Känner avsky. Skulle hellre kvävas i bajs än att hålla på Arsenal.

Tredje dagen i London. Detta börjar mer och mer kännas som ens hem. Eller nej det gör det inte. Men lite.

Började dagen till fots. Vi skulle till helvetet på jorden. Marken brinner, satan själv står inuti själva platsen och vrålar satanistiska sånger. Vi skulle till emirates. Dennis som fortfarande bor under en sten och har inte kommit ut från den under sina snart 25 år på denna jord. Tror att han gillar tillvaron i okunskapens värld. Under dessa minuter vi va här (kändes som timmar) hann vi träffa självaste Thierry Henry. Trevlig prick. Slog gnistrar mellan han och Wille. Hoppa in i famnarna på varandra och börjades pussas. Och såvitt jag vet sitter de fortfarande där under sin korkek, och pussas i blommorna.
Dennis köpte en keps och en mugg från helvetet. Kan va kul att ha med sig därifrån. Ett kvitto på att man överlevde.
Efter tog vi ett tåg till White Hart Lane. Hemmaarenan för Tottenham Hotspur. Till skillnad från emirates så är alla här varma och glada, ingen som vill suga livsglädjen ur en som det var på förra stället. Gick i shopen vars utbud var riktigt bra! Köpte en tröja som jag tryckte "soldado" på. Personalen skratta. Klart de ska stå Soldado på ryggen, bästa Bobby. Försökte beställda en sådan tröja när han vart såld men då gick det inte så fick passa på nu. Köpte en kattskål med. Asså matskål. Hann köpa den sen skulle jag lägga ner den i en ryggsäck men då va oturen framme, tappa ner skålen på marken så den gick sönder. Jag vart lite ledsen. Då tog Elvira den, gick in i affären, och ljög de rätt upp i ansikte. "Han kände på den och tyckte den lät trasig." Den fulingen gick hem. Fick en ny, hel Tottenhamskål. Fick även med en skylt hem som jag ska hänga på dörren.

Sen hade vi med oss tre fruntimmer som ville ner på Oxford street. Det va Cassandra, Elvira och William. Sprang därnere och shoppade som fan. Shoppa så länge så på slutet bar knappt benen oss. När man såg en stol eller en soffa var det 2 stycken som hela tiden flög på de.

Tog tuben tillbaka till Camden Town och lägenheten. Pallrar oss upp för trappan. Knappt så man kommer upp för att man är så in i helvete trött i benen. Helt jävla färdig. Men en pubvända orkar man alltid med. Lite matning lite bärs och bilder. Så avslutar man en Londonresa med lite stil!

Elvira i en av många affärer. "Jag tycker det är kul när man får livserfarenhet och ser många olika klädesplagg" säger Elvira till Daily Sun.

Calcutta, I am a taxidriveeer

Födelsedagsbarnet Ann-Kristin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja må hon leva, ja må hon leva!

Idag är dagen då min mor fyller 50. Vill ni skicka ett grattis kan ni hashtagga grattisanki! Vi lovar att vi ska försöka svara eller åtminstone kolla på det.

Dagen började tidigt. Upp 9 för att fixa lite frulle. Cassandra och Dennis fixa lite presenter, pappa och Wille gjorde inte så mycket, och jag bakade en liten tårta. Va inget speciellt men rätt nöjd ändå. Visste att hon gillade rosor så tänkte att jag gör massa rosor på den. Och kan säga att den uppskattades också!

Efter sång, fika och lite bilder så gick vi ner för en lite engelsk frukost. Sen skulle vi på en privat visning av alla kända grejer i London. Kul för de andra, jag däremot har vart på alla ställen typ 100 gånger och spelat. Aja inte jag som fyller. Åkte förbi Big Ben och London Eye med mera.

Gick ner till Madame T där vi skulle på våran lilla resa. Satt högst upp i en buss utan tak. Helvete vad kallt det vad. Såg massa. Efter ett tag började Dennis klaga att hon var kissnödig. Riktig lite flicka, håll dig vafan! Sen vart jag också det. Då vart det fart till närmaste restaurang. Vart lite pizza och så sen vart det på det igen. In i bussen igen. Ut i bussen. In i en båt. Sedan vart det photosession vid Big Ben. Sen vart det kallt och regnigt så vi drog tillbaka till vår lägenhet. Typiskt Londonväder.

