View tracker

Hej längesedan!

Tänkte uppdatera alla underbara fans vad vi har för oss nu. Just nu är vi på Similan island. För att komma hit så fick vi först ta en båt från phi phi till Phuket, där fick vi ta en taxi och kolla om det fanns biljetter ut till Similan, det fanns inte så då fick vi ta våra väskor och bege oss till busstationen. Elvira började bli hungrig och trött. Kom fram dit och beställde en bussbiljett som skulle ta oss till Khao Lak. Vi skulle få vänta på bussen i typ en timme och nu börjar Elvira bli riktigt hungrig, och alla vet väl hur det är när en tjej är hungrig. Fullkomlig katastrof. Samma som när en kille är sjuk så kan ingen tjej föreställa sig det, samm när en tjej är hungrig så kan man inte fatta det tror jag. Iallafall så började man höra en massa klagomål om vart vi va och hur tung väskan va och hur hungrig och hur ont hon hade. Tack för den positiva energin älskling! Och det sjukaste, hitta inte ett enda matställe så vi fick åka hungriga till Khao Lak. Där fick vi tag på en båtbiljetter. Vi ville bara ha det annars fick man lov att beställa nå program typ och vill inte gå efter nå jävla schema. Så efter tredje bokningsstället fick vi tag på bara biljetten. Sov där en natt och sen for vi hit till Similan Island. En tjej spydde på båten, en parentes bara. Hon va sjösjuk. Kom fram hit och är värsta paradis ön. Förutom att de som jobbar här är efterblivna. Asså finns en resturang men där får man inte äta om man inte har ett sånt där paket så vi får typ sitta och äta på öns kiosk. Och man kan bara boka boende i en natt så man måste in och ut varje morgon om det ens finns boende. Fett skevt allt. Och wi-fi är under all kritik. Så alla jag ej svarat på är att det går inte svara. Sorry fans! Iallafall är det värsta stället. Skit fint vatten och strand och verkligen exotiskt som fan. Ända minuset är att från kl11-15 kommer det ca 137 båtar med kineser som ska bada där så under den tiden är det tjuvtjockt med fölk på stranden. Sen efter kl 15 så försvinner alla och det är helt öde igen. Elen här sätts på kl 18 så innan det är det mörkt på rummet. Men stället är fan top notche! Slänger in lite blandade bilder från dagarna som gått, håll tillgodo!

Sociala medier...

..verkligheten

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 63 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej! Detta är min flickvän Elvira, visst är hon fin. Elvira är för första gången nöjd med bilderna på henne så tänkte skicka ut lite då. Annars om man lägger ut en bild på Elvira som hon inte gillar så straffas man med 10 piskrapp och skavsår i öronen. Men nu är hon nöjd så tar tillfälle att passa på. Hon är bra den där Elvira. Snäll och go för det mesta. När hon inte är det är hon arg fast det är aldrig långt från skratt. Har vissa saker som man kan ta upp som samtalsämnen och hon skiner upp som en sol. Samtalsämnena är en hemlis. Eller så låter man henne bara klämma en finne på en, då blir hon alltid glad. Det gör ont på en själv fast hon blir glad. Jag offrar mig. Elvira är lite av en blandning av en pensionär och en 3åring, ibland kan hon ligga i sängen en hel dag och dricka nå jävla te eller kolla snett på en annan när man hoppar i vågorna. I nästa sekund kan hon prata bebisspråk, spilla mat över hela sig själv eller inte komma på vad 4x2 är.
Sen lider hon utav svår beslutsångest. Kan vara allt från vilket pålägg hon ska ha på mackan till vart hon vill bo. Har hört alla städer i världen snart. Ena veckan ska hon bo i London, andra i Sidney, tredje i Marbella och fjärde i nya Zeeland. Och jag nickar förstående i takt medans jag spelar harpan och undrar vilken stad det blir nästa vecka. Men men sån är hon. Gullig va.
Sen har hon en jävla kärlek till djur. Classe inte minst. Vet ej hur många gånger jag har fått vänta på henne för att hon ska klappa en katt eller hund. Men vänta gör jag, annars dör (läs; dödar hon mig) jag. Men vi har det bra! Nu ska jag och min pingla gå och äta lite mat, man vill inte att Elvira ska gå hungrig i mer än cirka en sekund, annars blir det ett jävla liv. Där har ni fått hört lite om min sambo. Visst är hon bra!


Obs!!! Jag har valt bilderna det är inte Elvira som låg i en halvtimme och handplocka varenda en. Det va jag som gjorde det.

  • 314 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej igen, måste slänga in en grej till! Jag och Elvira skulle gå ut och äta. Jag hade tränat och Elvira sovit så va dags att förtära lite föda. Vi gick och hittade ett turkiskt ställe och vi beställde mat och dryck. Elvira som lider av beslutsångest av hög grad fundera om hon skulle ta kolsyrat vatten eller en shake. Jag tog en hamburgare och en Chang och Elvira beställde kycklingspett och kolsyrat vatten. I bakgrunden spelades turkisk skitmusik. Skär i öronen. Det va bara en parentes. Iallafall så får vi in min Chang och hennes vatten. Elvira får ett glas brevid med is och lime i. Och vet ni va lilla Einstein klämmer ur sig? "Kan man dricka med is i, är inte det dåligt?" Bitch what the fuck! Du dricker jävla shakes varje dag, undra va det kan va i de, inte is iallafall. Jo klart som fan det är! En shake består typ av is. Och lite frukt, men det är en jävla massa is iallafall. Om du inte blivit dålig i magen innan så tror jag faktiskt du kan dricka den där lilla isen som gör så att ditt vatten ska bli kallt. Du äter ju inte upp det som du gör med shaken iallafall. Dagisnivå. Vad blir nästa fråga? "Kan man bada när det är salt i vattnet?" Snillet spekulerar. Ville bara få ur mig det. Tack och godnatt!

  • 104 readers

Likes

Comments

Goddag kamrater!

Nu har vi förflyttat oss till Koh phi phi Island. Sista dagen på Koh lipe va så klart sorlig. Fick säga adjö till så många vänliga själar som vi kommer sakna. Personalen på Elephant, riktigt bra folk där. Känner sig som en i deras gäng. Personalen på café lipe, snälla flickor som vill lära sig svenska, och i utbyte så fick vi lära oss lite thailändska. Kunde det innan men ville vara snäll så hon fick lära oss. Sen bar det iväg med speedboat till Koh Lanta. Satt i tre timmar med ett muller som får öronen att vilja trilla dän. När vi kom fram dit va det kaos, vår båt va lite sen så det va tjuvtjockt med folk på själva piren. Visste ej vart vi skulle eller om väskorna kom till rätt båt. Tillslut kom vi fram till Phi Phi Island. Där hitta vi ett schysst boende och så skulle vi gå och bada. Hann fram dit vi skulle bada sen kom Elvira på att hon inte ville bada, då gick vi hem.

Igår va vi på nui bay. Tror det heter så. Fint litet ställe men va skit höga vågor och stenig botten så va svårt att bada. Började regna lite också men solen sken medans så det va rätt skönt.

Det vi skulle göra här gjorde vi idag. Vi åkte till Bamboo Island. En ö ute i havet med kritvit sand och klart vatten. Sjukt fint är det där. Fast skit dyrt är det för att komma dit. Men whatever pengar är det minsta problemet. Väl där vart Elvira tjurig för att jag försökte kasta i henne i vattnet. "Akta mitt hår jag hade hårinpackning igår" what. the. fuck. Tjejer och deras problem. Kan inte bli lite blöta i håret för då måste de tvätta det på kvällen. Får inte ens kasta sand på henne. Då säger hon bara att jag är en treåring. Är jag inte alls det! Kontrar jag tillbaka. Och så håller vi på, hon kallar mig barn och jag kallar henne pensionär. Nu ligger hon och sover och jag har legat i sängen och tänkt att jag ska träna i en timme. Får se hur det blir med de har inte bestämt mig. Kan bli en chipspåse istället. Jag kan höra av mig senare med hur det blev.

Denna bild både tog jag och reducerade jag. Heter det så? Försökte få fram ett mörker i ljuset. Vet ej om det vart bra eller dåligt.

Foto: Alexander von Soedre/Aftonbladet

Namaste! Varje tillfälle jag kan hitta för lite yoga tar jag🙏🏽

Alla har fotosessions på bamboo, inte bara jag. Har är jag en ödla. "I'm a lizaaard" brukar jag kråka runt och säga.

  • 125 readers

Likes

Comments

Sa wat dee torn khum.
Oj nu pratar jag thailändska igen. Mena så klart god kval.. kvaell god kväll? Kommer ej ihåg på swedish anymore. Måste ta hjälp av Elvira med detta inlägg.

Va ett tag sen nu käre vän. Vi har inte gjort så mycket men det har hänt en del sen sist vi sågs.

Till att börja med så har vi ätit mat på ett ställe som heter lady pancake. Där serveras billig och äcklig mat. Sån mat man inte ska servera frugan när hon är vrålhungrig. Då blir det ett jävla liv och sen är den dagen förstörd. "Vi kan gå och köpa nå annat" "vill inte!!" Treåring. Iallafall så åt vi där skit mycket förra året och gilla det för att det va billigt y bra wi-fi. Märkte redan då att det va en kassörska som satt och inte gjorde ett skit. Ett år senare ser vi samma sak. Den jävla kassörskan eller va de är har inte rört sig ur fläcken. Hon sitter på en stol, håller på med mobilen, äter mat och när man ber just henne om nått vråkar hon till någon annan som får springa livet ur sig medans den kon ba sitter och glor i telefon. Sist vi va där vart både jag och Elvira irriterade på henne så vi testa fråga om vi kunde betala till just henne. Hon gorma åt en som fick komma från köket och räkna ihop vad vi ätit för. Vet ej va hon gör där för när hon skulle gå och fixa växeln så fick hon från köket fixa det själv. Blir irriterad bara jag tänker på det.

Nyss åt Elvira upp hela min chipspåse som jag köpte. Är så jävla irriterad. I affären säger hon att hon ska va nyttig, ah tjena, sen kommer vi hem med min family bag chipspåse med bbq smak så hinner jag öppna den, smaka sen roffar hon åt sig den och i ett nafs är fanskapet slut. Fyfan. Här ligger jag och spar lite på den så är den slut. Så vägrar hon gå och köpa en ny. Ni ska veta hur jävla tjurig hon blir om jag råkar ta en bit från hennes pannkakor som hon köper var och varannan kväll. Då vill man inte heta Alexander von Soedre kan jag lova. Men de är okej att äta upp mina chips. Blir så jävla förbannad.

Häromdagen va vi och kolla på thailänsk fotboll. Fanns visst en konstgräsplan som va nybyggd. Va nån turnering som vi va och kolla på med massor av olika lag. Hade träffat en svensk som äger en bar som spelade i ett av lagen och till han sa vi att vi skulle komma till hans bar sen på kvällen. Elvira hade för första gången i sitt liv satt tänderna i en bok istället för nån skvaller tidning eller Twitter. Mäktigt! Iallafall så va vi ute och åt på kvällen och Elvira ba "ska vi inte gå hem och läsa" och jag tänkte what the truck ska hon hem och läsa. Det jobbiga va bara att vi fick lov att gå förbi hans bar för att komma hem. Vi satt på vår resturang och försökte komma på planer hur vi skulle kunna komma hem utan att gå in där. Planer som sprack var mammografi, massage och hängiga med mera. Vi drog iväg och tänkte chansa bara. När vi gick förbi dör gick Elvira och räknade på fingrarna och jag drog upp handen och peka på ett plagg som hängde i affären mittimot. Samtidigt gick/halvsprang vi förbi. Efteråt kände vi oss som ett 80årigt par som skulle hem och läsa istället för att chilla på en bar.

Sista grejen då. Elvira tyckte detta va pinsamt. Vi satt på en resturang och snacka och så skulle Elvira hålla på med typ utvecklingssamtal om vårt förhållande. Sånt där som bara tjejer får för sig. Jag kände att det va fel plats så försökte leda in samtalet på något annat. Men då vart hon 3år igen "jag tänker inte svara om du inte svarar" näha okej drar väl iväg nån klyscha så hon fick leka dr.Phil. Snacka en del smörja om diverse saker och sen märker vi att de som sitter bordet brevid är svenskar. Och Elvira börjar skämmas som en hund. Hon ville jag skulle skriva om detta.

Har smulat chipssmulor på Elviras halva nu.. Säg det inte till någon, det är våran hemlis.

Ett ställe vi stannar på i 45 minuter varje gång är när elvira ser något djur i bebisformat. Här har vi nu stått i sammanlagt 36 timmar.

