Nu har vi redan December och jag har inte alls hunnit med känns det som. Jag har fokuserat mest på tent läsningen nu de senaste dagarna (även fast det inte gick så bra) så jag har inte alls tänkt på någon lilla jul eller börjat känna av någon julstämning. I och för sig så är det nog helt okej att inte känna av någon julstämning ännu men det är lite ovanligt för mig bara som vanligtvis börjar lyssna på julsånger redan i början av november.

Julen är helt klart det bästa som sker under hela året. Trots det mörka och trista vädret så slår det allt.

Nu kör vi slutspurten i skolan före vi får jullov, vi har två grupparbeten att skriva och seminarium sedan innan det blir lite ledigt. Den 14.12 har jag sista lektionen så då tar jag mitt pick och pack och flyttar hemhem i 3 veckor. Tänk, 2 veckor kvar i skolan och då har jag redan avklarat halva första året. Vart far tiden?!? En otroligt bra höst har det varit och jag är mycket tacksam över mina klasskompisar.

Nu igen är det lite brist på bilder så jag tänkte liva upp inlägget med lite vackra höstfärger och en café bild.

Igår kväll fixade jag bort en inlämningsuppgift och tittade på Idol. Helt klart de rätta idolerna som gick vidare till final. Båda är bra men min röst går nog sist och slutligen till Hanna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från Vasa möttes jag av några paket från Wish som låg på köksbänken. Det är alltid roligt med paket och ibland ännu roligare med paket som man nästan har glömt bort, 2/3 paketen är julklappar så visar just nu bara klänningen som kom. Jag är faktiskt riktigt positivt överraskad! Hade inte så värst höga förväntningar heller så jag är riktigt nöjd. Kläder från Wish och liknande sidor brukar oftast vara lite små i storleken så jag tog M på den och den passade bra.
Den här kostade 5€.

​Bilderna nedan är tagna från Wish.

Likes

Comments

Fixade ihop en önskelista igår som kanske underlättar för nära och kära ;)

1. Lexington muggar

2. Marshall hörlurar

3. Silver fat

4. Arabia Koko skålar. 

5. Skor

6. Naked Heat Palette-Urban Decay. Denna står nog högst upp på önskelistan, såå fin!

7. Chips skål

8. En världskarta tavla som man kan sätta knappnålar på för att markera de ställen man har besökt. En sådan har jag länge velat ha.

9. Dipp skål

10. Gråa liknaden tränings tights

11. El tandborste

12. Tavla + en liknade som skulle passa bra bredvid den där.

Likes

Comments

Den här serien har jag fastnat för helt. Det är en amerikansk ungdomsserie som handlar sådär kort sagt om ett mordfall på en skolelev som ska lösas. Verkligen en serie som jag rekommenderar!

Jag har överlag svårt att slå mig till ro och börja se på någon ny serie. Oftast när jag ska börja se på en ny serie så orkar jag högst till andra avsnittet och då lämnar det bara, men ibland så händer det sig faktiskt att jag fortsätter och då finns det inget stopp. På fyra dagar hade jag sett klart alla de 18 avsnitten av Riverdale som fanns ute då....... Det var verkligen inte den bästa tänkbara tidpunkten för mig att börja se någon ny serie!

Riverdale hade premiär nu i Januari så det finns endast 2 säsonger ute nu, vilket är lite surt.

Likes

Comments

Hejsan, det var ett tag sen sist. Igår åkte jag till Mimmis ett varv så vi passade på att gå ut och fotografera lite på samma gång. På kvällen blev det bonde söker fru.
Den senaste tiden har jag haft jätte lite skola för att jag har fått validerat bort en kurs, men den lediga tiden har istället gått åt till tentläsning. Vi har haft en massa tenter de senaste veckorna och igår och idag skrev vi de sista, så nu blir det lugnare på den fronten som tur. Nu smakar det riktigt bra med helg efter en lite intensivare vecka.

Likes

Comments

Idag hade jag egentligen skola från 10-16:15, men vi fick sluta runt kl. 14 istället. Sånt gillas! Jag cyklade snabbt hem och bytte kläderna innan jag åkte iväg till Mimmis. Vi satt och pratade och drack en kaffe före vi drog ut fotade lite höstbilder. Den här årstiden måste ju ändå vara den finaste av alla. Nu är det bara att njuta före november mörkret drar igång.

Nu senare på kvällen var jag på en långpromenad (iaf lång enligt mig) med Erika. Det där gjorde faktiskt riktigt gott. Måste börja bli mer van med en sådan livsstil. Kvällen avrundas med bonde söker fru!

