Hej!

I ett av mina senaste inlägg så hade jag en omröstning om vad ni vill läsa här på min blogg och många röstade att de helst vill att jag skriver om min vardag. Jag kommer såklart fortsätta göra andra inlägg också eftersom jag tycker det är kul + att det också fick röster.

Dagen har varit riktigt skön och flutit på bra. Fredagar är en lugn dag i skolan med roliga lektioner; arbetspass, no, slöjd och idrott. Dessutom slutar vi en timme tidigare än alla andra dagar, nämligen klockan 14.00.

När jag kom hem så jobbade jag lite på ett projekt som ni kommer få veta mer om nästa vecka. Jag håller det hemligt tills dess. Det tog all min tid, jag hann inte göra något annat innan det var dags att åka till innebandyträningen. Det var kul och givande övningar inför matcherna i helgen.

Just nu i skrivande stund så lade jag precis upp en bild på Instagram. Följ mig heter "alexandra_alund". Efter att jag skrivit färdigt detta inlägg tänkte jag duscha och äta en rejäl skål med glass. Sedan ska jag förmodligen bara packa inför imorgon och göra mig färdig för att sova.

Hoppas din dag har varit lika bra som min, om inte bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments