Igår tog Emma med mig till stan, Emma shoppade och jag fick nöja mig med fika på pimps;) längtar såå tills jag kan börja
Använda mitt bankkort igen!!

Likes

Comments

Sitter på bussen hem nu efter en skoldag, träning med klassen och en körlektion.
Vill bara tillägga att min kära vän Stina tog körkort i dag så STORT GRATTIS igen till dig gumman! Ännu en kompis som kan köra runt på mig haha


Likes

Comments

"Att man måste bara ta detta liv som det kommer. Men jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat.
Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över."

Likes

Comments

Igår var jag med simon, han bjöd mig på mandys, så gott!


Likes

Comments

Bussen gick 10 från Töreboda och var framme i Stockholm runt 2 dör vi fick roa oss själva på stan i 4 timmar, vi åt mat, kika lite i affärer , fikade och gick på gamla stan.
Sen åkte vi mot körslaget där dem bjöd på en otroligt rolig kväll!Likes

Comments

Vänner är den andra familjen man själv har valt. Vi måste komma ihåg hur viktiga vi är för varandra, hur allt omkring bara är en bonus. Kärlek är så vackert men vissa pojkvänner kommer och sen går dem. De är en rolig bonus i livet. Men vi är familj. Vi bygger upp varandra när de som kommer sedan går och lämnar något trasigt kvar. Det är vi som lagar varandra. Som ger äkta komplimanger och bjuder på pizza eller lånar ut en schysst klänning. Som säger "jag älskar dig" och menar det, vårdar det, respekterar det. Allt annat är en rolig bonus, men vänner är på riktigt.

- Michaela Forni 

Likes

Comments

Idag hade vi hälsodag, på förmiddagen körde vi massa sammarbetsövningar och på eftermiddagen åkte vi till militärerna och körde deras hinderbana! Jätte mysig och rolig dag :)

Likes

Comments