Så lätt och så gott?
Inte undra på vrf jag aldrig går ner i vikt hahah. Gör ju alltid något gott, nät är livsfarligt speciellt instagram och SPECIELT när man följer sånna som leder to this.😂😂
Kan man inte göra nyttiga bakelser eller whatever, som man inte blir fet av?😒
Har ännu värsta träningsverket i hela min kropp och jag lär mig aldrig med att ta det lugnt i början när jag inte har tränat på evigheter.

GOALS😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grattis fina nattis.😇 kakan var sjukt god.
Alltså perfekt!👌

Likes

Comments

Likes

Comments

Det bästa är när man har gjort allt vad man ska göra. Idag gick det hur bra som helst, nu är jag bara TRÖTT. Hade en timme zumba pumba sedan HIIT!
Vill sova men klockan är så lite hoppas det kommer något bra på teven. Vill bara ligga och chilla med min bäbiiis❤️ henne saknar jag varje sekund när jag är borta.
Måste seriöst sluta röka igen. Var så länge utan, sen börjas det när man börjar feströka igen. 🙄och det är väldigt svårt att sluta.
Abooooow är så jävla mätt och jag pallar inte tänka på mat nu. Åt just pasta, bönbiffar med svampsås.😍😍😍
Im in heaven, när maten blir perfekt.
Jag har inte riktigt något favoriträtt eftersom jag äter allt förutom kött nuförtiden. Vad är eran favroritmat??😊😊

Likes

Comments

Fick nästan mitt skolprojekt färdigt, så jävla skönt!! Ni anar inte. Det är alltid så svårt att komma igång med allting. Hade ingen skola idag men gick dit endå för att göra läxor och så. Äntligen så är det helg kan sova nästan hur mycket jag vill. Ska gå på dans imorgon så jag får mitt gym kort till något. Känner mig alltid smalare av att ha ett gymkort i fickan hahaah🤣.
Kommer att hitta så snygga kläder snart 😍😍
Det har varit massor av knarkaren runt mig idag, skumma som fan. Är expert att på att prata med knäppisar. 😁
När jag var liten typ 11år gammal och bodde i sverige. Satt på tåget med min moster, så kommer det en psykopat in i vagnen och skriker åt alla och är skit läskig enligt min moster. Min moster sa att jag skulle vara tyst och inte titta på hnm. Men det blev tvärtom började prata med honom och slänga skoj hit och dit. Han tyckte att jag var rolig liten flicka och gav mig 200kr. Sen dess har jag bara haft styrkan att kunna prata med skumma människor. Köpte alltid godis för det mesta med alla mina pengar men för dom som jag fick av honom köpte jag rosor till min mamma. Är jag inte söt?☺️

Likes

Comments

Älskar den här tröjan, den är så mysig. 😍
Vem älskar inte adidas?? AASSSÅ

Likes

Comments

Hej! Jag vet, har inte alls orkat bloggat men sånnt händer.
Jag har feber varje kväll det är så jävla konstigt... hoppas att det inte är något allvarligt iaf:/ kanske är bara stressad eller så är min kropp inte direkt så van för att jag har slutat att äta kött osv. Är ju nuförtiden vegetarian giirlls💁🏻.
Absolut ni läste rätt. Det är nog det bästa som hännt mig. Bättre och piggare känner jag mig och orkar mycket mer än vad jag gjorde förr.
Kött är gift till oss.
Men btw så är allt bokat och klart😍
Viisumet kommer nästa vecka sedan sticker jag iväääääg. To st petersburg ❤️
Deras pengar är såå fuck up fattar nada,nada.
Växlade idag 50euro för att jag växlar resten av pengarna där borta.

Alltså 1000 rub är typ 15euro....😳

Likes

Comments