Lyckan är total samtidigt som jag inte riktigt kan förstå att jag är klar med min utbildning. Det känns som jag började igår men egentligen så är det över 5 veckor sedan utbildningen börja och här står jag nu med mitt certifikat. En riktigt WOW-känsla är det. Obeskrivligt men såååå roligt!

Igår på provdagen så var mina nerver helt kaos (kanske så förståeligt!) och under dagen var jag ganska lugn, var inte nervös över nagelprovet men lite mer nervös inför det teoretiska provet. Väl på plats började någon slags stress byggas upp inom mig och man kände att nu gäller det, idag är dagen! Först började vi med det praktiska provet och det gick ut på att under 2,5 timma skulle vi göra ett nytt franskt set med naglar och sen skulle läraren kolla igenom naglarna och efter den bedömningen skulle man lacka naglarna i en mörk färg och så skulle hon göra sista bedömningen.

När nagelprovet var klart så var det dags för teorin som bestod av 65 frågor som var om allting med naglar, sjukdomar & materialet vi använder. För att klara proven var man tvungen att få minst 70% rätt.

När läraren sedan talat om att jag hade klarat mig så förstod jag inte riktigt. Jag satt i några sekunder och kopplade inte att det var mitt namn på certifikatet hon höll upp och som sagt så förstår jag fortfarande inte att jag faktiskt nu är utbildad nagelterapeut.

Tack till alla som har ställt upp och vart modeller till mig under mina utbildningsveckor samt tack till Sara som ställde upp som modell på slutprovet & hjälpte mig några daga att passa Theo och även tack till Lotta & Jocke som har passat Theo alla andra dagar av utbildningen. Ni är guld värda!

Likes

Comments

God kväll på er. Hoppas allting är bra med er, med mig är allting bra men lite fullrulle utan att jag själv vill.. Det känns som min hjärna går på högvarv och jag stressar upp mig över grejer som jag egentligen inte behöver stressa över vilket i sin tur leder till att jag känner mig stressad hela tiden... Det är tex en av anledningarna till att blogginläggen minskar och det kom inte upp någon video igår men jag försöker få ihop det så jag lugnar ned mig lite (förlåt om inlägget blir rörigt!) så jag tänker att jag skriver blogginlägg på kvällen över vad som hänt under dagen och om jag har planer för dagen efter istället för att skriva på morgonen och på kvällen och ibland flera gånger per dag. Innan idag spelade jag in en video som ni kan se imorgon vid 08-tiden som jag tyckte var kul. Är en ansiktsmask som jag köpt på Wish och den börjat bubbla massor när man lägger den på ansiktet. Jättespännande & roligt faktiskt!

På måndag börjar jag utbilda mig till att göra naglar och det ser jag verkligen fram emot. Det ska bli så himla kul!! Jag fick en kommentar förra veckan eller om det var i början av denna veckan där en tjej fråga om jag kommer göra naglar på andra än mig själv och ja, absolut. Min tanke är att utbilda mig och sen göra naglar på andra och om ett tag öppna upp en liten salong tillsammans med en kompis som gör fransar, visst låter det kul& spännande? Det ser jag verkligen fram emot!! :)

Nu ska jag ställa in matlådorna i kylskåpet och sen krypa ner i sängen, är supertrött.. Vi hörs imorgon igen! Puss på er!

Likes

Comments

Jag har fått äran att göra ett samarbete ihop med företaget DESENIO. Jag har vart inne på deras hemsida många gånger och senast så kontaktade jag dem och fråga ifall dem ville göra ett samarbete tillsammans med mig, vilket dem ville! Älskar alla deras prints & posters och det finns verkligen någonting för alla. Deras sortiment är superstort och varje poster kan man välja olika storlekar på, vilket i min mening är suveränt då vissa vill ha stora tavlor och andra små tavlor! Tavlorna jag valde [ramarna har jag köpt på Lagerhaus & Gekås] är posters som passar in hemma hos mig. Jag är en väldigt blandad person i vad jag tycker om och jag tycker att jag fick till den känslan bra. Det är till exempel inte bara naturposters eller enbart fashionposters på tavellisten utan det är lite blandat men samtidigt så passar alla tavlor så himla bra ihop.

Drömfångaren vet jag inte riktigt vart jag ska ha än.. Tanken var att ha den på tavellisten men listen var lite för kort för att den skulle få vara med så jag tror den kommer bli fin inne i sovrummet istället. Pandatavlan passar verkligen så bra i Theos rum. Tavlan har samma färg på bakgrunden som Theos väggar har så det blev en väldigt fin kontrast.

Favorittavlan av dem jag valde är den stora tavlan som står längst bak till höger på bilden med tavellisten. En superfin bild av en dansös med höga klackar och en fin fluffig klänning. Fastnade direkt för den när jag såg den! En solklar Alexandra-tavla! ❤️

Likes

Comments

Så.. Nu kan jag andas ut! Dagen började med att jag fick sova ut till 12.30 och fick en smärre CHOCK när jag såg vad klockan var. Har inte sovit till den tiden sen jag var gravid och jag var helt övertygad om att klockan bara var 10! Var ute igår så det berodde med största sannolikhet på det och jag var jättetrött när jag väl kom hem. Utekvällen var lika kul som vanligt {❤️} och samtidigt välbehövlig! Man behöver en liten paus från mammalivet lite då och då.

Annars idag så kollade vi lite serie på förmiddagen när jag hade vaknat och så köpte vi pizza & pommestallrik som lunch och Martin fick vila lite undertiden jag städade iordning här hemma. När han var pigg & alert så passade vi på att spela in en film som kommer upp imorgon på min kanal där vi sätter upp olika tavlor i Theos rum och i vårt vardagsrum så håll utkik efter den! Jag är supernöjd med resultatet och imorgon kommer det även komma upp ett blogginlägg om nästan alla tavlor som vi satte upp idag.

För en liten stund sedan gick Martin och la sig och jag blev precis klar med redigeringen på morgondagens video så nu ska jag bara vänta på att den sparas så jag kan ladda upp den på YouTube och ställa in vilket klockslag den ska komma upp imorgon!

Ha nu en fortsatt bra kväll allihopa så hörs & "ses" vi imorgon! Puss på er!

Hittade Theos lekandes med sina bilar innan idag. Han är så söt, ställer sig upp mot dem, drar runt dem i rummet och han verkligen ÄLSKAR när vi sätter honom på bilarna och kör runt han i lägenheten! ❤️

Likes

Comments

Instagram @abrunander