Igår var det även program hela dagen kändes det som. jag slutade skolan 16:15 och därefter åkte jag till Linnéas. Vi har haft planer på att gå ut och fota lite höstbilder någon gång, så igår blev det av. Snygga modeller måste jag säga att jag har.

Mot kvällen kom några tjejer från klassen till mitt och vi satt och fixade bort några skoluppgifter.

Nu har jag bara en skoldag kvar innan jag tar höstlov. Inte för att jag är skoltrött redan, men ojj vad det kommer att kännas bra med höstlov! Under lovet ska jag fixa bort några skoluppgifter och jobba. Några andra planer har jag inte ännu så vi får se vad jag hittar på.

Likes

Comments

I onsdags var det väckning kl. 02:00, då var verkligen inte humöret på topp, men det var bara att stiga upp och packa ihop det sista och checka ut. Bussen hämtade upp oss kl. 02:45 och ca. halv timme senare satt vi vid flygfältet. Minuterna kändes mycket längre än annars när man satt och väntade den tiden på dygnet. Planet lyfte kl. 05:30 och det tog inte länge förrän jag somnade i flyget och sov runt en timme, mycket välbehövligt.

Vi landade i Vasa lite före 10 och den dagen var världens slödag, ända jag borde ha gjort var att läsa på en tent jag skrev igår,men gjorde presis allt annat onödigt. Nåväl, tenten gick riktigt bra ändå tyckte jag så behövde inte ha så mycket ångest över att inte läsningen gick så bra dagen före.

Tillbaka till Rhodos lite nu. En otroligt bra och skön resa har det varit, resesällskapet var också mycket bra.
Vi gjorde inte så värst mycket annat än solade på dagarna, eller rättare sagt så gjorde jag inte så mycket annat än solande. Poe var nog med i hälften av aktiviteterna som ordnades vid hotellet på dagarna, såsom tex. Vattenpolo och beachvolley.

Vi åkte till Rhodos stan två kvällar, blev faktiskt positivt överraskad över butikerna som fanns där. Köpte ändå bara en jacka från stradivarius även fast några av mina favorit butiker fanns där.
Det här var även första gången jag testade på all inclusive, verkligen skönt att bara gå och plocka mat åt sig utan att behöva gå ut med några pengar varje gång man äter.

Tack för en bra och välbehövlig resa!

Likes

Comments

Ny vecka igen. Veckorna här i Vasa går så otroligt snabbt, känns som att det är veckoslut helatiden!
Under de senaste dagarna har vädret varit perfekt, såna här dagar ska vi vara tacksamma för. De förekommer tyvärr inte allt för ofta.

Idag var jag ledig från skolan, så jag åkte till Vasa förts ikväll. När jag var framme började jag packa inför Rhodos resan. Det tog inte länge förens allting var nerpackat. Lite ovanligt att jag börjar packa först två dagar före, jag har alltid varit den som går igenom och packar klart länge på förhand. När jag var liten kunde jag påriktigt ha packat klart nästan tre veckor före vi skulle åka, haha. Nåväl, var man ivrig så var man.

På söndagen bestämde jag och Poe oss för att vi skulle ta oss ut i det vackra vädret och gå runt en naturstig.
Några kilometer traskade vi på där.

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med mycket känns det som, vi hade skola från 10:00-13:15. Efteråt åkte jag och Lina till Combolina loppis och gick runt där en bra stund. Lina släppte av mig i stan efteråt och därifrån gick jag direkt till Linnéas på kaffe. Efter kaffe besöket åkte jag hem ett varv, fixade lite småsaker samt hämtade kameran innan jag drog iväg till Mimmis. Vi hade bestämt oss för att åka ut och fotografera. Vädret var jag mer än nöjd med.

Här får ni se några bilder på min vackra modell.

Likes

Comments

I torsdags före jag körde till Poes bestämde jag mig för att åka till en loppis i Jakobstad och se lite. Jag hittade inget mindre än denna röda Chiquelle jacka som jag så länge velat ha. Mitt absolut bästa loppis köp hittills. Sticka tröjan som jag har under fick också följa med hem.

Under veckoslutet har jag bland annat träffat Sara. Det är alltid roligt att se henne, speciellt när det är så sällan vi ses nuförtiden.

Veckoslut betyder också att man får se dessa sötnosar! Finns ju inget bättre än kattungar.

Denna vecka har vi endast två skoldagar, så ska försöka läsa lite till en tent vi har nästa vecka nu när jag har all tid.

Likes

Comments