Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

- Er det ikke trist å ikke kjenne moren din?

- Hvorfor ville ikke moren din ha deg?

- Om du møtte moren din igjen, ville du vert glad for at hun "ga" deg bort da?


For meg er det bare det siste spørsmålet som er mulig å svare på. Ja, jeg ville takket henne for at hun ga meg en ny sjanse. det med at moren min ikke ville ha meg, kan jeg ikke sie noe om. Det er nok ikke det at hun ikke vil ha meg, men at hun elsket meg for mye til å la meg vokse opp i fattigdom og elendighet.

Jeg vet ekstremt lite om min egen mor. Jeg vet hun har et navn jeg egentlig ikke selv klarer å uttale selv. Jeg vet hun var ekstremt ung og selte seg selv for å klare å leve. Jeg vet ikke hvem min far var, siden det kan ha vert en helt ukjent som ikke engang hun kjente.

Selvfølgelig vil jeg ha svar på alle de tusen spørsmålene mine, men jeg har innsett at det er lite håp om at jeg noen gang kommer til å finne min biologiske mor. Det jeg hare tenkt en del på opp gjennom oppveksten er at det er vanskelig for folk å godta at min mor en hun som har vert min morsfigur siden jeg var et lite, hjelpeløst barn. Moren min er etnisk norsk, faren min er etnisk norsk og broren min er et produkt av dem. Familien min har lyst hår og blå øyne mens jeg har nesten helt svart hår og ekstremt mørke øyne. Som barn var jeg den "mørke" i klassen uansett om jeg bare var noen få toner mørkere enn de andre barna.

Det har vert kvelder der jeg har tenkt så mye at jeg har grått når jeg la meg og grått når jeg våknet om morgenen, men mamma har alltid fortalt at å se meg komme rundt hjørnet på barnehjemmet i Guatemala var en av de to lykkeligste øyeblikkene i livet hennes. Det var akkurat som når hun fikk broren min på brystet etter fødselen. Hun fikk et nytt jentebarn som hadde levd i nesten to år, men følelsen var den samme.


Jeg ser på meg selv som et ekstremt heldig barn som fikk en ny sjans, på et lite sted ved navn Nordfjordeid.

Her kjenner nesten alle hverandre og det sier litt om hvor lite stedet er, men størrelsen stopper ikke stedet fra å ha et rikt kulturliv. Vi har en av de beste kulturskolene i landet, vi har en opera, vi har Malakoff rockefestival og mye mer. Jeg har fått sjansen å vise hvilke musikalske evner jeg har og hva jeg er god for. Jeg har muligheten til å stå på den fantastiske operascenen opp til flere ganger i året. Jeg får presentere min egen musikk på en stor scene med hjelp av gode musikklærere.

Så hva sier dere?

jeg kan kalle meg heldig når jeg ble adoptert bort fra fattigdom og en usikker framtid. Kanskje hadde jeg ikke hat et liv i det hele tatt, men om jeg hadde ville jeg ikke at noen av de sjansene jeg har fått her på denne fantastiske plassen. Jeg må takke mamma og pappa for å ha gitt meg et liv jeg av og til tar forgitt, men er innerst inne så ekstremt takknemlig for og takk for samfunnet rundt meg som har dannet disse mulighetene for barn og ungdommer.

Likes

Comments

Hei og godt nyttår alle sammen!

Håper dere alle har hatt en god og fredelig nyttårsfeiring med mye god mat og nær familie. Dette blir vel en slags takketale, om jeg får lov å kalle det det. En takketale til året 2016

Det året der det til nå har både hendt det mest fantastiske og det verste jeg kan tenke meg. Jeg har opplevd mitt hjemland på en fantastisk årstid, nemlig påsken. Det var vakre tepper av blomster i gatene. Alt såg så fantastisk ut, i ett land der ingenting ellers fungerer.

Jeg fant min sjelevenn, Christian, som har hjulpet meg gjennom alt det vonde og vert sammen med meg i alt det fantastiske. En liten tilfeldighet kan bli til det beste som har hendt deg. Det hendte vertfall med meg.


Jeg har opplevd å miste en god venn. Et helt samfunn i sorg etter at et av de vakreste smilene jeg noen gang har sett ikke lenger er her.

