Skrev förut att jag ska börja gymma, nu har jag köpt lite nya träningskläder och ikväll tränade jag första gången på väldigt länge. . Ska nämligen börja nu eftersom min praktik är slut så jag orkar gå dit överhuvudtaget ;))

Likes

Comments

Sa ju att jag skulle ta det lugnt i helgen och sova ut, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Somnade vid fyra båda nätterna och vaknade vid nio. Slutade med att jag blev hemma både måndag och tisdag från praktiken av olika anledningar men fick iallafall sova ikapp lite timmar. Igår kväll åkte jag upp till Sundvall igen och har nämligen fixat någonstans att bo de sista dagarna nu också, är helt slut efter att ha pendlat varje dag. Är hos några mina föräldrar känner ganska så bra, så det är trevligt. Imorgon ska vi gå ut och äta middag, bowla och åka upp till Södra berget, hur mysigt?? Har det hänt något mer spännande i mitt liv de senaste dagarna? Nej jag tror inte det, har bara köpt lite träningskläder men de får ni se i ett annat inlägg. Ha det bra!!

Likes

Comments

1. Vad har du på dig? En tröja och ett par mjukis byxor.
2. Någonsin varit kär? Ja en gång.
3. Någonsin haft ett jobbigt break up? Yees...
4. Beskriv platsen du befinner dig på just nu: I ett hus i Sundsvall och försöker skriva lite blogginlägg.
5. Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv? När min mamma och pappa skildes, när jag fick mitt hjärta krossat, när jag förlorade min kärlek, depressionen och när mamma var sjuk och fick sin hjärtinfarkt.
6. Någonting du letar efter hos en partner? just nu vill jag inte ha någon, men självklart ska han ha en bra humor, omtänksam och se bra ut!!
7. Favoritmotto? haha har inte riktigt något men om jag måste välja så är det "what goes around comes around".
8. Anledningen till att du började blogga? Jag tyckte det verkade väldigt spännande, läste många andra bloggar och hade inte så mycket att göra på fritiden, så jag provade och det blev så att jag fortsatte. 
9. Meningen bakom ditt blogg-namn? Är väl för att jag heter så.
10. Senaste boken du läste? Thereses Lindgrens bok, ibland mår jag inte så bra.
11. Hur mår du just nu? Jo men jag mår bra, har såklart mina bra och dåliga dagar men jag skulle inte klaga.
12. Vilka är de tre saker i ditt liv som du skulle vilja ändra på? Att jag blir mer positiv, att jag ska börja säga ja till saker så jag gör lite mer på fritiden och spara mer pengar. 
13. Vilken är den största förändringen som du gjort under de senaste 5 åren? Inte hänt så jättemycket i mina fem senaste år, men det måste nog vara när jag och min dåvarande pojkvän blev tillsammans och när det tog slut ungefär efter två år.
14. När var sista gången du var stolt över dig själv? Finns nog mycket om man tänker efter, men de störta är nog att jag tog mig igenom depressionen jag hade i höstas.
15. Vad du aldrig kommer att glömma? Usa- resan, jäklar vad härligt det var. Sin första kärlek glömmer man inte heller och att stå på ett tävlingsgolv på ett EM i Tyskland.
16. Hur många gånger har ditt hjärta brutits? Har vart ledsen många gånger men mitt hjärta har nog krossats riktigt mycket två gånger.
17. Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta? Tror det nog är att jag tänker att jag har haft det värre vissa gånger och att jag klarade av det då och att allt blev bättre fast man inte trodde det. För om jag klarade av det för någon månad sedan så har jag lätt att tänka att någon dag så kommer det fixa sig även om det inte känns så. Sedan så har man alltid människor omkring sig  som vill en väl och hjälper till vilket jag tror hjälper rätt många. 

Likes

Comments

Här är de låtarna jag lyssnar på mest just nu, både gamla och nya. Kan verkligen lyssna på dessa låtar om och om utan att tröttna, eller ja har inte tröttnat än iallafall :)

Likes

Comments

Detta inlägg kanske blev rätt tråkigt eftersom jag redan har lagt ut de flesta bilderna här som jag har lagt ut på instagram. Men de kanske inte är alla som har sett de, ni kan gå in genom att gå till raden till vänster eller söka på alexandraanilsson på insta. Ha det bra!!

Likes

Comments

1. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Alice pson
2. Vilken är den senaste filmen du sett? Längesedan jag såg en film men måste varit fredag dem 13:e.
3. När såg du senast din mamma? Måste ha vart i söndags när jag åkte till pappa.
4. När vaknade du i dag? Vid sex tyvärr
5. Vilken är din favoritplats? Blir nog Florida på denna fråga även om jag bara vart där en gång, men jäklar vad det var bra där.
6. Var tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands på ett jobb I hope.
7. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover utan, så obekvämt med kläder, varmt också.
8. Hur många kuddar har du i sängen? Tre men sover bara med en.
9. Sover du på någon särskild sida? Alltid längst ut, får klaustrofobi annars.
10. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes, faktiskt, min syrra men vi är ej tvillingar.
11. Flirtar du mycket? Hahah ja visst jag kan flirta mycket om jag vill, men om jag gör det just nu nej :)
12. Vem såg dig naken senast? Silje haha, hon sover hos mig varje dag vi har praktik nu.
13. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Alice pson eller Fanny alltid.
14. Har du någon piercing? Japp, i naveln och öronen om det räknas.
15. Ångrar du någonting du gjort? Ja det är klart jag gör, men man lär sig ändå sig av sina misstag.
16. Vilket är ditt drömjobb? Att åka runt i världen och guida på fina ställen, man kan ju alltid drömma, hamnar väl på ica i slutet ändå.
17. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag är väldigt känslig, kan börja gråta direkt jag börjar prata om något jobbigt. Har väldigt svårt att klicka med människor, så om vi klickar känn dig speciell. Jag gör typ ingenting om dagarna just nu, lägger mig i sängen och sover, därför jag ska börja gymma.
18. Vad har du ätit i dag? Hotellfrukost, kyckling och lax.
19. Saknar du någon? Givet
20. Vad gör dig glad? Mat, överraskningar och mina kompisar.
21. Vad ska du göra i helgen? Bara ta det lugnt och sova, var ett tag sedan jag inte hade fullt upp.
22. Civilstånd? Singel och inget på gång för den delen heller
23. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Förbereda ett inlägg, dricka oboy, sedan sova.

Likes

Comments

Igår fyllde min kompis år så vi fixade en liten överraskningsmiddag och tjejkväll, det förtjänade hon. Det var väldigt mysigt, åt god mat och satt bara och pratade. Dessa kvällar behövs mer. Innan middagen träffade jag Alice en stund, tog det bara lugnt och käkade munkar och fredagen spenderas i Idenor med kompisar. Har ni förresten något förslag på vad jag ska skriva för inlägg så kommentera gärna det, eller om ni vill läsa något speciellt, behöver tips!! Ha det bra!!

Likes

Comments