Header
Mitt LIv, Min student

Med detta inlägg vill jag bara förklara hur otroligt tacksam jag är över mina 12 år i skolan. Jag är så otroligt tacksam över att jag har fått gå en linje som verkligen intresserar mig och som har starkt mig så otroligt mycket. Jag är så glad för alla mina 2160 timmar jag har pendlat från Lagan till Växjö varje dag. Jag är så tacksam över alla lärare som jag har haft under alla mina skolår som inspirerat mig och motiverat mig. Om ni visste vad ni har lärt mig, och hur mycket ni har hjälpt mig att utvecklas! Tack till min familj och mina vänner genom åren med er finns alla de bästa minnena. Tack till er som trott på mig när inte ens jag själv har gjort det. Jag har verkligen varit så otroligt lyckligt lottad som har fått vara med om en sån fin skolgång och därför vill jag bara tacka er alla.

......men jag vill också tacka mig själv, För utan mig och min vilja att förändra den osäkra och rädda tjejen som jag än gång var, hade jag aldrig varit så lycklig som jag är idag. Hade jag aldrig bestämt mig att utmana mina rädslor hade jag aldrig kommit över dem. Så tack till mig själv för att jag aldrig gav upp, för att jag litade på mig själv och mina drömmar.

Imorgon tar jag studenten.! och jag kommer lämna mina fina skolår bakom mig och blicka mot framtiden.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min student, Resor

Jag skulle ha skrivit detta inlägg igår men det är som alltid svårt att skriva om konserter ,det går knappt inte att få ner det i ord. Aerosmith var på riktigt lika magiskt som jag hade tänkt mig! Det finns inte ord som kan beskriva hur mäktigt det är att få se sina hjältar. Aerosmith har varit det bandet som jag har lyssnat på mest de senaste åren, alla mina timmar jag har pendlat under gymnasiet har jag lyssnat på Aerosmith. Därför blev jag extra berörd eftersom den tiden snart är över eftersom jag tar studenten om 3 dagar!! Så när Steven Tyler satte sig vid pianot och man hörde melodierna till Dream on eka över hela Sweden rock var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Till och med nu när jag tänker på det blir jag rörd. Det är utan tvekan den bästa låten någonsin skriven och att få chansen att stå i ett publikhav med rockare och se Steven och Joe hoppa upp på pianot och lira tillsammans är det mest fantastiska jag sett!
En man som stod bredvid mig skrek till mig under konserten "dem ser ut som änglar" men jag skakade på huvudet och skrek "nej dem är gudar".
För det är dem och jag är så tacksam att jag fick se dem och på Sweden rock till och med!

Likes

Comments

Mitt LIv

Det känns som det var igår jag stod där med mitt glas vin i handen, damm i luften, skinnjackan på i stekande sol och liverock från 4 olika scener . Tänka sig vad tiden går imorgon åker jag dit igen, det bästa stället på jorden sweden rock festival. Har längtat och väntat och saknat. För mig handlar det mest bara om att vara där, bland alla människor, all musik, i vackra sölvesborg. Men Den här gången ska jag se ett av mina favorit band aerosmith, och min true love steven tyler. Det kommer bli magiskt ! Det är den absolut bästa presenten jag har kunnat ge till mig själv en hårdrockare fånge i en fashionistas kropp. Imorgon kommer jag leva till 100 %

Likes

Comments

Min student, Mitt LIv

Igår så var det Bal för oss elever på Kungsmadskolan så jag var självklart där. Det var så kul att få se alla så uppklädda och fina! Vi var hela kvällen på konserthuset i Växjö och vi hade väldigt tur med vädret när vi skulle fota. Det bästa tyckte jag ändå va att få så fina bilder (och fula bilder) . Det är nästan det jag värdesätter mest, efter att ha roligt såklart! Tycker det är så kul att ha bilder att se tillbaka på och minnas allt det roliga speciellt nu i dessa student tider.


Likes

Comments

Mitt LIv

Godmorgon allihopa! härligt med en ny vecka ellerhur?

Här sitter jag, lyssnar på Tommy Nilsson och äter frukost framför datorn och redigerar mina studentfoton som jag tog i helgen. Det blev väldigt många fina och lyckade bilder vilket verkligen är kul. Jag måste ändå säga att jag har blivit bättre på att fota under min gymnasietid. Den stora skillnaden och det stora misstaget jag har gjort tidigare år när jag fotat har varit att inte använda mig av naturliga ljuskällor. Idag har jag insett att ljuset är avgörande för om bilderna ska bli bra eller inte. Man lär sig av sina misslyckanden som jag brukar säga, haha!

Idag så vankas det bal för min del och det ska bli jätte roligt. Jag ska snart släppa ner mina lockar som jag gjorde igårkväll och se om jag behöver fixa till något. Eftersom jag fixar hår och smink själv kommer denna dagen bli väldigt lugn då jag har förberett det mesta. Hoppas det blir en lyckad kväll med många fina bilder såklart!


Likes

Comments

outfits

Hade det inte varit så kallt ute så hade jag faktiskt gått kläd så här idag. Men det sista jag vill är att bli sjuk igen nu inför bal,Sweden rock,student,Mallorca och Coldplay . Så jag kommer byta om när jag drar iväg till stan och träffar mina tjejer!

Likes

Comments

Min torsdag har mest spenderats hemma för att bli kvitt min grymma allergi/förkylning. Men jag fick även ett infall att åka in till stan och köpa en mobil , det har jag funderat på länge men aldrig fixat. Köpte en iPhone 7 och trivs än så länge rätt bra med den även om jag alltid haft android.

Sen har jag kollat lite serier, städat i huset och lagat mat. Det är så sjukt att det nu är 13 dagar till jag tar studenten och jag kan verkligen inte fatta det! Jag kan inte heller fatta att om en vecka är jag på sweden rock festival min bästa högtid haha. Imorgon ska jag in till Växjö och fixa naglar och på Lördag är det studentfotografering för mig , ska bli så kul!

Likes

Comments

Inspiration

Nu är det äntligen måndag och nu är jag officiellt klar med alla, ALLA skol arbeten innan studenter. Applåd till mig själv. Nu ska jag snart dra ner till stan köpa med mig lunch och äta på väg hem. Jag tänkte även ägna lite tid åt inspiration idag och bestämde mig för att göra en mood board på pinterest.

Den här veckan vill jag ha mer av vad dessa bilder kan säga. Jag vill ha mer kreativitet, mer äventyr, mer ledighet och tid för att planera inför alla festligheter som kommer i sommar!

Likes

Comments

Så fort bokskogen slår ut och solen skiner kan jag knappt låta bli att hämta kameran. Jag är väldigt nöjd med dagens foton då jag knappt redigerat dem alls. Tycker det är så himla vackert denna tiden på året , jag låter bara bilderna tala för sig.

Det har verkligen varit så skönt med en ledig dag mitt i veckan! Resten av helgen ska jag däremot jobba men det ser jag också fram emot. Men nu ska jag ner i köket och försöka äta något, ska nämligen upp riktigt tidigt imorgon (04.00) så behöver komma i säng tidigt. Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag och att ni får en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments