Header

Dina planer under 2017? Det här är året jag tar studenten! Den är helt sjukt egentligen. Så det innebär ju givetvis en massa skoj, men också en del farväl. Under påsken blir det en härlig skidresa till Åre. I sommar kommer jag att jobba på västkusten i en månad ungefär. Vid sommarns slut ska jag och mina bästa kompisar dra iväg på en superresa vid medelhavet. Det kommer förhoppningsvis bli en del andra resor under året, men som hittills inte är planerade. Hösten är för nu oklar. Jag vet inte vad jag kommer göra. Men förmodligen kommer jag att jobba här i Stockholm.

Fem saker du vill göra i framtiden: Finna kärleken, besöka alla världens hörn, jobba med något jag brinner för, skriva en bok och skapa mitt alldeles egna hem med min blivande familj.

Hur ser din morgonrutin ut? Snackar vi skoldagar går jag upp mellan 06-09, det beror på vilken dag det är. Det första jag gör på morgonen är att äta frukost. Min standardfrulle för nu är overnight oats och ett löskokt ägg. Sedan gör jag mig i ordning i badrummet. På med kläder och smink. Förhoppningsvis komma ihåg att bädda sängen. That's it!

Vad längtar du efter? Vårväder! Snälla januari kan du inte vara lite varmare! Jag börjar tröttna på att klafsa omkring i vinterskor och stora jackor. Det känns som att hela min stil förstörs under vintern. Ge mig 10 grader så är jag nöjd. bara man kan få gå omkring i sneakers och bomber, eller skinnjacka.

Serier du följer just nu? Jag följer faktiskt inte någon serie för tillfället. Dock väntar jag spänt på fjärde säsongen av SKAM. Men annars tittar jag mest på YouTube.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Generellt är det oftast runt 23. Men så klart varierar det rejält ibland. Vissa kvällar blir ju senare än andra liksom.

Vad finns alltid i den handväska? Pronaxen och våtservetter! Det är verkligen två måsten om du frågar mig. Man måste alltid vara förberedd på det värsta haha!

Listan hittade jag på @RAKELES blogg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments