Hör är lite bilder på de turistattraktioner vi besökt under förra veckan, bland annat tower bridge, Buckingham palace och Carnaby street. Vi har även besökt big ben och imperial war museum. Dessutom gick brandlarmet på EC en dag, men det visade sig vara falsklarm, ingen skada skedd bara lite spänning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen på praktiken vad i princip den samma som dagen innan och vi trivs bra. Tänkte passa på att visa hur en frukost ser ut här i London, rätt annorlunda jämfört med det jag äter hemma. Första dagen tänkte jag att jag aldrig skulle klara mig på detta men jag börjar vänja mig, bröd verkar vara britternas grej.
Xoxo
London gang

Likes

Comments

Första dagen på praktiken avklarad! Vi hamnade i varsin reception då EC har en avdelningar för studenter under 30 år, och en för de över 30. Arbetet gick ut på att skriva in de nya eleverna på skolan när de anlände o h ta bilder för deras studentcard. Alla på praktiken var väldigt trevliga så vi ska nog trivas!
Xoxo
London gang

Likes

Comments

Idag har vi peomenerat till Buckingham palace, besökt national gallery och Covent garden där vi även käkade lunch. Efter det åkte vi till Harrods för att värma oss då det var väldigt blåsigt idag.
Xoxo
London gang

Likes

Comments

Första dagen i London avklarad! Vi lämnade Landvetter kl 8 för att sedan landa på Heathrow kl 9.30 lokal tid. Värdfamiljen är trevlig men standarden är långt ifrån den svenska... Vi gick även en sväng på Oxford street för att sedan dra oss tillbaka efter en lång dag.
Xoxo
London gang

Likes

Comments