Header

Så fort bokskogen slår ut och solen skiner kan jag knappt låta bli att hämta kameran. Jag är väldigt nöjd med dagens foton då jag knappt redigerat dem alls. Tycker det är så himla vackert denna tiden på året , jag låter bara bilderna tala för sig.

Det har verkligen varit så skönt med en ledig dag mitt i veckan! Resten av helgen ska jag däremot jobba men det ser jag också fram emot. Men nu ska jag ner i köket och försöka äta något, ska nämligen upp riktigt tidigt imorgon (04.00) så behöver komma i säng tidigt. Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag och att ni får en fortsatt trevlig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt LIv

Maj är en sådan månad som alltid är fullspäckad med skoj,plugg och härlig väder. Det är därför jag verkligen njuter av denna månaden för snart är den över. Mycket har hänt och jag har varit sämst på att fota allt. Men jag har gått på pubrunda i växjö för alla studenter. Jag har fyllt 19 år och fått massor av kaktusar i presenter. Sen har jag firat min födelsedag hela helgen , så jag har absolut haft the time of my life. Men bäst av allt är att det bara är ännu mer roligt framöver och jag ska verkligen försöka ta med kameran mer! Är så sjukt taggad på studenten det är fan bara 19 dagar kvar!!!!

Likes

Comments

Idag har jag haft en väldigt lugn och skön ledig onsdag. Med på tok för mycket kaffe vilket har resulterat till en jädra huvudvärk nu. Sen har jag självklart hunnit med att sträck titta några avsnitt från Vampire Diares. Det här med serier , är det bara jag som kan börja om på en serie helt plötsligt. Detta är tredje gången jag gör det med vampire diares. Men när jag tittar på typ vänner hoppar jag från säsong till säsong, det finns ingen logik i det.

Jag har även varit på PW i ett naturresarvat här i närheten och jag tog mig till och med ner till stranden, helt fruktansvärt kallt (men vackert..).

Likes

Comments

Mitt LIv

Har spenderat helgen ute på landet och det har varit så skönt. Jag saknar verkligen att vara här ute, det är så lugnt och fridfullt och man kan verkligen säga att denna helgen varit perfekt för att spenderas här ute. I Lördags var jag och mina sisters ute redan innan kl.10 och solade och vi alla har blivit brända av solen. haha var enda gång! På fredagen hjälpte jag även mamma att fota lite i hennes butik där hon säljer sina hantverk. Idag har jag kastat ved så jag har verk i mina armar. Nu sitter jag uppe på mitt och syrrans rum/loft och chillar lite.

Likes

Comments

outfits

Ett av mina måsten för att förstärka en hel outfit är att ha snygga naglar. Det finns inget som kan störa mig mer än om jag har lagt ner hur mycket tid som helst på mina kläder,smink och hår och har fula naglar. Jag tycker också om att ha mycket ringar det är min favorit smycke, lätt!

Likes

Comments

Resor

När jag ser på denna bilden så känner jag en sån enorm längtan till havet, och till denna fantastiska morgonen på Kreta. Jag känner alltid ett sånt otroligt lugn i naturen och det har alltid varit ett ställe för mig att koppla av i. Även om jag älskar Smålands djupa skogar så är det någonting mer fridfullt och givande med vågorna från havet. energi .

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter en dag i skolan, med bland annat jobb med en brudklänning till en docka jag designar i formkursen. Sen har jag också varit på utställningen på Kungsmadskolan, där jag ställde ut min Lookbook. Blir så glad för alla fina kommentarer jag har fått efter mitt GA.

Nu sitter jag här och ska redigera lite bilder till ett annat projekt i Digitalt skapande. Är det bara jag eller gör det inte så mycket att ha ett städat skrivbord när man ska jobba? Jag är ju visserligen allt för minimalistisk inredning så det kanske har med det att göra. Tycker det är så snyggt att bara sätta i en kvist från en växt i ett glas, så enkelt och så snyggt.

Likes

Comments

Här är den! Min LOOKBOOK. Det här är vad jag har ägnat mig åt i flera månaders tid mitt gymnasiearbete är nu klart! Här är min egen designade LOOKBOOK som innehåller mina egna fotografier och material. Syftet med boken är att visa upp olika klädstilar , och inspirera andra till att hitta sin egen stil. Eftersom jag tycker att det är så mycket viktigare att man faktiskt klär sig i det som man själv är bekväm i och tycker om och inte låter modet och trender styra över vad man ska ha på sig .

Jag är så otroligt glad och tacksam över hur slutproduktionen blev, är verkligen så nöjd och har lärt mig så mycket med detta projektet. Det har varit så givande att få leda ett projekt som man faktiskt brinner för. Jag har ju flera år tillbaka drömt om hur jag ska få jobba med mode och design och det har varit nyttigt att få en inblick i hela processen. Och just nu känner jag mest, det här är bara början....

Likes

Comments

Som många vet så kan man använda vishionboards och moodboard för många olika syften. Antingen för att man gillar att samla bilder, vill sätta upp mål eller bara inspireras.

Att göra visionboards tycker jag är superviktigt och det är en del av min vardag , att fylla på med inspiration dagligen är för mig ett sätt att hålla motivationen uppe. Jag tror att det är super viktigt att matas med inspiration eftersom det kan hjälpa en att bli påmind om vart man vill i livet, vad man tycker är viktigt eller vad som gör en glad. Jag tror väldigt mycket på att om man matas med inspiration så blir man inspiration.

Jag såg på en dokumentär som handlade om olika vägar till framgång. Där en man berättade att det finns två sätt att kämpa för framgång, antingen så är man inspirerad eller så är man desperat. Tänk dig själv skillnaden på att vara inspirerad och nyfiken och på sådant viss bli framgångsrik eller att kämpa genom desperation och frustration för att lyckas. Vad vinner man på i slutet ? Det fick mig i alla fall att inse hur viktigt det är att söka inspiration. Ett sätt som funkar väldigt bra för mig är att göra visionboards, för det går att göra snyggt och praktiskt och det ger en möjlighet att vara mer kreativ och personlig.


Eftersom jag använder attraktionslagen dagligen har jag nämligen fått väldigt mycket därifrån när det kommer till att visualisera och skapa visionboards. Och jag lovar jag skulle inte tipsa om något om det inte är för att det faktiskt funkar för mig. Om man ser en bild som speglar någonting man vill uppnå, ett ställe man vill besöka eller något liknande så kommer det att bli så. Om du har en visionboard som du ser varje dag, som du reflekterar över varje dag och visualiserar kommer att hända. Så kommer det att hända! Oavsett vilken strategi man har i livet så är det aldrig fel att göra en visionboard eller att fortsätta inspireras!


Likes

Comments