  • 126 readers

Likes

Comments

Goder afton!
Denna dag vakna jag med en ovanlig spänst i kroppen. Idag skulle vi göra något, något vi inte gjort på ett år, vi skulle paddla kanot eller kajak eller nått. Men först måste man ha en stadig frukost så blev rostmackor och marmelad på The Elephant. Bästa stället. Äter fan jämt där. Aja va inte dit jag skulle komma. Vi skulle ju ut till havs. Va en vågig dag så kapten von Soedre fick beräkna vågorna noggrant men bestämt. Gäller att visa för vattnet vem som bestämmer. Köpte först en rosa vattentät väska och sedan skulle även Elvira ha en kanot eller kajak. Från och med nu säger jag kanot. Vet vilket som är vilket men det vet inte du så jag tänker förvirra dig. Till den rosa kanoten valde hon även en gul pinne och en röd pinne. Till detta hade jag hennes rosa ryggsäck på ryggen. Känner mig manlig. Den är dock lite liten så känner mig som en 7åring som är på väg till första dagen i ettan när jag har den på.
Hyrde den iallafall och på väg ut stod de massa människor och viska massa. Det ända jag hörde va "är inte de där Markus Oscarsson?" För er undersåtar som ej vet vem det är så ska jag berätta för dig att han kör K2. Det vill säga kanot för två personer och han vann OS guld i Athen 2004. Har hört det där förut, redan vid ung ålder sa alla att jag va som en bättre version av honom. Jämt när vi tävla när vi va små så försökte alltid den stackarn slå mig utan lyckat resultat. Nog om honom och mig. Väl ute till havs va som sagt vågorna oberäkneliga. Paddla ut till en ö där vi snorkla lite och jag lekte Tarzan när ja klättra på stenarna på alla 4a. Så kul den filmen nyss kom ut om min uppväxt i djungeln.
Sen fick man fortsätta paddla på. Nästintill ensam. I K2 är det 2 som paddlar, här va de två i båten men en som paddla. Elvira sa till middagen i dag (även den på Elephant) att det vore bra om vi fick upp pulsen minst en gång om dagen. Frågade om hon inte fått det idag. Hon kom inte på va vi hade gjort. Jävla snålåkare. Helt slut från låren till armarna och hon tycker vi ska höja pulsen. Testa ro lite då vafan.

Ni ser ju vem som drar och vem som kollar på. Denna vägde cirka 250 kg. Drog med en hand ett tag. Deru.

  • 172 readers

Likes

Comments

Jaha då va det dags igen! Sitter du beredd? Nu smäller vi av med ett kort blogginlägg. Har inte gjort ett juta de senaste dagarna. Tänkte ta och gå till en annan ö idag, ba rakt ut i vattnet till en annan ö och snorkla där. När vi väl skulle och kunde göra det, du vet det är massa med ebb och flod här, så såg vi att stora moln va på väg mot oss. Så då sket vi i det så vi gick till bungalowen. Jag träna och Elvira la sig i sängen och chilla. Innan förra resan va Elvira fett pepp på att det skulle vara ett "träningsläger". Jo tjena, träna 3 gånger på 7 veckor. Detta år så va det inte riktigt samma optimism men ändå lite. Syntes inte idag. Jag låg och körde mitt träningspass som jag förövrigt har tipsat om förut här på bloggen. Skrolla ner om du vill testa. Gjorde träningsprogrammet på en av våra hemska dagar på Langkawi. Usch vill inte tänka tillbaka.

Whatever, Elvira låste ut mig igår. Fick skitmycket myggbett. Ska visa bild. Helt sjukt. Har vart förbannad hela dagen, kul att man går runt och ser ut som lilla gubben. Får det lov att vara lite prickikorv? Nääj tack har så det räcker.

  • 151 readers

Likes

Comments

Tjabba tjena.
2 dagar har gått sedan sist. Vet är dålig på att höra av mig men det är ändå åt båda håll kan jag tycka, du är inte mycket bättre.

Dessa två dagar har vi sett massor av Koh Lipe som vi inte såg sist när vi var här i 14 dagar. Sjukt lite vi gjorde den gången. Har chansat och gått in på gator och hittat väldigt fina ställen. Vi har ju såklart inte gått in i nå nytt ställe bara sett utifrån. Vi är svenska och osociala så vi håller oss till det vi är vana med. Nästan. Kom på att vi har vart vid en bar vid stranden som vi inte va vid förra gången. Den kan va nyöppnad inte säker men skön va den. Finns en liten träkoja eller vad man ska säga som man kan klättra upp i och så finns det massa skyltar och hängmattor och skit som är fina på kort. Perfekt för viran. Har man henne upptagen i några minuter.

