Header

​CYPRUS VLOGG 2016

Hej, redigerade klart Cypern videon igår så tänkte länka den här så ni får se den. Kul att göra och gjorde den mest för att ha som minne!! Ljudet blev lite brusigt men hoppas det hörs ändå! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sista bilderna från Cypern, blev lite randoms !

You guys, min excitement för Beyoncé konserten är inte rolig, den är så grov att det inte är hälsosamt. Kommer DÖ! Kan inte tänka på att det bara är 2 dagar kvar för länge för då börjar jag göra någon skum dans !!! Mina planer för imorgon är att gå på stan och fixa någon outfit till konserten på tisdag. Hade föreställt mig en outfit jag skulle ha, men sen tänkte jag inte på att det kan bli varmt här i Sverige och när jag kolla på värdet står det att det ska bli runt 29 grader i Sthlm på tisdag!! Så får komma på något nytt. Senare ska jag även klippa mig med Andréa vilket så behöööövs!

Så ser ungefär min dag ut imorgon och på tisdag är det Beyoncé dayyyy!


Likes

Comments

HEJ! Är nu tillbaks i Sverige vilket känns rätt så skönt efter en månads utomlands! SAKNAT MIN SÄNG! Så jag tänkte dela lite bilder från när jag och Sigrid var på Water World tills jag väntar att Natta ska vakna som ligger bredvid mig här och sover. Natta jag hade en mysig kväll igår, vi åt sushi och catha up, vilket behövdes!! 

Annars idag har jag inget planerat, vilket känns så skönt. Älskar att det är så fint väder (!!!)


Likes

Comments


Jumppp, typiska hopp bilden! Har massor med kort från de senaste dagarna som kommer komma upp! Stay tuned !

Likes

Comments

T-SHIRT//PULL AND BEAR

God kväll friends!! Hur dusch är inte min t-shirt?? Haha, mer heartbroken än heartbroker!! Nejdå😂

Sammanfattat de senaste dagarna är att vi har solat och bara myst, vilket har vart så härligt! Har inte träffat Sigrid på tre veckor så det var mycket att prata om !!


Likes

Comments

SWIMSHORTS//CALZEDONIA

Hej igen, har redan skrivit det här inlägget men internet fick för sig att sluta fungera, så vi kör igen haha! Sitter nu hemma hos morfar och idag har vi varit på stranden, as usual! Efter det var mamma och jag hos läkaren för mina finnar och jag fick recept på en medicin ska tydligen garanterat ta bort mina finnar, vilket känns så KUL! Så himla skönt, hopppas verkligen det funkar. Imorgon ska vi ha en heldag i Paphos då vi ska hämta upp Sigrid från flygplatsen på kvällen, tagga!! Om du läser det här Sigrid, vi har så mycket att catcha up!!

Btw, hur cool är inte locationen??


Likes

Comments

Godmorgon på er!! haha selfiesen är resultat av att lyssna på Beyoncé och Rihanna !

Igår var vi på en liten shopping runda, jag nappade ett par badshorts vilket jag verkligen behövde. Jag hitta även en skinnjacka från Zara som jag inte kan sluta tänka på men självklart fanns den ju inte i min storlek :( Igår kväll var vi ute och åt på en amerikansk restaurang med grabbarna från bandet som representerade Cypern i Eurovision i år, vilket var trevligt!! jag tog fetaste burgaren är typ fortfarande mätt..

Annars idag ska vi åka och beställa nya soffor till lägenheten och senare hämta systern från flygplatsen.


Likes

Comments

  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw