Ja då kom tiden som jag visste skulle komma någon dag.

Nichole fick träffa sin halv syster Casandra, det var tio år sedan sist och nu är dom 11år.
Fyra månader mellan dom å typ fyra huvud som skiljer på längden. 😉
Inte så lika men visst är där vissa drag, kan ju säga att mina gener vann över hans 😝
Dom har pratat lite om sin pappa men Nichole har varit mer intresserad av hur det skulle vara att träffa sina andra syskon Minna å Milo, hon skulle gärna vilja träffa dom ute på någon lekplats men det lär väl tyvärr inte hända från den andra sidan.

Men en dag kommer dom inte kunna hålla dom ifrån varandra, för både Nichole och Casandra kommer inte ge upp så lätt.
Det jag är mest orolig över är när och om dom vill träffa sin pappa å ta kontakt med han, tror ju tyvärr inte att han kommer ta det så bra. 💔
Har ingen som helst tron på att han någonsin kommer att förändras!

Har alltid tänkt att när töserna va små så får dom ta kontakt med varandra när dom blir äldre, tyckte det skulle va jobbigt och träffa den andra mamman eftersom han va otrogen mot oss båda med varandra typ.
Plus att han ville träffa oss båda när vi var gravida på olika håll, detta visste många om men inte vi mammamor. Engång ett svin, alltid ett svin! 🐷

Inte så att han har varit trogen mot den han lever med idag heller, synd att hon är lika blind som vi två andra va. 😔
Denna killen har ett sånt jävla kontrollbehov att bestämma över andra å en fruktansvärd feg släkt som låter han styra över vem dom ska få träffa.
Träffar ni "DOM" asså hans egna barn, så kommer jag säga upp kontakten med er! Hur jävla funtad är man då som föräldrar och farförälder att gå på hans kommando?
Nä, blir bara så jävla irriterad hur jävla korkade människor kan vara! 👎

Vi har iaf äran att få ha våra underbara töser, och ni som har träffat dom har fått se hur magiskt underbara dom är ❤
Min vinst 🏆, din/er jävla förlust!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Å jag blir så deppig när min tös sover borta, känner mig så himla ensam. Hon är ju mitt allt, va fan skulle jag gjort om jag förlorat henne. Det finns inte på världs kartan bara. Min ängel, min räddning, mitt allt, utan dig hade jag inte levt idag! Tack hjärtat för att du fick mig på andra tankar 💗

Jag vet många säger, passa på nu att ha egentid. Ja men hon tillhör min egentid, å som jag sagt innan: Jag har skaffat henne då är mitt liv med henne. Jag tycker jag har levt mitt vilda liv innan, så inget som frestar mig å då menar jag verkligen vilda. Man hade ALLTID folk runt sig dag som natt, inte konstigt man blivit en ensam varg. Lugn å ro å bara kunna krypa in i sitt eget vrå.

Igår fråga min dotter: Mamma kommer du aldrig kunna bli kär igen? Hm, nej inte vad jag känner nu. Jag vill inte bli sårad igen och ingen ska bestämma över mig eller dig. Skulle du vilja att jag träffa nån då? Ja och nej. Kommer ej ihåg vf hon sa ja men nej var för då skulle han bestämma över henne plus att han inte fick gå på toa före än henne på morgonen för då kunde toasitsen bli varm å då kan hon inte gå för än den har svalnat. Plus att där kommer ju inte vara plats i min säng om han skulle sova över. Sa till henne att där är ingen plats till någon ändå eftersom alla djuren sover där.

Mitt lilla hjärta vad jag vet så kommer jag inte träffa någon för det ligger inte i mitt intresse. Det kommer vara du, jag å djuren. Jag ska försöka göra ditt liv på denna jord så bra jag bara kan, även om jag inte är rik på pengar så är jag rik på kärlek till dig. Vi kommer bråka hundra tusen miljoner gånger, men jag kommer alltid stå vid din sida och älska dig över allt annat. Kärlek är mer värt än pengar! Det kommer du att förstå ju äldre du blir. Ja jag vet, man kan inte köpa en Iphone 6, 7 eller 8 eller ett par Uggs för kärlek men jag vet att du kommer förstå en dag.

Jag vet du har/haft det tufft med alla som redan lämnat och svikit dig, du har inte många i din släkt kvar och du är bara 11 1/2 år. Jag lider verkligen med dig att någon kan såra en sån underbar varelse som dig. Jag skulle kunna göra livet surt för dom, men det hjälper ju tyvärr inte! Det är mig dom ska göra sånt emot, inte dig. Du har inte gjort dom något, inte jag heller för den delen. Å mitt hjärta, jag vet inte hur jag ska göra mer än att ge dig en trygg uppväxt. Vi har det tufft nu men vi kommer att klara det, det kommer bara att ta lite längre tid men det kommer.

Älskar dig mitt hjärta och utan dig är jag verkligen inte hel! Du och jag Nichole, du och jag 💗

Likes

Comments

Va LÄNGE sedan jag skrev, men som sagt jag skriver när jag verkligen känner att jag vill ut med något!

Det gör så ont i mitt mamma hjärta att se min dotter ledsen och sårad på många olika sätt. Som idag kom hon hem och var jätte ledsen för att hon har en "liten" cykel. För folk på skolan retar henne för det, det finns olika längder på folk om ni inte har lagt märke till det! Tror ni att hon tycker det är roligt att höra hela tiden att hon är kort???? Hur roligt hade ni tyckt det var att höra att du är lång, tjock, smal, fattig mm alltid? Varför kan man inte bara få vara barn?

Hon vill ha en vuxen cykel, hon har fått låna min men får absolut inte cykla med den ute i trafiken då hon inte når ner och det känner jag inte är säkert! En "tonårs cykel" hade varit lämpligare men den är väl oxå för liten i andras ögon! Barn tänker inte på konsekvenserna bara på att man ska HA! Samma med att hon BARA har en Iphone 4, ja men snälla älskling jag har inte råd att köpa så dyra saker och jag vill inte gå och betala på en sådan sak hur länge som helst och jag har ingen firma som jag kan ta det på. Varför ska alla barn vara så prylgalna? Jo för att föräldrarna gör dom till det, sluta att ge era barn allt dom vill ha. Hur ska dom klara av det sen när dom blir äldre, ni kan inte bara ge dom allt det är inte det som är kärlek. Ja för stunden kanske! Min dotter får jobba för sina saker, som att hjälpa till i hemmet och med hundarna.

Jag är inte rik, jag behöver också en telefon då jag har fått låna av min pappa. Jag har en bil på parkeringen som inte går att köra då turbon har lagt av, den är inte det senaste (99) men jag älskar den när den fungerar och det är min första bil. Jag har en cykel från Biltema som kostade 1000kr. Jag behöver inga märkeskläder, jag nöjer mig med vad jag kan köpa för MINA egna pengar. Inte fan blir man lyckligare för att man har dyra fina saker, å inte ens håller det längre heller. Jag föddes absolut inte med en silversked i munnen och det gjorde inte min dotter heller. Jag är gladare för att vi föddes med ett hjärta av guld och bryr oss om andra istället! 💗

Tänk på att det kanske inte alla som har det gott ställt och kanske vänder på vart ända krona för att få det att fungera, jag kan erkänna att jag är en av dom. Men jag är stolt att jag klarar mig, fastän jag lever själv med min dotter. Vilket jag inte ser som negativt!

Likes

Comments

Ibland skäms man för att man jobbar i vården, men man får tänka att man finns där för dom boende/patient/brukare mm som en stöttepelare istället! Det gör så fruktansvärt ont i ens hjärta och mår så jävla dåligt när man läser sånt här. Hade folk gjort så här mot sina egna nära å kära, eller tillåtit att andra gjorde så mot deras egna? Hänt mycket i vår kommun på så kort tid nu, vad händer och VARFÖR händer det? 😢

https://www.hd.se/2017-05-05/personal-stal-fran-funktionsnedsatt-under-flera-ar

https://www.hd.se/2017-07-12/kvinna-pa-boende-fick-underlivet-rakat

https://www.hd.se/2017-07-14/skoterska-slog-tillbaka-mot-patient

Likes

Comments

Allt på en och samma gång, och detta ska va min semester. Det är därför jag INTE vill ha semester, jag fixar inte att ha uppehåll från jobb eller fotbollen. Jag mår inte bra av det! Sjukt irriterad för hur folk behandlar andra, man måste själv tänka längre än näsan räcker. Man behandlar folk så som man själv vill bli behandlad! Vart har mänskligheten tagit vägen? Tänk på hur ni själv vill bli behandlade! Jag tänker hellre på andra än mig själv, att dom ska ha det bästa. Sen är jag en som säger vad jag tycker och tänker varför smussla med det, ser inget nöje med det! Kan låta hårt ibland men bättre det än att slicka röv jämt! STÅ PÅ EGNA BEN FÖR HELVETE OCH VISA LITE STAKE!

Ja iaf så har jag fått va ifrån fotbollen 2 veckor igen och nu är det uppehåll, ryggen smällde IGEN! Starkare mediciner så jag känner mig drogad hela jävla tiden och huvudet snurrar som en jojo. Måtte det va bra snart igen, vågar ju knappt hosta för det kan ju hugga till i ryggen. Nej det va inte fotbollen denna gången heller som paja ryggen. Ja, vad ska vi säga om fotbollen? Det har väl inte gått så bra för oss i serien, jävla otur som vanligt alltid mål i sista minuten/minuterna till andra lagen så resultat: Oavgjort. Som en annan ledare i ett annat lag beskrev: TSK/Svalöv är mycket bättre än vad tabelläget visar! Jaja vi får ta nya tag efter uppehållet! Nu har jag hunnit skada min fot med, va irriterad och skulle slänga borsten i golvet men träffade rätt över stor tån och fotryggen. Karma säger jag. Tur jag redan går på smärtstillande.

En sak till som jag blir sjukt irriterad över är att "någon" av mina gamla arbetskollegor frågar mina nya kollegor och vänner saker om mig. Om man nu är så jävla nyfiken så fråga mig själva! Skickade iaf ett mail till denna person: Hej. Vill du nu veta något om mig så kan du fråga mig själva och inte mina vänner eller arbetskollegor! Jag går inte och frågar saker om dig till andra, om jag nu skulle vilja veta något! / Zandra

En tråkig sorg i mitt hjärta har nog börjat närma sig, tror det snart är dags för Zmilla att somna in. Då hon har börjar klia sig så pälsen ramlar av, det är troligtvis hennes mediciner som gör det. Men ska vi forska i det så får hon sluta med alla mediciner och då kommer det gå fort. Det gör så ont i mitt hjärta för hon är pigg, leker, äter, dricker och allt mys. Det är det som gör så jäkla ont att min lilla prinsessa inte har så lång tid kvar. Har väl själv insett nu att det nog är dags för hennes skull. Hon mår ok, men det är klådan som är till mycket besvär för henne och det vill jag inte att hon ska ha. Denna jävla skit cancern kan dra åt helvete! JAG HATAR DIG, FATTA DET!!!!! Nu ska jag bara samla ihop till hennes egna kremering för jag vill bara ha henne och ingen annan. Hon ska stå här hemma i en urna sidan om Linus (min första hund).

I allt detta elände så har jag skaffat nästan en likadan Zmilla som heter Elle, för vår och Kozzans skull. Hon kommer ju inte va Zmilla för hon är min Prinsessa. Detta kommer bli tufft, men det vet jag varje gång jag skaffar ett djur. Att man aldrig lär sig. Elle är 2 år och en riktig gullegris på 2.4 kg som kommer bli 110kg kärlek, precis som alla våra andra familjemedlemmar.

Nu har jag denna veckan kvar av semestern, känns som den mest varit skit tyvärr. Så nu hoppas jag på att dotterns fotbolls cup kommer bli rolig för oss båda.