Jeg har opplevd festivaler, leirer og blitt kjent med nye mennesker. Jeg har blitt mer kjent med meg selv i 2016 og vet hva jeg vil satse på i framtiden. Jeg er blitt et mer tenkende menneske, startet å lese mer bøker og lage min egen musikk.

Jeg har satset mer på musikk jeg selv har laget og er veldig glad for det siden jeg har fått bare gode tilbakemeldinger på det. Jeg har fått høre jeg kommer til å nå langt med skrivingen min og måten jeg representerer mine egne låter.


Som jeg skrev i innlegget OPPDATERINGER vet dere at min mor er blitt syk, og at det er en stor påkjenning for meg og familien min.

Detter har selvsagt vert med på at 2016 ble avsluttet på en litt ussel måte, men ut i fra detter har året vert lærerikt og opplevelsesrikt.

GODT NYTTÅR!♡

Likes

Comments

Hei dere !

Nå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut noe på bloggen og tenkte det var på høy tid å oppdatere dere på det som har skjedd i hjemmet mitt de to siste månedene. Dere som leser blogger, som jeg kjenner personlig, har sikker lurt på hvorfor jeg ikke har skrevet noe om dette før no, men sann er det.

Det hele startet med en liten bagatell. Min mor var på sin årlige mammografi, som alle over enn viss alder får tilbud om , og etter en uke ville de ha henne tilbake på sykehuset for en ekstra sjekk. Vi hadde alle god tro på at dette ikke var noe å bekymre seg over, men da hun kom hjem hadde hun også med seg hjem en trist beskjed.

Hun hadde fått brystkreft.

Dette er ikke en lett beskjed å svelge for noen av familiemedlemmene og det gikk tungt inn på oss alle. Allerede nå har hun vert gjennom to operasjoner og skal til med nummer tre imorgen.


Julen 2016 ble ikke som vi håpet på men vi håper på en litt mer lykkelig neste år.

Nå vet dere litt om hvordan det er hjemme hos meg fortiden, men jeg ønsker dere alle et godt og lykkelige kommende år 

Likes

Comments

avslutter med litt info.

Jeg driver å redigerer på en spørsmålsrunde, så den skal komme ut en av de nærmeste dagene.

ha en fin kveld videre !

Likes

Comments

Likes

Comments

Dette bilde er min nye header, om dere ikke har lagt merke til det.

Noe mange av dere kanskje ikke vet, er at jeg har vert så heldig å vert sammen med han typen på bilde i fem måneder nå. Jeg har vert så heldig å fått den mest omsorgsfulle og snille gutten på jord.

Vi har hat så mange fantastiske stunder sammen og jeg gleder meg til enda fler. Takk Christian, for alt du har gitt meg! ❤︎


Likes

Comments

En del av dere som kjenner meg, vet også at musikk er en stor del av min hverdag. Jeg må ha musikk for å føle meg komfertabel med det jeg gjør og det jeg tenker på.

Jeg bruker musikk som en metode for å uttale meg om mine tanker, følelser og meninger. Musikk er det jeg passer på å ha med meg hele tiden.

Nå den siste tiden har eg vert tilbake på skolebenken etter en sommer som gikk alt for fort. Det kan vel ikke bare være jeg som synest vi skulle hat en litt lenger sommerferie.

Sommeren i år har jeg brukt på de jeg elsker mest og egentlig ikke stressa rundt for å få gjort mest mulig. Jeg har rett og slett storkosa meg hele sommeren.

siste uka av sommerferien måtte jeg operer skulderen etter en gammel skade, og dere kan bare tenke dere hvor mye musikk jeg hørte på når jeg ikke fikk lov å gjøre noe. Tror jeg hørte på musikk i gjennomsnitt 8 timer om dagen. JA, det er mye musikk.

Ellers skal jeg starte å redigere noen bilder til en oppgave jeg skal legge fram om ca. en måned. Så mye tid kommer til å gå på pc´en fremmover, så da får jeg kanskje til å publisere innlegg litt oftere enn hver 10. uke.

Nå skal jeg fortsette med redigeringen også skrives vi senere! 


Likes

Comments