View tracker

Eftersom jag går hotell och turism programmet så blev vi bjudna på julfrukost i morse av tvåorna och det var jättemysigt!! Sen blev det tacos till lunch och middag, hehe, men det är ju gott ;-) Har ganska mycket i skolan nu men har äntligen fått in två uppgifter idag iallafall, skönt innan helgen. Ikväll är det oklart vad som händer, ska förmodligen träffa en kompis som kommer hit och imorgon ska jag jobba. Ska nog på en fest i morgonkväll där temat är glitter och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig men det löser sig..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hörni! Nu är mina första outfitbilder uppe, hatar egentligen att vara med på bild och visa ansiktet men det kommer nog uppe mer och bättre bilder sen. Hade iallafall på mig det här för någon dag sen, ganska simpelt men ändå bekvämt.

Likes

Comments

View tracker

Jag är trött på hur människor tror att de kan behandla andra hur som helst. Jag är trött på hur andra kan slänga ur sig kommentarer hur som helst och tro att man inte tar åt sig eller inte såras. Jag är trött på att bara ge och ge till andra när man sen inte får någonting tillbaka. Jag är trött på att tjejer inte ska få visa upp sin kropp utan att bli kallade slampa eller hora. Jag är trött på hur samhället har ändrats till något där det finns begränsningar och där människor kan bete sig precis hur som helt. Människor har känslor och går runt med något dagligen precis som du gör, som nyss sa en dum kommentar till någon annan. Visst, man får tycka och tänka precis vad man vill, men man behöver inte säga allt man tänker, det finns gränser.

Och det gör så ont i mig att se hur människor inte bryr sig om vad det säger till andra. Det kan finnas hur mycket som helst i en människa, en kommentar kan göra så att redan en dålig dag blir till en hemsk dag och leder till att hela världen rasar. Det behöver inte vara en stor kommentar, utan det kan bara vara en pik som förstör en annans självförtroende. Om man redan mår dåligt och sen får en pik så kan allt bli så mycket sämre, tro mig. Alla är så jäkla fina och bra på sitt eget sätt, vi ska istället backa varandra och finnas där. Alla kommer så mycket längre på det. Man vet aldrig när det kan ta slut, så ta vara på tiden och var rädd om varandra.


Likes

Comments

Idag är det som sagt andra advent och jäklar vad tiden går fort!! Kändes som vi nyss började skolan. Imorse sov jag ut ett tag, sen gjorde jag i ordning mig innan jag började jobba och nu ska jag sätta mig med lite plugg. I fredags blev det en långpromenad innan jag åkte till Ljusdal igen, vi åt kladdkaka och satt och pratade. På lördagen åkte jag och mamma till Forsa och gick på en julmarknad, det var mysigt men väldigt kallt. Temperaturerna varierar mycket, vissa dagar är det ganska skönt men andra dagar vill man knappt gå ut genom dörren. Annars har det väl inte hänt så mycket mer, jag ska på handledarkurs på tisdag så jag kan börja övningsköra. Så håll er inne;-)

Likes

Comments

Om det är någon bok jag skulle rekommendera är det verkligen Therese Lindgrens bok! Jag brukar inte läsa böcker överhuvudtaget men denna var riktigt bra och läste ut den på mindre än en vecka. Hon sätter ord på känslorna och ger bra tips för en som inte mår så bra. Tror att denna bok är bra för alla men speciellt för de som lider av depressioner eller panikattacker, för jag har själv vart där. Och hon skrev om saker som fick mig att se en positiv sida av allt och att man verkligen inte ska ge upp.

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag äntligen fått nya väggar i mitt rum, har tjatat i flera månader nu. Innan hade jag röda och gråa vilket jag inte tyckte var så fint då det blev ganska mörkt och tråkigt. Nu fick det blev vitt och det blev mycket ljusare och fräschare. Vet att täcket smälter in ganska mycket nu i bilderna nedanför men ganska fint ändå.

INNAN:
EFTER:

Likes

Comments

Helgen som var blev väldigt händelserik och mysig och nu vill jag bara ha fredag, inte så långt kvar dock. På fredagkvällen åkte jag till Ljusdal och hälsade på mina kusiner, vi satt bara och pratade om allt och inget. När jag vaknade på lördagen så sminkade jag mig och sen gick jag och tittade på julleuppvisningen och jäklar vad duktig dom är!! Så mycket energi och snygga!! Efter det blev det mat från max innan jag började jobba. Jag jobbar som sagt på McDonalds, har haft tre pass hittills och ja det är ganska stressigt och mycket att lära sig. Men tror som de andra säger att man vänjer sig. I söndags fixade jag mitt rum eftersom jag har fått nya väggar, så jag var tvungen att flytta ut alla möbler men resultatet blev väldigt bra!!

Likes

Comments

Hej! Jag har länge velat starta en blogg för att kunna skriva om olika intressen, vardagen och åsikter, men jag har aldrig riktigt vågat eller tagit tag i det. Jag bryr mig väldigt mycket om vad människor tycker och tänker och har därför dragit mig undan. Men nu känner jag mest, varför ska jag inte få prova något som intresserar mig? Jag läser olika bloggar dagligen och verkar faktiskt riktigt roligt och tänker därför ge det en chans. Jag menar, man vet ju inte hur något är innan man provat det. Tycker det är så tråkigt att människor har begränsningar på grund av samhället. Eller hur andra inte kan vara glada för andras skull och måste istället trycka ner eller kommentera de. Nu har jag kommit igång iallafall och sen återstår det att se hur mycket jag kommer att uppdatera. Jag har ingen planering eller så, utan det får komma lite av sig själv om vad jag ska skriva. Hur som helst har min dag varit ganska lugn, vi börjar 10.20 på onsdagar och har bara tre lektioner så det är skönt. När jag kom hem fixade jag till bloggen och har suttit med den fram tills nu, sen ikväll får vi se vad som händer.

Likes

Comments