Idag har tiden tillbringats i tatueringsstudion då Alex tatuerade överarmen, och det blev jättebra! Om jag ska tatuera mig någon gång tror jag att jag gör det på samma ställe och hos samma kille faktiskt! Anyway.. efter det åkte vi hem en stund och förberedde oss för kalas.. och nu sitter jag här. Ensam i mitt stora mörka rum haha. Men orkar verkligen inte göra något idag, vill bara ligga hemma och ta det lugnt. Det kan man behöva ibland. Och imorgon väntas det jobb, hemma, om vädret tillåter. Men är lite orolig över mina fina naglar, vill inte förstöra dom!! Ska nämligen hjälpa pappa med att riva upp massa sten så det finns ju en risk att klantiga jag skulle slå av någon av dom..

Och nu börjar det gå lite bättre för mig och Emelie med bloggandet iallafall, sakta men säkert kommer vi igång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Världens mest mysiga jacka! har verkligen suktat efter en pälsis i två år, men aldrig har det fallit mig in att köpa en. men nu är denna grå fluffiga saken min! som ni kanske ser så har jag borstat ut pälsen på första bilden och på den andra oborstat.. vet inte vad jag tycker är snyggast, fluffig eller fluffig med lite rustik i?

/Emelie​

Likes

Comments

Nu har jag precis tagit en dusch och satt mig framför ett avsnitt av White Collar med en thai-cube som lunch. Har jobbat mellan 8-11 idag, väldigt jobbigt men värt pengarna!

Ska alldeles strax börja fixa allt inför ikväll så det blir klart, ha det bra!

​Matilda

Likes

Comments

Ja då kommer samma gamla fråga, vad ska man ha på sig? Den frågan ställer jag mig själv allt för ofta. Jag och Emelie ska ju på 18årsfest i kväll så då får man väl vara lite extra fin antar jag. Funderar på att ha klänning, men VILKEN klänning... haha. Och ikväll åker kameran med! Fast det säger jag varje gång och glömmer den varje gång. så dum

​Matilda

Likes

Comments

Idag har jag verkligen världens tråkigaste skoldag, dock slutar jag redan runt 12 så det är ganska lugnt ändå, naturkunskap och sedan 2 timmars samhäll med nationalekonomi som inte är allt för rockigt... Dock så väntar det en massa roligheter efter skolan, jag ska rida och ta hand om Priffe och Debbie, sedan ska jag försöka hinna ut och springa eller röra på mig och efter det är det hög tid att göra mig iordning inför kvällens festligheter, hela året kommer präglas av 18 års fester, eftersom jag är 97:a så känner jag ju även många andra i min ålder som en efter en fyller 18! Till och med så att jag ska på en fest idag, och en imorgon! Så det är fullt sjå, och snart är det min tur!! Längtar sjukt mycket!


Likes

Comments

​Matilda

Likes

Comments


Jag har lite smått börjat komma igång med träningen, det gäller att börja få in det som rutin, om man inte, altså verkligen inte vill ut och springa, då är det en promenix som gäller, just för att man inte ska avsätta tiden för något annat än motion, då får man in det som rutin och in i vardagen.

Varför jag tränar eller iallafall rör på mig är för att jag mår bra av det, sover bättre och blir piggare. Men nu måste jag börja träna hårdare är tanken, och jag har ett mål och en deadline som kommer att peppa mig sjukt mycket, och det är AW - lägret, både jag och min ponny ska vara i våran livs form och på något sätt föddes jag men en sjuhelsikes vinnarskalle, och vi ska ha fysträningar på lägret, och jag kan inte vara den som ger upp eller blir trött fortast.. Haha

En liten rolig historia är under klassresan i nian, då beger jag, och tre andra idrottskillar ut för att springa typ sådär sju på morran, jag tänkte först att det skulle bli lätt, men det var ett rent helvete att hänga med, och rundan vi sprang var så lång att jag trodde jag skulle dö, men jag kunde bara inte ge upp och gå utan jag höll mig i deras takt hela vägen.
Men när vi kom tillbaka var jag två sekunder från att både svimma och spy, så jag la mig bara nere vid havet på en bänk och dog, jag har på riktigt aldrig mått så dåligt, och inte kunde jag erkänna att jag både var spyfärdig, och typ döfärdig, utan jag log lite trött och låtsades som ingenting först. Just för att jag inte ville vara den som ger upp.


Så om jag behöver träna inför AW, Ja! Det behöver jag, för att jag vill vara bäst, så är det, jag vill inte vara mitt emellan sämst eller medelminus, utan bäst. Och jag vill definitivt inte behöva ligga spyfärdig på en bänk i två timmar.

Och vet ni vad? Ju mer jag tränar, ju mer godsaker kan jag stoppa i sig, helt omärkbart! min filosofi ungefär...


/Emelie 

Likes

Comments

Blev ett stopp inne på DrDenim med Emma under lunchen för hon skulle hitta ett par jeans, men jag fick också med mig ett par. Ett par ljusa! Behövde verkligen de! Har bara ett par ljusa hemma men dom skaver och har sig haha.

Ska hem nu iallafall och vänta på mamma och sen åka igen. Och ikväll ska jag göra naglarna på Emma. Lägger upp resultatet senare!
Ha det bra!


Likes

Comments