Nu har jag snart vart i Cypern 1 månad och det är helt underbart här nere. Att få 30 grader och sol i september är inget jag klagar på.

Kaggar det bra här nere med härliga roliga och utmanade dagar i Kidsclub. Alltid kul att vakna upp morgonen och veta att ingen dag är den andra lik. Att göra barnen glada när man låter dem smeta in dig i choklad på ett chokladparty och man ser hur glada det är. Då vet man att det var ett lyckat party.

Idag har jag haft min halv dag den spenderar jag vid en poolbar och även fått prata med min bästa vän.Senare i kväll ska jag gå och" fixa mina naglar".

Just nu längtar man inte hem till ett kallt och grått Sverige. 2 månader kvar i detta underbara land. Dem ska jag njuta av. ❤️

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Idag så har vi haft en day off började med att vara vid poolbaren och sen på båttur. Där vi badade kollade på grottor och umgicks.. så mysigt.

På kvällen var jag ute först och åt med en kollega, super mysigt.

Men kvällen ledde till att jag och några av mina kollegor, gick till ett ställe som kallade escaperoom.

Vi gick in i ett rum vi hamnade i 2 fängelseceller där vi hade olika ledtrådar och saker som skulle skulle hjälpa oss att ta oss ut. Vi kom ut får cellerna kom vi in till nästa Rum där vi hade oljan lådor och skåp vi fick öppna.

Helt otroligt när det var 4 sekunder kvar tid vi oss ut 👍

Helt under var fredag ❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag inte har skrivit så här på bloggen än. Men det beror på att min första vecka i Cypern har vart intensiv.

Allt från träning till observera i dem olika barn klubbarna. Allt från sessions till chokladparty.
Med dansa och team show.

Men hittills trivs jag bra här nere, det är ett fint land det jag sätt, mina kollegor som även jobbar på hotellet har välkomnat mig väldigt fint. Så jag trivs super bra här och med mina kollegor.

Man känner att det är lite tråkigt att man kom ner såå sent till Cypern. Att man inte får så lång tid här nere men njuter av varje sekund och dag jag är här nere. Är glad att jag sa jag till detta jobb.

Jag kommer njuta av att vara här och ser fram emot nya dagar och äventyr.

Godnatt ❤️
Hälsingar från Cypern

Likes

Comments

Hej!

Jag har startat upp en ny blogg min gamla la jag ner och starta då den här Alexandradelivers.

Nu är det inte många dagar kvar till jag åker till Cypern och ska jobba där i 3 månader för tui i deras kidsklubb. Det ska bli jätte kul och spännande.

Jag vill även tacka alla som kom och var med på mitt go way "party" i onsdags. Jätte mysigt hade vi och en rolig kväll . Har inte skrattat så mycket på ett tag. Det var ett härligt umgänge som där i onsdags.

Så tack alla som kom.

Även tack till @LinaSöderström som fixat min hedaer till bloggen! Pss.. in och läs hennes blogg  ❤️

Likes

Comments