View tracker

Hej på er fina ni, idag har jag haft en kanon dag. Hoppas det är desamma med er. Jag har funderat ett tag på om det är värt att starta en youtubekanal. Lägga ut smink och hår relaterade videos och helt enkelt dela med mig av de intressena med er. Självklart kommer jag också att fortsätta att blogga på denhär bloggen. Men det kommer mer att fortsätta handla om vad jag gör om dagarna, i sådana fall. Kommentera gärna vad ni tycker. Skulle det vara kul att se på videos om mina intressen? Sköt om er så hörs vi snart.
XOXO💋


Jag heter såhär på youtube. Det går dock inte att hitta mig då jag inte lagt ut någonting, men om jag lägger upp något så är den kanalen det hamnar på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Idag har det varit full fart hela dagen, det började med att jag och mamma åkte till Borlänge för att äta lunch med ägaren av "The Barber Shop". Jobbintervjun gick bara bra. Sedan åkte vi till sjukhuset och tog ett blodprov för att kolla min ämnesomsättning. Efter det så bar det av mot polisstationen då jag skulle på ett förhör angående en kompis och en moped.
När vi varit där så körde vi till ett möte, och efter det så for vi till mormor. Nu ligger jag hemma i sängen och är utmattad som skjutsingen. Kommer nog att slockna som ett ljus efter middagen. Vilket nog är lika bra då jag måste upp tidigt imån å städa hela dagen. Jag behöver fan semester. Hoppas iallafall att ni har haft en skön dag idag, hörs och syns snart.

XOXO💋

PS- Är det värt att börja kolla på årets säsong av "Paradise Hotel"? Kommentera gärna!

Likes

Comments

View tracker


Besh kofta från Odd molly 1895kr
(stunning cardigan)
Mössa från Ginatricot 99kr (lykke mössa)
Vantar från hjärterum 249kr

Likes

Comments

Guuuuud va trött och sliten jag är. Varit i Rättvik på min lärlingsplats från kl kvart över 9 till kl 5. Är tvungen att gå upp så äckligt tidigt när jag måste ta bussen till Rättvik. Imorse gick jag upp kl 6. Idag på lärlingsplatsen så har jag rullat permanent mest hela dagen, pratat lite hit och dit med olika kunder och gjort iordning 100 broschyrer, exakt. Skurit till de med en maskin och sedan vikt och räknat för att kunna gå iväg med de till en klädaffär. Om jag förstått det rätt så ska de ligga i godiebags på en modevisning som ska hållas imorgon. Mina kollegor skall styla och sminka modellernas hår och de ska bära upp kläder från denna butik jag var till. Jag skulle vilja vara med imorgon och fixa men det kan jag inte. Måste vara på skolan imorgon. Ser faktiskt fram emot att komma tillbaka till skolan. Inte för ämnena men för människorna, alla verkade jättetrevliga när jag var där i måndags.

Ha en fin dag hörni!
XOXO💋

Likes

Comments

Hej på er!
Jag hoppas att det inte bara är jag som börjar få den mysiga julkänslan. Ååh vad jag längtar tills att man får pynta granen och hänga upp stjärnor och tända adventsljus! Blir varm i hela kroppen av att bara tänka på det. Men en sak jag har problem med varje år är vad jag ska önska mig. Varje år är jag lika tråkig och önskar mig bara pengar och presentkort, men i år ska jag ta tillfället i akt och önska mig saker jag faktiskt behöver. Så här kommer min önskelista för detta år.Önskar mig detta skrivbord från Ikea, då sminkbordet jag har nu börjar bli alldeles för litet för att hålla allt mitt smink, allt blir bara en ända röra och jag får knappt plats att sitta där.Behöver jag äns skriva nått? Ser ni inte hur fräscha dom där hollywoodlamporna är. Jag behöver även en likadan eller liknande spegel.Önskar mig även genomskinliga små byråar som dessa att ställa på sminkbordet och sortera sitt smink i.Vi får inte glömma korgar att sortera saker med även i lådorna på skrivbordet, så snyggt och så praktiskt. Taggad på att aldrig behöva leta efter något igen.Dessa borstar är guuuudomligt sköna att jobba med, jag älskar dem av hela mitt hjärta. Jag har dessa i rosa, men jag använder dessa varge dag då det är mina favoriter, så något jag skulle få väldans mycket användning för och som jag skulle bli jätte glad om jag fick, är samma serie i de två andra färgerna här ovanför.

Likes

Comments