.
Header

Har haft en fin gammal lampfot i guld som bara stått och väntat på sin plats, jag gillade den inte riktigt utan lampskärm! I helgen kastade jag ut mitt gamla blombord som varit sängbord ett tag och ställde dit en av mina gamla ullkardarbänkar och blev direkt i behov utav en lampa. Jag satte på en lampskärm från Ikea, blev helt ok!
Så nu står den där, med en gammaldags kontakt och är därför helt obrukbar haha... men den har iallafall en plats🙄😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt skåp har fått flytta in i sovrummet. Egentligen inte min färg men jag måste nog erkänna att börjar gilla den mer och mer, iallafall mot den mörkblå väggen! 300kr fick jag betala för det, fynd!

Likes

Comments

Idag har jag fotat Albert lite! Förra året gjorde jag också en liten höstfotografering och tänkte försöka ha det som tradition. Är så tacksamt att fota med nya objektivet alltså🙌🏻

Likes

Comments

Visst finns det ett fenomen som kallas rea-buffert? Ni vet dom där slantarna som egentligen inte finns men magiskt dyker upp om man kommer över ett rea-fynd! Även kallat "jag måste passa på-pengen".
Ellos har mid season sale!

här kommer tre rea-favoriter dit min peng vill gå.

Mörkgröna sängkläder från dirty linen i tvättat linne, en trendig knopplist och en snygg stol!


Här // här // här
Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Likes

Comments

Den större korgen fyndade jag för ynka 50 kronor på loppis och den lilla är ett arv från min snälla syster. Jag älskar dessa varma härliga saker som gör rummet personligt och hemtrevligt! Bänken är en gammal ullkardarbänk som jag via en efterlysning på facebook fyndade. Tänk hur damerna satt och arbetade på dessa bänkar!💭


Likes

Comments