irl

jag känner inte för att blogga mera. Jag orkar inte det helt enkelt. Bloggen finns inte kvar så mycket mer.. men jag kan kanske starta en ny vem vet. Eller kanske komma tillbaka. Jag ska lägga upp några gamla irl bilder nu.. bara för att jag vill.

​Syns om ett tag då :) :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

irl

jag har inte bloggat så mycket. Men jag har haft annat att tänka på. Min häst har tagit ganska mycket tid men jag vill försöka att bättra mig

nu går vi till de braiga

till sommaren ska jag följa med unicornqueen till Stockholm. Och jag kommer bildbomba mycket! Jag tycker det kommer bli spännande för jag åker ju utan föräldrar och det är skitkul att vara där! Meeen jag måste åka någonting på Gröna Lund vilket gör mig skeptisk för jag kan typ inte åka något för jag är rädd för allt. Min telefon kommer vara med hela tiden så jag kommer kunna blogga!

och jo tillbaka till det tråkiga icket nödvändiga bajset. Jag kommer att blogga minst en gång i veckan från och med nu eller två gånger varannan vecka för jag har inte så mycket att blogga om

Likes

Comments

Design, irl

nu kommer ett ganska tråkigt inlägg xD. Men jag funderar på att byta design det är inte så märkvärdigt men. Det är massa redigera (om man nu inte direkt tar från google). Men vem vet det kanske dyker upp någon förändring. Idag ska jag till stallet tror jag. Här är det 25 -. Men jag kände för det. För jag älskar min häst...❤. Snart är det alla hjärtans dag. Med det menas en månad. Jag kommer nog att göra en design åt det hållet. Detta är mest irl men det är för att jag sitter vid min mammas dator så jag inte kan spela sso. 

Likes

Comments

irl, oaktiv

Hallo... jag har kanske varit oaktiv tappat lite läsare och annat bajs..  men jag är trött och jag bloggar för det är kul. Men jag är trött och haft mycket att göra. T ex vi har varit tvungen att flytta hästarna. Det har tagit mycket energi att släpa sadlar, träns osv. Men jag hoppas jag kommer tillbaka men sry inte än. Jag försöker ok

Likes

Comments

irl, Alex, GRATTIS!

Det är inte nytt år nu men ja, senare. Detta år har varit ganska bra och jag önskar er alla ett gott nytt år. Vi har hunnit köpa två hästar under året (alltså i familjen) en av dom var inte en speciellt bra häst, men den vi har nu är jätte fin. (jag ska lägga upp en bild på min nuvarande på telefonen sen...). Jag har inte varit den mest aktiva personen som ni märkt. Men det har varit roligt ändå. Här kommer en bild... den vart lite skum för jag skulle gjort den på ett annat sätt men det funkade tyvärr not. Men här är den!

Likes

Comments

GRATTIS!, irl, oaktiv

alltså jag är jätte lat. Det ända jag gjort dom senaste dagarna är att ligga i sängen och picka med telefonen (tro inte att jag inte gör det nu xD). Jag ids inte blogga mer om det nu. Men gott nytt år bloggen💕. Jag kanske ids sätta mig vid datorn och fixa en fin bild... men vi ser väl. Sorry för att jag inte idats blogga.😟

Likes

Comments

irl

god dagen efter jul! 

Alltså jag har inte hunnit blogga typ något alls. Men jag vill försöka mer. Det är lite svårt att hinna. Men man kan ju alltid bättra sig med tid eller hur? Jag ska försöka att inte dö igen. Men det kan bli lite svårt. Tiden finns ju inte alltid där. Nu ska jag göra någonting annat hejdå!

Likes

Comments

INFO

namn: Frostfighter

aka: Flopp/Floppan

född: 22/3 2006

kön: Sto

avkommor: 1 =shire namn: Flicker f. 2010

ras: Shire

höjd/vikt: 197 cm hög 890 kg tung

ras: Shirehäst

om: Floppan är ett stabilt sto som kvalat in i VM men sedan skadat sig och varit tvungen att avsluta tävlingskarriären. Då blev hon avelsto då hon fick ett föl som idag ligger i VM. Hon älskar morötter och hö. Hon är en utmärkt Skogsmulle och älskar att mysa hemma i stallet. Hon är inte rang hög alls.  

Likes

Comments

Hästarna, Design, Alex

hej hej... men vi går direkt på sak nu va! Men iaf har jag köpt en isis som heter Thunderwarrior sen har jag skaffat en shire som heter Frostfighter. Sen har jag fixat en ny design med min shire...😝 men säger du det Alex jag trodde det var en varmblodstravare. Innan ni klagar på skämtet ska ni veta att jag har dååååålig humor😱. Men jag blev nöjd. Förresten kommer det nya hästarnas info snart. Och sen kanske ni såg att jag ändrat mitt utseende lite. Jag är ju beroende av rött hår så jag tänkte uppgradera det. Och jag kanske varit lite oaktiv och tappat lite läsare. Men sorry för det. 

​Thanks ♥

Likes

Comments

Hejsan