När man skickar ett långt meddelande som är kärleksfullt och får svaret :
detsamma ❤
Då vet man att man har en smart kille, han svarade samma ord men väldigt förkortat , men romantiskt;  de vette  fää-än 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ligger och lyssnar på musik . Den här låten känner jag igen mig i, såå mycket.

Man har liksom det där man alltid drömt om. Men ändå dras man till något annat.

När man väl släpper den där tryggheten alltså, blandade känslor.  Men när man väl står på egna ben , gör sig själv lycklig,  då finns det inget som känns så rätt som det valet att släppa tryggheten. livet är för kort för att det bara ska funka ! Man ska va lycklig!

Likes

Comments

Idag är jag oerhört tacksam över att jag har snälla grannar!

Jag kom ju som sagt inte åt min tvätt i maskinen igår eftersom strömmen bröt Trodde första tvättid var kl 8,; men var tydligen 7.. Så det var ju tur att jag vakna 06.44 och såg från mitt fönster att det var någon nere i källaren vid tvättstugan!

slängde på mig bodyn som jag hade igår (knäppa den han jag inte ens ) och drog på mig tights och sprang ner till tvättstugan. Där trodde jag att jag gjorde ett smart val igen :
eftersom program inte går avbryta  mitt i, men att det  kanske är reset när maskinerna stänga av p g a ingen eltillförsel så kanske man kan vrida programmet till neutralt innan man trycker på power-knappen.. funkade inte!
Man var tydligen tvungen att tvätta klart ändå. Till min stora glädje 2 minuter på första,  9 minuter på den andra ..
kände mig hur stressad som helst eftersom den som skulle ha tvättstugan på morgonen hade hängt flera kassar utanför. .När mannen väl kom så drog jag till med en vit lögn (så rädd att få skäll 😂):
min pojkvän kastade in kläderna sent igår och strömmen bröts , så kunde inte få tag i min tvätt! sorry!

mannen bara log och sa att det inte var någon fara,  så jag skyndade mig och sprang glatt från tvättstugan. .

Nu ska jag försöka somna om. Får väl se hur det går,  katterna verkar ha bestämt att morgonens aktiviteter ska påbörjas!

Likes

Comments

Alltså jag tyckte att jag var extremt smart som körde över tvättiden lite, visade sig strax efter 20.00 att jag inte alls är smart. . maskinerna stängde av sig, och fast i dem är mina kläder! Lagom surt om man säger så...Bara be till högre makter att maskinerna funkar innan första tvättid till morgonen 😂


#panikensominfinnersig


Nu blir det i alla fall sova så man orkar upp kl 7.


over and out /Laxen

Likes

Comments

Idag har jag varit effektiv som få! pluggat både det ena och det andra (affärs juridik och matematik) , städat lägenheten,  tvättat kläder och diskat. Kan erkänna att det blivit en del tv-tittande också 😉

tänkt på en sak vad det gäller tvättande , underkläder är det bästa att tvätta, i alla fall mina.  De är typ torra lika fort som man tvättat dem 😂hahaha

tittade nyss igenom tv-guiden, ingen glädjande nyhet tyvärr, så lär ju bli plugg större delen av kvällen,  vilket är bra iofs.
Nu ska jag passa på att slappa en stund innan jag måste ner till tvättstugan igen .

ciao!

Likes

Comments

Idag har jag haft mysdag med världens bästa tjej! På morgonen gjorde vi oss i ordning och drog till Karlstad,  där blev det pokemonjakt och thaimat innan vi köpte lite fredagsmys!

hittade en film till min andra hälft när vi letade film till Tezz. Så nice alltså!

Nu ligger jag utslagen i sängen.  Så trött efter en mils promenad idag,  massa plugg och massa tjöt på en tv.  tur den går att stänga av iaf; )

natti mina fina

Likes

Comments

imorse höll jag på att sätta i halsen när jag lämnade Tezz på skolan. Eftersom hon först är på fritids så får man gå igenom klassrummet.  Veckans bokstav är S.  Men vad är det jag läser på lappen med alla s-ord?

Jag blev typ chockad! Är de liksom inte för små för att prata om sex ?

funderade en stund och kom på att sex även är en siffra 😂

konstigt att man alltid tänker snusk i första hand!

Likes

Comments

Efter att ha kommit hem från mamma igår så blev det popcorn och lite tv-tittande.. När Tezz somnat så kollade jag lite mer tv. Det som slog mina tankar är att jag inte ens minns vad jag såg, typ lite skrämmande... 25 år och redan så dåligt minne?!

Nu sitter jag på stationen igen,  typ standard-bloggplatsen ☺ sista skoldagen för Tezz den här veckan.  (ska bli skönt med sovmorgon imorgon)
så himla kallt på morgonen nu, stort ogilla! Jag var nog katt mitt tidigare liv, ligga framför en varm brasa är mer min stil !

strax åka till Sunne för att göra  mitt andra prov i kursen.  Ska bli så skönt att få det överstökat.... Med tanke på prov så är det därifrån jag fick lite självförtroende-boost. senaste inlämningen fick man högsta betyg på, och igår vid 23 tiden knäckte jag äntligen koden om ett område inom matematik som jag inte förstått innan. plugga sent på kvällarna verkar va min grej. problemet kan dock vara att jag fattar när jag är trött, men att det brukar gå över efter sömn 😉

önskar alla en godmorgon där ute i höstmörkret

btw . visste ni att jag äter oliver varje dag

Likes

Comments

En fråga jag ställt mig själv många gånger... Tyvärr ger man nog oftast mer tårar än vad en person är värd... Sitter och funderar över folk som sårat mig djupt och sår som aldrig kommer läka ..

samtidigt som man blir väldigt ledsen, så är det på något vis stärkande att veta att man tagit sig igenom dessa svek, och man kommer kunna ta sig igenom kommande.

Likes

Comments

Det var det taket! Skönt att det inte är väldigt kallt och snöigt !

Nu lär ju inte huset bli sålt iaf !

Likes

Comments