Nyt indlæg

Contains affiliate links MODE, LIVSTIL

Det er faktisk ret sjovt alligevel. Igår var jeg et smut i hm for at kigge efter et nyt køb, og det endte med at blive disse denim bukser. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke har ejet eller haft et par denim bukser på i ca 4 år nu, og det synes jeg nu selv er ret lang tid. Men til min store overraskelse, så fandt jeg disse denim bukser, og jeg er helt vild med dem! Det er en stor forandring for mig at gå i sådanne bukser, men det vænner jeg mig nok hurtigt til!

Bukserne er fra hm
Jakken er fra ACNE STUDIOS
Tasken er fra Karl lagerfeld
T-shirt er fra weekday
Bæltet er fra Gucci

God dag til jer derude

- Alexander

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

LIVSTIL

Jeg har i et stykke tid nu, gået rundt og haft denne nye obsession i mit liv. Så jeg tænkte lige at jeg ville dele det med Jer!

Som i nok kan se på billederne ovenover, så er jeg gået helt amok med neon billeder, og jeg kan virkelig ikke få nok! Jeg ved ikke helt præcist, hvad det er som giver mig denne interesse for neon billederne, men jeg synes virkelig de er fede på deres helt egen måde! Jeg kan ihvertfald sige så meget, at det ikke ligefrem er foreløbigt, at jeg bliver træt af disse billeder.

Jeg håber i har det skønt derude!


- Alexander
Likes

Comments

Jeg har surfet lidt rundt på nettet her på det sidste, da jeg har ligget syg herhjemme i min seng i weekenden. Jeg har egentligt aldrig været typen, som der bare lå og så YouTube hele dagen lang, men dette har dog ændret sig en del i denne weekend i hverfald. Jeg er hermed faldet over et emne, som jeg synes kunne være utroligt sjovt at prøve her på bloggen, så jeg vil derfor lave en lille ''Things NOT to say to a gay person''

1. Er du manden eller kvinden i forholdet?

Allerede der, bare STOP! Der er ikke noget mere irriterende for mig end at blive spurgt om end dette. Jeg er en mand, og ham jeg er sammen med, er også en mand. Dette vil altså sige, at der ikke er en som er kvinden i forholdet. Selvfølgelig ved vi godt hvad man hentyder til, når dette spørgsmål bliver stillet, men hvis man endelig skal spørge, så spørg om man er top og eller bottom. Aktiv, passiv. Kald det hvad du vil. Bare ikke for manden og kvinden i forholdet.

2. Du ligner ellers ikke en der er gay?

Dette kan være utroligt irriterende at få fortalt, da man ikke kan sætte et udseende på ens seksualitet. For mig, kan det til tider virke en smule nedværdigende. For hvis man er meget maskulin og sådan, så får man normalt ikke at vide, at man ligner en gay, hvilket betyder, at mennesker har generaliseret de homoseksuelle, til at være de feminine og måske de lidt svansede.

3. Er det ikke utroligt ulækkert at være sammen med en fyr?

Helt ærligt, når i har fået fortalt at jeg er til fyre, hvorfor skulle jeg så synes at det er ulækkert at være sammen med dem? Jeg er homoseksuel, NETOP fordi jeg kan lide fyre. Så dette kan virkelig være irriterende, når folk så kører den længere ud med, ''Hvordan har i så sex'' m.m. Jeg tænker bare, tænk jer om. Det kan ikke være så utroligt svært og indviklet at finde ud af. Dette burde være noget man kunne gætte sig frem til.

4. ''Jeg synes det er mega fedt du er gay, respekt for det. Så længe du bare ikke prøver på noget med mig''

Jeg ved ikke helt hvordan, men mange heteroseksuelle fyre lever i den overbevisning om, at når man er gay, så tænder man på alle mænd i hele universet. Dude, bare fordi jeg er gay, betyder det ikke, at jeg ikke kan være ligeså kræsen som dig. Ja, jeg ved godt at du meget hellere vil være sammen med Angelina Jolie end hende den 50 årige fra pubben sidste fredag med leopard sættet på, men girl! Jeg ville også meget hellere spise sushi med channing tatum, end at snuppe en kold bajer med dig søde :)

5. Hvornår valgte du så at være homoseksuel?

Det at være gay, er ikke noget som man selv vælger her i livet. Jeg ved godt at der går mange diskussioner omkring, om det er gennem arv eller miljø, men baseret på mine egne erfaringer, har jeg altid vidst, at jeg ikke var heteroseksuel. Så når alt kommer til alt, så har jeg aldrig nogensinde valgt at blive homoseksuel. Du kan spørge mig omkring, hvornår jeg så sprang ud istedet, da dette vil være en bedre måde at spørge på. For som sagt, så kan jeg ikke fortælle dig om hvornår jeg valgte at blive homoseksuel, men jeg kan fortælle dig, hvornår jeg lærte at acceptere mig selv, og hvile i mig selv.

