Denna Torsdag har jag absolut inte njutit det minsta av. Vaknade imorse och var görtrött, men tvingade mig själv in i duschen sär jag stog och sov i två timmar.
Vilket innebar att jag inte hann sminka mig innan skolan.

När jag inte sminkar mig så blir dagen nästan alltid mindre bra då jag inte känner mig särskilt fin utan smink. Varför vet jag inte. I vilket fall som helst så kom jag nästan försent, fick springa sissta 200 metrarna för att inte missa bussen.

När jag väl kom på bussen så hade jag inte pengar löst så jag skulle för första gången betala med mobilen, å det var ju inte det lättaste om vi säger så. Hann nätt och jämt betala innan jag skulle gå av.

I skolan skulle jag ha matte hela dagen från 08:30 till 14:00, och jag suger rent ut sagt på matematik. Skulle jag få önska en sak så skulle jag önska att jag aldrig mer skulle behöva räkna ut uppgifter.

(Varför har vi egentligen ens matte när det finns miniräknare?)

Sedan på lunchen så blev det kaos mellan mig å pojkvännen, tror aldrig att jag gråtit så mycket i hela mitt liv. Var för ledsen för att gå på lektion så min kompis Jocke skjutsade hem mig.

Nu ligger jag på sägen och vill bara sova, jag känner mig långt ifrån topp jusst nu och jag skulle vilja säga att dagen inte kan bli värre men dumt att ta någon risk, bättre att sova tills imorgon å hoppas att morgondagen har något bättre att erbjuda mig.


Hoppas att eran dag varit bättre än min, vi hörs och syns, sköt om er i kylan, puss.

XOXO
💋/Alexandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er alla fina, det var långt ifrån ogår som jag uppdaterade denna blogg och mycket har hänt sedan sisst.
Så tånkte berätta lite kort om förändringr i mitt liv.


För det första så har jag nu bytt skola två gånger, först gick jag ju på Kristineskolan men där trivdes jag inte det minsta. Sedan flyttade jag till Leksandsgymnasiet där jag träffade min drömprins.


Jag stormtrivdes i Leksand, där jag också gick frisörlinjen, men hittade ingen lärlingsplats då skolan hade jättehöga krav på salongen, de skulle vara med i massa föreningar och grejer. Så fick inte gå kvar där.


Nu går jag på Praktiska gymnasiet
i Falun och läser klart första årets matte och svenska. Har även två praktikdagsr i
veckan och då är jag hos en frisör som är god vän till min familj.


Jag kommer med andra ord att dela upp första året på gymnasiet i två. Teoretiska ämnen nu och nästa år slippa det och ha mer praktik istället.


Kommer även att börja göra gelénaglar hemma så fort min nya nagellampa kommit. (Den andra har gått sönder)Tack för att ni läst, puss så hörs vi

Likes

Comments

Dessa ursnygga ögonskuggs palletter från too faced står högt upp på inköpslistan till nytt smink som måste testas. Kan knappt vänta tills jag kan lägga handskarna på dom.


Likes

Comments

Hej på er fina ni, idag har jag haft en kanon dag. Hoppas det är desamma med er. Jag har funderat ett tag på om det är värt att starta en youtubekanal. Lägga ut smink och hår relaterade videos och helt enkelt dela med mig av de intressena med er. Självklart kommer jag också att fortsätta att blogga på denhär bloggen. Men det kommer mer att fortsätta handla om vad jag gör om dagarna, i sådana fall. Kommentera gärna vad ni tycker. Skulle det vara kul att se på videos om mina intressen? Sköt om er så hörs vi snart.
XOXO💋


Jag heter såhär på youtube. Det går dock inte att hitta mig då jag inte lagt ut någonting, men om jag lägger upp något så är den kanalen det hamnar på.

Likes

Comments