Innan jag startade den här bloggen visste jag att det kommer finnas folk som skrattar åt bloggen och smutskastar den. Men för mig betyder det att jag är inte som alla andra - för mig är det ett steg närmre ett framgångsrikare liv.

De kommer att se dig bli framgångsrik, och säg att det beror på att du har tur. De kommer att se dig göra framsteg, och säg att det beror på att du hade fler möjligheter. Men då ser de dig misslyckas, och de kommer att säga att det beror på att du aldrig var tillräckligt bra. De kommer att säga att du inte kunde hantera trycket eftersom du saknade karaktär. Jag antar att de inte visste vad jag visste -att jag skulle klara det. Kanske inte omedelbart, men absolut och definitivt.

Du först förstår att de mockar med dig, sedan skrattar de åt dig, då försvårar de för dig . Och sedan ber de om din hjälp. Om du inte var vid min sida under min kamp, genom mina sämre tider. Förvänta dig inte att vara där vid toppen av berget när jag har uppnått framgång. Du hade din möjlighet när jag var nere och utesluten.

När jag når mitt mål. Vad blir din anledning då att jag klarade det och inte du? Vad blir anledningen att jag fortsätter att prestera på en högre nivå än dig?

Precis. För att du gjorde ursäkter och inte jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Du har säkert hört det här många gånger tidigare: Du har potential att göra vad du vill och bli den som du bestämmer dig för att bli. Du kan uppfylla alla dina drömmar och önskningar. Du är den enda som kan stoppa dig från att lyckas i livet.


Nu när du har fått veta att det är möjligt kan du uppnå vad du vill ha i livet ... Tror du på det? Tror du att det är möjligt för dig att skapa ditt eget drömliv? Inte det liv du fick när du föddes men ditt eget drömliv?

Du är obegränsad precis som en ballong.

Dina begränsningar är inte synliga, du är inte bunden, som ballongen. Det enda som någonsin hindrar dig från att nå himlen är dig själv. Om du begränsar dig själv, om du riktar in dig för något som är mindre värd än du, om du lyssnar på andra och nedgraderar dina förväntningar för att passa in i den här världen kommer du aldrig att nå de höjder du vet att du förtjänar.

Det är ditt liv. Du bestämmer.


Likes

Comments

I mitt förra inlägg nämnde jag ett par tips om hur du ska börja tro på dig själv, ett av de tipsen var att du inte ska låta rädslan stoppa dig från att uppnå det du vill i livet. Det är något jag har alltid tänkt på, vad är det som stoppar oss från att uppnå det optimala i livet?

Så jag grubblade på det- i hela världen finns det två sorters personer: De som har erövrat sina rädslor och dem som lever sina rädslor. Vad tycker du är den främsta orsaken till att majoriteten misslyckas med att leva ett liv som de vill leva?

Det är inte tur eller brist på pengar eller möjligheter, det är rädsla.

Rädsla är den största mördaren av drömmar på den här planeten. Rädsla är den rösten inuti dig som säger att du inte kan. Rösten som blir starkare och starkare varje gång du lyssnar på den. Varje gång du låter rädsla dikterar dina beslut blir rädslan starkare. Rädsla växer och växer.

Låt aldrig rädslan bestämma över din framtid.

Likes

Comments

I mitt förra inlägg berättade jag hur viktigt det är att tro på sig själv, men det är inte alltid så lätt. Därför vill jag ge 3 tips för att börja tro på sig själv:

1. Lita på dig själv - Detta är en av de mest betydelsefulla tipsen som kan hjälpa dig att få den här starka självkänslan. All energi, mod, styrka och självförtroende ligger inom dig. Så spendera tid med dig själv för att nå det, det kan vara genom aktiviter som får dig att lita på dig själv.

2. Låt inte rädslan stoppa dig - Rädslan är huvudsaken som håller oss tillbaka från oss att tro på oss själva. Möt dina rädslor och låt inte dem stoppa dig från att uppnå dina mål.

3. Fortsätt att gå framåt och kolla aldrig tillbaks - "Om du inte kan flyga, spring istället, om du inte kan springa, gå istället, om du inte kan gå, kryp istället, men vad du än gör så måste du alltid gå framåt.


Det kommer att finnas otaliga gånger i ditt liv när du kommer att känna dig nere och du kommer att känna för att ge upp. Rösten i ditt huvud berättar att du borde ge upp och då kommer du att börja tvivla på dig själv, men lyssna aldrig på den rösten. Var stark och fortsätt att gå framåt. Ge aldrig upp på dig själv. Du måste fortsätta gå framåt och så småningom kommer du till din destination. Och när du gör det kommer du att inse hur mycket kraftfullare du har blivit.

Likes

Comments

Vi alla är med på att vissa saker i livet kan inte läras via en bok. Vissa saker måste du uppleva med för att få en lärdom. För att sanningen är att denna värld är en tuff plats. Att uppnå vad du vill och spendera din tid så effektiv som möjligt, krävs att du sätter dig själv i en position för att lyckas. Det betyder att du ser din mållinje innan den existerar.

Lyssna nu- ingen kommer säga till dig och dina idéer hur fantastiska dem/du är. Du kan inte starta ett företag eller vinna Vasaloppet med att någon kommer lova att du lyckas. Resultat är binära. Antigen uppnår du något eller inte. Det där det. Så det betyder att varje steg du tar fram tills mållinjen beror på dig och dina tankar. När det finns ingen runt dig som kan ge dig en klapp på ryggen eller säga till dig hur bra du är gäller det att du ha tillräckligt mycket med självförtroende för att fortsätta ta steg framåt. Kära vänner - detta är det jobbigaste, detta är det ingen pratar om. Många människor ger upp vid det tillfället, då, vänder dem ryggen och går tillbaks där dem började - men det är inget val du ska ta.

För att det bästa jag gjorde, när det inte fanns någon runt om mig var att tro på mig själv att jag kan uppnå vad jag vill.

Likes

Comments

I mitt förra inlägg fick ni se hur min vardag brukar se ut. För varje vardag har jag en planering som jag följer. Brukar oftast ha ett par viktiga saker att göra varje dag, då underlättas det av att planera. Till exempel - efter skolan vill jag hinna med att träna, plugga, läsa, få lite fritid, äta och få tillräckligt många timmar med sömn. Jag har börjat sätta mina träningspass då jag har sovmorgon eller håltimma, då har jag rätt mycket tid att arbeta med när jag kommer hem. Nu gäller det för mig att fördela timmarna som jag har efter skolan, 1-2h plugg, äta 30min, läsa 1h och sen lägga mig i tid.

Alltså är det viktig att du fördelar din tid du har till det som bör göras under dagen, för att till slut kommer man få lite fritid på dagen. När du har satt upp en planering, så följer du den helt enkelt(krävs lite disciplin). Du kommer märka att du hinner med en hel del under dagen och att du får tid över. Dessutom att du inte behöver vara uppe till 00:00 och få för lite sömn. Som kommer påverka nästa dag(kedjereaktion).

De människorna som känner sig stressade över skolan/arbetet - jag förstår, det är inte alltid lätt. Men att sätta upp en planering underlättar alltid tankarna, för att när du kommer hem, så vet du exakt vad du ska göra och vad du får utifrån det. För att följa en planering med viktiga saker att göra är ett steg närmare till ett framgångsrikt liv, men även också en god hälsa.

Ha en fortsatt bra kväll och glöm inte att planera inför morgondagen!

Likes

Comments

Jag vaknar 07:00 på morgonen (ibland har jag sovmorgon, men oftast börjar skolan 08:30), och klär på mig sen. Därefter äter jag frukost, kokar alltid 2 ägg och har mackor till det. Skippar aldrig kaffet heller, super viktigt för att överleva morgonen.

