​Har ni tänkt på vilken press det är på dagens ungdomar ?  Man får inte se ut som man vill eller vara som man vill, för då blir man dömd. Det finns en sak jag hatar, verkligen hatar. Det är när tjejer dömer varandra genom att fråga hur många dem legat med. Eller hur mycket dem väger. Det är ett stort problem. Har man legat med för många räknas man som en  H*RA & om man inte har legat med någon är man pinsam & feg. Skolan överlag är en stor press. Man ska ha godkänt i alla ämnen för att kunna läsa den inriktningen man vill för att få det jobb man vill ha. Det finns ungdomar med diagnoser som inte får någon hjälp med de dem behöver för att kunna få chansen att komma in på sitt gymnasie eller högskola.

Gruppindelningar

Alla elever fåt ofta smeknamn eller delas in i olika gäng med  olika namn. Men det är verkligen inte okej i mina ögon för de ska de inte vara i någons. Alla är lika mycket värda och alla är fina på sitt sätt. Man ska inte dela in folk som tycker om att plugga & lära sig saker till "nördarna" inte snobbarna till för att de "klär sig fint". Man ska inte döma folk innan man vet insidan och vad dem älskar att göra är inte precis det man ska döma.

Grupptryck

Många faller för grupptryck, de kan handla allt från mobba någon till droger. Jag är enormt i mot doger och kommer aldrig röra de. Men jag föll för grupptrycket med cigaretterna. Idag sitter jag fast med det. Jag ångrar så sjukt mycket att jag tog mitt första bloss.

Det fick bli ett kort inlägg idag , vi hörs imorgon!

Ta hand om varandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det finns saker som många inte vågar prata om som tynger ner ens axlar. Det finns saker som får en att känna sig äcklig, värdelös & misslyckad. ​Jag vet hur det känns att känna hur smärtan kryper upp och kväver en. Att känns sig som den vidrigaste människan på jorden. Hur mina knän sakta men säkert nuddar marken och rösterna i huvudet bli starkare. När man vilket helvete som väntar en var enda dag. Jag är inte den tjejen som vill sitta och trycka bort känslorna, inte hon som vill ha uppmärksamhet. Jag vet bara inte hur jag ska lägga alla mina känslor på plats. Tänk om jag kunde dela upp allt i olika kaptitel i huvudet & sedan kunna förbättra min brister. Jag har otroligt många brister och för den delen mycket positiva saker att berätta. Jag är tjejen som vill att alla i min omgivning ska må så bra som möjligt. Jag vill att alla ska ha det bättre än mg själv. Jag blir ledsen av att se tjejer/killar i min ålder som har självskadeproblem. Dem trycker ner sig själva. Jag har ett men de kommer jag inte skriva om förens jag känner att jag kommer klara det. Men det gör ont att se ungsommar som inte får den hjälpen dem behöver, Dem som inte har några föräldrar som lyssnar och som behöver den tryggheten. Min kille har lärt mig en sak "Det du inte älskar med dig själv, älskar någon annan".

Alla är fina på sitt sätt, ni alla är unika för just den du är. Jag vill bara att du som läser ska veta att du e fin på alla sätt och skit i vad folk säger/tycker om dig. För att stänga av öronen är bättre än att ta åt sig. Man kommer längre med det.

Likes

Comments

Förlåt för att jag e dåligt på att blogga. Mycket som händer just nu och inte direkt orken. Men jag vill verkligen. Jag har varit iväg utan datorn jobbigt att vara aktiv här. Imorgon ska jag hem och kommer de mer inlägg ska ni se. Kommer nog mycket känslor upp här med. Men hoppas att ni har haft en super dag för de har jag haft.

En perfekt mys dag i Helsingborg med min fina vän Emilia! jag blir alltid glad av att träffa henne, hon får mig att tänka på annat när dagen är sämre. Nu avslutar jag dagen med min finaste kille & Emilia. Jag klagar inte, kram.

& en sak till..
Det har inte kommit så mycket inlägg idag för att jag har mailat lite personer om mode som modell. Jag har ett mål och jag ska nå de även hur arg,ledsen & besviken jag kommer bli så ska jag lägga ner smärta & kärlek i det.

Likes

Comments

Hejsan, inte bloggat på ett tag nu vilket gör ont i mig. Jag älskar de jag gör för jag mår så bra av det. jag älskar att stå framför kameran det är det bästa som finns. Här kommer lite bilder från idag, kram ♡

Likes

Comments

Hejsan, sitter nu på bussen för ska göra lite saker i Ängelholm. Men hur härligt är det inte när man  fixat jobb och tränat ett bra pass. Jag ska belöna mig själv med något gott sen . kommer ett inlägg lite senare, kram.

