Idag hade vi Vernissage i klassen efter att ha jobbat med lera i några veckor. Vi har alla skapat olika skulpturer och ni ser min på bilden. Vi fick i uppdrag att göra en skulptur i lera med ett ordspråk som vi skulle gestalta och jag själv valde "Hals över Huvud".

Tycker att allas skulpturer blev jättefina och det är intressant och se hur andra hur olika vi alla har jobbat och tänkt. Detta är ett av dem arbeten som jag tycker har varit mest roligt , och ett av dem första där det faktisk har gått rätt bra för mig. Under tidigare processer har det aldrig slåt fel att materialet gått sönder, något spricker eller att jag tappar något i golvet. Men lera har varit en dans på rosor för mig!

Nu är jag hemma med sprängande huvudvärk, och försöker få klart vissa skolarbeten. De senaste veckorna har varit helt sinnessjuka med inlämningar och prov för min del. Igår var jag helt slut så jag somnade innan 20.00 , vilket är galet. Det är ju i alla fall fantastiskt väder idag och det är trots allt fredag! Hoppas ni får en härlig helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pinterest- Eftersom inspiration och motivation går hand i hand samlar jag allt på Pinterest. Det hjälper mig att bli mer organiserad och fokuserad eftersom jag lätt blir lite stökig av mig.

Knäckebröd med kaviar- Har i två veckors tid nu varit helt besatt av att ha Kalles kaviar på allt jag äter. sjukaste är att jag aldrig tyckt om det tidigare, men har verkligen fått riktiga cravings på det nu.

Runda solglasögon- Ja menar , jag hoppas att solen kommer hålla sig framme, så jag kan få använda mina solisar. Skulle kunna gå runt med dem inomhus men de tär ju trots allt ingen 80-tals film jag lever i, så solen är välkommen!

Musik från 70-talet- Jag vet inte om det hela började med att jag blev hjärntvättad med ABBA som barn och att det nu har utvecklats till en lite mer bredare grupp. Jag är helt uppe i all musik från 70-talet. David Bowie, Led Zeppelin, Stevie wonder, Pink floyd och Iggy pop.

Borsta min katt- hon fäller hår över hela huset, Har fått dammsuga soffan två gånger förra veckan.

Borsta min katt- hon fäller hår över hela huset, Har fått dammsuga soffan två gånger förra veckan.

VSCO - En app som jag redigerar de flesta av mina bilder. Använder den hela tiden, tycker det är rätt så avkopplande att redigera bilder så det har blivit någon slags terapi.

Besök på Espresso house- vill verkligen sätta mig där och samtala i 3 timmar, och dricka så mycket kaffe att min hand börjar skaka lika mycket som senast ,Helene och Lina ;) you know what i mean.

Teakmöbler- Jag erkänner att jag skäms över att jag bar ner mina tikmöbler i källaren för ett halvår sen. Just nu vill jag bara ha upp dem alla igen. De är de absolut finaste möbler jag har ägt. och de passar perfekt till min nya kaktus samling

Nedräkningslista- Jag har så mycket att se fram emot nu de kommande månaderna att det är helt galet, hur ska jag hinna med att leva. Jag är så taggad! Tänkte göra ett inlägg där jag kan berätta lite mer.

Likes

Comments

Jag är en sån person som sätter upp mål för dagen rätt så tidigt på morgonen för att veta vad jag måste och vill hinna göra. Min Dag lyder:

1. Skriva klart hemtenta till Företags Ekonomi

2. Layouta klart min Lookbook

3. Planera resan till Stockholm

4. Packa väskan för jag åker ut till landet senare idag

5. Power Walk ner till sjön och ta med kameran

Likes

Comments

Den här dagen har mestadels bestått av mycket plugg och jobb på datorn. På design kursen har jag börjat skriva om Danska Designern Finn Juhl. Det är ett väldigt spännande arbete om man frågar mig, då jag verkligen älskar dansk design och jag fick själv välja vilken möbel jag ska fördjupa mig i lite extra. Det blev chair 45.

Efter att ätit lite Lunch stack jag Helene och Lina ner på stan, Där helene bland annat köpte en ny bomberjacka. Sedan gick vi till Espresso House och tog en kaffe och fortsatte jobba med ett annat arbete som handlar om grafiska mönster. Så det blev några timmar i Illustrator.

klockan fyra så tog jag och Helene en buss till Ljungby och jag jobbade som vanligt med mitt Gymnasiearbete. Vilket är att jag ska göra en Lookbook med fokus på att göra en så snygg layout som möjligt. Börjar känna att tiden rinner iväg tror det bara var typ 86 dagar till studenten vilket är lite sinnessjukt.

Likes

Comments

oliver. oliver är min grej! Jag passade på att köpa upp massor med oljor i Grekland, i somras när jag var där, just för att grekerna är bäst på oliver. Det som jag varit mest flitig med att använda är min ansiktskräm och håroljan för de är så bra. Jag brukar ta lite hårolja i topparna efter att jag har tvättat håret super bra! Det värsta med att fästa sig vid dessa produkter är ju att det är lite svårt att få tag i här i Sverige. Så nästa gång jag stannar till i grekland kommer jag försöka köpa på mig ännu mer.

Likes

Comments