ALEXANDER LARSEN

Beskriv din stil i korte træk? Enkel, sporty, skandinavisk. For at være helt ærlig har jeg ikke et konkret svar, for min stil afhænger altid efter mit humør, som er meget uforudsigeligt og aldrig det samme.

Noget der altid fungerer? Hvid t-shirt, denim jeans, masser af smykker og et par fede sneaks.

Hvad er dit yndlingsitem? Helt sikkert mine Nike air max plus TN i hvide. De passer til alt, og så er de rare at gå i, hvilket jo kun er et plus. Generelt synes jeg aldrig, at du kan gå galt i byen med et par fede hvide sneaks.

Et item du drømmer om? Lige for tiden er det en læderjakke fra Acne. Det er en tidløs klassiker, som aldrig går af mode. En læderjakke er et must og redder dig altid ud af tøjkriser.

Yndlingsbutik og mærke? Ganni er altid en sikker vinder. De formår altid at sammensætte de flotteste mønstre og farver. Jeg elsker deres sporty look med et feminint twist, og så er kvaliteten også super.

Farver eller minimalistisk? Minimalistisk. Jeg elsker det enkle snit og rene materialer. Jeg kan bruge min items på kryds og tværs, og de går aldrig af mode.

Dit seneste køb? Mit seneste køb er en Proenza schouler PS1 tiny i grøn. Jeg synes det er en virkelig flot farve, som skiller sig ud i sin grønne farve.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg har i en lang, lang periode købt og bare købt. Købt uden at tænke mig om. Købt uden at mangle. Det er endt i utrolige mængder tøj og annoncer på trendsales til dårlige priser, så jeg igen kunne køre samme cirkus. Og lige netop dette cirkus er jeg nu på vej ud af. Jeg vil være mere bevidst om hvad jeg køber, og ikke bare købe en grim camel jakke fordi, at hende den smarte med Marni tasken rockede en. Man bliver ikke lykkelig af materielle ting. Man bliver glad af at være sammen med sin familie, spise god mad, rejse og give tiggeren i toget den tyver der alligevel ligger og kæmper med tyggegummierne i bunden af ens overpriced franske lædertaske. Desuden kan vores jord slet ikke holde til det - vidste du at det kræver op mod 10.000 liter vand at producere bomuld nok til et par jeans? for slet ikke at tale om arbejdsforholdende. Og med det sagt vil jeg skynde mig, at sige at jeg intet har imod mode, jeg elsker mode, men jeg elsker ikke det overforbrug, jeg selv tager stor del i. Stoppe med at købe nyt tøj, vil jeg da heller ikke. Selfølgelig skal man leve sit liv, men at tænke sig lidt mere om, inden man svinget dankortet er nok ikke nogen hel dårlig ide ;)

Likes

Comments

1. Folk der slæber deres hunde med i Magasin, illum you name it

2. Hvorfor skal instagram konstant bevæge sig væk fra deres oprindelige koncept, det nyeste er forslåede opslag i ens feed?

3. Usædvanlige navne. Hvilke forældre vælge at kalde deres børn Ninja eller Dyne?

4. Hvorfor jeg ikke bare tog mig sammen og valgte et år i udlandet, istedet for at søge direkte ind på gym.

5. Hvorfor at IKEAs lamper sælges uden pærer?

Likes

Comments

I denne omgang af serien: Insta interview, har jeg fået lov at interview'e Clara (insta: Claradelacour) Hun har en super fin stil, som skiller sig fra mængden, samtidigt med at den er simpel og enkel. NYD DET!

Beskriv din stil i korte træk? Min stil er relativt simpel, men altid med et twist. Du vil altid se mig med en mørkerød neglelak og en stor stak af guldsmykker, som giver et fint og personligt præg.

Noget der altid fungerer? En tynd stram langærmet, lyseblå loosejeans, new balance 990 og en pæn taske

Hvad er dit yndlingsitem? Det må enten være mine smykker eller tasker - for tiden må det være mine rosafarvet Marni taske

Et item du drømmer om? Lige nu ønsker jeg mig en goyard shopper - klassisk og meget brugbar

Yndlingsbutik og mærke? Jeg er rigtig glad for Leah Maria, som har et meget feminint og finurligt univers, mens Strøm er gode til basics. Derudover har jeg altid været fan af Julie Fagerholt Heartmade, Isabel Marant og Celine. Arket og Zara har også altid mange fine ting, og nogle gange kan man være heldig at finde noget fedt i Urban Outfitters

Farver eller minimalistisk? Nogle dage kan jeg være i et helt rødt outfit, mens jeg andre dage er mere nedtonet i farver og mønstre. Det kommer meget an på mit humør

Dit seneste køb? En mega lækker strik fra det danske mærke Agger

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis der er noget jeg er vild med er der smykker og accessories. De giver virkelig noget til et outfit, det får det til at se færdigt ud og kan i mange tilfælde gøre at ens outfit syner mere eksklusivt. Personligt bruger jeg efter begrebet 'lidt med godt' når jeg køber og bærer smykker. Jeg vil tusind gange hellere have to ordentlige items, end en masse billigt skrammel. Overvejende er jeg gladest for sølv, også er det også den metal, der eftersigende skulle passe bedst til min hud(?) Mit yndlings smykke er et smukt sølvarmbånd fra Marlene Juhl Jørgensen. Armbåndet var jeg så heldig at få til min konfirmation sidste år. Ellers er jeg også glad for Jane König og PICO.

