En ny favorit som fick följa med mig hem förra fredagen var denna Emporio Armani parfymen. Efter alla parfymköp jag genomgått i mitt liv trodde jag inte att jag kunde hitta något bättre än de jag har nu. Men så kom den här, värd varenda slant.

Skrev i förra bloggen ett inlägg om mina tre favorit parfymer så kan skriva ner dem här nu också ifall någon vill veta.

-Lancome-La vie est Belle

-Christian Dior-J'adore, denna har jag haft länge och är ännu en favorit. Recommend!

-Giorgio Armani-Si

Finns nog några ännu som jag rankar som favoriter men dessa ovanför använder jag mest.

Tack och hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår gjorde jag en hel del och på samma gång känns det som att jag gjorde ingenting. Jag vaknade lite över kl. 14 (vet ej vad som hände där?) och åkte direkt till Kaustby på lite shopping med pappa och lillasyster. Köpte sakerna som finns i korgen. På kvällen hann jag hjälpa pappa med att cementera, ha kaffebesök, färga lillasysters hår och slänga ihop en kaka. Har bara en natt kvar på jobbet och sen ska dygnsrytmen ändras!

Här på landet är det brist på folk som vill ställa upp som modell när jag vill fota, så den här sötnosen fick dras med mig en stund ikväll. Skulle kunna sitta dagarna i ända och bara titta på dessa småttingar, så ljuvliga.

Idag blir det Mary Kay party hemma hos oss så jag ska städa upp lite här nu före gästerna anländer.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så stämmer detta ganska bra just nu! Det är de dagarna när man väntar på något gott som är bäst. Två veckor kvar tills skolan börjar, endast två skift kvar på jobbet, får ha en vecka ledigt, flyttar till staden jag saknat så. Jaa det är nu man borde njuta till max innan alla skoluppgifter börjar svämma över en.

Något som jag också ser så mycket framemot är vår södernresa i slutet av September. Jag och Poe åker till Rhodos med några från Poes familj. Kommer bli så roligt!

Likes

Comments

Denna vecka har bestått av tre nattskift från Tisdag till Fredag, så en ledig helg har jag fått ha. 

I Torsdags kom Emma hit och klippte mig, har inte varit hos en frisör sen Januari, så det var verkligen på tiden nu. Försöker undvika att färga håret när jag äntligen har fått ganska samma färg som utväxten. Har lyckats hålla mig från att färga nu i sju månader så hoppas att det håller i sig.

Färgen på mitt hår ljuger ganska mycket i förra inlägget. Skulle det se ut så i verkligheten skulle jag nog ha färgat för lääänge sedan.

Efter att jag vaknade på Fredag började jag ställa mig och sen åkte jag till Kokkola och strosade runt i butikerna en stund. Åkte vidare till Poes efteråt och väntade på honom tills han slutade jobbet.

Har haft en mysig helg med bland annat fiske, sett på friidrott och bara tagit det lungt.

Likes

Comments

Hejsan, det är inte länge kvar tills skolan börjar nu. Jag hade endast denna vecka arbete kvar, men lovade lite skiften ännu nästa vecka. Lite extra pengar skadar ju aldrig.

I lägenheten saknas ännu matbord, TV-bord och skrivbord, annars borde allting vara på plats. Väntar och ser ännu ifall jag skulle hitta något billigt och bra från Facebook loppisarna, annars blir det eventuellt en Ikea resa före skolan börjar.

Något som jag kommer att sakna när jag flyttar är katterna här hemma. Finns inget bättre än när man kommer hem och möts av dessa lurviga varelser. En crazy cat lady har ni här minsann.

Likes

Comments

I lördags var vi bjudna på Pamela & Konrads bröllop. Ett mycket stiligt brudpar och en fin bröllopsfest! Vädret kunde ha varit bättre, men vad kan man. Maten får också ett stort plus, åkte minsann inte hem hungrig. 

Likes

Comments

Hejsan, det blev blogg flytt ännu en gång. Bestämde mig för Nouw igen för att jag är riktigt nöjd med denna portal och van vid det. Här får ni fortsätta att följa med mig och läsa om min vardag.

Här får ni njuta av en bild när vi besökte Lofoten för två veckor sen.

Likes

Comments