Likes

Comments

Hej!
Nu var det ett tag sen du hörde nått från mig. Kände att jag behövde komma bort från allt efter min långa turné i Asien. Hoppas du har förståelse för det. Har hänt massa sen sist, men tyvärr så har jag stukat båda tummarna så jag får berätta det en annan gång.

Idag är vi i London iallafall. Det va en lugn resa till huvudstaden. Allt har gått sin väg hittills. Kapten Alexander af Soedre som va pilot dagen till ära smekte ner planens hjul lugn och försiktigt 08.30 lokal tid. Efter det va det en snabbkoll med passen och sånt skit. Träffa lite gamla polare, Mick Jagger och prins Charles. Bestämde att vi skulle till en pub senare under min vistelse här, men vette fan hur det blir med de. Har ej tid för dem.

Efter det har man agerat lekledare hela dagen. Va 6 stycken som inte riktigt hade alla får i hagen som man fick ta hand om. "Farbror Alexander, vart ska vi?" Är nog den mest frekventa fråga under dagen. Följ bara efter mig, jag vet vart vi ska. Inget mer med de. Inte för att vara kaxig eller så men det är jag som har utvecklat Google earth och som uppfann gps:en. Nog om mig.

Nu sitter vi här i en liten lägenhet i Camden Town. Ska snart bada tror jag. Kommer hända massa spännande imorgon. Hoppas du är med mig då, för visst är du de?

Likes

Comments

Denna resa är några timmar från sitt slut. En resa man alltid kommer ha med sig. Mycket som man skulle vilja återvända till och vissa saker (läs langkawi) vill man aldrig se. Känns lite vemodigt att lämna detta Bali nu inatt. Minnen av tutande taxibilar som man helst av allt vill vråla fuck off till och ge långfingret, oskyldiga grabbar som säljer svamp, marijuana eller valium på gatan, butiksbiträden som rycker tag i en så man ska stanna och kolla i deras affär som ser ut som alla andras. Det va det negativa. Allt annat har vart fantastiskt. Gjort så olika så man har ej tröttnat. Solat badat och snorklat i Thailand. Vattenfall, cablecar och skyskrapor i Malaysia. Natur, surfing och finna lugnet eller nått i Bali.

Skybaren har varit de isärklass coolaste på denna resa. Va helt sjukt, sitta och stirra ut över Kuala Lumpur och framför allt Petronas Twin Towers.

Har lärt oss mycket med. Typ att vi ska ta med 40 betalkort och kanske inte tappa bort alla efter 1 vecka borta i det okända.

Terima kasih Bali
Kaponka Thai
Tack Maylasia

Fuck off langkawi

Likes

Comments

Denna vinterturné börjar lida mot sitt slut. Vill be om ursäkt för alla ihärdiga fans i Lovina,Bali för att jag fick ställa in konserten där. Båtförsening var anledningen. Jag lovar att jag kommer tillbaka och spelar blockflöjt eller nått annat som jag är känd för. Har varit 7 intensiva veckor med spelningar, presskonferenser och autografskrivning. Högerarmen har blivit så jävla stor efter alla autografskrivningar. Är de jag fått stor högerarm av, inget annat. Ska bli skönt att komma hem och få vila i 3 dagar innan det blir att dra iväg på SM i pingis. Många som tror att jag är nya J-O Waldner där och vissa säger att jag redan är bättre. Men jag vet inte. Jag försöker vara ödmjuk, fast det ibland inte är så lätt. Julfirandet hinner man ju inte med. Repa till Ladiesnight. Som de krakarna har tjatat. År in och år ut, och tillslut så när Kalle-Gurra (kungen, kallar han så för att jag känner honom) ringde och sa att Silvia så gärna ville ha med mig där så sa jag tillslut ja. Fick även ett rum i slottet för att jag accepterade. Schysst den grabben asså.

