​Just nu väntar jag på att detta plagg ska hamna i min brevlåda. Beställde den igår från Gina Tricot och den ska komma idag eller imorgon, hoppas den hinner komma innan jag ska ge mig iväg till jobbet! 

​Lola playsuit, ​heter plagget. Kostar 199kr + frakt. Inte alls så farligt, och nu när man lever på en tajt budget pga bilkrångel, så får man vara lite snål gällande shopping. Brukar inte köpa så mycket kläder, än mindre beställa hem. Men man får ju unna sig något extra ibland. 

Likes

Comments

Vad vill man bli egentligen? Hur vet man vad man är "född" till att göra?

Mitt huvud är alltid på högvarv, vilket inte går att stänga av. Jag har tänkt mig själv jobba med de flesta yrken, men för att senare komma på att det kanske inte skulle passa. Jag spenderar tid på att kolla upp vad de olika yrken innebär, tycker det låter bra men sen... så ångrar jag mig. "Nej det kanske inte passar ändå?". Så är jag glad nu att ha hittat ett jobb som jag tycker passar mig. Men, vill jag verkligen vara brevbärare hela livet? Hur ser min karriärstege ut?

Hur vet man när man ska sluta leta efter det perfekta yrket, när ska man vara nöjd? Bara till att jobba på tills man tröttnar antar jag. ;)


Likes

Comments

Att ha förmiddagen ledig var till en början skönt. Kunna sova tills man vaknar och sen ta det lugnt, hinna få gjort lite saker innan jobbet. Men nu är det bara långtråkigt. Tim börjar kl 7 och slutar 16, medans jag börjar omkring 14.30 och slutar 19. Innan jobbade vi samma tider (7-16), men eftersom jag bara är timanställd på posten så var jag tvungen att gå ner till att bara jobba 60%. det var nämligen några fastanställda som kom tillbaka från ledigheter som skulle gå in på 100%, och jag fick då hoppa ner till 60%. Men från och med Juli kommer jag att jobba 100%, vilket jag ser framemot! Dock känns det som en oändlighet dit... 

Det här är nog det första jobbet jag verkligen trivs med. Hade planerpå att börja plugga till hösten, men nu när jag kommit in i detta arbetet och faktiskt tycker det är ganska roligt att gå till jobbet, så finns det ingen anledning för mig att ge mig på läraryrket. Jag vet inte ens om jag kommer tycka det är roligt att jobba som lärare, men lärare har jag viljat bli sen jag gick i 9an. Självklart har jag haft andra "yrkestankar" men jag har alltid snubblat tillbaka till att bli lärare. Men så länge jag trivs med det jag gör nu så kommer jag fortsätta. 

Likes

Comments