Likes

Comments

1. At min fødselsdag, jul og nytår alt sammen ligger inden for 3 uger, hvad i alverden skal jeg så glæde mig til resten af året?

2. Den psyko-lange returnerings tid, der er på ASOS!

3. At jeg i nogen perioder, kunne købe hele verden og andre ikke kunne finde. noget. som. helst.

4. Sko æsker men ikke har plads til, men alligevel ikke nænner at smide væk.

5. Tandlæger der snakker imens de roder rundt i munden på en. Forventer du svar?

6. At jeg ikke kan finde ud af at beholde mine designertasker, jeg ender altid med at sælge dem.

7. At vejret det ene øjeblik er fint og solen skinner, til at det næste øjeblik sner og blæser.

8. Udsalget i år, hold da op hvor er det sløvt

9. Når man så endelig finder noget på udsalg og der kun er tilbage i en str. XXL

10: Rod, der formår altid at overmande mig..


Likes

Comments

En ny serie har fundet vej til bloggen. Den er blevet døbt det noget så opfindsomme navn, Insta interview. Serien går up på at jeg vil interview'e mine yndlings instagram'mere. I denne uge er den den super checkede Emma Aarup (IG: Emmaarup) jeg har været så heldig, at få mulighed for, at stille nogen spørgsmål. Hun står desuden, sammen med hendes veninde Matilde, bag bloggen; http://copenhagenshopper.com

Beskriv din stil i korte træk? Min stil kan beskrives som værende farverig og mega komfortabel.

Noget der altid fungerer? Løse Levis jeans, en blød strik og funky sneaks, det fungerer aaltid for mig. Måske endda lidt for ofte ;)

Hvad er dit yndlingsitem? Jeg har en svaghed for tasker og for tiden er mine to Saint Laurent tasker et hit. Den ene til festligheder og den anden til skolebrug.

Yndlingsbutik og mærke? Yndlings butik og dertilhørende mærke er Nué notes, jeg bliver altid helt vildt inspireret af deres sortiment og går sjældent tomhændet derfra.

Farver eller minimalistisk? Farverfarverfarver, altid! Man bliver glad i låget af dem. Med det sagt synes jeg sagtens man kan være minimalistisk og farverig på samme tid.

Dit seneste køb? Mit seneste køb er et par herre seje Nike sneaks på udsalg

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg sad lige og scrollede igennem min kamerarulle, da jeg stødte på disse billeder fra i sommers. Hold op hvor jeg savner at kunne gå klædt som på ovenstående billeder. Outfittet er et meget klassisk mig-outfit, en blød og let hør skjorte, jeans og hvide sneakers.

Likes

Comments

København har et utal af små cafeer og spisesteder at byde på at det til tider kan være meget uoverskueligt. Jeg vil i denne mini guide, fortælle lidt om mine yndlingssteder i indreby.

Original coffee – Illum rooftop.

De fleste har nok hørt om Original coffee, i daglig tale “OC” fordi en mere instagrammet café skal man lede længe efter. Hos original coffee servers der varme drikke, og diverse bagværk (deres cookies er FANTASTIKE) i sommerperioden nyder jeg godt af deres lækre og kraftige iskaffe.

Fredco´s Deli – Grønnegade 32

Er du ude efter et let og frisk måltid, skal du helt bestemt overveje at lægge vejen fordi den hyggelige kælder café, Fredco´s Deli. På menukortet finder du bla. (ifølge mig) byens absolut bedste kyllingesandwich og en lækker cremet hindbær smoothie.

Atelier September – Gothersgade 30

Hvis du sætter pris på instavenlige omgivelser og den perfekte avokado mad, går du ikke galt i byen hos Atelier September. Cafén har et fint udvalg af kolde drikke bla. Iced matcha og hjemmelavet sodavand. Stedet er ikke det billigste i byen, men helt fair taget i betragting af kvalitet og location.

ShaBaz – Sværtegade 6

I en lille sidegade til den ellers så travle Gammel mønt, finder du en hyggelig café kaldet ShaBaz. Stedet har en hyggelig og hjemlig vibe. Menukortet er stort, og byder på bla. Chai latte, skyr med hjemmelavet granola og kartoffelmadder.


Likes

Comments

Jeg har besluttet at starte en ny, lille serie her på bloggen. Serien har fået navnet; Brand crush. Den går i alt sin enkelthed ‘ud på’ at jeg viser jer derude, mine yndlings brands, jeg er nemlig en type, som elsker at fordybe sig i de forskellige brands på markedet. Det første brand jeg har valgt at lave et indlæg om er det lækre mærke; Aiayu. Aiayu er et dansk mærke, som lægger stor vægt på økologi, fairtrade, kvalitet og bæredygtighed. Fire nøgleord, som jeg sidder og klapper i mine små hænder over. Deres produkter er tilmed super smukke og tidsløse.

Aiayu’s produktion forgår i henholdsvis, Indien, Boliva og Nepal. Deres varer er alle lavet med økologiske og 100% naturlige materialer, såsom llama uld, cashmere og bomuld. Mærket er også de eneste i verden, som har fundet ud af at bruge, det kraftige llamauld til at fremstille fantastik fine og bløde sweatre. Deres rest stoffer bliver alle brugt til andre produkter de sælger bla. toilettasker og tæpper.

Udover at tøjet og de andre tekstilvarer, er så gode imod miljø osv. er de altså også bare super smukke. Jeg drømmer om, at eje en lækker striktrøje, men priserne er høje, hvilket er forståeligt.

I kan finde de smukke varer og læse mere om Aiayu her

Likes

Comments