Header

God kväll på er :) har heeelt glömt att blogga idag = inget kul att blogga om :) men tänkte att jag måste slänga in ett inlägg nu när det är sista augusti och allt :)
Dagen började med att klockan ringde 05,55 döds trött va jag då! Så snooza om till 06,13 sen va jag illa tvungen att gå upp. Gjorde mig i ordning och åkte till jobbet. Va på lagret hela dagen. Fram till klockan 12.30 ca då fick vi reda på att jag och Matilda fick gå till Hobby & Fritid en stund. Vi va där max 1 och en halv timme ;) sen gick vi och finade sen slutade jag och gick och köpte skor på skoboo, ni får se dom imorgon om jag kommer ihåg det ;) men det blev ett par jobb skor eller ja mer eller mindre. Och ett par mer skejtskor ;) som man kan ha när man ska till folk slippa ha dom fula jobbskorna. Och 500 för 2 par skor är inte direkt dyrt heller :)

Nu ligger vi i soffan och komlar på Amerigan Pie Reunion. Sjukt rolig film ;)) SE DEN!
Behöver väl inte inte berätta så mycket mer än att alla gamla från 1 till band camp(?) sjukt rolig iallafall ;)

Nä nu ska jag dra mig. Puss på er <>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

34 minuter övertid idag.. Fick sista kunden idag. Hade 2 stooors vagnar och skulle ha det på 200 kvitton.. Det är inte direkt det man vill ha när man börjar se alla gå hem och det börjar bli mörkt i varuhuset :( men nu e jag hemma och fått myst med älsklingen. Och nu tror jag sängen ropar högre än högst för satan va trött jag är nu! Så nu blir drt mys i sängen, om man kommer dit innan man somnar!
Jaja. Jobba i morgon med sen köpa skor på eftermiddagen! Direkt efter jobbet :) hörs imorgon.
Puss och god natt <>

Likes

Comments

Gaaaah världens segaste dag!!!!!!! Hoppas de 2 sista timmarna går äckligt fort så man kommer hem.. Men det återstår och se.. Men ska till kassan så det borde gå fort :)
Nu ska vi stämpla in igen.
Pözz

Likes

Comments

God morgon?! Haha, nä varit vaken sen kl 7. Då hade lilla Wilma vaknat och kom ner. Sen upp och väcka Ninis och Kevin. Trött människor ;) så nu sitter jag i soffan och väntar på att gå och lämna Wilma och ta en promenad med Stina. Hon lär ju streta satan. Hon avskyr vatten nämligen ;)
Så nu ska jag ta på Wilma lite kläder för idag är det fotografering som gäller.
Puss

Likes

Comments

Ligger i soffan och är heeeelt död! Tröttare får man nog banimej leta efter! Helt sjukt dött på jobbet idag men klart tiden gick fort i kassan. Alltid kul med kassan :)
Ligger och myser med finaste Stina med <3 älskade="" lilla="" knas="" hund="" :)="">
Imorgon kör vi samma visa som idag. Fast jag ska hem till mitt <3 som="" jag="" börjar="" sakna="" lite="" faktiskt="" ^^,="">
På fredag ska jag köpa nya skor så jag slipper gå i mina trasig converse från Marocko, eller mina jobbskor som inte är lika snygga som bekväma..
Nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem sen ska jag fan sova!
Puss & kram <>

Likes

Comments

Det är vår nästa tävling :) som det ser ut nu blir det jag, Carro, Morgan, Luvan och Mattias :)) jag och Carro får slåss med dom stora grabbarna ;) så det kan ju sluta hur som helst ;)
//Alexandra

Likes

Comments

Barnen i skolan, Stina har fått en långpromenad och jag har ätit frukost :) så nu sitter jag och kollar på biggest looser innan jag ska till jobbet :)
Puss

Likes

Comments

God morgon världen! Gaah jag måste vara världens snällaste storasyster. Jag börjar inte innan 11 och hade kunna gå upp vid nio. Men istället ringde klockan 06.45 ><' för="" att="" jag="" skulle="" kunna="" snooza!="" och="" det="" är="" behövligt,="" hade="" lilla="" stina="" vid="" fötterna="" med="" :)="" vid="" 5="" över="" 7="" hörde="" jag="" att="" wilmas="" dörr="" öppnades="" och="" ner="" kom="" lilla="" sessan.="" sen="" skulle="" jag="" upp="" och="" väcka="" kevin="" men="" då="" va="" han="" redan="" vaken="" :)="" så="" ner="" och="" fixa="" frukost="" till="" lill-prinsen.="" och="" nu="" ligger="" jag="" i="" soffan="" och="" bara="" slappar="" tills="" barn="" 2="" ska="" ha="" frukost="" och="" fixas="" inför="" skolan.="" och="" samma="" visa="" blir="" det="" väl="" i="" morgon="" för="" utom="" att="" jag="" kommer="" gå="" och="" lägga="" mig="" tidigare="" än="" halv="" 12="">
hörs väl senare! Puss

Likes

Comments

Sitter i soffan och myser med Stina som ligger jämte mig :) kvällen har bestått av att mysa med Kevin och Wilma :) alltid lika mysigt med mina fina <3 kollar="" på="" big="" bang="" theory.="" finns="" ju="" ingen="" annan="" skit="" på="" tv!="">
Idag har jag fått målat klart bilen iallafall. Eller nästan har det röda kvar och skriva lite på den ;) men de ska vi göra på måndag :) sen ska den vara så gott som klar!
Fick myst med finaste lilla Kristoffer idag med :)
Nu ska jag mysa med Stina och glo på tv :)
Puss & god natt

Likes

Comments

Harregud nu e det snart september och hösten knackar på dörren. Här är svin kallt inne. Snart dags att sätta igång värmen! Snart ska jag ta mig i kragen och packa, göra mig klar och åka till Varberg :) idag ska bilen målas och städas! Och ställa framvagn och sen ska den väl vara så gott som startklar ;) tror jag :) hoppas!!
Först ska jag lämna filmer på hemmakväll sen ta mig en tur till en hobby affär i vbg och sedan blir det garaget :)
Så nu ska jag göra klart för att åka :)
Hörs sen :) puss <>
Sleten.se!

Likes

Comments