Vitt är vackert, men inte när man ser att faller ner vita snöflingor utanför fönstret. Hade det inte varit för att jag redan är uppretad och arg idag så hade jag inte brytt mig så mycket. Jag har haft sånt jävla strul med min dator, så den är på reparation, så nu har jag en lånedator som håller på att gå mig på nerverna. Varför skulla min dator gå sönder just nu, det är ju nu jag behöver den om något. Jag brukar inte klaga, men är så fruktansvärt irriterad och stressad över detta. Det är bara 49 dagar till studenten och har jag inte min dator kan jag inte göra klart alla projekt i skolan. Det är det som gör mig mest arg, för när jag äntligen har lite motivation så blir det så här.

Men nu ska jag inte klaga mer utan försöka tänka lite positivt. Jag har ju i alla fall fått en lånedator, och jag kommer snart köpa en ny Macbook. För jag kommer verkligen behöva den efter studenten. Jag vet bara inte vilken jag ska satsa på, för jag har verkligen trivts med macbook air, men funderar även på macbook pro. OM det är någon som har tips så bara tipsa på! Annars får ni ha en fin tisdagskväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Mitt LIv

Jag är helt kär i Lady Gagas nya låt , blev så förvånad när jag såg på spotify igårkväll att hon släppt en singel så där helt plötsligt. En väldigt fin påskpresent i alla fall.

Likes

Comments

  • Emil i Lönneberga mössa
  • vår fräscha body mists
  • fina ringar
  • hårnålar (för dem försvinner alltid lite underligt när man behöver dem som mest)
  • Peppande anteckningsblock så man orkar stå ut det sista plugget nu innan studenten. Jag blir alltid mycket mer peppad om de har snygg design, #designelev #estet

Likes

Comments