Ibland känner jag mig så som titeln föreslår. Tjock, ful och oälskad.

Men tjock det är jag inte. Mitt fett lägger sig visserligen på ställen jag önskar att det inte gjorde, men jag har trots det lärt mig älska, eller iallfall tycka om, min kropp. Jag har trots allt bara en. Och efter mycket kämpande har jag ändrat hur jag ser på min kropp. Min mage är söt även fast den är lite ”bullig”, mina ben är fabulous och mina armar har skitstarka och stora muskler.

Ful är jag inte. Vad som är vackert är olika för varje person så det finns inget som egentligen är fult. Jag vet själv att det finns dagar då jag tycker jag ser bra ut. De dagarna tar jag vara på och sparar de med hjälp av selfies och glatt "dagbok" skrivande. Det handlar alltså om perspektiv. Dålig dag = negativt perspektiv = ful. Jag vet även att itt utseende inte ändras på nån dag, så ingen annan märker om jag har en "ful dag".

Oälskad är jag inte även fast det är så sjukt lätt att tro något annat. Men de som jag har runt mig pratar fortfarande med mig och skriver till mig när jag mår dåligt. Om de inte brydde sig eller tyckte om mig skulle de inte det. Världen är full av människor som bryr sig. Jag vet att jag brr mig om folk, även fast de känner sig oälskade. Då gäller mycket möjligt samma sak för mig.

Jag gillar att tänka såhär på dagar som i dag, när allt går dåligt och man är less på sig själv. Jag gillar att påminna mig själv om att jag kan må bra och att det går över. Jag hoppas att alla kan lära sig tänka på det här. 

Ta vara på när du mår bra, och sen när du mår dåligt vet du att du är negativ och att du faktiskt inte är så som du tror du är - det har ditt positiva du bevisat.

(Ursäkta det sena inlägget, har inte haft internet förrän nu. Vårat wifi strular :/ )

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inget går bra. Jag tränar och äter (liiite för mycket, lite för onyttigt) och jag mår skit. Intalar mig själv att jag vill träna och få musjkler men mina tankar går genast till att minska kalorierna och öka konditionen.

För övrigt mår jag skit som vanligt. Är tröttare än vanligt, har ångest, sover knappt längre. Varje dag jag måste gå till skolan är ett helvete. Ansvar, människor, och jag passerar inte som en kille alls vilket bara gör allting värre. Gråter typ varje rast på toaletten för att jag ska orka med lektionerna.

Sitter för tillfället och gråter till musik. Tänker skicka en låt till en kompis som alltid är där typ fast hon inte kan göra mycket. Jag bara tänkte ppå henne när jag hörde den. Den låten gråter jag för tillfället till. Lönkar den nedanför om ni också vill gråta.

Imorgon tänker jag sitta för mig själv och hålla käft, och förhoppningsvis jobba på lektionerna. Jag ligger efter så mycket och jag gör inte ens något åt det. Jag är en besvikelse. Jag var duktig förut, innan det blev lite för mycket.

"Oh, no, I see a darkness.
Did you know how much I love you?
Is a hope that somehow you,
Can save me from this darkness."

Likes

Comments

Har inte gjort något bra denna helg. Och imorgon är det skola. Har visserligen bara matte vilket jag tror jag ligger före alla andra i. De flesta i alla fall. Så jag kan typ sitta på tumblr eller något hela lektionen. Men det är ändå skola.

Om jag är duktig städar jag rummet idag, och jobbar på lite uppgifter kanske. Är så stressad över skolarbetet. Inte så konstigt eftersom att jag inte gör något av det jag borde göra och lämna in.

Jag är så negativ hela tiden. Egentligen borde jag skriva positiva saker för då kanske jag blir mera positiv men då känns det som att jag låtsas vara glad och det räcker att jag måste göra det utanför internet.

On Another note, vill träna tills jag svimmar. Tänker träna alldeles för mycket denna vecka. Tänker sikta på 4 timmar om dagen. "Det är ju inte hälsosamt. Du behöver vila. Det räcker med en timme" blah blah jag vet men jag mår skit och tänker ta ut det på träningen. Kommer vara så trött varje dag så jag slipper vara vaken. Kommer träna och sova.

Usch vad jag är negativ och jobbig. Skäms Alex

Likes

Comments

Sick of people-no one's real
​Sick of chicks-they're all bitches
​Sick of you-you're too hip
​Sick of life-it sucks
​Suicide's an alternative

Sick of trying-what's the point
Sick of talking-no one listens
Sick of listening-it's all lies
Sick of thinking-just end up confused
sick of myself-don't wanna live
Sick and tired-and no one cares
Sick of life-it sucks

Sick of politics-for the rich
Sick of power-only oppresses
Sick of government-full of tyrants
Sick of school-total brainwash
Sick of music-top-40 sucks
Sick of myself-don't wanna live
Sick and tired-and no one cares
Sick of life-it sucks

Suicide's an alternative

Sick of life-it sucks
Sick and tired-and no one cares
Sick of myself-don't wanna live
Sick of living-I'm gonna die

Suicide's an alternative

Well I've got a little story to tell
About a little red-assed punk that came from Hell
He said Satan's been looking especially for me
He said Satan's got a paper gonna set your body free
He said power and glory, bitches for screwin'
All in your name and all for you today

Oh yeah
Power and fame, all in your name
All the gold and bitches you ever could have

Oh yeah
You'll have power, fame, all in your name
All that you want, all that you need
Everything that you ever could read
Anything anything that you ever would need
Well sign the paper that's all you do
Sign the paper it's ready too
Anything there it's all for you
Well this is all you got to do

So I looked him in the eye and I said
"Fuck you you little red-assed goblined-breathed horned-hed motherfucker!"
Cause I don't care too much about gold
And I don't really give a fuck about what you've been told
And I don't really care for anyone looking after me
Cause I'm a meaner son of a bitch than that fuck ever could be

- Sucidal Tendencies -

Likes

Comments

Tänkte skriva att mindre negativ inlägg och bara skriva vad jag vill göra under helgen. Märk väl, vill. Stor chans att jag bara sover och tycker synd om mig själv.

  • Vara med på (det lilla) firandet av min lillebrors födelsedag
  • Träffa en kompis jag inte träffat på evigheter
  • Gå till gymmet
  • Jobba färdigt med alla skoluppgifter jag inte har gjort (Vet att jag kan när jag väl har börjat.
  • Jobba med alla "art requests" jag har

Likes

Comments

Har inte sovit inatt. Har varit hemma från skolan onsdag+torsdag. Kommer vara hemma idag också. Måste lämnain lite grejer idag; försöka iallafall.

Så trött på allt typ. Gjorde något inatt som jag inte gjort på flera månader. Nu mår jag ännu värre. Ska lyssna på musik och må dåligt resten av dagen. Kolla på film kanske, om jag kan koncentrera mig i mer än 5 minuter. ugh.

Hoppas alla andra får en fin fredag.

Likes

Comments

Hallå.

Detta blir ett "deep" inlägg så läs inte om du inte klarar av sånt.

...

Jag är så trött på att gå från att vilja bli pinnsmal till att vilja bli bodybuilder. Jag är så trött på om jag vill äta <500 kalorier om dagen eller kunna äta normalt. Den logiska och smarta delen av mig säger självklart att jag ska äta ordentligt och så men det är SÅ SVÅRT.

Jag hatar min kropp för det mesta. Har mest komplex över de feminina delarna men gillar inget egentligen. En del av mig vill bygga muskler för att se mer maskulin ut, den andra vill inte äta alls och vill bara vara skinn och ben.

JAG KAN INTE ENS SKRIVA DETTA JAG VET INTE VAD ELLER HUR JAG SKA SÄGA SAKER JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV. Vill skriva en massa om vad jag tänker på men vill inte att alla ska få veta det liksom.

Jag har slösat 6 år av mitt liv på detta. I 6. år har jag mått dåligt av olika anledningar. Jag borde veta bättre. Jag vill ju liksom inte må så här (ibland vill jag det men det är en annan sak.) Men jag vill inte ha en ätstörning.

Ugh

Just nu vill jag äta <300 om dagen. Har sådan dysfori just nu att jag vill göra väldigt dåliga grejer, vilket låter lite väl dramatiskt men oh well. Tänker ge upp mitt liv till detta. Lägga ner all min tid och energi på att bli smal.

Eller så ger jag upp på allt och sover bort mitt liv. Orkar inte.


Likes

Comments

Sov knappt i natt, fastän jag försökte. Vid 4-5 tiden somnade jag, vaknade sedan en gång vid 7, halv 8 och 8.40 när mamma kom in med frukost. Hon gör så sällan frukost. Får dåligt samvete av att lämna allt stående. Inte en tugga tog jag. Jag är en hemsk människa. Eller så är jag bara inte en frukostmänniska.