SEMESTER 2018, håll dig borta från mig tack!

Likes

Comments

Varför är det sån skillnad på äldreboende och LSS? Som ni vet har jag jobbat med både och, men herregud vilken skillnad.
Varför görs sån skillnad på vården i samma kommun? För vi vårdar ju ändå människor men med olika behov.
Vad är det som gör att äldreboende inte behöver betala tex avfallspåsar, toapapper, tvätt och sköljmedel mm?
Medans på LSS boende i samma kommun får stå för sånt här själva!
Jag menar dom som har funktionshinder kanske inte har kunnat arbeta ihop en pension, borde inte dom iallafall få samma som andra människor också.
För man ska väl inte göra skillnad på människor bara för att dom har en funktions nedsättning, dom är väl lika mycket värda som alla andra?
Läkar rond finns på äldreboende varje eller varannan vecka OM man vill träffa en, men vill man träffa en läkare inom LSS boende så får man ta sig ner till Vårdcentralen eller ringa Falck. (Kan ju va olika på olika ställe)
Beror ju säkert på vem man har handlat upp tjänster ifrån.
Samma med personlen, hade man elev på äldreboende så fick man pengar till avdelningen för det men det får man inte på LSS. (Vad jag hört)
Varför är det sån skillnad? Varför är man inte lika mycket värd?
Min egen känsla så känns det som att LSS ligger glömt och gömt någonstans långt in i en grotta, iallafall för dom äldre!

Alla är olika och olika är bra ❤


Likes

Comments

På Fredag blir det derby, Tågarp vs Teckomatorp/Svalöv. Ser fram emot det lika mycket som att jag inte gör det, derby ska vara kul och schysst spel inte massa bråk och skador. Tyvärr finns där vissa som hotat om att dom ska "plocka" folk och skada, är man en trogen fotbolls spelare då? Inte enligt mitt tycke! Min dotter vet inte om hon vill följa med och se matchen, hon är jätte orolig att något ska hända på planen eller henne. Sa till henne att det kommer inte hända något vi är vuxna människor som ska föregå med gott exempel, och inget kommer någonsin hända dig. Vi i laget är som en familj när det är fotboll och du tillhör den familjen så som alla spelares nära å kära, så du behöver INTE vara orolig! Sen tog hon upp från en av hennes matcher, hon spelade med F12 och då va där en tjej som sparkade efter Nicholes lag kamrat. Deras ledare plockade genast ut flickan och hon fick inte spela på några veckor, helt rätt tycker jag. Man kan ju undra vart dom lär sig sånt i från?! Beter man sig så så hoppas jag att ALLA ledare plockar ut sina spelare och visar att sånt beteende inte är acceptabelt inom fotbollen eller någon sport alls! Ja vi får se om hon tar mod till sig att följa med. Jag ser fram emot en trevlig och super bra match med schysst spel 😃 ⚽ 👍 Tagga tagga tagga

Likes

Comments

Jag kan sitta och titta på inlägg, snap mm när andra ser ut att har kul ihop.
Visst ibland blir man lite ledsen för att ingen bjuder med en, bara för att man inte super skallen av sig så kan man ju ändå ha roligt.
Sen kan det ju vara så att bara för man inte har någon partner så passar man inte heller in.
Men sen tänker jag, ä jag är väl för gammal för jag är ju mycke äldre än dom jag har i min omgivning.
Supa skallen av mig har jag gjort alldeles för många gånger och levt riktig jävul, så det känns som att jag har redan gått igenom allt det där och mycket till.
Absolut inget jag saknar och absolut mycket jag INTE är stolt över, men gjort är gjort och nu kan det bara bli bättre. Man kan väl säga att jag har levt ett ganska hårt liv innan jag fick min dotter, och det är väl tack vare henne att jag lever idag!
Jag är väl mer för att hitta på saker som man INTE behöver ha alkolhol i sig, typ roliga aktiviteter som Gokart, laserdom, paintball, höghöjdsbana, zipline (fastän jag har höjdskräck), bubble fotboll, ja massa såna saker.
Jag gillar att leva farligt och älskar att prova på nya saker, men vissa vill väl inte lägga pengar på sånt tyvärr! Finns ju rida på islandshästar en dag också.
Ja där finns hur mycket som helst om man bara vill, men det är ju alltid roligare att göra det några stycken.
Ja jag är en ensamvarg men det betyder inte att jag inte vill umgås eller hitta på roliga saker, sitta och dricka kaffe och göra korsord är inte min grej riktigt det i heller ;)

