Har lagt mig i sängen nu efter att ha tränat och duschat, känns väldigt skönt att jag kommit igång med träningen nu. I fredags var det iallafall g-fest och innan det var vi några hos mig. G-festen var tyvärr inte så rolig, det var jättelite folk och var bara inte så bra, utan var roligare innan :´)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I söndags åkte vi upp till Vemdalen över dagen bara, även om jag var väldigt trött efter fyra timmars sömn så var det ändå så härligt!! Sol och helt annan luft, var verkligen behövligt. På tal om skidor så ska jag på en g-fest på fredag där det är afterski-tema, får väl se vad man tar på sig ;)

Likes

Comments

Hej hörni!! Nu var det ett tag sedan igen och jag vet inte, men det känns inte som att jag har så mycket att skriva om. Skriver mycket om vad jag gör på mina helger eller vardagar och tycker det blir väldigt tjatigt och tråkigt. Det roliga nu är att jag ska skriva om vad jag gjorde på sportlovet, haha. Men om ni har något tips på vad ni vill läsa så skriv det gärna!!

På lovet var jag iallafall på några fester vilket var väldigt kul!! Har också träffat många av de närmsta vännerna och har pratat mycket om allt möjligt, vilket är uppskattat!!

Jag och Fanny var på texas en måndag och åt middag och det är ju så gott, man kan äta hur mycket som helst.

Passade på att göra god frukost några dagar när man ändå har mycket tid på dagen.

Likes

Comments

​Något jag gillar riktigt mycket är ju smink, man kan hitta på så mycket med det och prova nya saker hela tiden. Sminkar mig varje dag då jag tycker det är roligt och jag känner mig piggare också. Tänkte lägga upp bilder på de produkter jag använder varje dag då jag inte provar något nytt. 

Likes

Comments

I torsdags fick jag hem ett paket men inte något jag har beställt förut, utan jag fick hem mitt proteinpulver från gymgrossisten. Beställde också hem en shaker som man kan blanda allt i. Har min smak i choklad som man blandar med mjölk. Hoppas verkligen att de kan hjälpa så man ser lite resultat ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Något jag alltid köper nytt av är det dessa två produkter, kan verkligen rekommendera de!! En concealer från Nyx och en foundation från Max Factor, sätter sig fint och håller sig matt hela dagen, ni kan hitta de Här och Här.

Som ni såg för något inlägg så har jag också köpt träningskläder men de tar jag ej med nu eftersom jag redan lagt ut det en gång. Köpte tröjan i Sundsvall och hittar tyvärr ingen länk till den och ansiktskrämen finns på de flesta ställen men ni kan hitta den Här också.

Likes

Comments

Hej!! Nu var det några dagar sedan och jag har skrivit många gånger om att jag är så trött, men nu känns det som att jag har sovit ikapp många timmar sedan praktiken och helgerna. Nu är det slut på pendlandet till Sundsvall halv 7 varje morgon och det känns bra!! Hotell var nog inte riktigt min grej att jobba med, går ju Hotell och turism linjen, men det finns två inriktningar, hotell och konferens, och turism och resor. Jag har då valt turism inriktningen och då blir det förmodligen utlandspraktik nästa gång i tre veckor vilket jag ser fram emot, vill resa och se fina nya ställen.

De senaste helgerna har jag spenderat med bra folk och har som sagt börjat träna nu också, det går bra. Jag ska ta det på allvar denna gång och inte ge upp, har beställt proteinpulver vilket vissa har olika åsikter om men jag ska iallafall prova. Tycker faktiskt det är ganska kul och iallafall när man har någon att köra med också så man blir motiverad. Kan säga att det känns riktigt mycket i kroppen dagen efter, vilket gör ont men är också en skön känsla på samma gång, så man vet att man gjort det bra. I helgen ska vi fira en kompis som fyller år, blir nog först middag och sen åker vi hem till henne, blir nog kul, ha det bra!!


Likes

Comments

Skrev förut att jag ska börja gymma, nu har jag köpt lite nya träningskläder och ikväll tränade jag första gången på väldigt länge. . Ska nämligen börja nu eftersom min praktik är slut så jag orkar gå dit överhuvudtaget ;))

Likes

Comments