View tracker

Denna veckan har varit skit jobbig, hade ett stort psylologi prov igår vilket jag har pluggat på väldigt mycket! Jag har mått ganska bra denna veckan förutom att jag har haft grova humörssvägningar.

Veckans bästa..
kommit igång med träningen!
Jag har varit sjukt effektiv.
Att provet är klart!

Veckans sämsta..
• Provet.
• Humörssvägningar
Vart skit stressad
Druckit för mycket redbull!

Efter den här intensiva veckan är de underbart med helg! och det ända jag skall göra i helgen är att jobba några timmar sen skall jag bara sova (kanske plugga lite) och träna såklart!

Dagens planner är bara att dra till gymmet nu när jag kommer hem sen kommer pappas tjej hit så blir väl bara en myskväll med familjen! Tror det blir kondition idag på gymmet, samt lite intervaller!! Ha en trevlig helg!

Du är grym!!

Min fina älskling!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tänkte dela med mig av en text som är tagen från Malin Åsenlund hon har skrivit dem här texten så bra och det stämmer så äckligt bra!

Kära samhälle. Vad gör du med oss. Vad gör du med våra tjejer.

I 15 års ålder hade jag kläderna på mig när jag sov med min pojkvän. Jag var ju äcklig. Det var ingen som sa det. Men så fick du mig att känna. Äcklig i min unga, silkeslena kropp.

När jag blev 16 viskade du i mitt öra att jag var för tjock. Att min mage inte var tillräckligt platt och mina höfter för stora. Du viskade ord som sa att mina bröst var för små och mitt hår för kort. I början viskade du ömt i mitt öra. Men tillslut blev du så arg att du spottade när du skrek varför.ser.du.ut.sådär.

Jag hörde nog att du en gång sa att jag bör se varje man som ett hot. Varje kille som jag mötte på gatan kunde på en sekund beröva min frihet. Ta en del av mig. Du hade en hel föreläsning om hur jag borde hålla nyckeln beredd i min knytnäve, att jag inte ska gå för utmanat klätt. Du berättade att jag skulle välja upplysta större gator om jag gick hem själv på natten. För det var ju mitt fel om något hände.

När jag fyllde 17 så vet jag också att du tänkte på att jag måste ha toppbetyg för att komma vidare. Du skrattade kanske till och med när jag fick C på ett prov och jag lärde mig att skämmas. Skämmas över mitt F i matte "men Malin, du måste ju plugga hemma" sa min lärare en gång. Och jag pluggade, och pluggade och pluggade. Och jag fick F. Igen. Då hånskrattade du. Och jag Jag ville bara gråta.

När jag var 18 fnös du åt mig. Du fnös för att jag inte hade ett jobb vid sidan av skolan. Du fnös för att jag inte tränade tillräckligt, för att jag inte åt rätt. Du fnös när jag gick till skolkuratorn med huvan för mitt huvud. För måtte ingen få reda på det. Du lärde mig att skämmas.

Och jag vet. Jag vet att du gav mig en stressrelaterad sjukdom som jag förmodligen kommer att ha med mig livet ut. Du stressade sönder mig. Du knäckte mig. Jag gick av på mitten. Du stressade mig och jag rasade. Ner i det svarta och ner minus 9 kilo på vågen.

När jag var 19 så vet jag att du tänkte att jag skulle jobba. Och jag jobbade. Jag hade två jobb. Steg upp fyra på morgonen och kom hem sent på eftermiddagen. Jag jobbade julafton, nyårsafton och nyårsdagen. Och alla andra dagar. Jag åkte runt i hela Dalarna och jobbade. Jag jobbade och jag jobbade. Samtidigt som jag skulle ut, va social, träffa nya vänner och le sådär charmigt åt alldeles för fulla killar.

Tills det sa stopp. Jag var 20 år och jag var inte lycklig längre. Hela min tonårstid har du sänkt mig. Förminskat mig. Gjort mig till något mindre.

Och jag fyller snart 21. Och jag vet att du inte kan hjälpa mig med en lägenhet. Att hyra en lägenhet är nog bara att glömma. Ännu mindre att köpa. Då krävs det jobb och pengar. Jobb där man ska vara 21, ha minst 25 års erfarenhet och helst en utbildning.

Kära samhälle. Vad gör du med oss. Vad gör du med våra tjejer.

Nu tycker jag att det är dags att vi ber vårt samhälle hållakäften och låta oss vara! Vi är starka tillsammans!!

Likes

Comments

View tracker

Buona sera!

Inatt var en skit natt, kunde inte sova alls pga tankarna kom ikapp mig! Vred och vände mig i flera timmar, så det var riktigt segt att behöva gå upp vid 9 tiden idag!
Idag har jag haft grymt mycket humörs svägningar, har vart allt från ledsen till glad och allt där imellan!

Blev ingen träning igår och inte idag heller, vilket kommer ta på mity psyke. Men man ska inte träna varjedag så detta är faktiskt en bra utmaning för mig! Känns ändå jobbigt att avstå från dagens pass, men aja får ta igen det någon annan dag.

Dagens bästa!
•Chillat i princip hela dagen.
•Inte pluggat ett skit!
•Unnat mig god saker.

Dagens jobbigaste!
Att jag inte kunnat träna.
•Söndags ångest.

"Take a deep breath. It's just a bad day, not a bad life"

Så gamal bild på mig och min kusin wilma samt vår bästavän Dennise!!

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag för att jag skulle dra iväg och jobba började 09:00-12:00! Sen har jag vart med min kusin och nu har vi en myskväll bara!

Idag har jag mått riktigt bra! Inga tankar som förstört dagen eller något annat heller! Jag känner mig lyckligt lottad att ha en så underbar kusin och bästavän, Wilma som jag tillbringar typ varje helg med haha!!

Till sommaren blir jag 18 så jag och Wilma sitter och plannerar vad vi kan hitta på i sommar!!!
Det ända som är plannerat än så länge är att jag ska följa med Wilma och hennes föräldrar utomlands, det lutar lite mot Grekland så det är underbart!!
Så nu taggar vi inför en underbar sommar!!

"Travel is the only thing you buy, that makes you richer"

Likes

Comments

Idag tränar många för att samhället säger till dig hur du ska se ut, Men detta är inget annat än sjukt, man ska träna för att de är kul eller för att må bra! Tyvärr är det inte så idag, och det är inget annat än hemskt. Världen är tyvärr helt sjuk idag, du är fin oavsätt om du har mer fett eller mindre fett! Det spelar ingen roll, träna för att du vill det eller för att förbättra din hälsa! Ha inte groteska mål som handlar om att du ska vara modell smal för du kommer inte må bra av det! Jag fastnade i den sitsen själv för några år sedan och du kommer inte må bra för att du tränar ihjäl dig och får modell kroppen. Det är inget fel med att träna mycket men träna hälsomsamt!! Ingen kommer att bry sig om du är tjock eller smal, mår du bättre av att träna så är det jättebra forsätt träna men hetsträna inte pga av att vårt samhälle säger de.

Du förtjänar bättre än vad folk tycker om dig, Älska dig själv för den du är och skit i vad andra tycker!!

Få inte ångest bara för att du äter chips ibland! För oavsätt om du tränar eller inte kan du unna dig något gott, för du är fin precis som du är!!

Likes

Comments

Fredag!!

Så väl behövligt med fredag känns riktigt skönt att det är helg! Dagen har varit rätt kaos asså, en hel del drama som har hänt men det mesta verkar har löst sig vilket är skönt! känns bra att börja helgen utan den skiten!

Annars har dagen vart bra var i skolan idag, underbart att vi slutar 10:55 varje fredag! När jag kom hem vid 12 tiden träffade jag mormor och hade lite mys med henne! Så kom väl hem vid 14 tiden, sen efter de har jag inte gjort så mycket!!

Nu funderar jag på om jag skall dra till gymmet och köra ett lungt pass med lite kondis och kanske bara lite lite mage för jag älskar det! Får väl se hur jag gör. Imon har jag inga speciella planer ska jobba & sen skall jag dra till min kusin och ha myskväll!
Ni får ha en forsatt trevlig helg!!

"Träna för din egen skull, inte för andras skull"

Du är bäst!!

Likes

Comments

Idag var jag hemma från skolan, så jag tog en behövlig sovmorgon till kl 10! sen kom mamma och hämtade mig och vi drog till gymmet! Vi har precis kört klart ett gött Ben & Rump pass! Det gick skit bra, är verkligen helt mör i kroppen efter dagens och gårdagens pass! så skönt att äntligen vara tillbaka efter 1 veckas uppehåll. Kom nys hem var förbi morfara grav lite fort och lämnade en liten grej där!

Idag mår jag faktiskt riktigt bra, inga tankar utan allt känns så bra, kanske är för att jag vart upptagen hela dan och inte hunnit tänka! Får se om detta håller i sig resten av kvällen men det hoppas jag!

Dagens pepp!
"Take risks. If you win, you will be happy. If you lose, y
ou will be wise"


Likes

Comments

Dagens planner och tankar!

Dagen började bra, först hade jag ett argumenterande tal i Svenskan vilket jag tycker gick bra men efter lunchen gick bara allt utför. Känner mig oönskad i klassen, tror knappt någon märkte att jag gick hem. Så idag skiter jag i idrotten och drar till gymmet istället. Så hoppas jag att jag mår bättre sen. Dagens träningspass blir inte som jag tänkt utan ska köra ett riktigt hårt pass idag med både intervaller och rygg/mage. Det blir ett hårt pass för att jag vill få ut så mycket ilska som möjligit! När jag kommer hem blir det att plugga matte, eftersom att jag stack redan från matten.

Imon tänkte jag ta ledigt från skolan pga vi bara ska ha en temadag angående hållbar utveckling och känner att det är bättre om jag är "ledig" så att jag kan plugga ikapp lite och så.

"You don't know how strong you are until being strong is the only chocie you have" ~ Bob Marley

Du är fin som du är!

Likes

Comments

Godkväll!

Idag har varit en jobbig dag, pågrund av mycket tankar som krestade i huvudet. Sen har jag även varit på BUP, och Jag kan ju erkänna att jag inte blir driekt taggad eller glad av att gå till BUP utan det känns mest jobbigt att gå ditt. Beror nog mycket på att min psykolog inte riktigt förstår vad jag menar. Men sen ska jag inte bara skylla på BUP utan jag kom i säng sent igår så ikväll så blir det en tidig läggdags eller aa jag ska försöka att lägga mig tidigit i alla fall. Ska bara skriva klart mitt argumenterande tal tills imon samt göra en powerpoint. Imon är det en lång dag i skolan då vi slutar 16:20 så är hemma sent och ska även försöka hinna en sväng till gymmet, tänkte köra rygg och mage. Får bli lite lätt träning imon då jag har haft uppehåll med träningen i typ 1 vecka, så jag är fett tagg på att dra till gymmet imon. Min nya utmaning är att bara dricka 2 Redbull i veckan, än så länge har det gått bra har inte druckit någon sen i söndags vilket är ett stort framsteg för min del!

"Win" - "Whats importent now" Något min skolsyster sa till mig för ett tag sedan som jag försöker tillämpa varjedag, för att fokusera på det som är viktigit nu, och att inte tänka på det som är viktigit om 2 månader.

Glöm inte att du är grym!

Likes

Comments

Välkomnaaa hit, jag tänkte kort presentera mig och berätta om varför jag har startat en egen blogg.

Om ni inte märkt det än så heter jag Alessia Galambosi & jag är 17 år gammal och går mitt andra år på gymnasiet. Jag går eknomi linjen på Drottning Blankas gymnasieskola i Göteborg. Jag är en tjej som brinner för att träna & jag stratade den här bloggen för att dela med mig av mina tankar, men denna bloggen är mycket för min egen skull så att jag kan få ut mina tankar. Jag är en tjej som lider utav psykisk ohälsa, jag befinner mig just nu i en depression & känner att jag behöver få ur mig mina tankar på något sätt vilket kommer att ske här. Så välkomna hit, hoppas ni kommer gilla min blogg!


Fun facts om mig:

  • Jag är ettt Jehovas vittne.
  • Jag älskar Redbull.
  • Jag ESF-T (personlighetstest)
  • Jag älskar att resa.Likes

Comments