Jag vet hur svårt det kan vara vissa perioder när det känns som att man har lyssnat på alla bra låtar så att de har blivit tråkiga så jag tänkte tipsa om lite engelska låtar som jag lyssnar på mest just nu:

Me, myself & I - G-Eazy

Faded - Alan Walker

Stressed out - Twenty one pilots

All my friends - Snakeships

Days with you - Sweater beats remix - Snakeships

Not too young - Sabina Ddumba

Insane in the brain - Cold chilling collective

I'll take you - MSTR ROGERS

Adam Friedman - Pretty things

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har märkt något, märkte dock det för längesedan men det är så tydligt just nu:
När man är den som inte sköter sig allra bäst i skolan så underskattar folk en.
Jag vet att vissa i min klass påstår att jag missköter skolan pga min frånvaro mm, men innebär det att jag inte är smart?
Det känns lite som att man blir stämplad på det viset, folk vill inte göra arbeten ihop pga man inte är pålitlig men när det väl kommer till prov så får jag högre resultat än de som anses vara smarta, är de smartare eftersom att de går till skolan varje dag och pluggar konstant men får lägre resultat?

Det låter lite fel och jag jämför inte mig själv med andra men det har vart såhär väldigt länge inom skolan och jag kan inte sluta tänka på det.
Ett exempel är denna Måndagen: Vi fick tillbaka våra skriftliga nationella i svenskan, jag skrev lite mer än 1& 1/2 sida och fick B, endast positiva kommentarer, kommentaren som stod ut var "Språkligt korrekt" och den läste jag när större delen utav de andra fick rätta sina prov.

De som anses vara "smarta" skrev 6-7 sidor och fick D/ C, var tvungna att ändra på en hel del osv men vad innebär det?
Att man blir dömd utifrån ens närvaro samt arbetarglöd i klassrummet?

Det låter bara absurt, varför ska folk ens döma en? Varför kan inte jag gå i skolan utan att bli dömd när jag går dit och jobbar i min takt.
När jag väl har jobbat ihop med andra så har jag vart engagerad och presterat bra, men ändå anses jag "missköta" skolan, så varför?

Likes

Comments

Efter en lång och bra dag så ligger jag nu helt utmattad i sängen.

Jag åkte först inom stan för att luncha, efter det begav jag mig hemåt för att städa (Det har blivit en vana, något jag gör när jag är helt uttråkad) och runt 5 bar det av mot Hyltebruk där jag umgicks med Martin och ett helt gäng med goa vänner, jag har saknat dessa tider.

Vi har haft jättekul hela dagen, vart ute och inne och bara umgåtts vilket har vart väldigt välbehövt.

Nu ska jag skriva lite intressanta blogginlägg som ska ut inatt/ imorgon osv samtidigt som jag kollar Greys Anatomy och svepa en energidricka, vi hörs inom kort!

Likes

Comments

Hejsan! Uppdateringen har vart långt ifrån bra de senaste dagarna och det beror på att jag har vart så fruktansvärt trött samt att dagarna har vart väldigt fartfyllda.

De senaste tre veckorna har vart jobbiga men även otroligt bra, jag har nu gått ner över fem kilon, mina betyg ser betydligt bättre ut (snart klar med matten efter fyra är, B i svenska nationella) samt att min operation är bokad och allt är klart så att jag kan opereras, de här händelserna betyder så mycket för mig och äntligen känns det som att livet är på rätt spår.

Idag har jag typ inga lektioner, nu ska jag in och luncha med Carolina och efter det blir det att åla hem och städa innan jag beger mig mot Hyltebruk för att träffa älskling som fortfarande lanar hos P.
Jag var där igår och det var hur kul som helst, vi var ett gäng som umgicks och gjorde allt mellan att spela sjuka spel ihop till att ha lite snöbollskrig, skönt att umgås lite med Hyltebruk folk då det var så längesedan och handen på hjärtat så är de mitt favorit folk.

Fick även reda på att vi är lediga Fredag och Måndag, det gör mig sjukt glad eftersom att jag nu kan joina killarna på lanet och jag har saknat att spela så sjukt mycket, det känns som att det har vart så mycket på sistone så en liten paus känns välbehövd.
Min hårddisk har kraschat haha men det ska de fixa nu i helgen så att jag också kan spela med de, har saknat min dator så otroligt mycket så jag ser verkligen fram emot det!


Här nere bjuder jag på lite bilder på fina& mysiga Rydöbruk, det lilla stället där jag och Martin bor, vi hörs lite senare, puss!

Likes

Comments

Hej! Har inte glömt av bloggen men idag får vara en sådan dag där jag inte lägger upp något, har haft en väldigt konstig dag och har ingen ork till något typ haha. Jag lär blogga imorgon som vanligt men just nu får ni nöja er med att scrolla igenom gamla inlägg ifall ni saknar mig, puss på er& vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon, just nu är jag i skolan och idag slutar vi 11.40 vilket är en superbra början på helgen, har dock inget bokat så vi får se vart denna helgen tar mig.

Efter skolan ska jag inom Willys och köpa mina älskade nötter och aloe vera, efter det ska jag inom skolsköterskan och väga mig då jag vill se ifall jag gått ner efter de senaste två kilona, det tror jag faktist att jag har då mina måltider är 100% nyttiga och jag känner mig smalare, speciellt när det kommer till kläder då allt känns som att det sitter lösare.

Efter det så ska jag umgås med C samt följa med henne till Synsam, efter det track båda bussen hemåt men innan jag kan mysa ner mig i sängen med nötter så ska jag åka inom Hyltebruk och lämna av lite mat till älsklingen som lanar hos sin kompis.

Efter det då ska jag som sagt hemåt och mysa ner mig, efter det ska jag kombinera städning med plugg samt boka tvättid (det går aldrig att göra det typ då tvätten är fullbokad direkt när bokningslappen hängs upp) och hoppas på att få en tvättid i helgen.

Nu ska jag återgå till plugget, jag hör av mig snart med ett lite mer intressant inlägg, puss.

Likes

Comments

Vill nästan kalla hösten för min favorit årstid men jag vågar inte då det bör vara sommaren med all värme, lov osv men hösten är sååå vacker, blir bara glad utav att se förändringen ute nu och allt känns bara så otroligt himla mysigt.

Bilderna jag tog därnere är tagna i Rydöbruk och alltså jag gick runt som en idiot och fotade allt helt exalterad över hur fint allt är, jag älskar mysiga små ställen med massa natur osv precis som Rydöbruk då och Rydö är verkligen ett ställe som ligger nära hjärtat, kan inte beskriva min kärlek för detta mysiga lilla stället trots att de inte har någon affär hahah!

Likes

Comments