Dessa ursnygga ögonskuggs palletter från too faced står högt upp på inköpslistan till nytt smink som måste testas. Kan knappt vänta tills jag kan lägga handskarna på dom.


Likes

Comments

Hej på er fina ni, idag har jag haft en kanon dag. Hoppas det är desamma med er. Jag har funderat ett tag på om det är värt att starta en youtubekanal. Lägga ut smink och hår relaterade videos och helt enkelt dela med mig av de intressena med er. Självklart kommer jag också att fortsätta att blogga på denhär bloggen. Men det kommer mer att fortsätta handla om vad jag gör om dagarna, i sådana fall. Kommentera gärna vad ni tycker. Skulle det vara kul att se på videos om mina intressen? Sköt om er så hörs vi snart.
XOXO💋


Jag heter såhär på youtube. Det går dock inte att hitta mig då jag inte lagt ut någonting, men om jag lägger upp något så är den kanalen det hamnar på.

Likes

Comments


Idag har det varit full fart hela dagen, det började med att jag och mamma åkte till Borlänge för att äta lunch med ägaren av "The Barber Shop". Jobbintervjun gick bara bra. Sedan åkte vi till sjukhuset och tog ett blodprov för att kolla min ämnesomsättning. Efter det så bar det av mot polisstationen då jag skulle på ett förhör angående en kompis och en moped.
När vi varit där så körde vi till ett möte, och efter det så for vi till mormor. Nu ligger jag hemma i sängen och är utmattad som skjutsingen. Kommer nog att slockna som ett ljus efter middagen. Vilket nog är lika bra då jag måste upp tidigt imån å städa hela dagen. Jag behöver fan semester. Hoppas iallafall att ni har haft en skön dag idag, hörs och syns snart.

XOXO💋

PS- Är det värt att börja kolla på årets säsong av "Paradise Hotel"? Kommentera gärna!

Likes

Comments


Besh kofta från Odd molly 1895kr
(stunning cardigan)
Mössa från Ginatricot 99kr (lykke mössa)
Vantar från hjärterum 249kr

Likes

Comments