Slutade skolan lite tidigare idag för som ni ser på rubriken så fixade jag äntligen mitt hår , så det blev lite kortare och ljusare. Det blev verkligen bra, tar ju ett tag att vänja sig dock men det blev riktigt fräscht nu till våren. Sen i sommar kommer det blekas av sig själv i solen, vilket är väldigt bra :´)

FÖRE:
EFTER:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!! Som jag skrev för några inlägg sedan "att livet är bra nu", det är verkligen det! Brukar ju vara att om man säger att något är bra så går det åt helvete efter, så jag hoppas verkligen inte att det blir så. Men som många vet så har jag släppt och gått vidare från många saker som har tyngt ner mig ett tag. Och jag tycker att det är så himla skönt eftersom jag mår så mycket bättre nu än vad jag gjorde för några månader sedan.

Jag tror att det är viktigt att gå ur både kompis och kärleksrelationer när de ändå får en att må dåligt, när man bara står och trampar i samma grop eller blir behandlad fel. Eller att vara kvar i något som bara ger dålig energi och tid, det är väldigt viktigt att tänka på sig själv ibland har jag märkt. Har gått ut ur några stycken relationer på senaste tiden och märks att det var värt det.

Livet rullar på nu och har hela tiden nya saker att se fram emot, har också fått ny energi från nya och andra människor. Och försöker hela tiden släppa dåliga saker som händer och fokuserar på annat. Kommer verkligen att fortsätta göra det också. Ha det bra och ta hand om varandra!!

Likes

Comments

Halloj!! Sitter och tränar på mitt tal nu inför nationella i svenska som jag har imorgon, går väl sådär eftersom man måste ha en viss tid men aja, det löser sig. Jag hoppas verkligen jag kan börja träna till veckan, är trött på att vila nu hehe. Min helg då? Jobbade idag, var väldigt trött eftersom jag var på en fest igår, men gick bra ändå. Festen var sådär, polisen kom och körde ut alla ur lokalen så fick sitta och vänta på bussen i 1,5 timme i någon bod bakom huset. Men det är kul ändå, man träffar ju alltid nytt folk. Fyra dagar kvar i skolan nu innan det blir lov, har faktiskt ingenting planerat vilket är rätt skönt. Amanda kommer hem ifrån Övik i några dagar så antar att vi kommer vara med varandra ganska mycket, tror verkligen vi behöver uppdatera varandra om vad som händer i våra liv när vi inte ses så ofta.
Ha det bra!!

Likes

Comments

Brukar lägga ut de låtar jag lyssnar mest på, kommer bara fyra stycken nu då jag har tröttnat på väldigt många låtar haha;) Idag har jag iallafall vart i skolan och hade två lektioner, imorgon har vi bara en, skönt :`) I helgen får vi se vad som händer, har iallafall jobb och en fest inplanerat (tror jag?). Ha det bra!!

Likes

Comments

Sådär, tänkte att jag skulle fortsätta lägga upp mina tolv senaste bilderna från instagram, så här har ni dom. Heter alexaandraanilsson för er som kanske vill veta :´)

Likes

Comments

Hej hörni!! Kom precis hem från skolan nu och ska äta någonting. Kan inte träna på några dagar nu då jag har blivit förkyld, så får vila någon dag nu istället. Tycker det är tråkigt då jag inte får så mycket att göra haha, så igår rensade jag ut lite smink och idag tänkte jag rensa kläder. Har så mycket kläder som bara ligger som jag aldrig använder eller som jag har växt ut. Jag ska också plugga lite eftersom våra nationella prov har dragit igång, hade ett matteprov idag och hoppas verkligen att det gick bra!

Har beställt handskar som jag kan ha på gymmet eftersom jag får så mycket blåsor på händerna, skickade hem en extra shaker också på en gång. Skrev förut att jag ville göra en förändring med håret, beställde en tid förra veckan, så på tisdag ska jag både klippa och fixa det lite ljusare. Vill verkligen att det ska bli bra, bilder kommer upp då. Livet är bra nu hörni, känns som det vänder och har lagt saker bakom mig nu och mår bättre!

I helgen firade vi Mikaela som fyllde 17 år, det var trevligt och i fredags åkte jag till Edvin i Idenor och träffade kompisar, gillar att bara ta det lite lugnt ibland också. Ha det bra!!

Likes

Comments

Har lagt mig i sängen nu efter att ha tränat och duschat, känns väldigt skönt att jag kommit igång med träningen nu. I fredags var det iallafall g-fest och innan det var vi några hos mig. G-festen var tyvärr inte så rolig, det var jättelite folk och var bara inte så bra, utan var roligare innan :´)

Likes

Comments

I söndags åkte vi upp till Vemdalen över dagen bara, även om jag var väldigt trött efter fyra timmars sömn så var det ändå så härligt!! Sol och helt annan luft, var verkligen behövligt. På tal om skidor så ska jag på en g-fest på fredag där det är afterski-tema, får väl se vad man tar på sig ;)

Likes

Comments

Hej hörni!! Nu var det ett tag sedan igen och jag vet inte, men det känns inte som att jag har så mycket att skriva om. Skriver mycket om vad jag gör på mina helger eller vardagar och tycker det blir väldigt tjatigt och tråkigt. Det roliga nu är att jag ska skriva om vad jag gjorde på sportlovet, haha. Men om ni har något tips på vad ni vill läsa så skriv det gärna!!

På lovet var jag iallafall på några fester vilket var väldigt kul!! Har också träffat många av de närmsta vännerna och har pratat mycket om allt möjligt, vilket är uppskattat!!

Jag och Fanny var på texas en måndag och åt middag och det är ju så gott, man kan äta hur mycket som helst.

Passade på att göra god frukost några dagar när man ändå har mycket tid på dagen.

Likes

Comments

​Något jag gillar riktigt mycket är ju smink, man kan hitta på så mycket med det och prova nya saker hela tiden. Sminkar mig varje dag då jag tycker det är roligt och jag känner mig piggare också. Tänkte lägga upp bilder på de produkter jag använder varje dag då jag inte provar något nytt. 

Likes

Comments