6. Får du så scoret nogle fyre for tiden?

Denne her er jeg ikke sikker på, at jeg kan snakke om på vegne af alle mulige andre, men jeg kan ihvertfald fortælle Jer, at jeg tit får dette spørgsmål mig stillet. Jeg må være ærlig og indrømme, at det virkelig ikke rager dig! Jeg føler somme tider, at folk nogle gange bare udnytter min seksualitet, bare for at få en god griner, hvilket jeg bestemt ikke vil finde mig i. Jeg føler også, at folk ser det at jeg er homoseksuel som en åben invitation til, at spørge ind til, hvilke fyre jeg har været sammen med. I mean, jeg har også et privatliv, og det burde man lære at respektere. Jeg spørger jo heller ikke ind til alle dem jeg kender omkring, hvem de havde med hjemme i sengen sidste weekend, for sådan noget er privat, og det synes jeg kun skal deles, hvis man selv har lyst til at dele det. Og det skal også lige siges, at bare fordi man er homoseksuel, betyder det ikke, at man er en omvandrende BJ giver and receiver.


Jeg håber i kunne i indlægget, og husk at følge med på min Instagram!

https://www.instagram.com/alexanderhedegaardk/


- Alexander

Likes

Comments

Jeg håber virkelig at i har haft verdens bedste sommerferie i år, for jeg kan ihvertfald fortælle Jer, at det har jeg!
Jeg var så heldig at komme afsted i år på ferie, med min bedste veninde Sarah, og det har været en uforglemmelig tur! Vi har lavet alle mulige forskellige sjove ting, men de sjoveste stunder på ferien som vi havde sammen, var nok da mørket faldt på og vi så tog videre i byen!
Udover at ligge ved poolen dagen lang, og bare slappe af i hinandens selvskab, så var vi som sagt også på natklubberne hver evig eneste dag. Der lærte vi en hel del nye mennesker at kende, hvilket har været en utrolig fed, stor og ikke mindst lærerig oplevelse dernede! Jeg fandt også en lille sød fyr dernede på Cypern, som jeg havde haft en godt øje til lige siden jeg så ham den første dag på hotellet, og laders bare sige at han også havde haft et godt øje til mig! Der hvor tingene blev meget anderledes fra hvad de er i Danmark, det var da ham og jeg begyndte at kysse på en af de natklubber vi besøgte. Mens vi stod og havde en fest sammen, kom en af vagterne fra klubben hen til os og sagde, at hvis vi ikke stoppede med at kysse i det offentlige rum, så ville vi strakt blive eskorteret ud af klubben igen. Dette er jo ikke rigtigt noget jeg havde regnet med ville ske, men igen, det er jo en anden kultur, så det er jo hvad der kan ske...
Men udover dette lille mærkelige sammenstød på natklubben, så havde Sarah og jeg en fantastisk ferie!
Ovenover, kan i se nogle af de billeder vi fik taget mens vi var dernede <3


- Alex

Likes

Comments

MODE, LIVSTIL

Ja, jeg har virkelig ikke været ret aktiv herinde, og ikke ret aktiv betyder flere måneder uden et eneste indlæg! Det er seriøst for dårligt fra min side af, og det beklager jeg meget! Jeg har bare haft så mange ting at lave og tænke på, så har slet ikke følt at jeg havde tiden og eller glæden at skrive herinde for tiden, men jeg er tilbage, og det er fantastisk.
Jeg håber i har haft en mega fed sommerferie og generelt set bare et skønt liv siden sidste indlæg!

Billedet ovenover, er af mine 2 ting min mor gav mig idag, og jeg kan ikke beskrive hvor utroligt glad jeg er for Valentino skoene og Gucci tasken! Det er begge købt til mig i anledningen af min 18 års fødselsdag her på torsdag, hvilket jeg glæder mig sindssygt meget til! Men ja! Der vil komme indlæg her på bloggen igen, så jeg glæder mig til at fortsætte min blog med jer igen!

Husk også at følge min Instagram!
@alexanderhedegaaardk

Kys!

Likes

Comments