Bilden till vänster är från när jag hade tränat ute i ca. 1 månad och nyss har kommit till gymmet första gången och bilden till höger är efter ca. 1 månads träning på gymmet och nyss har kommit hem eter ett bra träningspass. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Förlåt för att jag inte har skrivit något på länge, men jag har haft det mycket svårt med att få allt på plats med bland annat min ekonomi. Sen har jag börjat en svets utbildning också och flyttat min läkarkontakt från Malmö upp till Kristianstad. Det är även slut med att träna ute på busshållplatsen, för att jag har äntligen fixat gym kort. Så det känns fantastiskt skönt att har börjat gymma inomhus så jag kan börja ge 100 procent, för det har varit svårt nu när det har varit minus grader, snö och is ute som ni nog kan förstå :P Jag har även hållit mig borta från drogerna och kriminaliteten vilket känns skit bra ! :D Jag är stolt över mig själv att jag har hållit mitt ord till min fru om att inte begå några brott eller använda droger och att jag har fortsatt kämpa med min träning och inte gav upp och även att jag har börjat en svets utbildning vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Att sätta min fot i en skola igen och börja gå upp på morgonen och sköta tider osv. var verkligen inget jag hade tänkt skulle hända, speciellt inte redan nu så fort. Men det känns skönt att kunna visa för mig själv, min fru och resten av min familj att jag verkligen har förändrat mitt liv nu och har börjat ta ansvar och att jag tänker på min framtid. Jag ska försöka skriva oftare och berätta lite mer om mitt tidigare liv och så klart mitt liv som det är nu. Men jag har lite svårt för att veta vad jag ska skriva och berätta om till er som väljer att läsa mina inlägg, så om ni vill veta något speciellt om mig eller har några frågor ang. vad som helst så är det bara att skriva till mig, så svara jag gärna på frågor och berätta gärna om det som ni undra eller bara är nyfikna på :) mvh Alessandro

Likes

Comments

Ciao ! mitt namn är Alessandro och jag är 23 år gammal. jag är ursprungligen från Italien och Danmark. Jag flyttade till Sverige när jag var 14 år gammal. Innan dess bodde jag hos min mamma i Danmark men eftersom det inte fungerade så bra så valde jag att flytta till min pappa som då bodde i Sverige eftersom han valde att flytta hit efter han skiljde sig ifrån sin mamma. Jag har även en lillebror som bor kvar i Danmark.

Jag har diagnosen ADD och en halv diagnos av schizofreni, det är inte helt fastställt att det är schizofreni.

Jag är före detta yrkeskriminell. (jag kommer skriva mer detaljerat om detta i ett annat inlägg) jag är även föra detta heroinmissbrukare och har även haft ett extremt pillermissbruk. (jag kommer även skriva mer detaljerat om detta i ett annan inlägg)

Jag har nyligen flyttat från Malmö upp till en liten by i norra Skåne med min underbara fru som betyder allt för mig ! vi har en massa planer om framtiden och om hur vi ska kunna ta oss dit. Vi kämpar mycket tillsammans och det har vi gjort igenom alla problem som har kommit i väggen för oss under våra nästan 2 år tillsammans som man och fru. Men att vi är så starka tillsammans och att vi alltid kämpar tillsammans och aldrig har gett upp när vi har stött på motgångar, gör så att jag känner mig så säker på att vi kommer hålla ihop igenom allt som kommer att komma i mot oss i framtiden. Min fru är den/det som betyder ALLT för mig, hon är en mycket speciell kvinna som har HELA mitt hjärta och jag kommer alltid att dö och döda för henne.

Jag gillar att träna styrketräning/kampsport, lång promenader med min fru i skogen, kolla på UFC, att laga en god middag till mig och min fru och sen bara mysa och kolla nån film elr serie, Jag gillar att köra bil, för det ger mig en sorts frihetskänsla, kolla upp saker om träning. Det var lite intressen/hobbys jag har.

Jag har gjort denna bloggen för att jag vill gärna berätta min historia till är som är intresserade och så hoppas jag på att ni kan få ut något av det jag delar med mig av ;) jag ska försöka skriva inlägg hyfsat ofta så ni inte ska vänta för länge ifall ni väljer att följa mig, men jag är tyvärr inte så bra på datorer men jag gör mitt bästa. om ni har frågor eller något ni undra va inte rädd att fråga jag gör vad jag kan för att hjälpa :) jag har läst en del inför att bli personlig tränare och har tränat karate, boxning, mma och styrketräning. Så har ni frågor om träning eller kost så fråga gärna :) det är gratis haha :P

Likes

Comments