Varför är det skam att visa ett leende fastän man mår dåligt?
Så känner jag när jag träffar folk som ser ner på en för att man är sjukskriven. Jag försöker undvika folk för att det inte ska gå en massa snack, amen hon såg glad ut så hon är inte sjuk! Hon kan träna, så hon kan inte må dåligt! Hon va ute på byn, det kan man väl inte när man är sjuk!
Min sjukdom sitter på insidan och syns då inte på utsidan, och bara för att man har en depression så behöver man inte gå runt och gråta eller se deppig och sur ut hela tiden. Det står inte i min sjukskrivning att jag ska va isolerad, inte röra på mig, inte vara glad mm. Men just nu känns det som att man bara får ligga ner bäddad och gråta floder för att det ska gälla för vissa!

Jag får sån ångest om någon som vet att jag är sjukskriven ser att jag skrattar eller är glad just den dagen, men man har ju bra dagar och dåliga dagar.
Jag har typ varannan dag nu, och när jag har en bra dag så ska jag göra allt som jag inte orkat innan.
Helt fel av mig, för jag vet att jag kommer må skit nästa dag.
Men när man är van vid att alltid va igång så är det svårt att komma ifrån dom vanorna!

Men varför kan då inte folk unna en att få va glad just den dagen?
Det är okej för vissa att vara sjuk men inte för andra.
Varför denna avundsjuka?
Vad är det för fel på folk nu förtiden?
Det är inte konstigt att folk går ner sig mer i sina sjukdomar och att det tar så lång tid att komma tillbaka, om man nu gör det!

Likes

Comments

Har inte haft mina bästa dagar på sista tiden. Idag tog jag tag i dammsugandet, det va välbehövligt kan jag säga. Trodde jag hade fått ett femtiotal nya husdjur som börja äta upp mig, med det va bara dammråttorna. Genom blöt av svett är man nu, så ska försöka ta mig igenom en dusch. Ser ut som jag inte tvättat håret på evigheter, eller det kanske är så?! Renbäddning får vänta till ikväll för det har jag ingen kraft till nu. Hatar att inte ha den kraft, ork, glädje och livsgnistan jag alltid har haft innan. Depression, ångest och stress är ingen bra kombination, så det är inget jag rekommenderar. Kan ju säga att jag inte har valt det själva!

Likes

Comments

Den här musical.ly som många ungdomar håller på med kan vara jätte rolig men samtidigt farligt. Just nu är där en video som går så här: wash my mouth out with soap (typ), och då har man sett ungdomar som sprutar tvål i sina munnar och till och med någon som har druckit sköljmedel och någon som har ätit tvättmedel. Sen taggar man folk som tror att dom MÅSTE göra detta! Som min egen dotter sa: Jag tänker inte göra det för det jag är mest rädd för i hela världen är att dö! Asså allvar om man nu skulle äta dom här sakerna så kanske det hade varit klassat som mat och inte hygienartiklar?! Undra vad ungdomar ska gå på nästa gång? Ta dessa piller så ser du rosa moln och kan flyga, eller du måste hoppa i säng med den coolaste på skolan för att bli populär, du måste dricka sprit för att ha roligt. Asså för helvete va ärliga mot era barn och berätta dagens sanning. Alla har sina idoler som dom ser upp till, alla väljer inte kloka saker att visa eller skriva ut i sociala medier. Inte ens jag själva. Jag har sagt det innan och säger det igen, ha lite koll på vad era barn håller på med innan det är försent!


VÅGA VA ER SJÄLVA, det är häftigt tycker jag! ❤

Likes

Comments

Har märkt nu flera dagar att jag inte kan slappna av i kroppen alls.
När jag kommer på mig själva så spänner jag käken, benen eller magen.
Inte konstigt att jag vaknar flera gånger om natten med kramp i benen.
Jag försöker verkligen slappna av men det går bara inte, synd man inte blir slim av det bara.
När jag försöker slappna av och kolla tv eller lyssnar på något så sitter jag oftast och pillar på mina ögonfransar, det är typ min avslappnings grej.
Att trycka in ögonfransarna mellan fingret och nageln och gör det lite ont är det desto skönare, plågar mig själv lite.
Men nu funkar inte den metoden heller så att jag ska kunna slappna av tyvärr.
Ska snart träffa min "snacke doktor" och min underbara läkare igen, dom kanske har något knep till mig.

Nästa vecka börjar all fotboll igen, tösen 2ggr i veckan och cup till helgen. Ska bli roligt att titta vidare på hennes utveckling igen.
Min börjar på Fredag, hoppas att jag hittar tebax till suget igen och inte bara för att jag är envis!
Kanske det som behövs för att jag ska kunna slappna av igen.

Ursäkta mina ovårdade ögonbryn 😔

Likes

Comments

Sitter här och blir lite irriterad på mig själva.
Hur fan kan man bli svartsjuk på någon man inte ens är intresserad av?
Asså allvar, vad är det för fel på mig? Been there done that liksom.
Det funkade inte då vf skulle det ens funka nu, men alla lögner (från min sida som jag kan erkänna nu) och svek.
Vi bara sårade andra och varandra. Jag gillar inte ens hans utseende, kläder eller hans sätt, hela han liksom (lite kanske).
Han är inte ens trevlig, jo det är han.
Nej jag vill inte ha någon, jag vill va själv!
Det blir bäst så för oss alla. Orkar inte va svartsjuk, orkar inte bli sårad och kontrollerad igen.
Vågar inte lita på att någon ska va rädd om mitt och Nicholes hjärta.
Men ingen annan ska ha han heller 😉
A gå och lägg dig nu och sluta tramsa om såna här dumma tankar, du bara inbillar dig för att din hjärna ska ha något att syssla med!

Sånt trams!

Likes

Comments

Ja detta är ett väldigt känsligt ämne för många men det måste berättas för era barn, DET ÄR INTE OKEJ!

Ja som dom flesta vet har vi haft en pedofil här i vår by, men dom har tagit han nu.
Han fick 8 år BARA! Min dotter frågade precis om pedofilen fortfarande va fångad? För hon va rädd för honom, hennes kompis kände honom tydligen och hade träffat han många gånger.
Hon hade även berättat att han va jätte snäll då men att hon aldrig i hela sitt liv ville träffa han igen!
Förklarade då för min dotter att hon behöver inte kommer träffa han och att han tycker bara om små pojkar men att det finns andra som tycker om små flickor.
Så nu har vi haft en lektion om vad pedofil är och vad som är rätt och fel, för vuxna har inte alltid rätt.
Som en av pojkarna trodde att detta inte va något fel, för det hade mannen sagt att så gör vuxna med sina barn!
Berättade även att man inte får ta foto på vem som helst, det var därför jag blev så arg när mannen ovanför oss hade tagit foto (vad vi tror) på min dotter och hennes kompisar när dom badade.
Pratade även om byxmyndig, och då säger denna underbara tös: Får man ha byxor på sig då?
Och denna mamma förklarar på ett lättare sätt, att man bestämmer själv om man vill ta av byxorna eller inte och att man har rätt att säga NEJ!
Men man ska absolut inte ha bråttom med detta, det ska kännas rätt med rätt person också kom vi in på blommor och bin.
Men det blev väldigt pinsamt för henne så det la vi ner igen. Hon vet vad det är men vill inte höra 😉
Ja hon är kanske för ung men jag tycker det är lika bra att veta, nu när det händer så mycket skit här och överallt i världen.
Skulle hon bli drabbad så vet hon vad som är rätt och vad som är fel, ingen som ska kunna lura henne!
Dom hör och läser så mycket om allt elände som händer ändå, så därför tycker jag det är viktigt att vara ärlig när hon undrar om saker.
Sen kan man ju linda in det på ett finare sätt. Så snälla va ärliga mot era barn, så dom inte tror att allt är frid och fröjd och guld och gröna skogar!

Likes

Comments

Asså hur svårt ska det va?!
Det är ju bara att ta på sig och ge sig ut att jogga, visst det är jobbigt men det är skönt när det är över.
Ofta sitter jag och tänker, nä nu ska jag ut och jogga eller bara göra några övningar hemma. Men jag får aldrig tummarna ur röva.
Det är alltid jobbigt i början men sen när man väl fått in det i sina rutiner så går det av sig själv. Men varför ska det vara så svårt att komma igång?
Jag har ett löpar band som står här och stirrar på mig, va fan upp och ställ dig på det. Nä det är skönare i sängen!
Eller jag gör det sent, ojdå klockan blev för mycket. Jag vill ha ett mål att jogga till, inte bara runt runt runt.
Det är samma sak som när man ska börja äta bra, allting är inte gott men man vänjer sig vid det mesta.
Allting är en vane sak, men varför ska det vara så JÄVLA svårt att börja?!
Asså jag måste hitta mitt jävlar anammar igen!
HALLÅ, MOTIVATION VART ÄR DU?

Likes

Comments

Då har man fått sin första 40års present. Imorgon är det dags för min första mammografi, fastän det är en hel månad tills jag blir det 😉. Inget jag ser fram emot att få sina bröst sönderpressade mot en kall glas platta och smärta, det är min syn på hur det kommer att se ut och kännas. Men det värsta är nog att man får vänta i hela 10 dagar på svar! Tänk om dom hittar något som inte ska vara där, med min vanliga otur så gör dom väl det. Jag är så jäkla nervös, var och varannan människa har/får ju cancer nu för tiden. Jävla skit cancer! Får hoppas jag kan sova något i natt.

Likes

Comments

Då är det sista dagen på detta året, jaha vad händer nästa år? Jag har inga nyårslöften, det slutade jag med för MÅNGA år sedan det funkade liksom aldrig. Men jag hoppas iaf på ett bättre år än dessa två sista åren, jag vill må bra va mitt gamla glada frisk jag igen. Jag har lite drömmar som jag ska försöka fortsätta jaga, men först måste jag ta mig upp från allt elände. En dag i taget eller snarare en sekund i taget! Idag är verkligen ingen bra dag för mitt inre, så denna nyår ska jag bara ligga i min säng och finnas där för djuren som tyvärr blev ännu räddare för smällare. Va på väg ut för att rasta hundarna nu innan folk börjar smälla. Precis kommit ut och då jävlar smäller det, grannens hund stack och mina sprang in. Grann hunden är hemma igen och mina vägrar att gå ut och sitter och skakar. När fan ska man kunna ta ut sina hundar om man ska få smälla hela jävla dan? Innan va dom inte rädda inomhus, men nu blev dom. Tack så jävla mycket! Ja så det blir sängen för vår del och lyssna på grannens dunka dunka musik, men idag gör det inget för Nichole sover borta och jag ska inte upp tidigt.

Gott nytt år på er så ses vi kanske nästa år!

Likes

Comments

Mitt älskade Landskrona.
Vad har hänt med den fina staden? När jag växte upp där så bodde jag i Pilängen tills jag börja på mellanstadiet.
Man kunde liksom gå hemifrån utan att låsa dörren eller ställa cykeln olåst utanför porten, det va så fint där.
Jag tycker Landskrona är fint på dagen men på kvällen skulle jag inte gå ut själv och speciellt inte på vissa ställen, som det stod i någon artikel nu efter den sista branden. Att mitt barndoms område hade blivit typ som Rosengård. Herre gud, där kunde jag gå själv till och från skolan (lågstadiet) som låg 2 min från mitt hem. Jag kunde vara ute och cykla på alla gårdar där utan att behöva va orolig.
Vi tältade till och med ute på gården. Farmor bodde där tills hon gick bort, och skulle jag inte till henne nu dom sista åren så satte jag absolut inte min fot där ute, jag är livrädd för att va där.
Hade det varit inna jag fick Nichole så hade jag inte brytt mig för då hade jag "kaxat", men nu har man mer vett i huvudet och ett ansvar till Nichole att komma därifrån hel.
Kommer Landskrona bli en fin och trygg stad igen? Tyvärr har jag lite svårt att tro det faktiskt, men jag hoppas. Jag har så många fina minnen därifrån ändå. Kommer lite bilder från ställen som betydde något för mig.

Min älskade GA skolan 7-9, där hade jag roligt å massa jävla hyss för mig. Det va väl här i 9an som allt gick utför i skolan redan. Men jag älskade min skola eller idrotten och rasterna. Anders Stare haha han å jag hade många fighter men han fanns alltid där för mig. Å söta Margaretha Aronsson, fastän man tyckte hon va pain in the ass så va hon nog den bästa läraren.

Tygan, där gick man på massa discon ;)

Vattentornet, va inte min höjdare när vi skulle upp där. Men nere vid stranden där kunde jag vara.

Torget, där hängde man många kvällar när man gick på högstadiet.

Å min älskade friidrott, varför blev jag så "cool" å börja röka å dricka å slutade med detta? Jag va faktiskt duktig om jag själv får säga det. Har många priser som jag kollar på då å då. Tänk om jag fortsatt, kanske kunde blivit nåt stort av mig där.

Här nere gick båtarna till Danmark, dock inte dom som e på bilden. Det blev en hel del turande redan som 13åring. Va fan hade dom ingen koll på åldern då kan man ju tänka nu efteråt. Usch vissa minnen va bra andra mindre bra.

Strand, kära strand. Där har man dansat röven av sig många gånger och på Johns. Ojojoj vilka ställen.

Seminarieskolan, där tillbringa jag 4-6 och det va då jag iaf va i skolan och skötte mig. Glömmer aldrig alla dessa uppträdande i aulan och på scenen ute. Å Kurt-Arne min lärare, han fans där en hel del för mig när jag hade det som tuffast.

Här tog jag min konfirmation, på den tiden gjorde man det för presenterna iaf jag. Det va väl typ bara lägret på Hven som va roligt, men jag kommer så ihåg att jag va såååååå sur för det va ju Disco på Strand när vi va tvungna att va på lägret.

Å, glashuset eller idrottshallen. Där bodde jag nästan, tränade handboll och friidrott där inne. Å kollade massa snygga killar när dom tränade ;)

Citadellbadet tillbringa jag många somrar och när det hade stängt så var det Läktarbadet. Kommer ihåg att man kunde gå upp på fotbolls läktaren så kom man till fönsterna som man kunde se ner till simhallen. D va nice när vissa bada 😜

Ojojoj Gullstrandskolan, usch vad jag hatade denna skolan. Ja idag är den iaf borta.

Bk Fram där började jag min fotbollskarriär som höger back och jag måste säga att vi va faktiskt ett jävligt bra lag, men tyvärr sluta jag som 15 åring med all idrott då det va roligare att festa å röka 😢 Ja som sagt man har många fina minnen från den staden och som ingen kan ta ifrån mig men dom dåliga får ni gärna ta. Varför jag skrev om Landskrona idag va för att jag blev påmind om det när när GA torget brann ner. Där klippte jag av mitt långa hår för första gången och jag fick en karamell ask. Varje dag gick man upp till kiosken å köpte sig en godis innan man sluta skolan. Hoppade även i fontänen där det va torn i som man kunde hoppa till. Det va grejor det. Snälla älskade Landskrona, kan det inte bli som förr?!

Likes

Comments