Efter skolan (slutar oftast runt 15:00), då drar jag och tränar direkt efter, för att gymmet ligger precis bredvid min skola, så det är super smidigt! Jag tar med mig allt jag behöver till träningen till skolan. Sedan brukar maten vara klar när jag kommer hem(16:30), så det är riktigt skönt att man kan få i sig mat efter träningen, utan att förlita sig för mycket på tillskotten.

När jag har ätit vilar jag en stund, sen börjar jag plugga 1h oftast, någon gång 2h, beror hur mycket vi har i skolan. Därefter börjar jag grubbla om vad som ska skrivas på bloggen(19:00) och äter något också.. Vid 20:00 tiden börjar jag läsa, sen fixar jag ett par grejer inför nästkommande dag. Till sist lägger mig sedan vid 21:30 tiden.

Med den här planeringen hinner jag alltid med de jag vill göra. Dessutom får jag även en del fria/vilo stunder samt god sömn, prima!

Likes

Comments

Jag har tidigare nämnt på bloggen hur man ska investera pengar i aktier och att det är ett lönsamt sätt. Men en av de bästa investeringar du kan göra är faktiskt i dig själv.

Så vad du än gör och hur du spenderar din tid, berättare egentligen vem du är. Dem stora frågorna är - hur mycket tid spenderar du på dig själv? Hur mycket tid spenderar du på att förverkliga dina drömmar? Många människor, till exempel efter skolan eller jobbet så går många hem och gör absolut ingenting och skjuter fram allt det man ska göra till nästa dag. Dem framgångsrika människorna har och hade exakt lika mycket tid som dig, hur dem investerade och spenderade sin tid är det tydliga skillnaden mellan dig och dem.

Det är dags att värdesätta tid, för att tid är något du ALDRIG kommer få tillbaks. Hur du spenderar din tid kommer avgöra om du blir average eller successful på den här världen.

Så hur ser din dag ut imorgon?

Likes

Comments

Livet kan vara brutalt och oförlåtligt. Men om jag skulle sammanfatta skillnaden mellan dem bästa och dem ordinära med ett ord - disciplin. Om inte du har disciplin kan du glömma livets vinster, framgångar och storheten.

Det är en disciplin att jobba hårt. Disciplinen att äta hälsosam mat när du vet att det finns andra frestande allternativ. Disciplinen att fortsätta utvecklas när det gör som ondast. Eftersom livet ger inte dig vad du vill ha. Den ger dig vad du förtjänar. Om inte du har kämpat för det, om inte du har offrat för det, om inte du a´har gett ditt allt för det. Då förtjänar du inte det.

När du känner smärta som mest i livet är det så himla betydelsefullt att vara disciplinerad och visa karaktär, för att på andra sidan mina vänner, där finns utvecklingen vi alla strävar efter på den här bloggen.

Håll ut. Var stark. Var modig. Men glöm aldrig - håll dig disciplinerad.

Likes

Comments

​En av de största ironierna jag kan tänka på är när folk försöker leva ett bekvämt liv.

 Livet kommer fortsätta ge dig mer och mer obekväma moment. Det är sanningen - livet kommer ge dig mer och mer problem, livet kommer kasta stenar på dig, livet kommer att komma med motstånd, besvär och problem. För att människor är så bekymrade över att stanna bekväma istället för att växa och nå högre. Människor vill inte ta itu med sina begränsningar och nå högre än dem. 

Lyssna - du är inte på den här planeten för att ligga i sängen och kolla serier hela dagen. Du är här för utvecklas, växa och förändras. Så om inte du själv sätter dig i obekväma moment, så kommer livet ge dig en del anledningar till att pusha dig ut ur comfort zone.  Tror du Steve Jobs kände sig bekväm när han startade Apple? Tror du toppatleter sover sin väg till top performance? 

Så du har två val:

Antigen engagerar du dig i din utveckling och lämnar "ett bekvämt liv" bakom dig, så du kan senare själv bestämma över ditt öde eller så lämnar du över dina nycklar och låter livet styra dig till en standard.

Valet är ditt.

Likes

Comments