Header

Hej på er 😊 hoppas ni mår bra. Det gör jag. Lite trött, typ trött i kroppen. Ja jag vet inte, men mår ändå bra 😅

Igår va jag nere i Varberg med C och M började med tjöt hos M sen åkte vi in till stan. Vi hade bokat bord på Pinchos. Vi har velat pröva detta i säkert 1 år snart..
Nu va det äntligen dags.

Jag har haft ganska stora förväntningar på detta spektakel.
Vi blev visade till vårt bord. Och han frågade om vi hade ätit där innan och grejer. Men teknisk som man är så lyckades vi utan vidare info.

Så vi började gå igenom listan. C hade ingen plats på mobilen så hon kunde inte ladda ner appen och Ms mobil va död och kunde inte beställa från hennes heller så ja de va ju tur att min funkade 😂annars hade de inte blivit någon mat..

Så vi beställde in följande:
3 friterade halloumi, 3 plankstek, 2 crispy Chicken, 1 chili på högrev, 2 stekta räkor, 1 quesedilla , 1 vitlökstekta champinjoner, 1 ostbollar, 1 dumplings, 1 creme brulée och 3 daimbrownie..
ja vi åt alltså 4 rätter plus 1 efterrätt var och sen delade vi på räkorna, ostbollarna, champinjonerna, dumplingsen och creme bruléen.

Det godaste va nog kycklingen och halloumin, det va sååå gott och chimchurri va oxå sååå gott!!

Maten va god. Det är inget ställe man ska äta på om man är vrålhungrig och man typ skulle kunna äta en hel pizza utan problem. Men sitta och äta och ta en och annan drink då tycker jag verkligen man ska pröva. Jag hoppas dock att det kommer mer rätter, Borås tex har de dubbla utbudet. Så det är väl det.
Mysig atomsfär och ett kul koncept helt klart . Så pröva det vettja 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments