View tracker

Ja jag får höra en hel del. Många som frågar andra om mig. Jag verkar va ett intressant ämne! Så nu ska ni får er chans, fråga mig om vad ni vill. Nu har ni verkligen chansen att ta det med mig och inte alla andra! Skit löjligt, men så är dagens personer!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Å vad jag blir trött på folk som TROR att dom vet mer om en än vad man själv gör! Hur kan det änns vara möjligt, bor dom inne i min kropp eller?!
Varför bryr jag mig änns? Det är inte jag som mår dåligt av vad jag gör, det är dom. Å hur klarar hon av att spela fotboll när hon mår dåligt? Jag vet, FRÅGA MIG SJÄLV om du/ni vill veta!
Vet ni hur det känns att vara utbränd och ALDRIG kunna sitta ner och bara va, att inte tänka på något alls?

VA, VET NI DET?????

JAG vet hur det känns, för min kropp och mitt huvud håller alltid på med någon sorts aktivitet. Det var svårt att komma på sig själv att aldrig ha gjort det i hela mitt liv, det va som en liten chock. Ska jag vila eller sova så börjar jag alltid att tänka på något.
Ska jag lyssna på musik då sjunger jag med eller nynnar. Har jag inget att göra, då tvingar jag mig att sova eller köra bil.
Kan liksom inte vara i nuet, för då tänker jag nu ska jag inte tänka på något 😒 Sitter jag ner så måste jag göra något, som att pela på mina ögonfransar, naglarna, ja något måste göras.
Är jag på massage eller akupunktur kan jag inte bara ligga där och slappna av, tankar i huvudet och ställa frågor om vad det är? Varför händer det? Vad ska man göra åt det?

Tror det kan vara så att jag är rädd för att känna efter, eller JAG vet att det är så. Jag är rädd för att misslyckas, jag kan själv och har alltid kunnat själv jag har klarat massor av saker själv!

Jaha och hur ska man nu träna för att sitta still, slappna av och bara andas? Jag som ofta glömmer bort att andas 😖 OMG det kommer ju aldrig att gå!
En vän delade denna på FB https://www.facebook.com/lovethelawofattraction/videos/1162509190535885/ (alla kan kanske inte se den, sök den på Google isåfall) det kändes precis som jag, så känns det! Fast nu har det gått så långt att jag nästan aldrig är glad längre.

Så snälla ni, döm ingen! En dag kan det vara DU och då kommer du/ni att ångra att ni dömde någon!

You may know my name, not my story. You may have heard what I've done, not what I've been through...

💔

Likes

Comments

View tracker

Asså jag blir riktigt förbannad! När någon ger sig på min dotter då e d fan krig, jag skiter totalt i hur gammal denna unge e som ger sig på mitt barn! Mitt barn vet om att man INTE mobbar NÅGON, aldrig någonsin! För det har hon fått lära sig och hur det kan sluta för den som blir utsatt för det. Nu handlar detta tyvärr om att hon bestämt sig för att byta fotbolls lag för hon har fler vänner i det nya och att hon har hittat glöden för fotbollen igen. Hon har pratat om att hon velat detta länge, så det är självklart att hon får det bara hon har roligt och trivs. Men tyvärr accepteras INTE detta av alla från hennes gamla lag, då MÅNGA (inte alla) inte kan hälsa på henne fastän hon säger hej först. Detta fick jag även se med egna ögon! Asså hallå detta handlar om barn i 9-11 års åldern! Sen får hon även skickat meddelande till sig: Varför är du Bummer? Det är typ värdelös, besvikelse. Asså vem fan skriver så till en 10 åring som sj bara är 11? Har föräldrarna ingen koll på sina barn? Kolla igenom era barns mobiler ibland så kan ni får se hur dom uppför sig! Alla är inte mogna för att ha en kan jag säga! Min tös sa även ikväll: Mamma, jag kanske ska byta tebax till gamla laget igen så kanske dom inte är sura på mig längre! Nej hjärtat är dom så, så är dom inte värda dig! Du gör det som känns bäst för dig och det du mår bra av! Är man en bra vän så accepterar man ens val också! Och jag kommer inte lägga detta åt sidan kan jag säga!

Inte för att jag tror det skulle hända min dotter, men det finns ju dom som drabbats hårt av mobbing. Föräldrar som kommit hem till en livlös kropp och ett avskeds brev, fy fan att leva med det på sitt samvete! Sj hade jag vänt upp och ner på hela världen om detta skulle drabbat mig/oss 💔 Usch det gör ont i mitt hjärta att se henne så. Men så skönt och se henne så super glad med dom nya tjejerna från Röstånga laget, tack för att ni finns för henne ❤

Så snälla föräldrar, ta ett allvarligt snack med era barn om mobbing och hur illa det kan sluta innan det är för sent!

Likes

Comments

En sak jag har undrat länge nu, kommer nog inte få något svar på det heller.
Ska bara först göra klart för alla att jag absolut INTE har något emot någon som är homosexuell eller bisexuell!
Har lagt märke till att många kvinnliga fotbollsspelare lever ihop med en kvinna.
Kan det vara så att när man ligger i högre divisioner eller spelar i landslaget då är ju fotbollen som ens jobb och man lever ihop med laget typ 24/7.
Kan det vara därför många väljer att leva med en kvinna då man kommer varandra närmare och lever ihop som en familj?
Jag vill inte nämna några namn inom dam fotbollen, men det är ju många som gift sig oxå med sin dröm kvinna. ❤ Härligt om man hittar den rätta!
Jag tycker det är rätt häftigt ändå och rätt praktiskt då man träffas alltid, så ingen kan säga: Nä nu är du för mycket med laget, när ska du ha tid med mig?
Nä men ni fattar vad jag menar. Det är ju inte bara i fotbollens värld man väljer att leva med samma kön.
Men undra om det är lika många män som kvinnor som väljer att leva med samma kön? Eller så är kvinnor bara vågligare att gå ut med det än män!

Likes

Comments

Blir så jävla irriterad på vissa statusar! Om ni nu ska lägga upp statusar på FB om sjukdomar, typ att man ska sätta denna status på sin profil en timme. Vad tror ni att det hjälper egentligen? Ja kanske att folk lär sig något om sjukdomen, men inte fan hjälper det till att komma på något bot. Skänk en summa istället så dom kan fortsätta sina forskningar och göra mer för sjukdomen. DÅ hjälper ni till, inte bara för att ni delar en status! Först då kan ni ge er själv en klapp på axeln!

Samma dom här dela om du har världens bästa barn! Men om man inte dela, betyder det då att man inte tycker om sina barn 😲 Hitta tyvärr ingen bild på det.

Asså på FB så får man tydligen inte göra eller skriva vad man vill. Tex om att man inte får ta bort vem man vill från sin vän lista, för då blir d ett jävla liv och folk tror att man inte vill ha med den personen att göra. Jag tvingar ingen att va på min sida, tycker man inte om det jag gör så kolla inte! Jag blir inte sur om någon tar bort mig heller 😃 Man får lov att bli irriterad på saker 😉

Likes

Comments

Amen lägg av, nu blev jag så JÄTTE nervös. Ojojoj nu e Fredagen den 11/11 här, kl 18.01 är det dags, då startar Svalövs cupen. Vi damer startar den första matchen av hela Svalövs cupen för detta året. Sa innan idag till min dotter att jag inte känner mig alls taggad, men sen när min tränare lägger ut att ikväll smäller det och laget (som vi fått reda på igår) så blev jag as nervös! Sen börja jag tänka på den här insamlingen till Cancerfonden som jag har startat, och som ska va under hela cupen. Då börjar tankarna fara runder på alla jag/vi har förlorat alldeles för tidigt, också börja jag böla.

Glöm inte att lägga en slant eller två i insamlings burken som kommer att stå i Kiosken, ALLT kommer att gå till Cancerfonden! Eller så kan man skänk en gåva med ett sms: BESEGRA 26267 till 72988. Jag HOPPAS verkligen att ALLA kommer bidra med en liten slant. Man kan även följa insamlingen på https://www.cancerfonden.se/insamlingar/svalovs-bollklubb

Många bäckar små 💜

Håll utkik efter denna burk!

Likes

Comments

Som jag även sa till journalisten så är det inte bara jag som tar hand om kaninerna, där är flera stycken som hjälpt till nu när jag varit sjukskriven. Så äran ska gå till dom också!!!!! Men ett JÄTTE STORT TACK till Ronny och hans kolleger som gjort detta för dom äldre och för kaninerna! Det va en glädje att se några av dom boende när dom såg denna gigantiska bur

Likes

Comments

Kollade SBK herrar innan, dom hade träningsmatch och det blev 4-1.
Va 3 spelare som testade från Kågeröd. Asså dom brödrarna Sääski herre jävlar va duktiga dom e. Dom hade ju farten, robusta för att va så små (inget fel i å va liten), kraften i skotten, viljan, snacket (i spelet då), spelförståelsen och temperament. Som dom sprang och prata med sina lagkamrater när där kom spelare i ryggen, vilket håll dom skulle lägga bollen och vilken sida dom kom ifrån. Märktes ju att dom spelat i högre division. Har sett dom innan när dom spelat i Kågeröd, men nu la man mer märke till dom.

Dom 3 spelarna från Kågeröd som testa idag, jag såg deras "talanger" mer idag än vad jag gjort under någon Kågeröds match jag har sett och det är några st. Nu menar jag inte att dom varit dåliga! Men man har liksom haft mest koll på Stjärnan Nicklas Nielsen, han e ju så jäkla bra så det går inte att undvika han när han e på planen!

Jag undrade lite vf dessa brödrar går till ett lag som ligger i lägre division än där dom redan spelar, jag menar dom har ju hur många år som helst på sig att spela. Min tanke är väl lite att dom kan få mer spel tid här och att fler kommer att lägga märke till dom när dom får glänsa lite utan en storstjärna i laget. Men jag tycker dock att dom är som 2 yngre Nicklas Nielsenar, tror dom kan bli något stort om dom bara får chansen!

Så klart måste jag ju berömma hela laget då dom verkligen rulla boll idag, det är ju hela lagets förtjänst till vinsten! Men jag vet att dom som testa idag kommer klä bra i gult, så jag håller tummarna för SBK att dessa 3 väljer detta lag.

En sak till.
Är ju såååååå sjukt nyfiken på vart Nicklas kommer ta vägen, hans pappa å familjen där e ju tysta som muren grrrr. Tror jag kanske kan muta Liselott med choklad.
Läste iaf någon som skrivits på FB sidan Aldrig Fullsatt den 13/10 att han skulle stanna i Kågeröd men va spelande tränare. Jag hoppas ju att han stannar där eller Svalöv för då har man chansen att se han spela, nära och bra ju.
Men ett lag som verkligen skulle behöva honom är ju HIF, d hade varit roligt. Jaja vi får väl se så småningom vart det bär av, helst igår 😃
Önskar er alla lycka till med era val, men komihåg att GULT ÄR FINT 😉⚽

Likes

Comments

Tänk om där fanns ett jobb som man bara kunde gå hem till en "gamling" och bara sitta där och prata någon/några timmar.
Ja jag vet man kan göra det frivilligt men man måste ju ha en inkomst för att kunna försörja sig själv också.
Det ända dom vill är att ha lite sällskap, inte att man kommer dit bara för att städa eller hjälpa dom med något annat som ingår i typ hemhjälpen.
Det finns som sagt hemhjälp men det är ju inte samma sak, det finns inte mycket tid över för något annat än det som står i papperna som SKA göras.
(Knappt för det i heller) Det är tyvärr inte alla som har någon anhörig eller bekant som kan komma på besök, så varför kunde det inte finnas sån hjälp till våra äldre.
Varför kan dom inte få den sällskapen den sista tiden dom har? Ja det finns ju så man kan ansöka om ledsagning.
Jag älskar att umgås med mina "gamlingar" dom blir så glada när dom får berätta om sin tid.

Va på vårdcentralen för ett tag sedan, då va där en dam som satte sig sidan om mig.
Hon frågade om dotter hur gammal hon va och att barn nu förtiden kan ALLT om mobiler och internet. Vi satt där och pratade en bra stund om allt mellan himmel och jord, hon va så nöjd.
Att få se henne lysa upp så bara av att man pratar, det ger mig glädje. Det är sånt här jag vill göra, ge glädje till folk som blir glada av det och ge dom hur mycket tid som helst utan att behöva känna sig stressad!

Haha en rolig sak om denna dam var när vi pratade fotboll och jag berättade vart jag spelade så sa hon: Grattis till Division 3. Det var lite häftigt för hon kan ha varit mellan 80-95 år.
Sen trodde hon att jag var 25 år, ännu bättre 😉
Nej, mer tid och respekt för dom äldre!

Ja jag har ju en dröm till, det är att ha ett eget Djurdagis/Hotell. En stor gård som jag kan bo på och där alla djur är välkommna när matte/husse ska iväg under dagen eller på semester.
Ja jag skulle vilja jobba med sport och ungdomar också, jag brinner ju för all sorts sport och bara att få se denna glädjen hos andra är guld värd!
Utbilda mig vidare för något kommer jag inte göra just nu, skolan är absolut ingenting för mig 😳 Jo om ALLT hade varit praktiskt!

Drömma får man iaf göra, vi alla har väl en dröm. Eller?
Har en fråga till er som läser detta inlägg: Det jobbet ni har nu, är det ert dröm jobb?
Ni behöver inte skriva vem ni är, bara ja eller nej. Om nej, kan ni få skriva vilket jobb som är ert dröm jobb och vad ni jobbar med just nu. Om ni har ett jobb.

Have a Nice day
Själv ska jag utmana min höjdskräck idag, jag SKA göra det!
Man lever ju bara en gång 😉

Här under kommer några länkar jag tycker ni kan titta in på.

Den första länken är min granne, väns dotter, min gamla fotbolls vän (hon är dock inte gammal också tycker jag att hon kan börja spela igen) glöm inte att prenumerera på hennes kanal. Hon ska även rädda mitt liv idag 😉

https://www.youtube.com/channel/UCeJcUwBQsedCjzEsDTROB2g/videos

Denna länk tycker jag att ni ska läsa ordentligt och ge en gåva, jag, min dotter och även min Emelie har gjort det. 50kr är väl inget om man kan rädda någons liv!

https://www.cancerfonden.se/insamlingar/svalovs-bollklubb

Likes

Comments