Ikväll är det dags för årets melodifestival final, det får man u bara inte missa! Så ikväll blir det mello mys med några kompisar och självlart lite småt och gott att äta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Känns som våren äntligen är här (om man bortser från all snön). Detta var förstås tvungen att firas så varför inte gå och köpa återta första glass? Så vi gick förstås till Ica och köpte en av de nya glassarna för i år, Helt okej men önskat att den var lite mer som en isglass, men god var den iallafall . Nu är det bara att njuta av den sista solen som är kvar för dagen!

Inga planer inför kvällen,  men det blir säkert att köpa något gott,  mysa ner sig i sängen och kolla på frågarna på fortet.

Likes

Comments

Hej på er, snart var det dags att börja tänka på universitet och läsa vidare ,Känns inte "lite" konstigt.. Känner mig fortfarande lika liten som när jag skulle välja till gymnasium., Säger bara till er att välja till gymnasiet är är inget mot att välja till universitet., det finns tusentals olika kurser och utbildningar att välja mellan, men beslutet om vilka/vilket kurser eller program man ska gå är bara upp till en själv vad man är intresserad av.

Idag var vi iväg till Örebro universitet på universitets dagarna.! Tycker ändå att jag fick en bra bild av de program jag var intresserad av att gå på.. Sen är det bara och se vart jag tar vägen när det väl är dags, Det kan bli spännande..

Likes

Comments