Header
Attraktionslagen

Om det är någonting som jag tror på stenhårt så är det att vara tydlig med sina mål och sätta dem långt i förväg. Självklart går det att ha kortsiktiga mål så som vad man ska hinna med under dagen,veckan eller månaden. Men jag tycker att det är viktigare att sätta upp ett större mål som kanske ligger lite längre bort ifrån dagen men som man ändå är väldigt förväntansfull över.

Jag vet att många försöker med nyårslöften.

Men ärligt hur många har disciplin att fullfölja sina "ska bli snygg till sommaren mål". Det är ett ytligt och kortsiktigt mål som man ger upp första veckan in på det nya året.

Isstället rekommenderar jag att man skriver upp 12 mål , ett mål för varje månad. Och så kan man vara lite kreativ i tankarna; tex. lära sig ett nytt språk, instrument, göra en makeover, lyssna igenom ett stortbands skivarkiv, åk på en solo resa, testa ny träning. Det viktigaste tycker jag är att man har ett stort mål och så kan man dela in vägen dit i små steg


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var jag och åt middag med Lina, Vi har inte träffats på evigheter så det var härligt att äntligen få träffas!!

Nu ska jag tillbaka till jobbet,så hinner inte blogga mer just nu.

Likes

Comments

Hej! Nu har jag jobbat klart för idag, så skönt att krypa ner i sin säng efter en lång dag. Jag har börjat med att yoga på morgon och kväll och jag tror att det kan leda till att jag kommer vilja träna det mycket mer.Något annat som jag tränar väldigt mycket just nu är Tacksamhet.

Efter att jag fått hem the Secret ”magin” är jag helt fast, och följer alla tacksamhetsövningar slaviskt för jag känner verkligen hur mycket tacksammare jag har blivit bara under dessa tre dagar jag hålt på .Numera ägnar jag ca 1h på morgonen åt att verkligen skriva ner vad jag är tacksam över och verkligen fokusera på det. Och på kvällen en timme innan jag går och lägger mig tar jag upp mina antecknar och fortsätter tacka för allt.

Det är så mycket man tar för givet som kan vara borta i vilken sekund som helst, när man inser det börjar man se på livet mycket mer annorlunda. Så jag tänkte att jag i följande inlägg kunde gå lite djupare in på hur man kan öva tacksamhet, för det kanske låter flummigt men egentligen är hur lätt som helst!!

Jag hoppas att ni alla får en härlig kväll, och tack så mycket för att ni fortsätter att klicka in på min blogg gör mig verkligen så glad!


Likes

Comments

Godmorgon! Jag har glömt bort att visa min tatuering som jag gjorde när jag var iväg på Mallorca. Det är en liten sol på handleden. Många kanske undrar varför jag ville göra en sol, och jag kan väl ärligt säga att det är det mest spontana jag har gjort, men det kändes väldigt självklart för mig att faktiskt göra en sol därför att...

Solen symboliserar styrka,glädje och positiv energi. Och jag har lärt mig att i livet kan man inte förvänta sig att andra ska göra en lycklig, Utan det kommer inifrån en själv! Och när molnen skymmer solen eller livet bara känns jobbigt , you just gotta create your own sunshine #staypositive

Likes

Comments

Inspiration, outfits

Nu när det verkligen är höst har jag tagit mig an att plocka bort mina sommarkläder, eller iallafall packa ner dem i en resväska.För jag hoppas på att det blir en resa till värmen nu i vinter och då tror jag att på något sätt att det kan vara smart att ha en väska färdigpackad och klar för avfärd. Men tillbaka till Hösten nu, för nu är tiden då man verkligen kan rocka de bästa outfitsen, det är tillräckligt kallt för att ha snygga jackor men tillräckligt varmt för att inte behöva ha stickade vantar ( vilket jag hatar)

Den trenden i höst som jag är mest nyfiken på är “den amerikanska södern stilen” Som jag fattat det rätt så har cowboys och western blivit en del i modevärlden. Vilket är lite roligt! Jag hoppas verkligen att jag någon gång kommer att få gå på New York Fashionweek, hade så gärna velat vara i New York nu och se alla shower. Det har typ varit en dröm sen jag var 15år. Nu ska jag snart dra iväg till jobbet igen, så vi ses


Likes

Comments

Resor

Igårkväll kom jag hem efter min resa på Mallorca och jag verkligen insåg hur mycket jag har lärt mig under den veckan som har gått, därför tänkte jag dela med mig av mina tankar och erfarenheter jag nu har efter att ha rest Solo.

Innan jag åkte iväg så gjorde jag mycket research både när det kommer till att resa själv som tjej men också för att hitta bra ställen på Ön. Många tänker nog att det är farligt för tjejer att resa på egen hand, vilket jag också förstår då vi alltid är extra utsatta tyvärr. Men om man gör research och kollar säkerheten för destinationen och är försiktig så behöver man inte oroa sig. Det som jag tänkte på mest var framförallt att försöka smälta in och inte sticka ut som turist, vilket kan vara lite svårt när man är blondin, men att också agera väldigt världsvan även om man kanske inte är det lärde jag mig var viktigt. Ser man osäker ut så märks det och det är inte bra, så det bästa är bara att låtsas som att man har full koll på läget.

Det bästa med att resa själv är helt klart friheten att man kan göra vad man vill, man kan åka vart man vill när man vill, stiga upp hur tidigt man vill och äta på vilken resturang man vill och bestämma hur mycket pengar man vill lägga på vissa saker. Det kände jag personligen var det absolut bästa med hela resan att jag kunde välja om jag ville spendera dagen på stranden eller i stan.

Det som varit absolut mest jobbigt med resan har varit de stunder då jag kände mig otroligt ensam. Det kanske inte låter som att en vecka är lång tid att vara iväg själv, men det var många gånger jag bara kände mig väldigt ensam. Som tex när jag skulle ut och äta på kvällarna, efter ett tag började det bli tråkigt att sitta själv och äta.

Men oavsett om resan ibland var väldigt jobbig så är det en sån resa som jag aldrig skulle vilja ha ogjort, för jag har lärt mig så sjukt mycket, och det hör ju till när man reser. Man lär sig alltid något nytt när man reser och den här gången insåg jag verkligen vad jag är mest tacksam över och vad som är viktigt för mig!

Så våga ut och resa med er! Om ni vill upptäcka något ställe på denna jorden men inte har någon att ta med er, låt inte det hindra er. Ta med dig själv på en resa, en riktigt utmaning som jag tror alla skulle behöva ta sig an! För kom ihåg, det ända man kan köpa som gör en rikare är resor.....

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen igen från Palma.Idag har jag besökt Valdemossa en liten by uppe i bergen bara några minuter från Palma. Det var verkligen så vackert och mysig atmosfär,det är ju ändå något speciellt med byar på berg. Valdemossa är verkligen en by alla konstnärer/kulturintresserade borde besöka. Drömmen hade ändå varit att ha sin ateljé där!

Haha det räcker att man åker en mil så kommer man till värsta ösregnet. Hoppas däremot det är soligt i Alcudia för jag orkar inte göra något mer idag,sov så dåligt och det har gjort mig deppig hela dagen. Så det blir nog siesta när jag kommer hem...
Hoppas ni alla har en härlig Onsdag!

Likes

Comments

Hej alla! Nu har jag varit på Mallorca i 3 hela dagar och jag blir bara mer och mer kär i detta stället! Igår så tog jag bussen till Palma och tro det eller ej men det ösregnade påväg till bussen så jag funderade på att gå tillbaka till hotellet... Jag bara säger det (DONT LOOK BACK) hade jag inte gått i regnet hade jag inte heller kommit till vackra soliga Palma. Jag menar kolla på alla bilder jag tagit är på riktigt förälskad i den staden, och funderar starkt på att åka dit igen nu i veckan!
Ha det bra allihopa
❤️

Likes

Comments

Attraktionslagen

Hej och godmorgon!

Jag vaknade väldigt tidigt idag och kunde inte somna om så jag kollade lite videor på youtube. Då jag hittade den här "unlock your dreams , change your Life". Jag bara säger wow! kolla gärna på den och lyssna med ett öppet sinne, för det dem pratar om är verkligen så sant! Jag blev verkligen så motiverad till allting!

För visst stämmer det väl? För att få ett bättre liv så måste man själv bli bättre! Om man vill att någon/något ska förändras så måste man förändras själv först. Det tror i alla fall jag!

Ha en super härlig Torsdag!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och laddar mobilen och tänkte att jag kunde kasta upp lite bilder här.Det är faktiskt så att jag och Felicia blev upplockade av Farfar och Marita som hade planerat en roadtrip till hemlig destination. Som rubriken lyder så blev det Öland! Hur härligt:) Vi stack till Solliden och gick i parken och strax ska vi ut och äta i Borgholm,jag berättar mer imorgon! Ha det bra!

Likes

Comments