Missade 3 bussar, så jag satt på bussen när vi började. Väl i skolan lyckades jag hålla humöret uppe med nöd och näppe. Först hade vi foto, det gick helt ok. Satt och jobbade under lunchen. Satt i ett grupprum med människor från min klass som säkert önskade att jag hade gått men men.

Andra och sista lektionen skulle vi jobba ett projekt om känslor. Jag ville göra en del grejer men som vanligt lät jag andra ha som de vill. Inte jätte taggad på uppgiften men det blir nog kul ändå, kanske.

Hemma så åt jag gröt. Höll mig mätt hela kvällen. Dock vill jag aldrig mer äta igen. Kanske ska fasta till lördag inte fan vet jag.

Städade lite hemma och jobbade på några projekt. Gjorde kaffe som jag dricker när jag skriver detta. Borde inte dricka kaffe men fuck it.

Kommer inte kunna sova inatt. Inte på grund av kaffet dock. jag vet att jag inte kommer kunna, jag känner det i kroppen. Ska sitta och lyssna på ledsen musik och känna mig som skit. Trevligt.

...

Vill sova för alltid. Kan inte sova. Får ångest av att gå till skolan. har inga vänner, och när ja försöker prata med folk känner jag mig jobbig, ångrar allt jag sagt och vill hoppa från en bro 10 gånger om. Med risk för att låta som en edgelord vill jag faktsikt säga att det är svårt att hålla humöret uppe; låtsas iallafall. Mamma blir arg när jag visar något annat än glädje, har ingen att prata med. I skolan måste jag låtsas annars pratar folk med lärare och föräldrar. Är trött på det. L å t m i g v a r a! Ni gör det bara värre.

...

Utifall att mina klasskompisar eller så läser detta, don't worry. Sorry om jag låter jobbig och taskig. Jag hatar också mig själv, det är lugnt om ni också gör det: )


(Låt om mig lmao)

Likes

Comments

(Bilden är en text från mitt favoritband. Känner att varje inlägg måste ha bilder så idag blir det detta)

Måndagen började med att jag gick och la mig 6 på morgonen och somnade vid 8. Hade suttit uppe vid datorn och bland annat skrivit i forum och kollat på fight club. Mamma väckte mig vid 11 då jag fick panik eftersom jag trodde att jag började 11.35.

Jag skyndade att dricka kaffe och klä på mig, och leta reda på allt jag behöver men tappar bort hela tiden (glasögonen till exempel). 11.35 sitter jag på bussen; 12.05 är jag i skolan - 30 minuter innan jag börjar. Jag har alltså stressat helt i onödan.

Skolan gick helt okej. Blev arg och full av ångest på grund av lite som hände men annars var det lugnt. Hade bara matte och gjorde kanske 11 tal, hade ingen koncentrationsförmåga. Tycker ändå att det var helt OK.

När jag kom hem lyckades jag få i mig en skål gröt, och lite te. Satt vid datorn till sju och kollade på diverse saker. Har fått massor av art requests från folk i ett forum, så jag kommer att vara upptagen med sånt de kommande veckorna. Så jag satt och brainstormade en stund om vad jag skulle kunna göra åt de.

Vid 19-tiden somnade jag iallafall och sov till 23-ish.

Sen kunde jag inte sova och hade en läskig natt, men det är en annan historia.

Likes

Comments

(Bilden igen från fight club, älskar den filmen. Pratar till min själ. Relaterar också)

Hallå där. ännu en helg har gått förbi, och jag har ångest. Bland annat för att skolan börjar igen imorgon, och jag har dessutom inte gjort något produktivt alls hela helgen. Sn har jag andra anledningar men det spelar ingen roll.

Har kollat på fight club ett antal gånger, lyssnat på musik jag inte gjort på evigheter, och upptagit min obsession med Falling In Reverse igen. Älskar deras musik, deras budskap, deras texter. Säger typ "same" hela tiden för mig själv, relaterar så mycket.

Annat än det har jag inte gjort så mycket. Gråtit lite kanske, minns inte. Har knappt sovit heller. Knappt ätit också. Nån macka under hela helgen. Borde även duscha och städa rummet, komma ikapp med skolarbete och

Jag är duktig på att ta hand om mig. Lovar. Är inte själv destruktiv alls. (Bara lite)

Ska försöka göra bättre ifrån mig i veckan. Träna, sova, kanske till och med äta; inte fan vet jag.


Likes

Comments