Välkommen! Jag heter Susanna och är konstnär, illustratör och passionerad kreatör. Jag arbetar med många olika uttryck och tekniker men den gemensamma nämnaren i allt jag gör är passionen att uttrycka mig kreativt. Det är känslan och idéerna som driver mig framåt och utvecklar mitt skapande. Frilansar och studerar till inredningskonsult. Har du en idé du vill ha förverkligad, tveka inte att höra av dig. Jag kan tex hjälpa er med illustrationer, målningar anpassade till era önskemål, omslag till böcker och skivor. Ni kan även köpa eller hyra min konst till inspelningar, inredningsprojekt och offentlig miljö. Alla bilder är tagna av och tillhör mig, och får ej användas utan mitt skriftliga tillstånd! Innehar F-skatt. kontakt: aletheia.products@yahoo.se (please use google translate to read in your own language, i love to talk to my readers :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är så sjukt kul att måla på hud, är ju nästan så jag får lust att testa att tatuera. Men än sålänge leker jag på min egen ;)
Det finns en tatuering med strumpeband som håller en tatueringsmaskin, tycker bandet är bland det snyggaste som gjorts. Klockrena färger och detaljer, så inspirerad av den gjorde jag en snarlik på mig själv med smink och vit penna. Vad tycks?
Nån som vill ha en tatuering eller kroppsmålning till speciellt tillfälle får gärna höra av sig, så kan jag få öva på nån annan ;) 

Likes

Comments