Hola Mi Gente!

Så Idag har jag varit i skolan och gjort min plikt som gymnasieelev. Kanske inte det roligaste som finns men en har ju tur som har så fina klasskamrater i sin klass Det blir ju lite lättare att klara av skolan när en har dem där med en <3

Hade bara två lektioner och en som va inställd så hade en lång håltimme mitt på dagen efter lunch, Den spenderades med att shoppa lite på stan!

Efter skolan så drog jag och några kompisar ner på stan igen för att kolla lite fler butiker. sen lämnade jag dem för att sätta mig på Espresso House och fika lite innan min teorilektion på körskolan börjar vid 17:00! så tog en vegansk wrap och en White Mocca Latté! Har skrollat igenom lite av mitt Tumblr flöde innan jag bestämde mig för att skriva detta inlägg!


Hade gott alla!

// Alessio.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så har jag inte gjort så mycket, mest chillat hemma med min lillebror. Dagen började med en kopp kaffe som alltid! älskar verkligen kaffe och har nästan blivit beroende av det haha!


Man får se till att ta vara på de sista sommardagarna nu innan skolan börjar och hösten smyger på oss! bara sitta o njuta o andas in de sista varma brisarna för sen blir det jacka o mössa!!!


Kram<3

Likes

Comments

Denna dag började med att jag var ute och gick en promenad på en timme ungefär.!! Det var väldigt trevligt att bara vara ute i den sköna värmen som vi haft här dem senaste 2 dagarna.

Efter det så åkte jag och far min in till stan för att handla lite småsaker och självklart så vela ju jag övningsköra hem (😂), låt mig påminna er att jag ej kört bil på kanske ett halvår så va definitivt ringrostig i mitt körande!

Och som rubriken lyder så var jag lite mer ringrostig än vad jag själv trodde så råkade nästan krocka 2 gånger under dem 50 minuter det tar att köra hem till oss!! Tycker nästan synd om far min att han inte tog lugnande innan han överlät ratten till mig haha!Hursomhelst så kom vi hem säkra och oskadda,och det är ju det viktigaste!

Kram <3


Likes

Comments

  1. Förbered dig: Det är väldigt viktigt att man förbereder sig! Se till att du har pennor och sudd, har du dator så se till att den är laddad och att ta med ta laddaren i väskan. Det kan även vara bra att se till att du fått rätt schema.så du vet vilken din första lektion är!
  2. Välj rätt outfit: Att välja en outfit efter lovet är otroligt viktigt om du vill passa in bland alla andra och om du ska kunna känna dig minsta lilla självsäker, se cool ut, om du ska kunna klara av terminen så måste du ha bra kläder, då kommer de coola tycka om dig och då kommer det gå bra för dig socialt.
  3. Se till att pengar finns: Det är oxå viktigt att ha pengar för att du ska kunna hänga med de populära, det är ofta som dem vill gå till typ kiosken eller om skolan ligger mitt i stan kanske de vill shoppa på rasten, så se till att ha en bra stadig ekonomi, om inte annat be dina föräldrar om pengar.
  4. Sov: Se till att få din skönhetssömn, utan sömn finns det ingen chans att du kommer orka vara den snyggaste i klassen under första dagen.
  5. Makeup: Se till att du tar din tid att sminka dig på morgonen, helst skulle det vara bra om du klev upp tidigare än vanligt så att du har tid att sminka dig. Smink kan ta allt från 10-45 min vanligtvis så ha god tid på dig så att du inte behöver ta en sen buss eller springa.
  6. Va I Tid: Det finns inget värre en den skam som du kommer få om du är sen till skolan, du kommer att ses som slarvig och oansvarig.
  7. Ha en ATT-GÖRA-LISTA: Att ha en att göra lista över dagen är väldigt bra sak, planera upp hur din dag ska se ut, se till att du har tillräckligt med tid att göra det du måste.
  8. Klaga inte för mycket: Att klaga på saker och personer under första dagen är inte det bästa du kan göra under första dagen, det sänker bara humöret för andra runtomkring, se till att ha en bra aura och karma
  9. Smöra för läraren: Ge lite smicker för läraren så att du är på deras bra sida, det blir inte lätt för dig om en lärare inte tycker om dig, du behöver inte ens gilla läraren men se till att ALLTID ligga på deras plus-sida. Det kan komma väl till pass sen om du hamnar i en situation där du kanske är i trubbel så kanske läraren kan rädda dig ur det hela.
  10. Ha en bra dag: Kom ihåg att inte ta livet för seriöst, utan ha kul, lev lite. Häng med dem du vill och gör det du vill.

Likes

Comments

asså hej alla ja asså nu var det ju ett tag sedan man uppdaterade här man har fått feeling igen så får väl se hur länge det håller i sig haha aja bye puss <3333

Likes

Comments

Hej på er :)

Nu sitter jag uppe på mitt rum och försöker att packa klart inför dagen resa om några timmar. Ska hem till min mor i en vecka och jag försöker alltså just nu o packa men är lite svårt när man båda har Snapchat som plingar och Spotify som dunkar ;)

Xoxo

Likes

Comments

Tja tja bloggen, 2009 här!!

Nu sitter jag hemma hos Cornelia, där har jag ätit pizza och tårta! Där kommer jag även sova inatt, för klockan 5 skall vi åka från Sandviken och då bär det av till HOLLAND!! WOOHOOO!!🇳🇱😍

Imorgon kommer vi att flyga till Amsterdam för att sedan åka till Delft för att få en guidad tur! 🌈

Taggar livet nu asså!!
Har börjat vlogga nu oxå så det kommer en vloggvecka kommandes nästa vecka :)

Hoppas ni alla har det bra så hörs vi inom kort!

Likes

Comments

Hello på er <3

OMG Im like so sorry for not updating you know? Lixom ibland i livet, då får man sånna här "dippar". Och då kan en ju inte skriva lixom! You dont can do the skriva när you have the dipp så att säga. Hursomhelst så ska det väl förhoppningsvis bli lit förbättring på D. Puzz o kramisar // Alessio

Likes

Comments

Hejsan, länge sen sist, jag har iallafall nu släng ihop ett Collage på kläder som jag tycker ser bra ut på killar som mig själv. :D

Så det första collaget är ett säkert kort för många. En enkel baseball tröja med svarta Converse och svarta jeans. Det är en stil som funkar alla årstider. Det är en outfit som funkar när man inte vill se uppklädd ut men vill vara lite Fancy.

Andra looken är en stilren höstig outfit som funkar de flesta killar, enkla svarta Converse, tunt stickad grå tröja och mörkgrå sjal. 

Den tredje looken är en "mysoutfit". Det är en outfit som man kan ha hemma under typ en mysdag när du inte behöver gå ut under dagen 


Look 1: Byxorna , Tröjan , Skorna

Look 2: Byxorna , TröjanSkorna , Sjalen

Look 3: MjukbyxornaTröjan , Sjalen , Mössan

Likes

Comments

Hej <3. Har varit o shoppat på stan hela dagen, är såå trött.

Var på bl.a. Bodyshop, H&M, cubus, Tinzimara, Kicks och Lyko. Vart inte så mycket saker, endast en tröja från H&M och lypsyl från Babylips <3

Likes

Comments