.
Header

I samarbete med desenio.se har vi fått en en tavelvägg i vårt sovrum! Jag blev så himla nöjd! Har även fått äran att dela med mig utav en rabattkod!

Koden ”ALEWEO” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 4-6 Juli. (gäller ej Handpicked/ramar.)


Desenio.se har så SJUKT snygga posters till bra priser. Det finns verkligen någonting för alla.

Jag tycker det är så fint att blanda ramar när man gör en tavelvägg. Därför använde jag dels klassiska svarta ramar, klämmor och en Moeberam (uppe till vänster) som inte har något bakstycket! Älskar den!! Du kan välja fritt vad du sätter i den, utan att behöva tänka så mycket på storleken. Pressade blommor skulle vara superfint!

Du hittar alla deras ramar HÄR.


(Postern som det står Brednoret på kommer från mapiful.com)

Vad tycker ni om tavelväggen? 😃

Ha en fin dag🌷

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Man måste ju bara älska leksaker som både är fina att titta på och roliga för barnen att leka med, älskar denna fina träleksak som kommer från lexnell.se 🎈Albert älskar den.

Just nu får du 15% på hela sortimentet om du uppger "aleweo15" i kassan! Gäller fram till midnatt på söndag!

Happy shopping!

I samarbete med lexnell.se ⭐️

Likes

Comments

Goddagens!
Igårkväll klickade jag hem denna underbara Sänghimmeln från ellos!

Ska bli spännande att sätta upp den. Vi har ju snedtak i vårt sovrum så det kan nog få bli lite nödlösningar. Jag har sett de som satt upp sin i snedtak men alla jag sett har haft huvudändan mot den längsta takhöjden, vår säng står på tvärsen! Hoppas det blir bra iallafall! Den är så drömmig!!
Ha en fin dag!☀️

Inlägget innehåller affiliatelänkar🌱

Likes

Comments

Albert är inte förtjust överhuvudtaget att sova i sin spjälsäng. Han sover i våran säng och har gjort det rätt länge nu. Så varför ha kvar det gussriset i hans rum? Jag tog in nästa säng istället!

Denna fyndade jag för 150kr och jag älskar den. Funderar på om den ska målas eller inte men den får nog vara som den är tillsvidare iallafall, den känns så rätt mot de moderna färgerna. Benen ska kortas bara, den känns lite hög? Hur som helst så hoppas vi på att Albert ska tycka denna säng är lite roligare!

Vad tycker nu om sängen? Målas eller icket målas?

Trevlig midsommar!☀️

Likes

Comments

Älskar djurtavlor i alla dess former! Titta så fint det blev 🙌🏻
Igår hade vi barnvakt och var på Håkan Hellström konsert! Vi hade superkul och är rätt slitna idag haha.. Nu saknar vi ihjäl dock oss efter lilleman som har det superkul hos moster @baravickan !

Postern till vänster hittar du här, den till höger hittar du här!

Likes

Comments