig på youtube.. asså inte alls. Rynkade på näsan åt när småsyskonen tjatade om youtube ..

Efter ett par år, typ 1,5 år sen, så började jag kolla på Jockiboi TV och deras pranks. Jag skrattade så jag grät på vissa.. Efter ett tag hade jag sett vartenda prank och ungefär samtidigt startade dom Jocke och Jonna kanalen. Så då började jag följa dom där.

Efter det så eskalerade det totalt. Idag följer jag en väldans massa olika youtubers. Tycker dock det är så tråkigt att Jocke och Jonna behövde lägga ner sin kanal pga att folk, i dessa fall barn, inte vet ett dugg va respekt är.. Jag hoppas dock att dom fortsätter med spökvideosarna, så sjukt bra.. Så ja nu är jag oxå helt såld i youtube världen..

Här är några av mina favoriter:
- Jocke och Jonna så klart. Blandat innehåll och väldigt bra kvalité på sina videos.

- L.T.G.S spökjägare. Trodde jag inte på spöken och andar innan så gör jag det nu. Ta er tiden och kolla på någon utav deras utredningar .

- JLC , What to say?? Är man på ett ställe där man bör vara tyst, se inte deras videos 😂 skrattar typ hela tiden.. deras sjuka humor passar nästan in i våran vänskapskrets 😂

- Helen Torsgården . Känns som en tjej som har båda fötterna på jorden. Gillar henne verkligen. Hon känns så äkta och se Helen och hennes lilla familj gör mig helt varm i själen.

- Lets feast , asså dom är så roliga och har sånna sjuka idéer att man knappt visst de fanns. Mycket challenge dock men det är sjukt kul för en del youtubers har mest vloggar så det blir lite variation!

Ja det är några av alla jag följer där 😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments