Jag vet hur svårt det kan vara vissa perioder när det känns som att man har lyssnat på alla bra låtar så att de har blivit tråkiga så jag tänkte tipsa om lite engelska låtar som jag lyssnar på mest just nu:

Me, myself & I - G-Eazy

Faded - Alan Walker

Stressed out - Twenty one pilots

All my friends - Snakeships

Days with you - Sweater beats remix - Snakeships

Not too young - Sabina Ddumba

Insane in the brain - Cold chilling collective

I'll take you - MSTR ROGERS

Adam Friedman - Pretty things

Likes

Comments

Jag har märkt något, märkte dock det för längesedan men det är så tydligt just nu:
När man är den som inte sköter sig allra bäst i skolan så underskattar folk en.
Jag vet att vissa i min klass påstår att jag missköter skolan pga min frånvaro mm, men innebär det att jag inte är smart?
Det känns lite som att man blir stämplad på det viset, folk vill inte göra arbeten ihop pga man inte är pålitlig men när det väl kommer till prov så får jag högre resultat än de som anses vara smarta, är de smartare eftersom att de går till skolan varje dag och pluggar konstant men får lägre resultat?

Det låter lite fel och jag jämför inte mig själv med andra men det har vart såhär väldigt länge inom skolan och jag kan inte sluta tänka på det.
Ett exempel är denna Måndagen: Vi fick tillbaka våra skriftliga nationella i svenskan, jag skrev lite mer än 1& 1/2 sida och fick B, endast positiva kommentarer, kommentaren som stod ut var "Språkligt korrekt" och den läste jag när större delen utav de andra fick rätta sina prov.

De som anses vara "smarta" skrev 6-7 sidor och fick D/ C, var tvungna att ändra på en hel del osv men vad innebär det?
Att man blir dömd utifrån ens närvaro samt arbetarglöd i klassrummet?

Det låter bara absurt, varför ska folk ens döma en? Varför kan inte jag gå i skolan utan att bli dömd när jag går dit och jobbar i min takt.
När jag väl har jobbat ihop med andra så har jag vart engagerad och presterat bra, men ändå anses jag "missköta" skolan, så varför?

Likes

Comments

Efter en lång och bra dag så ligger jag nu helt utmattad i sängen.

Jag åkte först inom stan för att luncha, efter det begav jag mig hemåt för att städa (Det har blivit en vana, något jag gör när jag är helt uttråkad) och runt 5 bar det av mot Hyltebruk där jag umgicks med Martin och ett helt gäng med goa vänner, jag har saknat dessa tider.

Vi har haft jättekul hela dagen, vart ute och inne och bara umgåtts vilket har vart väldigt välbehövt.

Nu ska jag skriva lite intressanta blogginlägg som ska ut inatt/ imorgon osv samtidigt som jag kollar Greys Anatomy och svepa en energidricka, vi hörs inom kort!

Likes

Comments

Hejsan! Uppdateringen har vart långt ifrån bra de senaste dagarna och det beror på att jag har vart så fruktansvärt trött samt att dagarna har vart väldigt fartfyllda.

De senaste tre veckorna har vart jobbiga men även otroligt bra, jag har nu gått ner över fem kilon, mina betyg ser betydligt bättre ut (snart klar med matten efter fyra är, B i svenska nationella) samt att min operation är bokad och allt är klart så att jag kan opereras, de här händelserna betyder så mycket för mig och äntligen känns det som att livet är på rätt spår.

Idag har jag typ inga lektioner, nu ska jag in och luncha med Carolina och efter det blir det att åla hem och städa innan jag beger mig mot Hyltebruk för att träffa älskling som fortfarande lanar hos P.
Jag var där igår och det var hur kul som helst, vi var ett gäng som umgicks och gjorde allt mellan att spela sjuka spel ihop till att ha lite snöbollskrig, skönt att umgås lite med Hyltebruk folk då det var så längesedan och handen på hjärtat så är de mitt favorit folk.

Fick även reda på att vi är lediga Fredag och Måndag, det gör mig sjukt glad eftersom att jag nu kan joina killarna på lanet och jag har saknat att spela så sjukt mycket, det känns som att det har vart så mycket på sistone så en liten paus känns välbehövd.
Min hårddisk har kraschat haha men det ska de fixa nu i helgen så att jag också kan spela med de, har saknat min dator så otroligt mycket så jag ser verkligen fram emot det!


Här nere bjuder jag på lite bilder på fina& mysiga Rydöbruk, det lilla stället där jag och Martin bor, vi hörs lite senare, puss!

Likes

Comments

Hej! Har inte glömt av bloggen men idag får vara en sådan dag där jag inte lägger upp något, har haft en väldigt konstig dag och har ingen ork till något typ haha. Jag lär blogga imorgon som vanligt men just nu får ni nöja er med att scrolla igenom gamla inlägg ifall ni saknar mig, puss på er& vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon, just nu är jag i skolan och idag slutar vi 11.40 vilket är en superbra början på helgen, har dock inget bokat så vi får se vart denna helgen tar mig.

Efter skolan ska jag inom Willys och köpa mina älskade nötter och aloe vera, efter det ska jag inom skolsköterskan och väga mig då jag vill se ifall jag gått ner efter de senaste två kilona, det tror jag faktist att jag har då mina måltider är 100% nyttiga och jag känner mig smalare, speciellt när det kommer till kläder då allt känns som att det sitter lösare.

Efter det så ska jag umgås med C samt följa med henne till Synsam, efter det track båda bussen hemåt men innan jag kan mysa ner mig i sängen med nötter så ska jag åka inom Hyltebruk och lämna av lite mat till älsklingen som lanar hos sin kompis.

Efter det då ska jag som sagt hemåt och mysa ner mig, efter det ska jag kombinera städning med plugg samt boka tvättid (det går aldrig att göra det typ då tvätten är fullbokad direkt när bokningslappen hängs upp) och hoppas på att få en tvättid i helgen.

Nu ska jag återgå till plugget, jag hör av mig snart med ett lite mer intressant inlägg, puss.

Likes

Comments

Vi åkte inom Hyltebruk och handlade med Martins pappa, efter det kom vi hem och jag påbörjade den första soppan och bara den tog över två timmar, nu har jag en frys full med 13 olika matlådor med soppa och vet inte hur jag ska få plats med den andra turen som då är min soppa hahah, I-landsproblem liksom..

Nu åkte Martin hem till P för att lana vilket innebär att jag är hemma helt själv i några dagar, har mixed feelings kring det men jag får självklart komma dit när jag vill osv så det är inte så att vi är mil ifrån varandra men det är lite ovanligt när man har bott tillsammans i 2+ år, det känns lika konstigt (och jobbigt) varje gång, man blir ju så van vid varandra.

Eftersom att jag nu är själv så ska jag ta och sminka mig för att kunna ta lite selfies, efter det ska jag stoooorstäda hela lägenheten och sedan får vi se vad som händer, funderar på att kolla lite DIY:s på Youtube för att mysa till det lite extra i hemmet men oavsett så lär det komma ut bilder på det jag gör, puss så länge!

Likes

Comments

Jag vaknade precis utav att det är otroligt varmt i sovrummet och satte mig i köket med ett glas saft och ett äpple, nu ska jag städa undan lite och om ett tag så kommer Martins pappa och hämtar upp oss för att köra oss till Hylte så att vi kan handla!

Vi ska nämligen börja med "Sjukhusdieten" och det känns bra med tanke på att jag ändå endast äter nyttigt, denna dieten går ut på att man äter en grönsakssoppa varje dag och vissa dagar äter man tex lite frukt, kött osv och med dieten ska man kunna gå ner 4-7 kilon per vecka.

Efter att vi har handlat så ska jag förmodligen börja med sopporna, städa och sedan sätta mig med plugget och få klart en del som behöver skickas in så att jag har det gjort.

Likes

Comments

Jag skrev i förrförra inlägget att jag hade en sjukt bra dag och att jag skulle berätta varför, här kommer det: JAG SKA ÄNTLIGEN OPERERAS!

Den 20:e April smäller det och jag är så otroligt lycklig och ser fram emot så obeskrivligt mycket, detta har jag väntat på i flera år och äntligen ska jag få sätta käkarna rätt (båda ska opereras och inte bara den understa) och det betyder så otroligt mycket för mig efter alla dessa år med underbett.

Jag har läst en hel del om det och fått höra mycket från tandregleringen, käkspecialiaterna osv och tänkte berätta lite "kort" om vad jag vet för tillfället:
De lär skära bort den övre käken för att kunna flytta bak den och efter det sätts den fast med stålplattor, skruvar osv.
Undertill lär de skära bort bitar utav mina käkben alltså de nedre för att kunna dra tillbaka käken, där lär de också få sätta fast stålplattor, skruvar mm. (Bilder lär finnas därnere, jag har hitta före och efter bilder, bilder direkt efter operation, det de gör under operationen ungefär så vill ni kolla så är det bara att kolla igenom bilderna)

De lär även kanske få göra hål i mina kinder för att kunna nå in haha, så detta är inte någon liten operation och för med sig en del allvarliga risker men det är det värt i mina ögon, inget kan få mig att inte göra operationen.
Folk kallar mig galen då detta inte är obligatoriskt och är en lång och mycket smärtsam process men ingen känner som jag gör, i min sits så hade ni känt detsamma och jag har slutat förklara mig: Detta är helt enkelt något jag vill, det angår inte någon annan förutom mig.

Med tanke på att det är en såpass stor operation så lär jag få ligga inne i någon dag och efter det ska jag vara hemma från praktiken i ungefär två veckor, detta lär seriöst vara ett helvete men jag kommer kämpa hårt, jag hoppas att jag mår bra efter två veckor så att jag inte måste missa mer från praktiken och 1 månad och 1 vecka efter det så går jag balen så vi får helt enkelt hålla tummarna för att svullnaden ska ha gått ner så mycket som möjligt, att blåmärkena har försvunnit, att jag kan äta/ dricka någorlunda normalt.

Efter operationen lär jag förmodligen ha tandställning i högst 3-6 månader till så att allt verkligen sitter på sin plats men detta året lär jag bli klar med käkarna/ tänderna, jag är sååå glad över det, ord kan inte beskriva min lycka.

(Bilderna är lånade från Google)

Likes

Comments