Likes

Comments

​Ligger ni i sängen kollar både facebook & instagram, det vanliga innan man ska sova. Jag kollar igenom lite mer noga på de  kända personernas instagram och upptäcker verkligen hur mycket hat dem får, det är sjukt. Jag tänker ibland på hur det skulle kännas ifall man skrev ett inlägg på sin instagram eller någon annan sida som här och bara få en massa negativa kommentarer på de man älskar att göra. MÅNGA av dem som håller på blogga eller håller på med youtube älskar de dem gör. Jag förstår inte varför folk ska hata så? är dem avundsjuka? Jag tycker man ska vara glad att dem fick chansen och bli något extra med de. Tänk att jobb med det man älskar att göra.

Men ärligt mobbning överlag är hemskt, att veta att de finns personer som mår så dåligt att de vill ta sitt egna liv. Jag vet hur det är,  jag har många gånger velat lämna denna jorden men jag stanna för att jag tänker inte tillåta någon trycka ner mig för att jag ska försvinna. Istället ställde jag mig på mina ben och log mot dem som hatade mig. Men dem flesta visste att jag log för att jag inte våga visa mig svag.

Mobbning ska bort, det finns så många som tar sitt liv. folk skäms över sig själva i dagens samhälle. Det finns verkligen så många krav på allt. tjejer skäms för att de inte har stora bröst, inte fått mens eller dem e oskulda Killar skäms också men visar dock inte de lika tydligt. Dagen unga som i min ålder, tänker inte. Dem flesta är ute sent på helgen dricker sig fulla och röker cigg.  Jag började röka smått i 7:an vilket var idiotiskt. jag bad mamma om pengar till macka i skolan men istället gick pengarna till cigg. jag kände att det var det ända som hjälpte. Jag ångrar att jag inte sket i att börja för nu går de inte. Men mitt mål är att sluta. Jag är också tjejen som dricker mig full på fester, för att glömma den dåliga magkänslan och rädslan i mig. Jag är också den tjejen som blev mobbad för att jag var oskuld. Jag var dock inte den tjejen som ville stressa med att bli av med den. För så var nästan alla tjejerna i klassen, inte alla men nästan. Jag var mycket blyg och ändå försiktig tills sommaren då jag slutade nian. Mitt liv rasade isär verkligen. ALLT VAR SKIT. Jag skojar inte allt sög, maten var i god, inget var kul & jag blev en aggressiv människa. Jag var den som satt på en bänk medan mina vänner skrattade medan jag satt i min egna värld och tänkte. Det ända jag hörde i huvudet var bara en massa frågor men jag fick aldrig svar på dem. "är det såhär världen är,? kommer jag finnas mer? vad händer efter döden?  varför fick jag smärtan.

Det känns konstigt att ta upp känslor som jag aldrig gjort innan men de sitter så mycket i mig.

En dag trillade jag ihop på stortorget i Ängelholm, värsta dagen i mitt liv. Ambulansen kommer till plats jag kan knappt andas. Jag kom in i ambulansen och dem pratar med mig och dem säger du har fått en panikångest, men jag tänkte bara de e väll ingen fara. Det  kan inte ta så stor skada på en. Men tro mig den tar på mig riktigt mycket. Det är snart ett år sen jag fick min ångest men jag kan säga såhär. Tack vare min medicin & mina vänner att jag står på mina ben.

nu ska jag sova, vi hörs.

Likes

Comments

​Det blir ett mycket sent inlägg, inte bara ett inlägg utan mitt första.  Jag hoppas ni som läser kommer tycka det är kul att följa min vardag. Den är rätt tråkig men ska börja träna mycket så de kommer ut mycket träningspass, foton & bilder på kosten och annat roligt. Det finns kanske saker som man behöver veta om mig för att kunna sammanfatta mig som person.  Jag är en tjej på 17 år som det står i min beskrivning, älskar djur träning och vara med mina vänner. Mina vänner är de personerna som hjälp mig så oerhört mycket genom mina svåra tider. Det finns så många saker som jag kommer prata om, saker som jag gått genom och kanske någon av er som gör de just nu. Just nu är jag på toppen humör och även mycket positiv men det finns dagar som e mindre bra då de är mycket minnen  i huvudet. Men jag har lärt mig " låt folk snacka " men samtidigt är det mycket svårt. Det finns så mycket att snacka om.

Jag kommer lägga upp ett inlägg innan jag lägger huvudet på kudden för att sova för imorgon blir det en lång dag.

Likes

Comments