View tracker

Hej hörni!! Idag har jag vart ledig eftersom alla våra lektioner blev inställda, jag har packat och tagit det lugnt. Jag vill börja träna, på gym. Har på senaste tiden tyckt det har vart jättetråkigt och har verkligen inte haft någon motivation till det. Men nu när alla kompisar börjar så blir jag också sugen, så jag ska försöka komma igång snart. Lägger in några bilder nedanför som får mig ännu mer taggad. Ha det bra!!

Likes

Comments

För er som inte vet det så var jag med i Julle för några år sedan och det är då en dansförening här i Hudiksvall som dansar cheedance. Jag slutade år 2014 tror jag och hade min sista tävling på ett EM i Bonn som ligger i Tyskland. Ganska häftigt ändå att få åka till ett annat land och tävla mot lag från andra länder, så det är jag stolt att jag hann med att göra. Slutade för att det inte riktigt var min grej längre men det var jäkligt roligt och saknar det ibland såklart.

Likes

Comments

Tre dagar kvar i skolan nu, kämpa. Nej men dessa dagar blir ganska lugna, idag fick vi sluta elva för att våra lärare är i Italien, de ska komma hem med något projekt eller sammarbete till oss, så det blir spännande. Imorgon är våra lektioner också inställda för att vi ska få se någon värdskapsutbildning. Fick spendera helgen som var med gamla klasskompiar, första kvällen i Idenor och andra i Forsa, varför inte variera? Har förresten bokat tåg till Örnsköldsvik på fredag, ska fira en kompis som fyllt 18 år, har aldrig vart där så ska bli kul och att få träffa lite nytt folk :') Ha det bra!!

Likes

Comments

Hej på er!! Nu har en ny skolvecka gått och jag är redan trött, vi har fått uppgifter och gjort prov och ett till är på gång. Ganska skönt ändå att vi går en vecka till sen så åker vi ut på praktik i tre veckor och jag ska då till Sundsvall på ett hotell. Blir nog bra. Har inte hänt så mycket för mig de senaste dagarna, köpte en spegel till mitt rum eftersom jag alltid har tagit in mammas. Fått hem paket som alltid är lika kul, fick äntligen min jacka efter sisådär 3 veckor. Beställde den innan nyår så jag skulle kunna ha den då, men den kom två veckor efter nyår istället:) Tur den är snygg iallafall, ni hittar den HÄR. Jag har inte så mycket planerat än inför helgen, vet bara att jag ska jobba. Ha det bra!!

Likes

Comments

Efter fyra månader sitter jag fortfarande här och jag skulle ljuga om jag säger att jag har gått vidare helt. Jag vet att ett hjärta tar tid att läka, men jag hatar att bara sitta och vänta och inte kunna göra någonting. Det är svårt att gå vidare och släppa taget om någon man delat allt med i 1,5 år. Jag försöker träffa andra men det mesta påminner om honom, ibland önskar jag och har fortfarande hoppet uppe om att hitta tillbaka till varandra i framtiden, samtidigt som det känns som att det var ett avslutat kapitel.

Jag fick mitt hjärtat krossat två gånger och jag krossade ett hjärta under denna tid, men det var ändå det finaste jag hade. Vi slutade tyvärr inte som vänner den här gången, jag vet inte men det kanske gör det lättare att gå vidare också. Under dessa år fick jag lära mig mycket och vad kärlek är. Kärlek är det finaste vi har när det funkar, men när det inte funkar blir det till ett jävla helvete och hela världen rasar.

Det är så konstigt att tänka att någon dag kanske man kommer älska och dela allt med någon annan, skrämmande också på något sätt. Det är läskigt hur mycket man pratade men någon varje dag till att man bryter kontakten helt och blir till främlingar. Och det är fint hur man kan ha släppt in en människa så mycket i sitt liv som jag gjorde, det var ändå den första kärleken. Något som kanske är svårast att komma över. Han kommer fortfarande ha en plats i mitt hjärta och det är en tid jag aldrig kommer att glömma.

Jag skulle nog säga att det är ändå bra att jag träffar andra, jag är singel. Men man kanske inte ska inleda något riktigt seriöst förrns man har släppt någon annan. Kanske är det bra att vara själv ett tag, göra vad man vill och fokusera på sig själv. Även fast det går bättre för mig idag än vad de gjorde för 3-4 månader sedan så är det såklart fortfarande jobbigt. Och jag vet att det kommer att gå över, jag gör och tänker på annat varje dag nu vilket gör att jag mår bättre.

Ta hand om er!! ♥♥

Likes

Comments

Mitt hår blir väldigt mörkt nu på vintern vilket jag inte gillar, tycker det inte passar på mig. Vill ha som det blir på sommaren, då bleks det rätt mycket. Har provat en färgbomb från revlon men tycker inte den hjälper alls. Så nu funderar jag på att färga, bleka eller tona, jag vill inte färga håret själv eftersom det är lätt att det bli gultonat då. Vill ha ljusare och en kallton så det blir fräschare. Har aldrig gjort något med mitt hår heller så vet inte vilket är bäst, vill att de ska hålla ett tag och att de ska funka också.

