Header

Hej på er :)
En vecka sen man hade kalajs.. Vilket som sagt blev lyckat. Är fortfarande så nöjd att både maten räckte och att alla tyckte det va gott. Men framför allt är jag fortfarande så nöjd med alla presenter. Så fina och jag bara ÄLSKAR mina pandora armband och berlockerna. Har även kommit på det att för varje utomlandsresa jag gör så ska jag se om jag hittar en pandora butik och om det finns sak jag köpa en berlock i varje stad. Dock inte om jag åker till samma stad flera gånger om. Typ som London ;) Den staden lär man besöka ett X antal gånger i sitt liv ;) Så det kan nog bli roligt.

Iallafall. Det va ju inte det detta skulle handla om. Jag fick ju även 2 fina blombuketter. En av mamma och en av min gudmor. Nu så här en vecka efter så har dom vissnat lite lätt. Så då klippte jag av dom blommorna som va fina och satte det i 2 olika ljuslyktor. En med rosor och en med några blommor från mammas bukett.

Det blev såhär :)

​Det blev väl gulligt :) 

Nu ska jag se om jag hittar månen, det ska ju vara värsta månfenomenet i natt. Hade jag varit ledig imorgon hade jag lätt gått upp först vid 2 för att se när den e närmast jorden och sen vid halv 5-5 tiden för att se när den e som rödast. Fatta läckert.Dock börjar jag ju 6 imorgon så man kan ju hoppas att jag får se den lite iallafall ;))

Det verkar ju ganska klart ute nu så det ska bli kul å se om det fortsätter så det inte blir as mulet och tråkigt. Det händer ju inte varje dag och det dröjer 18 år tills näste gång ;)

Sen den 10 oktober så är Uranus nära jorden. Om det nu stämmer. Undra om man kan se den med blotta ögat. Det hade varit så jäkla coolt.. 

Nu ska jag glo på tv innan jag somnar i soffan ;)
Puss på er <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej min vänner, och fiender om jag har några.
Nu har jag nästan precis landat i soffan efter ett lyckat kalas. Eller öppet hus rättare sagt. Lite små seg i huvudet efter 3, eller egentligen 4 intensiva dagar. Så jag tänkte faktiskt dra allting från början så kommer vi till det roligaste sist ;)

I torsdag så jobbade jag först 7-16, hur lugnt som helst och typ inga kunder alls. Efter 16 så va det bara till och byta om och gå ner för att börja handla. Halv 6 ungefär, va jag färdig med hela stor shoppingen. FYLLDE seriöst en gekås vagn, och för er som varit där vet hur stora dom är. En sån fyllde jag med massa smått och gott. Sen käkade vi faktiskt burger king innan vi åkte hem. Packade upp allting, sen duscha och sen somnade man rätt gott..

I fredags så började det med jobb 6-12. Frisören 12-15. Sen åkte jag ner till Varberg, handlade och sen lämnade bilen hos pappa. B kom ner och hämtade mig och sen åkte vi hem. Stanna och köpte kyckling på ica, åkte upp till Bs mamma som fyllde år och grattade henne och lämna en blomma. Körde hem lagade mat, började göra cheesecake. 6 stycken att tillägga. Gjorde dom med en paus för att åka upp och fika hos Bs föräldrar. Åkte hem. Kokade ägg, diskade och städade köket. Somnade vi halv 12 ca.

Igår va det upp vid 6 tiden, göra sig i ordning, åka till Skene för att hjälpa till på folkracen. Sen fick vi åka till kvantum för duktig som jag va så glömde jag köpa lillebrors bröd, han e glutenallergiker så det hade inte blivit så bra annars. Sen käkade vi pizza och efter det bar det av hemåt. Så vid 17 tiden igår så började jag på att göra smörgåstårtor, det tar inte as lång tid egentligen men lite tid tog det allt. Sen skulle jag försöka mig på att göra cheesecake rutor heter det men det blev nog inte så bra som det skulle så det bjöd jag inte ens på. Ska se om jag kan göra klart det imorgon och se om det blev bra ;) Iaf, sen möblerade jag om hela vardagsrummet och efter det så kokade jag lite mer ägg och sen diska och sen va klockan halv 11. Och då va det dags att sova.

Idag vaknade jag typ kvart i 8. Och tänkte det att går jag upp nu och går på toa så får jag inte gå och lägga mig igen för då är det kört. Så det gjorde jag inte. Istället stängde jag in mig i köket och började dekorera smörgåstårta. Va färdig med det runt 10.45, städa av snabbt som attan, hoppa in i duschen och göra sig klar, å då har första gästerna anlänt. Men det visste jag att dom skulle komma tidigt. För det va pappa m. halva familjen. Så det va lugnt. Sen kom mina gudföräldrar, min faste med familj. Sen kom mamma och hela den sidan. Och tillslut kom Bs familj. Och nu sitter vi här i varsin soffa. Jag bloggar och B spelar tv-spel.

Fick väldigt mycket fina presenter måste jag säga.

Mamma med familj fick jag en pandora berlock, en Kähler-vas och ett armband från syskonen där det står Syster ❤ Och en jättefin blombukett 😍

Morbror med familj + morfar fick jag presentkort på Indiska 😍 Galet mycket fina saker kommer att få bo i vårt hem inom en framtid 😁

Pappa med familj fick jag en jättefin lampa som går i samma stuk som Kähler-vasen😃

Faster med familj fick jag 300 kr på Guldfynd, ett ljus och godispengar 😉

Från gudföräldrarna fick jag Pärlvasen från Sea Glasbruk med 25 rosor i 😍

Av farmor fick jag en talva och en pizzakokbok som min tredjeman (kvinna😉) har skrivit, alltså pappas kusin 😜

Av Bs syskon fick jag ett Pandora armband, det i läder med 3 "rader" Så jäkla snyggt! 😄 Plus en leksaksbil från alla barnen, för jag hade önskat mig en ny bil 😉
Och av Bs föräldrar fick jag pengar och en blåbärsbuske men den kommer få stå på ett annat ställa om ett tag 😏 Så den får stå kvar där hos dom så länge.

Så ja, det jag önskade mig mest fick jag, men det finns ett paket kvar. Och det ska öppnas imorgon. För det är från B, ville ha något att öppna imorgon oxå 😘

Här kommer några bilder. Från dagen.

Typiskt mig att alltid ha bilder på mat som man redan börjat äta på 😂

Nu ska jag slappa i soffan. 
Puss och hej på er ❤


Likes

Comments

Imorse när jag vaknade så det första jag möts av på Facebook, ja jag kollar alltid Facebook det första jag gör på morgonen, är flyktingar/invandrare/icke svenskt ursprung som kastar sten på polisen. Jag blir så jävla arg, besviken och riktigt förbannad på både Sveriges jävla regering och folk som har mage att komma hit till Sverige och bete sig på ett så vidrigt jävla sätt att dom borde sättas på första bästa flyget hem till sitt hemland igen. Ja det låter hårt men det är precis så jag tycker..

Dom flyr från krig och det värsta människor kan utsättas för. Men ta för fan inte hit det. Vill ni bråka och kriga och förstöra varför ens få för sig att komma hit?? Stanna kvar i era egna länder och förstör där..
Folk som kastar sten på poliser , invandrare eller inte , det är INTE OKEJ! Dom gör sitt jobb. Tänk om poliser rusar in i ert hem eller på ert jobb och börjar kasta sten och förstöra , slå er med pinnar. Är det okej?? NEJ!
Vad är felet på folk som håller på så?

Regeringen säger öppna era hjärtan och hem. En sak är jävligt säker och det är mitt hem är jävligt stängt!
Vi kan hjälpa andra hur mycket som helst men hjälpa alla hemlösa eller pensionärer som faktiskt har byggt upp detta samhället som mer eller mindre lever på existensminimum dom ska inte få mer. Dom om nån borde få mer pengar.

Detta står i Aftonbladet idag:
Rätt att vara precis den du är”
Statsministern riktade ett tack till Alliansen för de blocköverskridande överenskommelser som gjorts och tog försvaret, budgeten och pensionssystemet som exempel.
Han lovade också att genomföra sina vallöften om att alla unga under 25 år ska ges arbete, utbildning eller praktik inom 90 dagar, och att Fas 3 ska avvecklas.
Stefan Löfven återkom flera gånger till att klyftorna i samhället ska brytas, att rasism och hatbrott ska bekämpas och att Sverige ska vara ett jämlikt samhälle.
– Sverige ska vara ett tryggt land, där vi håller ihop. Den otrygghet och de hinder som våld, hat och brottslighet innebär måste med kraft bekämpas, sa Stefan Löfven.
– I Sverige ska du ha rätt att vara precis den du är.
Han avslutade med orden:
– Tillsammans skapar vi ett Sverige att vara ännu mer stolt över.

HUR ska statsministern kunna minska hatet, våldet och brottsligheten när han sätter alla andra än svenska folket i fokus?? Har han inte sett filmerna som sprider sig som en löpeld på sociala medier där invandrare kastar sten på svenska jobbande & skattebetalande människor.. FY FAN säger jag bara.
• Vad ska han göra för att få Sverige till ett tryggt land när det redan håller på å rasa??
• Är det konstigt om folk blir arga och irriterade när flyktingar och invandrare är viktigare än pensionärer & unga som vill ha jobb och bostad ?

Rätten att vara precis som du vill, hmm. Man får inte tycka illa om vissa människor för då är man rasist. Oavsett om det är en mörkhyad svensk eller en vit arab. För tycker du illa om en person så är man stämplad som rasist och då får man alla emot sig. Men är man invandrare så får man hata svenskar så mycket som det bara går trots att det är lika mycket rasist som om det vore omvänt men det ska tystas ner. Det är ju ett exempel.
Jag menar rätten att vara den man är, skulle man våga stå för någonting så får man fan stå på sig. För samhället bryter ner en fortare än torrt gräs brinner.

