Idag kom den tillbaka. Klumpen i bröstet. Ångesten. Den har varit borta ganska länge, den där hemska känslan. När allt man vill är att krypa ner under täcket och sova.

Jag vet heller inte vad det var som utlöste den. Men det känns tungt. Det känns som ett misslyckande. Som att jag har failat. Allt mitt slit för att komma tillbaka.
Hur kan man känna sig så vilse?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Hur vet man när man vuxit ifrån någon? Eller när man är färdig med en person liksom. Är det när man gång på gång känner att man behöver bevisa att man är bra. Eller är det när man gång på gång blir trampad på?

Jag har iallafall bestämt mig att göra mig av med personer som tar mer energi än vad dom ger i mitt liv.

Vem vet vad som händer om 1, 2 kanske även 5 år. Men nu har jag fått nog.

Likes

Comments

Jag har kommit fram till att jag inte orkar ha människor i mitt liv som tar mer av min energi än vad dom ger mig. Människor som jag konstant måste bevisa för att jag minsann inte är så pjåkig. Man blir ju lite less när man hela tiden får känna att man är dålig.

Jag måste, som min läkare sa, ge mig själv huvudrollen i mitt egna liv. Inte vika ner mig för andra.

Likes

Comments

Fantastiska Koh Samet!

Jag har tagit ett stort steg i mitt liv. Och jag hoppas innerligt att det blir av, för det vore det absolut bästa för mig. Och för oss två. Att fly detta eländiga mellanmjölks landet för ett tag, fylla livet med lite äventyr!

Drömmer om det nästan varje natt. Att vi packat våra väskor och inväntar en taxi som ska ta oss mot vårt alldeles egna äventyr! Tanken av det gör mig alldeles varm och pirrig inombords.

Jag är trött på Sverige. Jag är trött på den här ytliga världen som man är en del av. Instagram, Facebook, bloggar, youtube. Usch! Tänk vad skönt att bo i en bungalow någonstans, utan internetuppkoppling, 500 meter till havet och bara vara!

Likes

Comments

Jag tycker allt det här kan ta slut nu.

Jävla hjärnspöken. Varför kan jag inte få tycka att jag är bra? Varför kan jag inte få tycka att jag är fin? Alltid ska hjärnspökena komma och förstöra!

Jag blir så jävla frustrerad! Arg! Kan jag bara få vara mig själv?!

Fan alltså.

Likes

Comments

Vi kom hem starkare. Mot nya äventyr!

Idag är en inte så bra dag. Det kan ju bara bli bättre i och för sig. Den senaste veckan har varit full av insikter för mig. Har kommit fram till vad jag behöver göra, och det känns så himla bra!

Men just idag har jag fastnat i dåliga tankar och det är svårt att ta sig ur när det väl har satts i rullning. Har hamnat i en ond cirkel och jag måste bryta detta mönster.

Såg på Renées brygga igår och Robert Gustavsson pratade om sin dödsångest lite grann. För honom kommer det om han sitter still och inte gör någonting kreativt, livet rullar på utanför liksom.

Jag tror att det är viktigt för en människa att känna att man är behövd, att man gör skillnad. Man måste få ut någonting. Man kan inte gå och känna sig utnyttjad och känna sig oviktig. Det kan fasen inte vara bra för psyket.


Vilket flummigt inlägg det blev, haha! Lite tankar såhär på en Torsdag.

Ha en fin dag!


Likes

Comments

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Vår resa var toppen. Jag älskar Thailand. Stränderna, kulturen, människorna. Att komma bort ifrån den ytliga världen och få pausa ett tag. Vad jag såhär i efterhand kan känna är att vi hade behövt mer tid ensamma.


Alla som känner mig vet att jag är så familjekär som man kan bli, umgås helst med familj. Men jag vet inte om jag inför nästa resa kommer att boka in 4 veckor tillsammans med enbart familjemedlemmar.
Just nu skulle jag kunna boka en one way ticket någonstans och åka själv.

Semestern var för min del väldigt needed. Men jag hade behövt semester ifrån semestern. När man som jag är utmattad och lider utav ångest, så är det sista man behöver att behöva packa allt man har och i ren panik hitta nytt boende. Där och då backade jag ganska många steg i min återhämtning.

Dom få pusselbitar jag hade lyckats få ihop igen raserade när jag behövde låtsas vara starkare än vad jag är. Att se någon jag älskar lida, är något utav det värsta jag vet.
Det gör ont i mig när jag tänker på vad familjer kan säga till varandra.

I slutet så är det familjen man har. Var rädd om den.


Likes

Comments

​FREDAG!

Den fredagen jag har längtat efter sen i mars är äntligen här! Sista arbetsdagen innan 4 veckors semester i Thailand. 

Jag börjar jobba 12.30. Efter jobbet så ska vi köra ut mina blommor till Värmdö, så att dom kan bli omhändertagna när vi är borta. Och sno lite middag ska vi också göra, det är väl därför man hälsar på sina föräldrar när man flyttat hemifrån? haha 😉

Imorgon är det packa varvat med att städa som gäller. På kvällen får vi middagsgäster och sen på söndag så åker vi! Har så mycket resfeber nu alltså.

Likes

Comments

Fredag, äntligen!

Idag är jag uppe med tuppen, jobbar förmiddag idag. Hoppas på att dagen håller sig lika bra som den har börjat. Igår dök det lite faktiskt. Och som grädden på moset så åkte jag och tog den sista Hepatit sprutan. Skulle egentligen gjort det för typ 2-3 år sedan, men bättre sent än aldrig! 

Ikväll kommer min vän Hanna över, längtar ihjäl mig! Har inte träffat henne på väldigt länge känns det som. Vi räknade ut för ett tag sedan att vi har känt varandra i ungefär 12 år. 

Ha en bra dag!


Likes

Comments

En av de bästa sakerna vi gjorde sist var att åka på en båtutflykt. Vi besökte 3 olika öar och den ena var finare än den andra, helt sjukt.

Åååh, önskar jag hade en snabbspolar knapp så jag kan spola fram till nästa söndag!!

Likes

Comments