Likes

Comments

Hej!! Om det blir som det är tänkt kommer jag förmodligen tatuera mig. Har funderat ett tag på vad jag vill ha nu, skrev förut att jag valde mellan en text eller symbol. Och det gör jag fortfarande men nu har jag hittat en exakt symbol och text som jag väljer mellan. Antingen så blir det ett vanligt hjärta, kan vara ganska tråkigt och enkelt, men tycker det är snyggt och stilrent, har ju ändå en betydelse också. Sen texten "alis volat propriis" som är "she flies with her own wings". Vill ha den i latin och skrivstil då det är finare och den har såklart också en betydelse. Vill ha en på revbenet vid bröstet men har fortfarande inte bestämt mig, vad är finast?

Likes

Comments

Hej!! Hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag, hade ett jättebra nyår vilket jag behövde. Just nu sitter jag i bilen påväg mot Sundsvall, ska köpa lite nya saker till rummet hos pappa. Min lördag blev superbra, åt god trerätters med kompisar och umgicks bara, blev jättemysigt. Sen till tolvslaget gick vi till Åhlens och träffade folk, fötterna mår väl fortfarande inte så bra, men inte så konstigt när jag gick i sommarskor.

Likes

Comments

Okej, nu är det bara några dagar kvar till 2017 och jag är väldigt taggad, ska äta middag med kompisar och dansa, sen blir det nog att gå till Åhlens taket. Jag skulle nog inte säga att 2016 var mitt bästa år då allt har vart väldigt väldigt jobbigt för mig. Jag har funderat länge på om jag ska skriva av mig detta och nu har jag bestämt mig för att göra det då jag inte vill prata eller ha något med det att göra nästa år. Jag vill göra 2017 till ett bra och roligt år och kunna gå vidare ifrån det dåliga i år.

Jag kommer inte gå in på några specifika saker överhuvudtaget men början av detta år var väldigt bra tills jag började må ganska dåligt på grund av olika anledningar, det blev kaos i relationer och jag visste vad som behövdes göra för att allt skulle bli bra, men istället gjorde jag raka motsatsen, alltså gjorde bara så allt blev sämre.

Jag hade gått in i en depression, kände inte alls igen mig och var inte glad längre. Allt var tråkigt och jobbigt. Jag började ta på mig all skuld och hatade mig själv, ingenting hjälpte, tyckte allt var så värdelöst. Flera gånger gick jag hem ifrån skolan och sov, jag kunde sova hur mycket som helst men var fortfarande trött. Det spelade ingen roll vad någon sa till mig, det hjälpte inte, jag sket i vad de sa, det enda som spelade någon roll var att någon var med mig, höll mig sällskap.

Jag började göra illa mig själv, jag vet än idag inte varför, jag kunde sitta i flera timmar och gråta och jag kommer ihåg att jag sa flera gånger "jag orkar inte mer" Det gick så långt att jag gick till tågrälsen, jag hatade mig själv och mitt liv, kände ingenting längre. Mamma sa till mig "om det fortsätter såhär har vi rätt att lägga in dig på psyket" och jag skämdes så mycket över att må så, jag ville inte bli inlåst.

Tillslut fick jag hjälp, både i skolan och utanför, jag satt i samtal flera gånger och började gå på promenader, hitta på saker och jag började sova bättre. Jag började hitta tillbaka till mig själv och idag står jag här, utan självmordstankar och är nog ganska lycklig ändå. Man får säga detta och jag är så jäkla stolt över mig själv att jag aldrig gav upp och att jag tog igenom mig det. Och jag är så tacksam för de som fanns där och stöttade mig, det hjälpte mer än vad de kan ha sett ut just då.

Med detta vill jag säga, skäms inte över att må dåligt, du är inte själv och ta hjälp. Jag vet, man tror inte att någonting kommer att hjälpa men det blir så mycket bättre även fast allt känns värdelöst. Jag tror att detta inlägg var viktigt för mig så jag ska kunna lägga detta bakom mig. 2017 ska bli så mycket bättre och ingen ska få förstöra mitt nyår. Ha det så bra och var rädd om varandra!! ♥♥


Likes

Comments

Hej hörni!! Jag har sån besluångest över vad jag ska ha på mig på nyår, jag har bestämt mig för vilken topp jag ska ha. Men jag vet inte om det är snyggast med kostymbyxor och ett par vita klackar, eller kjol med ett par over the knees. Kommer antagligen ha en pälsjacka till (om den hinner komma). Jag tyckte först mest om byxorna, men nu vet jag inte längre, kommentera gärna och hjälp mig vad som är snyggast!!

Likes

Comments