Jag hoppas att du som läser detta har haft en underbar dag!

Jag har inte gjort så mycket efter jag kom hem från spelarutvecklingen, jag har bara tittat på serien "Tretton skäl varför" som är så bra och även hoppat studsmatta.

Efter middagen så satte sig jag och mina två systrar och läste varsin bok, vilket var supermysigt. Jag läste boken "Värt att kämpa för".

Samtidigt som vi satt och läste så unnade vi oss ett smarrigt fruktfat och choklad, det här är tredje gången vi gjorde det, fast vi testade att lägga upp det på ett annat sätt.

Det här var allt för idag, men vi ses imorgon med massa nya spännande inlägg!

Vårt utsökta fruktfat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Det var ett bra tag sedan sist, men jag hade tänkt börja blogga igen för jag har saknat att göra det.

Idag har jag iallafall varit på spelarutveckling i innebandy. Det var sista tillfället för den här gången och vi hade turnering. Vi var uppdelade i tre lag och jag hamnade med en från mitt klubblag.

Det var roligt att spela de två matcherna och vi vann båda.

Efteråt när jag åt lunch så kom jag på att jag hade glömt min gaffel så jag fick låna av en annan kompis. Sedan när vi skulle åka hem så frågade hon vart jag hade lagt hennes gaffel och det visade sig att jag hade lagt den i fel väska... Jag känner mig så dum!

Jag kommer uppdatera mer senare idag så håll utkik!

Sådana här snygga tröjor fick man vid första tillfället! Bilden är dock tagen på ett annat innebandyläger och jag och min kompis till höger lånar min storasysters tröjor.

Likes

Comments