Jag är hemma! Hade det så bra i London och är ledsen över att vara hemma igen. Googlar "plugga i London", försöker hitta möjligheter och lösningar som gör att jag kan flytta dit. Ska spåna vidare.

Här kommer i alla fall ett gäng bilder från denna trevliga resa.

Fick träffa Engla igen! Första dagen strosade vi genom Kensington Gardens och Notting Hill. Väldigt mysigt var det, speciellt eftersom det fortfarande var höst och gula löv i London.

Från gatorna i Shoreditch. Det sjukaste utbudet av secondhand jag någonsin skådat fann man där. Det var dock så mycket att ta in att det var omöjligt att köpa något. Åker jag till London igen ska jag definitivt planera in en dag där för att utforska området och butikerna mer.

Detta var coolt. När vi var påväg mot Big Ben gick vi förbi en parad som aldrig tog slut. Efter att vi frågat vad som försiggick fick vi reda på att det var Remembrance Day och att denna parad inträffar varje år. Hjärtat brast när överlyckliga gamla soldater åkte förbi och möttes av applåder.

Här levde vi livet på The Grand, världens bästa klubb tyckte jag.

​​​​Sista dagen innan vi begav oss till flugplatsen strosade vi mest runt. Vi gick bland annat förbi en jättemysig julmarknad, titt ba. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var på APA och drack drinkar men ett gäng favoriter lördags! <3

Nu gör jag mig redo inför 6 dagar i London. Sjunger med till Fleetwood Mac samtidigt som jag packar, tvättar och gör andra tråkärenden. Tar vilopauser var 20:e minut för att göra spellistor på Spotify och skrolla genom instagram.

Likes

Comments

En vecka kvar till London! Woho! Så mycket grejer som jag behöver göra innan dess men som ständigt skjuts fram till en annan dag. Ett instabilt psyke har resulterat i jag inte gjort något annat än att se modern family hela veckan, men idag ska jag i alla fall vara med Paulina och Sandra. Jag har bakat pumpapaj som vi ska äta framför nya avsnittet av Riverdale. Spritter i kroppen av upprymdhet!

Två saker som gör mig 100 % upprörd: Klädde inte ut mig under Halloween detta år, tror det typ är första gången någonsin. SORG! Inte ett enda utklätt barn har plingat på vår dörr? Ursäkta??

Likes

Comments

Ääe hörni. Titta vad mysigt jag och syrran hade det idag. Vi åkte på en liten utflykt till Åstön för att äta pumpapaj, dricka kaffe och njuta av solen. 5/5. 

Imorgon är det högskoleprov. Är jättenervös även om jag försöker intala mig själv att det inte spelar någon roll hur det går. På kvällen är det Fitton! Dvs Fia fyller 19 och det ska firas! <3

Likes

Comments

Måndag igen. Har inte bloggat på en vecka vilket är trist, men vill inte skriva när jag inte har några bilder att visa. Försökte därför krafsa ihop ett litet småplock bilder från förra veckan (även förra helgen annars hade jag varit typ helt utan) för att få skriva ett inlägg här idag och ovan har ni resultatet. Kvalitetsinnehåll i kamerarullen.

Denna morgon har jag, likt alla andra mornar, förberett mig för jobb framför några youtube-videos. Och likt typ alla andra dagar blev det inget jobb idag. Därför har jag ägnat någon timme åt att pyssla lite i min nya Bullet Journal (som inte är en Bullet Journal på typ något sätt. Använder den för att skriva listor, föra in jobbpass och för att skriva tre positiva grejer om dagen.). Jag har även kikat runt på lite utbildningar och gråtit en skvätt över att jag inte kan läsa till psykolog någonstans pga för höga antagningspoäng. Kollar tidigare antagningspoäng någon gång i månaden som om de helt plötsligt på ett magiskt sätt skulle ha förändrats och blivit lägre.

Saker jag ser framemot denna vecka:

- Vår tid är nu på SVT 1 kl 20.00. Inte jättebra serie men en mysig måndagkvällsaktivitet.

- Laga mat-tisdag imorgon. Ska göra sötpotatissoppa och kolla på Fråga Lund.