Sen står det ju i näst sista meningen att "I Sverige SKA du ha rätt att vara precis som du är."

Det har man inte som det står ovanför så fälls man av samhället om du inte håller med om vad alla andra tycker.

Om jag någon gång skulle få för mig att skänka pengar till folk. Så hade det varit till dom som är där nere i Syrien som INTE kan ta sig därifrån för det är dom det är synd om. Inte alla som kan betala sig ur situationen.. Varför ska dom ha pengar för? Dom har ju säkerligen hur mycket som helst på banken. Men alla som inte kan ta sig därifrån , det är dom det är synd om på riktigt . Men nu vet jag ju inte ens hur mycket som faktiskt går till folket på plats så därför väljer jag att hålla hårt i mina egna intjänade och skattade pengar så jag kan få leva ett bra liv.
För snart är väl det fel oxå.

Det är nu dags för Mr Statsminister att börja jobba och sluta tjat om allt som bör göras och vad som bör hända och börja ta tag i saker och ting. Hittills har han ju bara lyckats bryta det han lovat!
It's time to get dirty!Lilla landet lagom som ska vara alla till lags. Kommer vara överbefolkat om vi nu ska tycka synd om hela världen! Eller kommer folk hit för att dom vet vad som väntar när dom kommer hit? Att dom får boende och pengar utan att behöva lyfta ett finger.

Jag tycker synd om svenskar, svenska studenter och svenska pensionärer! Jag tycker helt enkelt synd om svenska folket! 🇸🇪

Likes

Comments

God kväll. Ligger i sängen och kollar på ice Age 4 😂 bästa "barnfilmerna".. Dock borde dom inte få kallas barnfilmer med tanke på språket som används 😂

Imorgon börjar en hektiskt vecka..
Imorgon jobb å sen lite annat fix på eftermiddagen.

Tisdag STORSTÄDA hela lägenheten.

Onsdag jobb till 19

Torsdag jobb till 16. Storhandla efter jobbet med B.

Fredag jobb 12, frisörtid 12.15-15(?) hem göra efterrätt. Sova.

Lördag tävling i Skene. Fixa maten på kvällen.

Söndag kalas..

Ja där är min vecka! Inte en kväll ledig så gott som.. Tur man e ledig på sin födelsedag. Och dagen efter det.

Nu ska jag kolla lite mer på filmen innan det är dags att sova.. Vi hörs en annan dag. Puss❤️❤️

Likes

Comments

God kväll gott folk. Vi ligger i soffan å slappar.. B spelar nya Mad Max och jag gör typ ingenting.. Vi ska snart kolla på film. Sen blir det nog sängen tidigt. Jag har lite små ont i halsen å lite förkyld och B har ont i bihålorna och små förkyld. Hoppas det går över snabbt för om 2 veckor är det 25 års kalas som står på agendan. Och ska jag tvunget bli sjuk får det bli nu till veckan annars får det va 🙈
Det är ju liksom lite å fixa inför ett kalas där typ 35 personer kommer 😁 plus att jag ska hinna med en frisör tid tänkte jag 😅

Jaja det löser nog sig. En rejäl storhandling så är det nog lugnt 😝

Nu ska jag tända ljus, hämta glass och starta filmen 😊 puss på er ❤️

Likes

Comments

God kväll alla glada. Sitter hos min morbror och är barnvakt åt kusin-vitamin . Han sover nu iofs och är väldigt självständig för att snart vara 4 år 🙈 inte mycket man behöver göra 😊 min duktiga lilla kille 😍 av någon konstig slump så är det alltid nån twilight film på tv när jag e barnvakt .. Sen får man ju även kolla på bamse oxå ;)) haha!

Hittade bästa godispåsarna på kvantum innan när jag handlad! Perfekt storlek för när den e full så e den full!! Alldeles lagom och man får välja med omsorg 😁 blir ju inte bättre!

Nu ska jag glo på filmen en stund till innan dom vuxna kommer hem 🙈
Puss på er ❤️

Likes

Comments

Nu har vi precis sett den 7e fast and furious filmen. Jag hade ganska hög förhoppningar faktiskt men seriöst, den va inte bra! Allt va ju så extremt överdrivet så det va löjligt. Det bästa va ju helt klart slutet! Alltså efter fängelsescenen. Sen , om jag inte minns helt fel dog väl Walker innan hela filmen va klar? Iaf så trodde man att det är samma person som spelar hela tiden, så det har dom lyckats sjukt bra med! Handlingen va bra men som sagt allt är ju så överdrivet så det blir löjligt.. Tyvärr tror jag att det blir en 8e film med 😒 hoppas inte men det ger sig.

Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb och barnkalas som gäller..
Chao!

Jag älskar hösten för då får man tända ljus 😍

Likes

Comments