Header

Har inte hunnit blogga då jag har fick städmani när jag kom hem till ett bombnedslag. Så städade sen kom min morbror, Janet och underbara Kristoffer. Och då åkte vi ut till Getås och dom började greja med bilen och det visade sig vara fel växelspakställ(?) som Anders hade fått med sig, men dom fick lastat och så iaf..

Sen åkte vi hit och lagade lite mat och satt och tjötade. Lille Kristoffer somnade så gott en stund =)

 

Sover gott i kusins säng =)

Va inne på gekås innan, det va ta mig fan KAOS!!!! Usch och fy och fan!!!!! Började nästan att gråta när jag stod där i kön för att hitta en parkering :( INTE okej.. Fanns 1 parkering kvar på p-parkeringen. Tur det! Det värsta va att jag skulle ha några limstift och olja bara.. Usch och fy!!!
Imorgon ska jag ha sovmorgon och bara ta det lugnt och packa till Tomelilla..


Nu ska jag snart sova. Hörs i morgon. Då kommer det bilder från Liseberg =)
Puss & Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon. Har ni sovit gott? De har jag! Och nu sitter jag och myser med Stina i soffan ^^,
Idag ska vi fixa min folkracebil men innan dess blir de systemet och gekås en snabbis..
Hörs sen :))
Puss

Likes

Comments

Då va man hemma efter en dag på liseberg med familjen. Allt har varit toppen och vädret va på våran sida tills vi skulle hem då kom regnet. Nu ska jag sova. Kommer väl en bättre update imorgon.
Puss & god natt <>

Likes

Comments

Tjolahopp! Dålig uppdatering igår p.g.a att hela 3s nät krånglade. Inte mycket att göra åt! Nu är jag nere hos mamma och vi ska åka till Liseberg :D kommer inte ihåg sist vi va där på sommaren men de är ett tag sen! Det ska bli supermysit! Hoppas vädret är på våran sida bara!
Har träffat världens sötaste hund oxå
:)) lilla Stina :)
Puss

Likes

Comments

God morgon!
Ligger här i sängen och funderar på va denna dagen har att erbjuda! Funderar starkt på att träna sen sola. Men då ska man orka de oxå ;) träna alltså! Latast på jorden va de här! Kanske tar en promenad till getås sen med. Bobby e där pch grejar med bilen ;)
Nä nu ska jag göra nån nytta! Puss

Likes

Comments

Efter en dag med massa scrapbooking, grillning hos bs föräldrar och mer scrapbooking så ligger jag nu i sängen och kollar på Abduction.
Hade scrapbookat mer men limmet har tagit slut:( 3 stift dock inte fulla, men ändå..
Och jag vet inte när jag ska lära mig att inte äta massa kolhydrater, får as ont i magen:(( dock va de typ 2 potatisar och en liten börd bit men de räckte :/
Nu ska jag kolla på mitt ögongodis ;))
Puss & god natt<>

Likes

Comments

Så här ser de ut hos mig just nu och det är ännu mer på golvet och i soffan ;))

Likes

Comments

Och de e ju alltid nått. Har fått duschat och börjat scrapbooka :)) kollar på Top
Model 15 med ;) senare ska vi till Bs föräldrar och grilla:)
Puss

Likes

Comments

God morgon. Sovit gott? De har jag till bobbys jävla telefon ringer och han hittar inte den å den tjuter högre och högre. Sen somna jag om och då är de nån som ringer han, vaknar av de med. Somnade om och sov till nu ;)) sjukt gött. Så nu funderar jag på att ta ett pass wiiet för idag blir de till att stanna inne. Dock vet jag inte om de åskar eller om de e nått annat? Låter inte hela tiden men när de låter så går de över jättesnabbt, men nu ringde Bobby och sa att de åskar, så det blir bara lite lätta övningar själv. Och vart e solen liksom?
Hopp ändrade planer ligger kvar i sängen ett tag till! Puss

Likes

Comments