Igår åkte jag in till stan med Rebecca och åt lunch, såå värt pengarna! Lunchen kostade 59kr och de va riktigt gott! Vi tog även glassbuffé, blev proppmätt! Haha:)
Efter det kollade vi i några affärer och sen åkte vi hem och chillade!:) jätte kul att lära känna nya människor:)
Efter det så kom Maja en stund, vi lyssnade på musik o skratta och hade de sköjj :)

Likes

Comments

Jag Ledsen för ledsen för att jag inte har bloggat i helgen men har inte haft ork haha, tänkte berätta lite vad som har hänt!:)

Fredag
I fredags var det sista dagen i skolan på en vecka, så göött med lov! Dagen rullade på bra, på kvällen så kom en kompis till mig och så spelade vi Gta V i några timmar, vid 12 så gick han hem och jag somnade nästan direkt haha;)

Lördag
I lördags var jag iväg och köpte lite saker med pappa. Runt 6 tiden kom våra gäster, efter att vi hade ätit middag så drog jag till en kompis. Vi var inne och hade skoj och väntade på att de skulle sluta regna och sen drog vi ut, vi va ute i några timmar typ:) de va riktigt skoj :)

Söndags
I söndags så åkte jag och en kompis till stan och shoppade, fick med mig två grejor hem. En Cardigan och ett par jätte mysiga tofflor som passar perfekt nu när det börjar bli kallt!:) super nöjd med köpen! Sedan tog vi även en fika på espresso house, goott! När jag kom hem så chillade jag en stund och sedan drog jag till en kompis, vi kolla tv och pratade och hade det skoj :)

Jaaa.. Det var min helg det.. Inte så intressant kanske haha, menmen :)
Ni får ha det super bra 😘


Likes

Comments


Likes

Comments

Fick en fråga om hur mycket jeansen kostade så tänkte svara på de nu:)
Dom kostade 499kr på ginatricot! Dom töjer sig en halv storlek typ.. Vilket är synd men dom är skit snygga o bra pris! Rekommenderar

Likes

Comments

Hej på er! Allt bra?
Idag har de varit en as seg dag i skolan men tillsluuut va den slut, en kompis följde me hem, vi prata o chilla en stund sen drog vi och gjorde pannkakor.. Guess what? Brandlarmet satte igång.. Och de slutade inte på ett bra tag.. Lite smått döv hahah, en stund efter de så kom en till kompis, vi drog ut en stund osv.. Kom hem för ett tag sen, så nu måste jag pluggaaa:( vi hörs

Likes

Comments

Ska måla om i hallen, väggar och tak, kommer säkert bli super bra😘

Likes

Comments

Gaming


Likes

Comments