idag har ja fixat  massa saker hemma. ☺.
vaknade av att de small  som fan hemma, lät som att hela huset skulle rasaGår och kollar ut då är de grannen som har hem byggarbetare för att byta tak. ser vilket företaget va, kollar med mamma om hon vet om Tobbe ska hit idag? (Min ena bror).
Men de visste hon inte ringde åh kolla.med han och de va dom, så bjöd dom på nybakt kaka och kaffe☺
efter de så börja ja klippa gräs😥 de va varmt.  just nu sitter ja på gräsmattan med hunden och ska snart gå en sväng med han sen ska ja hoppa in i duschen

sorry att jag inte har blogga på ett tag men de ska bli bättre i gen hoppas jag ☺❤.

Likes

Comments

Hej imorgon ska ja få svar på dom frågorna som snurrar i mitt huvud om operationen ja ska göra. ❤ sitter och äter denna go Marabou jordgubb den måste ni bara prova innan dom slutar med den för de är en LIMOTED EDITION. prova skit god tycker jag 🍓🍓🍓👍❤☺

Likes

Comments

vakna och ville inte gå upp idag... Så sjukt jobbig dag. Men de är skönt att fån snart är slut💜 så sjukt glad över alla ja har runt mig som peppar och stöttar mig i min vardag. utan er hade jag inte varit där ja är just idag ❤.  Ska bli skönt på fredag så släpper förhoppningsvis dom mästa tankarna som snurrar, ja får troligen svar på tal på allt som snurrar runt i mitt huvud.
det är tankar om operationen ja ska göra. tankar ja inte kommer släppa men kommer få svar på dom och de e sjukt skönt💜❤. Så sjukt skönt att jag har träffa en tjej med so. har samma fel som jag typ så ja kan bolla tankar med. ❤ tack Amanda för att du finns❤ och självklart alla andra runt mig❤.

Likes

Comments

idag ska jag till Åmål och träffa Amanda, ska bli kul att träffa en som har typ samma fel som jag💜 så kul att ha hittat nån som bor rätt nära och har typ har samma problem som jag❤.

När ha vaknade så alla de varför? vem har beställt de? hoppas de blir bättre snart vill ha 🌞

ha en bra dag alla för de ska jag ha 💜

Likes

Comments

känslan när man inte vet vad som kommer att hända... ja ska in och göra en op till hösten.  Ska in till läkaren den 19 maj och prata och se vad dom så. känslan med att gå här och inte veta vad som kommer ändå och skee gör mig galen... ångesten finns hos mig hela tiden. Mår inte bra för fem öre. men då är ja glad över att ja har min älskade gubbe hemma som stöttar mig till 100000. så sjukt glad över att ja har han♡.
Att gå och ha ett hjärtfel är inte alltid det lättaste här i livet.  men är så sjukt glad över att ja har alla runt mig som stöttar mig i alla lägen 💕

Likes

Comments

Hejsan!
tänkte berätta lite om mitt liv idag, ja har varit med om en hel del egentligen.. en hel del svåra saker...
idag är jag 26 år gammal och lever med ett hjärtfel, vilket inte är de lättaste alla gånger, för man orkar inte lika mycket som alla andra i sin ålder.

jag är född med en förträngning i stora klaffpulsorden  (aortan) det är som en tagg som växer så klaffen ej stänger sig som den ska.
Jag har gjort 3 stora operationer när ja va liten, vid första operation va jag 36 timmar... kan ni fatta att dom kan göra op när man är så liten, andra op  va ja ca 2 veckor tror ja å 3 op  va ja 3 månader. 
sen har dom gjort 2 st kattaliceringar på mig, då dom gått in i ljumsken för att kolla hur de ser ut. Nu när dom gjorde sist gång vilket va i mars i år så vill dom in och göra en större operation.
så de kommer att ske till hösten sjukt jobbigt men de måste jag ju göra för att kunna leva. det är dom tankarna man får ha ja måste för att kunna försätta att leva.
har fått tid så ja ska in och prata med läkaren om operationen. då ja även har möjlighet att ställa frågor till han.

Att leva som ett hjätre barn är inte alltid så lätt. går på kontroller ganska ofta och så.

tack för att ni tog del av detta inlägg, kommer att komma mer om denna op och så om mitt hjärtfel♡♡☆

Likes

Comments

hej jag heter Polly och ska flytta hem till Stefan & Alexandra nästa helg💕

även om inte vår lille gubbe längtar efter oss så längtar vi efter han å vill ha hem han, hoppas denna veckan går fort 😃☺💕💕💞

Likes

Comments

fy va tråkigt det är att vänta på saker. 
sitter just nu å väntar på att bilen ska bli klar..

hoppas dem snart e klar, tur se finns musik💗 å varm choklad 

Likes

Comments