Likes

Comments

Asså jag vet inte vad som händer med våra magar, min och dotterns. Hon har ofta klödd med sin mage, magknip och nr 2. Så har missat en hel del i skolan pga det och utfrysning. Kan ju vara en nervös mage för det också! Själv trodde jag att jag blev matförgiftad för någon vecka sedan. Vaknade ca halv 5 i natt och hade magknip, illamående och kallsvettningar, fast det var som det va stopp från alla håll. Det är nästan lite jobbigare för då kan man inte göra nåt åt saken. I alla fall så var det bara att gå upp när klockan ringde 7, skulle på SBA utbildning då jag är brandombud på jobb. Fick ju springa på toa flera gånger innan jag gav mig i väg men inget hän de, helt svag i kroppen då jag inte våga äta eller dricka något. Inom Ica och handla någon yoggi men blev en Activia då där inte va något för laktos alls (dåligt). Vidare till utbildningen och kommer in, då har dom dukat upp värsta goda frukosten men våga ej äta. Satt och kämpa med att inte skita på mig inför flera chefer och personal från kl 8.30-15. Det var tufft, så när vi sluta va där en som hade väldigt bråttom hem till sin toa. Tar ändå ca 10min att köra den biten. Kan säga att det va en lättnad att komma hem. Har sovit en stund och trodde det var över, men har fortfarande magknip. Kanske dags att uppsöka läkaren för oss båda 2. Vilket skit snack det blev. Men klöddiga magar är ingen hit. Hoppas den är okej imorgon för då är det dags för Apt. Så idag hoppade jag över fotbollsträningen, vill inte det ska ske någon olycka där 💩

Ja förresten, ni som följer andra bloggar genom Blogkeen. Kan ni läsa allas inlägg? Jag får bara upp på vissa att jag ska uppdatera sidan, men ingen förändring där. Några tips?

Likes

Comments

Usch, jag vet inte vad som händer med mig?! Känner mig hängig, deprimerad, ensam och bortglömd. Det är en skit jobbig känsla, känner inte att jag vill prata med någon heller för jag vill inte besvära någon och vad ska jag prata om liksom. Jag är mycket bättre på att lyssna och ge råd till andra, än att prata om mig själva. Det är väl därför jag har bloggen så att jag kan skriva av mig, mycket lättare för då är det ingen som är tvingad att läsa! Det är inte det att jag inte har någon att prata med för det har jag. Jag vet faktiskt inte vad jag vill och inte vill, jag vet inte vad som händer och vad jag ska göra? Det är som ett stort svart hål som försöker dra ner mig hela tiden, men jag kämpar och kämpar och orkar jag inte kämpa så lägger jag mig för att sova. Jag är en väldigt omtänksam person som tänker på alla andra före mig själva, tänk om man skulle våga tänka på sig själv någon gång. Jag vet ju inte ens hur man ska slappna av bara så hur ska det gå? Varför är det så mycket lättare att säga att man mår bra när folk frågar en? Jo för då slipper man besvära någon som kanske egentligen inte vill lyssna, plus att man slipper berätta varför man inte mår bra!

Ja i alla fall så har jag den turen att jag alltid säger sanningen hur ont det än kan göra, lögner är det värsta jag vet!

Ps idag var det match 3-3 mot ett lag som kom från div 2 å vi som kommer från 4 an så tycker det va helt okej, ja tyvärr fick jag vila ryggen denna omgång också.

Imorgon laddar vi för tösens match med dom som är ett år äldre, Heja "KÅRIS"

Likes

Comments