Worldtour DJ G G G G Gookaet - Famous As Fuck
Har sett nå trendigt på Twitter där man ska hashtagga #skitkillarsäger. Tänkte göra en ny. #skitelvirasäger. Kommer bli massa skratt.
Här är den första.
"Gå på toa först du, jag ska ta massa selfies i spegeln efter iallafall"

Elvira kollar på katter just nu. Hatar katter. Är lika roligt varje gång att ba säga typ "aja men vi skaffar väl en katt då" och man ser hur hennes ögon fylls med glädje och liv och hon säger jätteglatt tillbaka "ska vi?!" Hahaha så glad blir den stackarn. "Nej" får hon tillbaka och lika snabbt som hon fick den blicken lika snabbt försvinner den. Lät rätt hemskt när man skrev det men det är roligare i verkligheten.

Slänger in lite bilder från senaste dagarna med. Från ett matställe 1 mil bort som vi gick till och från ett fik där de serverade kaffe. Orginellt.

Likes

Comments

Bra häng vid poolen på förmiddagen. Vart en liten photoshoot med top model vinnaren El von vira. Lyckades rätt bra. Vissa bilder ville hon se ut som en strandad knubbsäl men även att se ut som en sådan lyckades hon med. Duktig på att få med det djuriska som en knubbsäl utstrålar.

Vart lite barhäng efter. När man tagit ut sig så mycket som vi gjorde när vi tog korten är det bra att dricka något läskande som avslutning. Sitta och prata om vad man kan förbättra till nästa gång och vad som gick bra. Bra att kunna ha en öppen dialog med varandra och både kunna ge och ta kritik. Viktig med kommunikation i ett sådant känt förhållande som vi har!

Här avbildar El von Vira den berömda strandade knubbsälen

Likes

Comments

Ännu en dag till ända. Dagen tillbringades på Seminyak beach. Aka sopstranden. Är så jävla mycket skit i vattnet överallt. Plastpåsar, etiketter, stockar osv. Efter nån timme på stranden kände vi mest fuck this shit. Vi drar till poolen. Men först skulle vi äta. Elvira hade såklart läst om ett ställe som visst skulle vara bra men hon hade som vanligt också inte en blekaste jävla aning om hur man kommer dit. Så vi skulle fråga oss fram. Elvira tycker det är lättare att fråga sig fram än att kolla på en karta och sen försöka. Efter att ha frågat typ 10 balineser vart detta lilla café låg så var vi på utgångspunkten igen. Två hade pekat oss i olika riktingar och 8 hade aldrig hört talas om det. Elvira vart arg för att vi inte fortsatte denna vansinnesfärd. Ibland förstår jag mig inte på kvinnor.

Hängde efter det i poolen tills hela jävla kroppen såg ut som ett russin. Skojar inte. Elviras händer va typ fyrkantiga och russinformade. Helt sjukt såg det ut.

Blåkläder arbetskläder - störst på blåkläder

Drar in lite zegziga bilder från igår med. Badkar, frukt, bärtz och nå skitvidriga fiskchips. Slå de du om du kan din luffare.

Våra livvakter/managers/körsångare Felix och Sandra ska dra vidare nu med så va en sista kväll med gänget. Vart en finmåltid på pizzahut som avslutades med ett 24 pack munkar. Förresten, de är ingen som har numret till Biggest loser? Det är en kompis som frågar. Inte jag. Jag behöver inte numret. Min kompis sa att det va bråttom. Skynda maila mig numret. För min kompis skull. Inte min.

Dagens citat: "Jag ska dra till Ubud"
Internskämt, fråga inte. Njut av det.

Likes

Comments

Tja.
Har nu flyttat på oss till Seminyak. Tror det heter så. Vi kände oss skitlessa på Uluwatu imorse så vi tänkte typ fuck this shit vi drar. Tänkte först dra till en strand och kolla men va så pissigt väder så vi sket i det. Boende här va mycket dyrare än på de flesta andra ställen vi bott på. Bor nu för hela 300 riksdaler. Då har vi ändå eget bubbelbadkar, pool, hel undervåning på ett hus, kök, soffa och myggnät. Jag vet, 300 kulor är mycket pengar men när man är känd så har man råd med så dyra boenden. Inte lätt för dig att förstå.

