Alla-♡-dag spenderar vi med varandra. Vi har sovit länge, ätit grötfrukost och blivit överraskade. Det fina med min man är att han alltid blir så chockad när han överraskas med presenter. Idag fick han en skinnjacka, tyvärr var den alldeles för kort så vi får returnera den. Jag överraskades med ett par örhängen som jag suktat efter länge länge. Och dom är ännu finare o verkligheten! Vi köpte hem en fantastisk sushitallrik med 30 bitar, behöver jag nämna matkoma?! Nu blir det mys framför en film med kaffe och choklad och kanske lite chips och dipp.

Lots of love

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är jag och min nuna.

Efter en influensavecka utan desslike så myser vi i soffan och kollar serier. Vi har fastnat för White Collar och Making a murderer på netflix. I morgon vankas det jobb, ska bli skönt att få rutiner efter 7 dagars med noll koll på dygnet.

Nu kaffe, vetekudde och ett stycke karl.

Lots of love

Likes

Comments

Hej, tja, hallå! hur inleder man egentligen ett blogginlägg?! Jag får klura på den. Övning ger färdighet antar jag. Det här ska bli så kul, jag kommer dela med mig av mycket bilder från min vardag, däribland min rehabträning, mer om det vid ett senare tillfälle. Jag kommer dela med mig av mina inredningsdrömmar och hur jag bokstavligt talat driver min sambo till vansinne med mina ommöbleringar. Men å andra sidan driver han mig till vansinne med alla bildelar här hemma 😏

Nu ska jag laga mat till mig och min käraste som snart kliver innanför dörren.


Lots of love

Likes

Comments