- På onsdag ska jag, Sophie och Jasmin åka på en liten roadtrip till Fränsta för att hälsa på Fia, längtar!

- Säsongspremiär av Riverdale på torsdag!!!


Likes

Comments

Måndag! Har som läxa denna vecka att göra fler saker än jag gjort de senaste veckorna samt skapa fler vardagsrutiner och jag tänkte dela med mig av dem till my future self här.

Idag verkar det inte bli något jobb, därför ska jag försöka ägna dagen åt lite bokföring (så jävla viktig, ska bara lägga i lite papper jag inte får tappa bort i en pärm). Kanske även sätter mig och målar lite pga det tycker jag är kul och rogivande. På min agenda står även en middag på APA med Sandra och Paulina, men vi får se hur det blir med den.

Tisdag: Kommer förbereda mig inför jobb. Om det inte blir något jobb kommer jag att planera in lite läsning (för det är på den nivån). Jag har även som punkt att ta mig tiden att laga en middag, så kanske gör det då. Tror jag ska göra morotssoppa. SEN kl 20.00 ska jag se Fråga Lund. Tittar aldrig på TV men det ska jag ändra på så fr.o.m imorgon kommer det bli en tisdagsrutin.

Onsdag: På onsdag har jag ett möte på arbetsförmedlingen igen. Det längtar jag ej till. Jag har också skrivit att jag ska gå någonstans och läsa, ex biblioteket så det ska jag försöka göra. Sen ska jag sova hos syrran. Det längtar jag till.

Torsdag: Ska troligen plugga inför HP med Paulina, sedan har jag psykologmöte.

Nu kommer helgen och då har jag inte planerat så mycket. Det är skivmässa på lördag, den vill jag gå på. Sen ska jag försöka övningsköra en del. Vill också planera in något höstigt, typ åka på roadtrip.

Likes

Comments

Ikväll var det årsmöte med bokklubben. Det var bara jag, Julia och Johanna som kunde gå men det var riktigt trevligt även om vi var få! Vi pratade 20% böcker 80% livet.

Imorgon ska jag jobba mellan 8.30 och 17.00. Började gråta så fort jag lagt på luren och insett vad jag sagt ja till. :)

På kvällen ska jag troligen träffa Paulina och sen sova hos syster pga fyller år på torsdag och då vill jag ha frukost på sängen. Ett obligatorium.


Likes

Comments

Idag är en bra dag! Hade ett bra möte med min psykolog vilket gjorde mig hoppfull och på gott humör. Efter mötet åkte jag till birsta med pappa och köpte växter och lösgodis, de två bästa komponenterna i livet. Ikväll ska jag äta tacos och kolla på Eva och Adam och fortsätta leva som en 11-åring som har en episk fredag.

Likes

Comments

Igår träffade jag Ella på stan efter jobbet. Den årliga matmarknadens ankomst innebar att den årliga nutellalangosen skulle förtäras. Blev inte besviken!

Likes

Comments

Ännu en lista! Det var ju så roligt. Varvar den med bilder från Grekland för att göra det hela mer estetiskt tilltalande.

3 saker jag ser fram emot

Att äta nutellalangos på matmarknaden med Ella! Längtat i ett år

Londonresan

höstbio


3 saker jag gillar

att dansa

att göra spellistor på Spotify

klarhet


3 saker jag inte gillar

konflikter

att gå ut med soporna

purjolök


3 saker jag vill

ta körkort

get a real job

åka på höst-roadtrip


3 saker jag kan

hoedown throwdown-dansen, fast vem kan inte?

spela en del av fur elise på piano. Fast ännu en gång, vem kan inte?

allt om Taylor Swift? 


3 saker jag inte kan

hjula

anförtro mig till någon

sjunga whistle tones, trodde tyvärr det i högstadiet

3 saker jag önskar mig

biopresentkort

en höstjacka

ta hål i öronen-presentkort


3 saker jag blir lugn av

att läsa

att vara med mormor

rödvin


3 saker jag blir stressad av

framtiden

otillräcklighetskänslor

att handla på mataffär ensam?


3 saker jag ska göra i veckan

gå på matmarknad

psykologmöte

årsmöte med bokklubben<3

Likes

Comments