Elvira skulle ta massage idag också. Går inte en dag utan att hon gör det vilket är bra för då slipper jag hennes tjat om att jag ska göra det hela tiden. Skönt, skavsåren i öronen börjar lägga sig hyffsat.
Som vanligt så stod hon och vela utanför. "Ska jag ta den eller den massörsalongen?" "ska jag ta den eller den massagen?" "Känns taskigt om jag går in där, hur ska jag göra?" Så står jag dör brevid och försöker va intresserad "ta vilken fan du vill!" Och så blir hon arg och jag går därifrån. Nejdå så är det inte. Följde med henne in idag för de hade fritt wi-fi. Woho best day evaa! Jag hatar som ni vet massage och tycker det är djävulens påhitt så jag satt mig på en stol och tänkte fippla med mobilen medans Elvira gick in i ett annat rum. Va en massör tant som satt kvar ute vid mig. Först funka inte wi-fi så hon fick komma och hjälpa. Gick in på safari för att visa och försökte uppdatera sidan och visa att det inte funka. Hon tog tag i mobilen och tryckte också på uppdatera och på backknappen på safari. Shit, shit, shit hoppas jag inte har vart inne på nå pin. Som tur va funka det fortfarande inte. Trixa lite som den datahackern man är och tillslut funka det. Där och då började tjatet om jag inte ville ha lite fotmassage. Först tog hon ett ja. Fortsatte skrolla på mobilen lite och hon började prata massa. Fatta inte ett skit. Tillslut kom hon fram till min fotpall, titta på mina ben, löft upp mina ben och såg att det va sandiga. Då sa hon att jag skulle skölja av det. Fatta ej om jag skulle följa efter eller hon skulle komma ut. Hon ropa på mig att jag skulle komma medans hon viftade bort med handen. Wtf vill du att jag ska göra?? Jag frågade "shower?" Hon ba ja kom så drog hon in mig på en toalett med dusch. Elvira låg och va orolig vad som skulle hände. Duscha av fötterna och hon torka de åt mig. Gick därifrån och sa flera gånger högt no massage. Sedan sa hon som massera Elvira "tooo jung" och sen fråga hon hur gammal jag var. Jag är 21. Så under den tiden låg Elvira och oroade sig först att jag kom in och sen att jag skulle in i en thaimassage dusch och sedan för att de sa att jag var för ung. Unga kvinna haha. Hon har inte vart med om mycket.

Aja svårt att förklara det där men de va roligare i verkligheten än va det vart. Och tänker fan inte sudda bara för att det vart pisstråkigt. Fejkskratts en gång. Besviken över mig själv. Helvete va konstigt det vart. Höll på aslänge med de där så vart det bara skit. Kul. Ni får lite bilder istället. Fan.

  • 161 readers

Likes

Comments

Sådär ja. Längesen sist käre vän. Har saknat dig, ah precis, just dig.
Hänt mycket sen sist, gamle vän. Har flugit till Kuala Lumpur, väl där höll vi inte på att få ut våran biljett till Phuket för att vi inte hade en resa från Thailand bokad. Så fick lov att boka en resa till innan vi fick ut den biljetten. Men sen kom vi på ett plan som tog oss till Phuket och Phukets äckligaste hotell eller vafan det va. Kändes som vi bodde i nått CoD hus eller typ the last of us hus. Fett läskigt och skabbigt. Elvira trodde de spökade där. Hatar spöken. Inte för att jag tror det finns eller är rädd för de, hatar de bara. Så enkelt är det. Inte rädd. Iallafall så va det de vidrigaste vi bott på. Fy fan får rysningar bara man tänker på skiten. Hål i lakanet och handdukarna. Mögliga väggar, typ flammig vägg, fanns en spegel full med skit på, asså typ smuts. Täcket va nån gammal handduk och trodde fläcken skulle ramla ner och skära halsen på en. Så skönt när morgonen kom och vi skulle iväg. Resan skulle tillslut ta oss till Koh Lipe men mer om det sen. Första anhalt var Phi Phi Island där vi var för 1,5 år sen. Elvira hade nån shake hon ville ta där. Sen for vi till Koh Lanta där vi tillbringa kvällen och natten. Fattar mig ej på den ön efter en kväll där. Fett stor och utspridd vad jag fatta det som.
Whatever drog med speedboat till Koh Lipe imorse. Elvira ville sitta längst bak för att få sol. Längst bak va det inge sol, längst bak satt 3 stora jävla motorer som gjorde mer väsen av sig än va en nyfödd unge kl 3 på natten gör. Tinnitus here I come. Valde att flytta på oss när de första gick av. Till sist kom vi fram till Lipe iallafall. Skönt. Resan från Koh Rong till Koh Lipe tog nästan 3 dagar. Bortslösad tid. Om en kambodjan vart lite snabbare så hade vi kunnat vart här på 2 dagar. Men men. Vart va ja, just de, Lipe. Framme på våran favorit ö. Vart mottagna som kungar. Hade en båt som stod och vänta på oss som körde oss till stranden. Inget slår denna ös eller ö:s eller hur fan man säger det, vatten. Va dit jag försökte komma. Ös eller ö;s kanske? Inte fan vet jag. Fett konstigt. Ös känns mer som att det är ös än ös. Du får googla det käre lekman. Jag kan mycket men inte det där.
Nu ligger Elvira och tar massage. Och jag dricker öl på en bar. Så va det med de.

