Header
Alexandra Hammarberg Ivehorn

hej på er!

bloggade inget igår eftersom att jag hade fullt upp med pluggandet blää:/ Iallafall, igår efter att jag skrivit klart alla uppgifter så åkte jag, Hugo, Pontus och Ida o käkade lite kinamat på BBQ GARDEN vilket är sviiiingott! Efter det åkte jag bara hem och kollade på Paradise Hotell.

Idag hade jag temadag på skolan, hela dagen handlade om alla olika funktionsnedsättningar och hur det funktionsskadade blir behandlade i dagens samhälle. vi satt på föreläsning mellan 10-11 isch och sedan 12-15, det var ganska jobbigt att sitta så länge men det var väldigt intressant! En grej som jag inte förstår är hur människor kan se ner och ''mobba' folk med någon slags funktionsnedsättning, tycker det är sjukt vidrigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag efter skolan fick jag Ida, Hugo och Pontus lite feeling för att fiska i vårsolen, det gick ju sådär:/ första stället vi kom till såg ut såhär, inte precis bästa fiskeplatsen:/ täckt av is


och andra stället vi kom till såg ut såhär:

det va jättemysigt på det andra stället vi hittade PLUS att det fanns vatten o fiska i. nackdelen med de hela var att första kastet jag drog så hyvade jag upp linan samt hela jävla kroken i trädet vilket vi inte fick ner. typiskt mig men bättre lycka nästa gång:)

Likes

Comments

Hej igen!

idag har det bara varit en slappardag. Jag sov hos Hugo från igår till idag så i morse låg vi i soffan och glodde på serie. Jag rekommenderar starkt Z nation om man gillar zombies, vi började kolla på den igår o den är riktigt bra.

Runt 16 idag kom Pontus och Ida hem till oss och då fick vi en ide att hinna till Valbo innan det stängde, det blev ganska tajt om tid eftersom att vi låg i soffan ofixade och allt. men vi han dit i ungefär 30 minuter sen stängde det:/

nu ligger jag i sängen och överväger om jag ska skriva uppsats eller kolla på Z nation:*

Likes

Comments

Igår fick jag en spontan idé att jag vela ha kort hår samt lila/röda toner. De hela slutade med att håret kapades och jag färgade det!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag tänkte inte starta bloggen på ett tråkigt sätt genom att berätta vem jag är. Istället tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort under lovet, det har inte hänt något speciellt men kan ändå vara kul att veta. Jag har i princip sovit hos min kille varje dag och då har vi mest varit med min bästa vän och hennes kille Pontus. I förrgår klippte jag idas hår och som ni ser så är det rätt så stor skillnad, hennes hår var väldigt slitet innan. Samma dag som jag klippte henne hade jag och Hugo 2 månader tillsammans, det firade vi med lite taco-mys. Resten av lovet har vi mest chillat i sängen och glott på film.

ber om ursäkt för dålig kvalité på bilderna

Likes

Comments