View tracker

visste ni att man helst ska ha en kudde mellan sina knän om man sover på sidan ? Sover man på sida så belastas höfterna och trycks ihop, vilket inte är alls bra.

ett annat tips är att krama en kudde om du ligger på sidan. trycket över skulderbladen minskar och du har bättre hållning medan du sover, vilket kan bidra till att du inte vaknar och har ont eller är stel över axlar/nacke.
och hur mysigt är det inte att krama en kudde om man inte har någon annan att krama ?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

ibland undrar jag varför jag är så jävla självdestruktiv . Man ska helt enkelt inte dricka laktos produkter när man är känslig mot laktos.. Legat utslagen på soffan en timme med magknip och svullen mage.. varför ska lusten alltid ta överhanden?!

Lär ju inte få för mig att dricka mjölk på ett tag 😂

måste lägga ut bild på mitt o mammas meckande , mest mamma som skruva iofs. Sjukt nöjd ;)

Likes

Comments

View tracker

känslan när det känns som någon kontrollerar allt du gör , ingen höjdare... men idag fick jag faktiskt nog och lättade på mitt hjärta. Hoppas på en lugn tid framöver.

har varit en lugn dag annars , åkte med mamma upp till Hagfors och mormor och morfars grav. sen in till min morbror som fyller år idag !

sen hem och se TV. ligger nu nedbäddad i soffan och ser kalla fakta , riktigt spännande!

önskar alla en fin kväll!

Likes

Comments

tröttaste tjejen i stan har bestämt sig för att sova tidigt ikväll, så här tidigt har jag inte lagt mig på evigheter, men ska bli så skönt att släcka ljuset nu!

under kvällen var mamma här en stund på fika och skruva upp badrumsskåpet ❤ tur man har en så fin och snäll mamma ❤

nej nu måste jag släcka, ögonen går i kors. natti folks!

Likes

Comments

vaknat flera gånger inatt, har det inte varit p g a att jag glömt sätta mobilen på ljudlös, så har det varit drömmar eller törstig. Är trots allt ganska utvilad.

Satt och funderade på tåget hem (perfekta funderar-stunden) , varför blir folk förvånade när folk inte skriver till dem ? Typ klagar att folk är tråkiga som inte skriver mm. men vad fan tror man egentligen när man lägger upp samma bilder på snap varje dag och när någon väl skriver så svarar personen hur tråkigt som helst... (ska nog kolla fb innan jag publicerar det här, så man vet om budskapet når fram😉)

Hoppas ni har det bra ute i stugorna och att ni orkar släpa er igenom denna måndag!

Likes

Comments

ibland är vi väldigt skumma i familjen , skojar om allt möjligt..
imorse stod i alla fall min syster och stekte bacon till frukost, det var när detta skulle serveras som min mamma kom på värsta skämtet :

vet ni varför gris honor har en flärp vid underlivet?
- för att inte pissa på fläsket...

verkligen ingen skrattade, utom mamma då, som får värsta åsneskrattet.. ska fånga det på ljudfil nån gång så ni fattar vad jag menar. Då började faktiskt vi andra skratta , för mammas skratt är verkligen sjukt kul 😂

annars har det varit en lugn dag för mig och Tezz. lite TV tittande , städat lägenheten , lagat mat och bara slappat❤ såna dagar behövs!

imorgon är det skola för skrutt, så bäst att ställa klockan!

hoppas mina kära läsare haft en bra helg!

Likes

Comments

En sak är då i alla fall jävligt säker, det skulle behöva läggas betydligt mer pengar inom sjukvården...

vet inte vilket ord som beskriver känslan bäst, frustration , ilska eller hopplöshet. Skulle nog kunna vara en kombination..

känns riktigt tråkigt att man ska behöva vara näst intill döende innan man kan få hjälp...

ska man vara positiv så kan man ju konstatera att det bara kan bli bättre !

Likes

Comments

eftersom jag är diabetiker och dessutom är kost intresserad så försöker jag experimentera vad det gäller kost och hitta nya alternativ.

Nu när det börjar nära sig juletider så är risgrynsgröten typ ett måste, därför vill jag nu lyfta Keso, vilket jag ersatt risgrynsgröten med. Risgrynsgröt är galet mycket kolhydrater. Keso är dessutom jävlkgt gott!

Jag själv använder keso till väldigt mycket, t ex istället för glass/grädde till våfflor. Tonfisk och keso till lunch middag. Keso och frukt/bär till mellanmål.

så testa gott folk om ni inte redan gjort det !

(lånad bild)

Likes

Comments

Vilken otrolig tur jag har som har världens finaste i mitt liv. Den där lilla tjejen sprider så mycket kärlek och glädje. Inte bara till mig och familjen , utan även andra människor! Så snäll, smart och omtäksam!

Idag har vi haft en slappar förmiddag, sedan grejat hemma. Tezz var faktiskt duktig och fixade kattlådan idag, vilket hon tidigare hittat typ 100 anledningar till att inte göra ;)
Sen bar det iväg hem till mamma för middag och TV mys. resulterade i att vi sover över inatt. Att va hos sin mamma är nog bland det bästa som finns 😉

Imorgon (eller idag, är ju efter midnatt) ska det bli en Tezz-dag. Då är det hon som ska få bestämma vad dagen ska innehålla , vad vi ska äta och on vi ska se film/ TV mm. Kommer garanterat bli en toppen dag! ❤

Likes

Comments

idag är ingen bra dag att vara Alexandra. När jag vaknade imorse så hade jag ingen aning om var jag befann mig , trots att jag sov i sovrummet 😄hur vimsig får man vara ?!

Efter att ha lämnat Tezz i skolan var det bara hem och lägga sig, sova några timmar. Blev tyvärr bara hängigare . Sen iväg på möte , där gick det bara bra. Skolan gick däremot sämre, för de har verkligen ingen koll på nånting. Så tröttsamt verkligen , men det löser sig !

nu ligger man trött och febrig på soffan. känner hur käken verket och bara längtar efter att få ta mer ipren...

för att lyfta något positivt så har jag och Tezz klätt granen. Tur man har en ivrig dotter när man själv är trött och seg i kolan.

Likes

Comments