View tracker

Då har vi vaknat här hemma, jag och lilleman har ätit frukost och vi har även tänt ljus nummer två i ljusstaken. Det är så mysigt att tända ett nytt ljus varje söndag men jag måste bli bättre på att ha tänt dem lite mer under veckan annars kommer man typ inte se någon nivåskillnad hahah!

Idag står det 1års kalas på schemat! Lilla Alva fyller år och det ska såklart firas så i eftermiddag blir det paket & tårta. Tills dess får vi se vad vi hittar på, vi är rätt sega allihopa här hemma.. Martin jobbade vakt igår och jag satt uppe till lite efter 02 och fixade mina naglar hahah..

Nu blir det familjemys ett tag 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det blir inte alltid som man tänkt sig och livet kommer lite emellan. Tanken var ju att vi skulle göra en fotografering här hemma idag och vi åkte och handla allting till hans lilla tårta men när vi kom hem sen så var han gnällig och mammig så det gick INTE få honom att sitta själv så vi tr fotograferingen imorgon eller i veckan istället. Känns skönt att det inte ligger någon stress över det utan att jag faktiskt har hela nästa vecka på mig att fotografera och fixa.

Annars har vi inte gjort så mycket. Martin jobbar vakt nu ikväll och jag sitter här vid datorn och uppdaterar er lite samt kollar på YouTube men funderar på om jag ska sätta mig och kolla på någon serie/film.. We will see! Vad hittar ni på ikväll?

Likes

Comments

View tracker

God morgon och välkomna till en ny härlig lördag!
Idag ska jag försöka mig på och göra en Smash-the-cake fotografering här hemma på Theo. Han fyller ju ett om exakt en vecka (HUR SJUKT ÄR DET??? Vart tog min minis vägen) och för att slippa stressa ihjäl sig med allting så tänker jag att jag kör den fotograferingen en vecka innan och blir den inte bra så hinner jag göra om den. Måste dock åka och handla grejer sen till en tårta och dekoration runt om. Spännande!!

Annars vet jag inte vad som händer.. Vi får se vad dagen bjuder på, kanske plockar fram lite mer jultomtar och julinredning?


Likes

Comments

Beställde den här fina lampan/inredningsdetaljen under black friday och jag tycker den är såå söt! Passar bra in nu vid jul men även sen under resten av året. Helt perfekt! Just nu pryder den en hylla inne i Theos rum!

Likes

Comments

Beställde Theos första egna skor förra veckan och idag hämtade jag ut dem. Har letat efter dem här i stan men inte hittat rätt storlek. Theo fick dem av sin mormor i tidig 1års present, så dem tackar vi för. Dem var lite svåra till en början men efter 5-10 minuter gick han runt här hemma precis som vanligt!


Likes

Comments

Nu ikväll fixade jag vårt skrivbord. För ett tag sen (tror det var i somras) så målade jag om det från brun/svart till vitt men nu har det blivit skav uppe på bordsskivan så jag tänkte först måla det vitt igen men sen kom jag på att jag kan lägga på dekorplast istället. Håller bättre och enkelt att torka av så det blev en "marmorskiva" istället, vad tycker ni?

Likes

Comments

Instagram@abrunander