Ljugestund:
Vet ej om jag sagt det men är faktiskt hör för att hålla tal på en Fredsgala och för att Willy i rädda Willy hade rymt hit och att jag är tyvärr den ända i hela världen som talat valspråk. Späckhuggar språk mena jag såklart. Kan båda så lätt att man blandar ihop det. Lite som norska och danska. Låter rätt lika fast ändå inte. Krrii poo kuuri till exempel betyder följande: Sho mannen ska du med ut på krogen ikväll och ragga på nån i valsläktet?
Finns massa små fraser som man kan lära sig om man vill kunna kommunicera med späckhuggare och annat skit.
Just ja, Thailands kung har ju dött. Sorry about that alla thailändare. Tur att deras frälsare va på väg. Messias, Harry Potter, Jesus, Harry Kane, Alexander von Soedre. Såklart att det blir ett jävla ståhå när man kommer till landet. Det försöker sätta på mig den satans kungakronan. Vill inte sa jag, jag har andra saker för mig. Ska va med på fingerkroks OS snart och har massa annat för mig så går inte. Hade velat om jag kunnat klona mig som ni alla jämt tjatar om. "Jag vill ha en egen Alexander von Soedre". Visst är det kul att höra det men börjar bli tjatigt nu.

Det va det. Hade. Haj!

Hehe fatta du? Snacka om valar och sånt hahaha. Haj. Inte kul? Okej. Fuck off then.

Denna bild fick jag inte lägga upp. Gör det för att jag inte får. Tji fick du din jävel.

  • 192 readers

Likes

Comments

Godkväll kära underklass.
Har beflyttat oss till Phnom phen. Va tänkt att vi skulle flyga vidare till Thailand ikväll men sista flyget dit missa vi. Vi åkte nån minibuss tillbaka till huvudstaden och det va inte bara en taxibuss utan även nån jävla leveransbuss vilket gjorde att vi skulle stanna efter varannan meter. Klart man inte hinner med då. För övrigt är Phnom phen bland det vidrigaste. Damm och avgaser överallt så vi satt och andades genom tröjan när vi tog en tuktuk sista biten till flygplatsen.

Nu ett stycke till dig käre farmor. Eller inte ett helt stycke. Men vi har funnit de röda khmererna. De finns kvar, de har bara ändrat skepnad till idiotiska taxichaufförer. Träffade på samma khmer som lurade oss förra gången. Den gången lurade den jäveln oss att det skulle va billigare att åka taxi istället för buss. Idag åkte vi buss och det var 40$ billigare. Träffade samma fanskap igen utanför flygplatsen. Denna gång skulle han fixa en deal åt oss så vi skulle få ett boende ca 3 km från flygplatsen. Vi gick till turist informationen och hon sa att vi ba kunde gå över vägen så fanns det boende där. Gick tillbaka och då började den överkörda grävlingen på att tjata igen. Han skulle ha 12$ om han körde oss fram och tillbaka till det boende han ville vi skulle bo på. Nejtack! Han sa att boendet vi skulle till kosta mycket mer än vad hans boende. Nejtack vill inte åka. Han sa att de var farligt för oss att gå. Där och då brister de lite för lilla Sanger. Drar i väg ett shut the fuck up och drar därifrån. Känner hur ilskan inom en stiger till öronen. Elvira kommer efter. 1000 taxichaufförer frågar om vi ska med. Fuck off. Hitta ett ställe direkt som va billigare än va hans va. Jävla skithög är va han är. Så va det med de. Så farmor nu kan du vara lugn, imorgon far vi förhoppningsvis till Thailand.

  • 197 readers

Likes

Comments