Va och åt italienskt mot kvällningen. Fick asgott bröd innan maten. Vi åt upp de direkt. Kom en servitör och fråga om vi ville ha mer. Elvira fråga om det va gratis. Servitören sa ja. Vi fick mer bröd.

Likes

Comments

Hej hej hallå! Hej goddag tack goddag hur är läget?

Dagen har tillbringats på en moped. Våran plan för dagen var att åka till Dreamland beach. Jo tjena va enkelt de va. Stod på kartan att de skulle ta 15 minuter att åka men det tog väl cirka 45 minuter innan vi kom fram. En piljävel som skicka oss rätt ut i ingenstans och efter ett tag kom vi fram till ett stup och nedanför stupet var stranden vi letat efter. Dög dock inte att se de så, så vi försökte hitta en bättre väg och tillslut kom vi fram. Molnig dag så va ej superkul på stranden.

Va två massagekärringar som kom fram och presenterade sig för oss. Hallå där! Först snacka de lite allmänt sen skulle de sälja massage. Elvira sa att hon ville ha snart. Jag sa att jag inte ville ha. Ena tanten sätter sig då bredvid mig och börjar smeka mig på smalbenen. Jag försöker låtsas som ingenting och fortsätta prata med henne. Hon börjar då dra mig i håret på benen. Nej tack vill inte ha massage. Elvira gör sig redo för att få sin omgång. Medans de börjar ställer hon sig bakom mig och börjar massera min rygg. Nej tack vill inte ha massage tycker de gör ont! Tantskrälle fortsätter. Upprepande gånger försöker hon få mig att lägga mig ner så hon kan fortsätta. Jag vill inte ha nån jävla massage sa jag!!! Till slut fatta hon och gick argt därifrån. Jag hatar massage.

Monopol - A Great Way To Ruin Friendships

Tog moppen och åkte vidare. Va en strand till vi stanna på men de är så jävla tråkiga med tidvattnet och allt sånt skit. Blir massa sten och sånt skit. Tänkte att nu drar vi fan hem. När vi närmade oss vårt mansion så åkte vi förbi för att kika efter nå schyssta matställen. Helt öde till en början. Sedan helt plötsligt svängde jag av till en liten by. Kan kika iallafall kände jag. Stanna till och såg att vi kommit till Blue Point. Ett ställe vi kollat upp och ville till. Satte oss på en resturang där och åt till musik, vågor, solen som lyser sina sista strålar för dagen. Surfare där nere som körde på. Häftigt! Högt så ända in i helvete!

Likes

Comments

Då har vi förflyttat oss från svamp och marijuana på Gili Trawangan till sjögräs och saronger i Uluwatu. Tog båten över igår och så fick vi en taxichaufför som körde oss till en strand som heter Padang Padang som man aldrig hört talas om förut så denna vistelse blir spännande. Gick och letade efter nå ställe att äta på och det gick väl sådär. Fanns inte super mycket matställen. Men har legat vid stranden och badat idag. Eller badat och badat. Har badat mestadels i sjögräs. Är tamefan sjögräs precis överjävlaallt! Blir fint på bilderna med grönt men inte lika skönt att bada i kan jag lova. Tror det är fiskar som är på en och gnager så kollar man vad de är så är det jävla sjögräs. Ser ut som Hulken när man går upp. Först ser man ju ut som en muskligt monster, sen blir man grön av allt sjögräs. Vill ta tillfället i akt att be om ursäkt till alla som blev rädda när de såg mig idag. Förstår att ni inte väntar er att se en hulk när ni är på semester och ska avnjuta en baddag. Förlåt, jag är inte farlig!

Nokia - Connecting People

Är snart denna ljuvliga dag till ända. Denna resa börjar ta slut. En vecka kvar tills det blir hem till regn och rusk.

Roligt att va utomlands, tycker vem vet mest-bengt

Likes

Comments